• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evet canım bekarken ağır depresyon tedavisi görmüştüm 2 gündür kötüleştim
Korkma canim ayni durumdayiz seninle bende geceleri geliyor ozellikle liseden bu yana panik atak vardir 5 senedir iyiydim dogumdan sonrs hortladi gene . Doktora gittin mi kotu oldugumda kullanacagim bir ilac verdi bana . Ama panik atagi sonucta taniyorsun gelse bile kovucaksin . Bende korkuyordum bebegime bakamam diye çok ciddiye almiyorum dusunceler geldiginde

Az çok demeden el uzatalim

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-07-16-48-11-70_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    Screenshot_2023-02-07-16-48-11-70_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 81
Bende öyle yaptım. Küçülen bezler vardı yeni bezde aldık kendimden de bir şeyler koydum. Umarım ihtiyaç sahiplerine ulaşır. Rabbim bı daha böyle günler göstermesin 🤲🤲
Ķizlae bende bugun kizimin kucuk gelenleri zaten cok kullanamadik bile tertemizler hepsini posetledim toplanma alanina birakacagim . Kendimden de bir suru battaniye mont koydum Rabbim yardimcilari olsun oradakilerin 🤲

Arkadaşlar her şeyi takdir buyuran Hz.Mevla,bol bol LA HAVLE VELA GUVVETE İLLA BİLLAHİLALİYYİLAZİİİM...
HASBÜNALLAHÜ VE NİĞMEL VEKİL NİĞMEL MEVLÂ VE NİĞMENNASÎR... okursanız ankisiyetenize devâ olur biiznillah...
Bu yaşanan takdiri ilahi falan değil. Bile isteye, göz göre göre insanları öldürmek. Bundan zerre rahatsızlık duyduklarını da sanmıyorum.

Evet canım bekarken ağır depresyon tedavisi görmüştüm 2 gündür kötüleştim
Geçmiş olsun canım. Çok zor zamanlar etkilenmemek mümkün değil. Umarım bir an önce kaygıların biraz da olsa azalır. Bebeğine sarılmanın şansını ve keyifli hissetmek dilerim sana iyi gelir.

Selizay Selizay çok geçmiş olsun canım benim.. yıkılan yok olan her şeyi yeniden inşa edecek gücü enerjiyi zamanla kendinizde bulacağınıza eminim. Şimdilik hayatta olmanın, beraber olmanın ne kadar mucizevi bir şey olduğu ile yaşayacaksınız. Ama zamanla azar azar yaralarınızı saracaksınız güzelim. Hiç bir şey eskisi gibi olamaz ama bu kadar kötü de devam etmeyecek.. Zaman lazım.. bolca zaman.. 🥲

Dünden beri yataktayim:KK43:
Ağlamaktan içim dışıma çıktı. Görümcemler deprem bölgesinde burada mal gibi durmaktan da nefret ettim. Nasıl bir çağa denk geldiysek her şeyden nefret ettim. hemen her gün utanacak, sıkılacak, içimizi parça parça edecek bir şeyler yaşamadan geçmiyordu zaman. Öyle azar azar ölmekle olmaz üstünüze atom bombası atalım dediler herhalde.

Kabizlik sorunu olan hanimlar, yogurdunuza bir tatli kasigi ogutulmus keten tohumu ekleyin. Ise yariyor
Hadi ya geçen ben 2 gün gazdan resmen kıvrandım yerlerde süründüm dedim ya dikişler açıldı ya da apandisit öyleydi yani hemen denicem inşallah bana da iyi gelir 🙏🏻 ne zaman düzene girecek bu bağırsaklar ya

Dünden beri ağlamaktan helak oldum. O yavrucuklar enkaz altında yapayalnız. O çıkan bebecik daha 2 aylık yavrum. İnsnalar evladım diye çırpınıyor. İnanamıyorum bu kadar aciz kalmamıza. Mahvoldular. Bizde bez, alt açma bezi, ıslak mendil, pamuk, mama ve battaniye hazırladık. Isıtıcı aldık. Gönderildi. Hızlıca gider inşallah. Kaç gündür 3-4 saatlik uykuyla duruyorum uyuyamıyorum üzüntüden. Evi beğenmiyordum, şimdi ne büyük bir nimetmiş anlıyorum, Üstünde kış vakti bir sığınak olması. Bizde egedeyiz ve bende deprem olur korkusundan aslanı yanımdan ayırmıyorum. Allah yardımcımız olsun, merhamet etsin bizlere.

2 gündür nefes alamamalarım başladı yine,ağlamaktan içim şişti.Uzaklardan yapabileceğim yardımları yapmaya çalışıyorum ama orda olup bir ele destek olamamak bitirdi beni.Rabbim herkesin yardımcısı olsun bu karda kışta 🥺, Selizay Selizay canım sizede çok geçmiş olsun,herşey yoluna girecek inşallah rabbim canınızı korumuş 😥

Back
X