2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım üzülme ultrason eksik de ölçmüş olabilir tabi genetik de önemli. Kimisi iki hafta önden gidiyor, kimisi zayıf olabiliyor. En önemlisi sağlıklı olması ve gelişimini tamamlaması. Yine burda bir yerde okumuştum, bir arkadaşın doktoru kıymalı yumurta ye demiş bebeğe kilo aldırıyormuş belki faydası olur, canını sıkma Allah'ın izniyle annesi ona çok güzel bakıyor ve bakar

Allah yardımcın olsun canım inşallah çok güzel ve kolay bir doğumun olur, evladını sağlıkla kucağına alırsın, mis kokusunu içine çekersin

Sağlıkla büyüsün canım, birkaç güne sen de toparlarsın ilk günler biraz zor oluyor ama sonra hiç ameliyat olmamış gibi oluyor.
Sağlıkla kucağına al inşallah, çok hızlı oluyor doğum hiç korkma göz açıp kapayana kadar doğacak bebiş

İnşallah sağlıkla gelsin kuzucuk. Çooook kolay ağrısız sancısız olsun sezaryen sonrası

Benden yine bi akinti geldi ama anlamiorum ya ftosunu atsam sizinde migdenzi bulandrmak istemiorum sorun olmaz dien ben anlarim dien ozelden yazsa ona atarim en iyisi burdan herkes gormez

Bu kadar beklediler bence perşembeye kadar beklerler diye umuyorum.. ama normal olsa 40. Haftayı göremezmişim o kesin. Düne kadar mide yanması hariç şikayetim yoktu sabah bambaşka bir güne uyandım

Ben hastalanmıştım geçen haftalarda o zaman nefes almakta zorlanıyordum ve hırıltı duyuyordum ama hastalık geçti o ses de geçti
Kolay ve keyifli bir doğum ile bebeğine kavuşursun umarım.. uykusuz kalmasan mı acaba mümkünse iki Nts arası uyusan keşke.. hem zaman geçer hem stresin biraz azalır.

Ayy bu çocuk normal mi gelecek ki. Aşağı doğru eliyle cırmıklıyo beni sanki
Ben de bugün alış verişe gittim bir an dedim çıkacak herhalde. Eve gelince uzandım normale döndüm ama bacaklarım o kadar ağrıyor ki sanki 10 km koşmuşum
Benden yine bi akinti geldi ama anlamiorum ya ftosunu atsam sizinde migdenzi bulandrmak istemiorum sorun olmaz dien ben anlarim dien ozelden yazsa ona atarim en iyisi burdan herkes gormez
Bende de bugün gelmiş, hiç anlamıyorum. Devamı gelmediği için sakince takılıyorum. Ama sende uzun zamandır böyle takip yapınca haklı olarak bunaldın.

Eğer planlanandan erken doğurursam tek suçlu babamdır vizesi yetişmedi maalesef daha sonra gelecek şekilde planladık biz de. Ama bir şeyler yapmadan da duramıyor. bugün kuzenim geliyor. O gelecek diye bize söylemeden sen git bebek alış verişi yap. kendi anlamaz, yakında torunları olan bir arkadaşından rica etmiş.. onlar da eşi ile yardım etmişler sağolsunlar. sonra kuzenime kitle aldıklarını yok valizdi ek bagajda valla gerim gerim gerildim dünden beri..

İyi akşamlar kızlar doğurdum 39+3 te dün yani genel anestezi altında olmak zorunda kaldim hem bebiş sandığımızdan çok iri çıktı hemde iri olduğu için ameliyatta biraz sorun çıkmış 4kg 52 cm olarak aldım kollarıma hikayeme başlayacağım ama benim hikaye biraz korkunclu burdan sonra okumak istemeyen okumasın diyerek başlıyorum.

