- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #35.921
Çok geçmiş olsun canım, atlatacak inşallah. Noldu böyle bizim kuzularımıza ya. Kime dokunsak bir dertle meşgul. Allah tüm annelere ve yavrularımıza şifa versin inşallah.Biz de kernikterus için takipteyiz
Yok cnm ilk zaten buzdolabında idi,akmayinca ben odaya çıkardımBelkide oda ısısında olunca donmus olabılır mi biz öyle bi sorun yasamadık eczacıya gösterseniz tarihi falan gecmiş olabılır mi
Genel olarak temizse, her ihtimale karşı kontrol etmek istemiştir canım. Beni dr çağırmadı, bizde gitmeli miyiz acaba?Bugün kontrole gittim lohusalık bitiş kontrolüne ,genel olarak temiz kanama yok dedi ama birikme olmuş dedi,ilk adeti gördükten sonra gel muayeneye dedi, nedir acaba bu birikme olayı kendiliğinden geçer mi acaba tecrübe eden var mi
Tipayi çıkarıp direk kaşığa dökünce akıyor benimki aslında, damlaliktan damlamiyorTuhaf bi kivam almiş donan kısmi korktum bende bozuldu mu diye
Yemin ederim az önce aynısını düşündüm formu okurkenAy şimdi ne düşündüm biliyor musunuz?
Yıllar geçiyor bebeklerimiz büyüyor ve yolları bir yerde kesişiyor. Ne güzel olur
Ve bizde keşke buluşaibilsek Aralık anneleri olarak
Doğum sonrası lohusalık bitince rahim içine bakılıyor genelde canım işte pıhtı kalmış mi veya herhangi bir aksilik var mı diye kanama devam ediyor mu diye ,ilkinde de bakmışlardi benimGenel olarak temizse, her ihtimale karşı kontrol etmek istemiştir canım. Beni dr çağırmadı, bizde gitmeli miyiz acaba?
Aminnn inşallahÇok geçmiş olsun canım, atlatacak inşallah. Noldu böyle bizim kuzularımıza ya. Kime dokunsak bir dertle meşgul. Allah tüm annelere ve yavrularımıza şifa versin inşallah.
İnsallahBizde çocuk kardiyolojisinde takipteyiz. Kalp odacığında sızıntı vardı hamileyken. 1 aylık olunca götürdük kapanmış çok şükür ama 2 yıl sonra yine çağırdı. İnşallahhh sizinde geçer gider kalbiniz ferahlar canım.
Afiyet olsun canım. Çok mantıklı aklımda dereotu ama çıkıpta alamıyorum. Eşimde geç geliyor alamıyor. Kırkını çıkarayım ilk işim pazara gitmek olacak. Oğlumla aktif yaşama dönmek istiyorumSütsüz anneler dereotlu yoğurt çok güzel süt yapıyormuş
Sizede gecmiş olsun evlat yürek sızısı gercekten zor evlatla imtihan .Rabbim kimseyi korktugu yere ugratmasınBiz de kernikterus için takipteyiz
Az kaldı özgür olmamızaAfiyet olsun canım. Çok mantıklı aklımda dereotu ama çıkıpta alamıyorum. Eşimde geç geliyor alamıyor. Kırkını çıkarayım ilk işim pazara gitmek olacak. Oğlumla aktif yaşama dönmek istiyorum
AminnnSizede gecmiş olsun evlat yürek sızısı gercekten zor evlatla imtihan .Rabbim kimseyi korktugu yere ugratmasın
Kadın doğum doktorum beni de çağırdı 40ımda. Hem rahim toparlanmış mı ona bakacak hem keai yerinin iyileşmesine. Gerçi bizim bebenin uzamış sarılığı yüzünden biraz öteledim kendi muayenemi ama siz de bir görünün isterseniz.Genel olarak temizse, her ihtimale karşı kontrol etmek istemiştir canım. Beni dr çağırmadı, bizde gitmeli miyiz acaba?
Ben 1 haftadır aktif olarak çıkıyorumAfiyet olsun canım. Çok mantıklı aklımda dereotu ama çıkıpta alamıyorum. Eşimde geç geliyor alamıyor. Kırkını çıkarayım ilk işim pazara gitmek olacak. Oğlumla aktif yaşama dönmek istiyorum
Ben sabah emzirmelerinden biri ile ilişkilendirdim onu, her gün 9-10 arası emzirirken damlatıyorum. Damlayı da emzirirken görebileceğim bi yere koydum unutmamak için.Kızşar d vitamininin hergün unutmadan verıyo musunuz ya ben hep unutuyorum
Size bir şey danışmak istiyorum çocuk doktoru kime gidiyorsunuz acaba?Aminnn
Kütahya da olan siz miydiniz :) sürekli soruyorum galiba amaSize bir şey danışmak istiyorum çocuk doktoru kime gidiyorsunuz acaba?
Evet :)Kütahya da olan siz miydiniz :) sürekli soruyorum galiba ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?