- 8 Kasım 2021
- 970
- 1.715
- 63
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.101
Ben yatırmıyorum canım yatıracaksam da başının iyice yukarda olmasına dikkat ediyorum reflü yatağı gibi pozisyonda yani. Hıçkırık büyüdüğünü gösterir derler bizim oralarda kötü bir şey değil diye biliyorum. Ama emzirirken sonra direkt yatırmaya çekiniyorum zaten son zamanlarda gaz çıkartırken kusma oluyor o yüzden riskli benceKızlar bebeklerim bir haftalık hep hıçkırıyorlar uyurken normal mi ? Bi de emzirdikten sonra direkt yatırıyor musunuz . Ben yatiriyirum çünkü emerken uyuyorlar zaten acaba yanlış mı yapiyorum
Benimki de hapşırıyor ama bir hastalık belirtisi yok çok şükür. 10 kez flan hapşırıyodurKızlar bebeleriniz günde kaç defa hapşırıyor? Bir hastalık tıkanıklık yok ama saatte 2,3 defa hapşırıyor
Önce hipp denedik sonra evolvia denedik şimdi de bebelac Gold denedim ama hemen hemen hepsi aynı ikinarak kaka yapıyor tüm mamalar yarim yarım kaldı.ben bazen içine koyuyorum zeytin yağı ise ne kadar yarıyor bilmiyorumMama markanız ne acaba, gerçi anne sütüne göre mamalar her türlü zor sindiriliyor, biz de sıkıntı yaşıyoruz kaka yaparken çok zorlanıyor ikinmaktan dün gece hiç uyuyamadikinternette bir yerde mamanın içine çok az zeytinyağı damlatilabilir diye okumuş eşim, sizce nasıl olur kızlar yaa
Ay yalnız olmadığımıza sevindim mı desem ne desem bilemedimSorma doymak bilmiyor bizim ki, gazı var emiyor, uyuyamadıysa emiyor, emmek için yaşıyor garibim. Sonra kusuyor ağız dolusu. Mama verirsek eğer uzun soluklu uyuyor. Anlamadım nasıl yapacağız. Yarın doktora gidicez soracağım ne yapalım diye. Bizim ilk bebeğimiz bu işin normali nedir bilmiyoruz.
15dk edince bırakıyor ama bu 15 dk da aktif değil arada duruyor uyuyor felan bazen 20 30 dk yı buluyor o da çok nadir yaniKızlar bebekleriniz memeyi kaç dk emiyor
Gogus yarası için de mi kullanılıyorMemeyi tutamayanlar Silikon meme ucu alın kesinlikle hayat kurtarıcı
Bugün beş kere hapşurdu bende nezle gibiyim Allah korusunKızlar bebeleriniz günde kaç defa hapşırıyor? Bir hastalık tıkanıklık yok ama saatte 2,3 defa hapşırıyor
Size hangi cozeltiyi verdi doktor acabaSagmayi denesen ilk başta? Ben de 3 gün büyük tuvalete çıkmamıştım bağırsak çalıştırıcı bi çözelti verdi Dr o sayede çıktım. Ama süt için suyu çok iç. Su çok onemli
Benimde cok hapsiriyor uyanikken surekliKızlar bebeleriniz günde kaç defa hapşırıyor? Bir hastalık tıkanıklık yok ama saatte 2,3 defa hapşırıyor
benimde fazla emiyor sonra gaz cikartirken kusuyor ben direk reflu yataginda yatiriyorum yan yatiriyorum arada kontrol ediyorum çünku geceleri hic gazini cikaramiyor öyle yatiriyorum 5 10 dakika cikarmasada omzumda dik tutuyorum amaAy yalnız olmadığımıza sevindim mı desem ne desem bilemedimilk kızım da hiç böyle şeyler görmedim. Bu hep memede dursun istiyor sonra ağzından burnundan kusuyor. Geçen hafta doktora gitmiştik sordum normal dedi. Fazlalığı çıkartıyor başını azıcık yüksekte tutmaya yada yan yatırmaya çalışın 3 4 ay gibi geçer dedi
Benimki ben cekmezsem hic birakmiyor 30 dakika sonra cekiyorum bende 10 dakika icinde memede hemen uyuyor zaten gözlerini acmasada emiyor ama cektigini dusunuyorum durmuyo agzi oynuyo 1haftadada 300 gram almis demekki yiyorKızlar bebekleriniz memeyi kaç dk emiyor
Ahh bende öyleyim canımm , heleki ayaklarıma kalkıp buz dolabından çıkardığım kolonyayı döküyorum anlık ferahlatıyor sonra yine bana yangınlar1 haftadır aynı durumdayım duvara koyuyorum elimi ayağımı sabaha kadar uykular haram sonn 9 gün ama sanki hiç geçmeyecekmiş gibi
Neler hissediyodun canım nasıl gittin doktora , sancınmı oldu nasıldıDoguranlar rahatlio die imreniodum simdi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?