Dün planlanan tarihte ve saatte hastanedeydim. Her şey çok güzeldi güle oynaya oğlumu kucağıma almayi bekliyordum. Spinal sezeryan olacağım sanarken görüştüğüm aneztezi doktoru kağıda genel anestezi yazmış takipli olduğun doktorla konuşup değiştirebilirsin doğum seklini demisti. Bende kanda bir takım hastalık buldukları için ve bebek iri olduğu için spinali yerine genel anestezi yaptılar. Saat 3 te ameliyat masasına yattım 4.30 gibi dehşet bir açıyla ağlaya ağlaya çıktım odaya eşim korkup doktorun yanına gitmiş o anları kesik kesik sahneler halinde hatırlıyorum. Günün Sabahında ve 4 u akşamında yediklerimin hepsini kustugum için aç kaldım ama ağrının yanında açlığım bir hicti. Kardeşlerimi annemi falan çok korkuttum. Ağrı kesici ile biraz açım dindi uyanır uyanmaz hemen oğlumu emzirdim çok şükür kendisi anasına hiç nenzemedigi için biraz kirilsamda çok tatlı birşey teyzeleri. Saat 10 da çorba ve komposto içtim 11 de eşimle yurudum bu da çok agriliydi kolidorda yürürken küçük bey ağladı diye hemen koştum.
Şuan çok ağrım var gazimi atamadim sonda olayida o kadar korkunç değilmiş bu arada buda benim doğum hikayem olsun benim bebek iri olduğu için birde kan hastagim olduğu için korkunçtu ama unutmayın sizinkiyle benim hikayem benzeyecek diye birşey yok benim hikayem asla sizleri korkutmasın. Sevgilerimizle

İyisiyle kötüsüyle geride kalmış sonuçta sağlıkla bebeğine kavuşmuşsun. Tebrikler.. bundan sonra bebeğin seni hızlıca iyileştirir ve kolayca toparlarsın umarım. Artık kavuşmanın keyfini çıkarma zamanı

Canım aynı durumdayız ateş 38,7 oluyor ateş düşürücü veriyorum 38,5 a düşüyor anca 2 saat sonra.3. Saat yine 39 lara dayanıyor. 24 saattir böyleyiz.daha önce hiç böyle olmamıştı oğlum.kulak enfeksiyonu geçirirken bile 38,5 tan 38 e düşüyordu ilaçla.bende maske takıyorum çocuğun yanında.nekadar faydası olur bilmiyorum .doğurdum doğurcam kendimi de korumaya çalışıyorum bir yandan.Allah yardımcımız olsun

Hastanedemisiniz gitmediysende gotur bence ilac fayda etmiyorsa enfeksiyon vardir.Benim kizimdaki enfeksiyon 52 lere yukselmis 3 gun yatacak hastanede sende ilerlemeden baktir bence.Gerci bizimki de ilerleyecek bisey olmadi ki dun sabah basladi atesi aksam uzeri bayildi

Merhaba kızlar, doğum yapacak özellikle sezeryan olacak arkadaşlar doğum sırasında panik yapabiliyor. En güzeli hiç bir şey düşünmeden sadece bebeği görmeye odaklanarak gitmek. Ayrıntıları hiç düşünmemenizi öneririm. Bilmek güzel bir şey ama böyle şeylerde biraz korkutabiliyor insanı sadece bebeğinizi görmeye ne kadar güzel olduğuna odaklanın. Zaten orada kontrol altındasınız en ufak bir stres anınızda hafif bir sakinleştiriciyle sizi yatıştırıyorlar. Ama çok panik yaparsanız genel anesteziye dönebiliyor. İlk doğumumda ben doğumla ilgili hiç bir şey izlemeden okumadan gittim. O yüzden panik yapmadım. Hatta lavman yaptıklarını sizden öğrendim o derece farkında değilmişim şimdi de yorumları okuyunca herkes korkuyor hiç korkmuyorum diyen biri bile o an. Sadece güzel şeylere odaklanalım diye yazmak istedim.

Tam olarak lohusasın, ekstra bir durum yok. 2 3 hafta idare edeceksin :)
Sezeryan sırasında neden panıkledın
Arkadaşlar benim hiç açılmam yok suni sancı ile doğum nasıl olur tecrübelere ihtiyacım var?
ilk doğumunda suni sancı almıştım, çok rahat ve güzel bir doğumdu. 1 saat falan aktıf olarak sancılsndım 3. Ikınmada doğurdum. Arkadaşım 24 saat suni sancı aldı en sonunda ilerlemedi doğum ve sezeryana alındı. Yani kişiden kişiye değişen bi durum. Yaşamadan bilemezsin. Kolaylıklar dinliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…