- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #35.761
Ben de doktora sordum uygunsam normal istiyorum diye doktora güvendim maalesef eşim hep sezeryan olmami istedi panik atak gecmisim oldugu icin onu dinlemedigimede cok pisman oldumZamanı geri çeviremiyorız maalesef. Ben asla normal doğumda ısrarcı olmadım doktora ben rahat travmasız doğum istiyorum zor olacaksa sezeryan olsun dedim ama o kolay bi normal dopum olacağını söyledi. Ama öyle olmadı. İlla geçecek geçmese insanlar bu kadar çok doğuramaz ama şu an baya sancılı hem fiziken hem ruhen
Maşallah size çok güzelsinizAy şöyle bi an bırakayım buraya. O kadar huzurlu ki almak istemiyorum göğsümden
Biz ne zaman içebileceğiz tekrar bileyim de ona göre o günü bekleyeyimBen varım
Benim de sol ucu acıyor ara sıra. Biraz fazla aktif olunca oluyor normal diyorlarKızlar sezeryan bölgemin sol ucunun altında bölgesel bir ağrı var hareketle artıyor. Bu kadar gün sonra sorun yokken birden sezeryan bölgesiyle ilgili sıkıntı çıkar mı?
Çok güzelsinizAy şöyle bi an bırakayım buraya. O kadar huzurlu ki almak istemiyorum göğsümden
20 günden sonra geçti canım hassaalık var şuan hala ama ağrı ya da yara yok.Kızlar emzirmeden kaynaklı göğüs yaralarınız nezaman geçti?bende yaralar geçti ama uçlar inanılmaz hassas.emerken canımdan can gidiyor hala.nekadar sürecek bu daha böyle? Duşa girince bile su değdiği an zıplıyorum yerimden.o yüzden gümüş kapaksız atlet sütyen hiçbirşey giyemiyorum.sizde durumlar nasıl geçti mi ağrılarınız?
4 saatte bir emmeye başladıklarındaBiz ne zaman içebileceğiz tekrar bileyim de ona göre o günü bekleyeyim
2.5-3 saatte canım. Kendi uyanmadığı sürece 3 saat. Kilosuna görede (geçen hafta 4.075 di) 90 cc besliyorum. Yarın dr gidilecek. Beslenme cc sini ona soracağım.Bebeği 1 aylık olanlar kaç saatte bir besliyorsunuz
Benim de hala hassas lansinoh krem göğüs kalkanı her şeyi denedim en çok gümüş kapak iyi geldi onsuz ben de hala hiçbir sey giyemiyorumKızlar emzirmeden kaynaklı göğüs yaralarınız nezaman geçti?bende yaralar geçti ama uçlar inanılmaz hassas.emerken canımdan can gidiyor hala.nekadar sürecek bu daha böyle? Duşa girince bile su değdiği an zıplıyorum yerimden.o yüzden gümüş kapaksız atlet sütyen hiçbirşey giyemiyorum.sizde durumlar nasıl geçti mi ağrılarınız?
Kuzu emzirme döneminde önermiyolar yaBiz ne zaman içebileceğiz tekrar bileyim de ona göre o günü bekleyeyim
Babymom marka ebebekten aldm 999 ayar %100 almalısın benim felaketti acayip iyi geldi bana. Kararma yapmadı 20 gündür kullanıyorum. Herkese tAvsiyemdirKızlar göğüslerim çok yara gümüş kapak alıcam hangi marka önerirsiniz kimi kararma yapıyomuş
Çok sağ ol canım2.5-3 saatte canım. Kendi uyanmadığı sürece 3 saat. Kilosuna görede (geçen hafta 4.075 di) 90 cc besliyorum. Yarın dr gidilecek. Beslenme cc sini ona soracağım.
İstediği her an ama en geç 2 buçuk saatte bir 10 dakika emiyor. Bizim nedense emme süremiz hiç 20 30 dakikayı bulmadıBebeği 1 aylık olanlar kaç saatte bir besliyorsunuz
Hangi kitapları tavsiye edersinGüzel anneler herkese günaydınLohusa depresyonu ile alakalı kendimce biraz çözdüğüm durumu sizinle paylaşmwk istiyorum. Ben depresyona çok meyilli biriyim. Ama 20 gün oldu şimdilik bu süreci çok sükür iyi tamamlıyo gibiyim. Düşüşlerim tabi ki oluyo ama korktuğum gibi olmadı ruh halim. Neyse bununla alakalı şunu yaptım. Hamileliğin son zamanlarında okuduğum kitaplar (ebeveynlik ve çocuk yetiştirme üzerine) şimdi de fırsat buldukça 5 sayfa bile olsa okuyorum. Bu kitaplar insana resmen sabır veriyor. Okuyunca her şeyin yaşanması gereken olması gereken bi süreç olduğuna her bebeğin böyle olduğuna ikna oldum ve de bu süreçleri çocuğuma özverili olarak atlatırsam aramızdaki bağın ilerleyeb yıllarda çok güzek olacağını bu dönemin bu güvenli bağlanma için çok kritik olduğunu öğrendim. Yani diyeceğim şu ki evet çok çok çok uykusuzuz gerçekten kitap okumaya vakit olmuyor fakat sakinleşmek sabırlı olmak isteyen 2 sayfa da olsa okusun bana çok iyi geldi.
Kendisi mi bırakıyor peki ? Benimki hiç bırakmak istemiyor emmese de emzik gibi ağızimda dursun arada emiym istiyorİstediği her an ama en geç 2 buçuk saatte bir 10 dakika emiyor. Bizim nedense emme süremiz hiç 20 30 dakikayı bulmadı
Bizimki de mamayı bırakamıyor ya da ben kıyamıyorum bilmiyorum. Çok bıraksın istiyorumİstediği her an ama en geç 2 buçuk saatte bir 10 dakika emiyor. Bizim nedense emme süremiz hiç 20 30 dakikayı bulmadı
Doyduktan sonra emmeyi bırakıp ağzında tutuyor ,1 2 dk öyle tutunca kendim çekiyorum . Hepsi aynı kafada heraldeKendisi mi bırakıyor peki ? Benimki hiç bırakmak istemiyor emmese de emzik gibi ağızimda dursun arada emiym istiyor
Günde 4 litre su iç bak nasıl artiyor bana dua edersinEmzirdikten sonra 90cc mama veriyorum bazen çok az bıraktığı oluyor. Benim sütüm doğumun 4. Günü geldi. Sağdığımda ikisinden toplamda 30cc anca çıkıyor. Mamayı azaltmak istiyorum ama şuan pek mümkün durmuyor. Sütüm nasıl artar deneyimi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?