- 6 Nisan 2022
- 2.787
- 3.632
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.241
Canım benim de meme ucum büyük geldiği için istemedi, silikon uç taktım hemen tuttukızlar bugün ilk defa Zeynep’i emzirdim. Daha çok mememle oynadı diyebiliriz. Göğüsucum büyük geldi minnoşa. Tavsiyeniz nedir? Boyunu neye görebalıcam?
Hepimizin ortak sorunu kuzu. Benim ağrılar 6,7 gün sonra geçmeye başlamıştı az daha sabretKizlar bugun sezeryan da 3.gun ama agri sızı hâlen yoğun bende yatmak kalkmak yurumek cok zorlaniyorum bebegi emzirmek icin ayri ugrasiyoruz uyanmiyo hep kurcaliyoruz ayak alti ense felan
D vitamini verdiler demir daha sonraKızlar demir ve d vit takviyesi verdiler mi bebeklere?
D vitamini günde kaç damla veriyorsun?D vitamini verdiler demir daha sonra
Canım ne kadar hareketli olursan o kadar çabuk iyleşiyorsun. Bebek emdikçe rahim topladığı için ağrı da olabilir.Kizlar bugun sezeryan da 3.gun ama agri sızı hâlen yoğun bende yatmak kalkmak yurumek cok zorlaniyorum bebegi emzirmek icin ayri ugrasiyoruz uyanmiyo hep kurcaliyoruz ayak alti ense felan
Ocean veriyorum bir fısD vitamini günde kaç damla veriyorsun?
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsınKizlar bugun sezeryan da 3.gun ama agri sızı hâlen yoğun bende yatmak kalkmak yurumek cok zorlaniyorum bebegi emzirmek icin ayri ugrasiyoruz uyanmiyo hep kurcaliyoruz ayak alti ense felan
Canım bir haftada ancak toparlarsın Ben de öyle oldu Şu an biz 28 günlüğüz emzirme sorunumuz hala devam ediyorKizlar bugun sezeryan da 3.gun ama agri sızı hâlen yoğun bende yatmak kalkmak yurumek cok zorlaniyorum bebegi emzirmek icin ayri ugrasiyoruz uyanmiyo hep kurcaliyoruz ayak alti ense felan
Doktor ve bebek hemsireside ısrarla biberon kullanma diyo azda olsa sik sik memeye alistir diyoÇok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsınbenimki de uyanmıyordu ne yaptıysak olmadı sarılık oldu çocuğum o yüzden. Sağıp biberonla vermeni tavsiye ederim
Emzirirken ztn dikisler ayri aciyo sezeryan cok zormus.Canım ne kadar hareketli olursan o kadar çabuk iyleşiyorsun. Bebek emdikçe rahim topladığı için ağrı da olabilir.
Anam ne zor is sezeryan valla bu kadar tahmin etmezdimHepimizin ortak sorunu kuzu. Benim ağrılar 6,7 gün sonra geçmeye başlamıştı az daha sabret
Amiin canım çok teşekkür ederimRabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin yavrunu. İnşaallah çok güzel bir doğumun olur
Sağlıcakla kavuşursun inşallah yavruna canım ilk göreceğin anı düşün. Benim gibi panik yapıp hastahaneyi ayağa kaldırma sakınKızlar yarın sezaryenim var. Ama ne hissettiğimi bilmiyorum. Sizde de böyle mi oldu? Dualarınızı bekliyorum
Miniğine kavuşacaksın öyle düşünKızlar yarın sezaryenim var. Ama ne hissettiğimi bilmiyorum. Sizde de böyle mi oldu? Dualarınızı bekliyorum
HahahaSağlıcakla kavuşursun inşallah yavruna canım ilk göreceğin anı düşün. Benim gibi panik yapıp hastahaneyi ayağa kaldırma sakın
İnşallaah canım dediğin gibi darısı başıma.Miniğine kavuşacaksın öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?