• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar selam nasilsiniz. Zor günlerdeyiz biliyorum ama bebeklerde hissediyo sanirim hic uyumuyo hep ciglik çığlığa bizimki 3 gündür uykusuzluk iyice tavan yaptı napsam durmuyo
Biz de durumlar aynı gibi emmesi çok azaldı derim uykuya dalamıyor sürekli koynumda olmak istiyor

Kızlar selam nasilsiniz. Zor günlerdeyiz biliyorum ama bebeklerde hissediyo sanirim hic uyumuyo hep ciglik çığlığa bizimki 3 gündür uykusuzluk iyice tavan yaptı napsam durmuyo
Benimki de aynı asla uyumuyo uyuyamadığı için sürekli ağlıyo kollar kopuyo kucağımda tutmaktan. Papatya aldım aktardan çayını içiyorum inşallah faydası olur

Yaa benimki de öyle yemesi azaldı 2 3 saate bir 60cc anca içiyor. Hep ağlıyor. Huzursuz

Kızlar biz de haftaya üçüncü ayı doldurcaz bu ara çok az emiyor emerken huzursuz bir iki emiyor bırakıyor geri aranıyor veriyorum tekrar bir iki çekip tekrar bırakıyor göğüs yaralarım nüksedecek bu meme reddi mi oluyor aynı durumu yaşayan var mı varsa nasıl çözümler buldunuz

Biz de salı günü aşı olduk hala huysuzluğu var birden ağlıyo susmuyor
O gün çok ağladı ancak kucağa alınca zar zor sakinleştirdik ama bizde meme reddi gibi bir şey oldu memeye geldiğinde ağlıyor ki 2 memeyi emip ancak doyan bir bebek haftası gelecek bütün bu olanlardan etkileniyorlar sanırım birde aşı olunca iyice dengeleri şaştı

Kızlar biz de haftaya üçüncü ayı doldurcaz bu ara çok az emiyor emerken huzursuz bir iki emiyor bırakıyor geri aranıyor veriyorum tekrar bir iki çekip tekrar bırakıyor göğüs yaralarım nüksedecek bu meme reddi mi oluyor aynı durumu yaşayan var mı varsa nasıl çözümler buldunuz
Ben canım ya normalde çok güzel emiyordu ebemiz burnu tıkanık olabilir dedi 2 burnuna 5er mm serum fizyolojik sıktım ondan sonra burnu çok güzel açıldı bebek tekrar beslenmeye başladı

Kızlar bebeğim en son Salı günü kaka yaptı, yaklaşık iki haftadır iki günde bir üç günde bir kaka devam ediyoruz. Ağırlık Similac mama alıyor , anne sütüm çok az. Hipp Comfort a geçmeyi düşünmüştüm. Doktoru kakası katı olmadıkça geçme dedi . Ama bebek yazık uykuda bile ıkınıyor çok . Daha önce bu sorunu yaşayanlar, düzelme oldu mu ? Ne zaman oldu ?

Kızlar ben normalde ocak grubundayim ama acil doğum oldu için kızım 26 Aralık dünyaya gelmeye istedi .benle yakın tarihle dogum yapan var mı?siz kaç kilo olmuşsunuz?
Canım hoşgeldin, 27 Aralık sezeryan ile kızıma kavuştum. 3200 gram doğdu, 2800 e düştü. Hafif sarılık atlattık sütüm gelmediği için. Şu anda 4600 gramız. Çok besliyoruz ama mama ile . Neden sordun kilosunu ?

Bizşmkide tıkanık sanırım ama ben korkuyorum yapmaya bir iki damla damlatabilyorum sadece
Ben de eşimle beraber yapıyorum gerçekten bebeğimin burnundan sümükle karışık mama geldi iyiki yapmışız dedim tek yapamıyorsan eşine yaptır canım

Canım hoşgeldin, 27 Aralık sezeryan ile kızıma kavuştum. 3200 gram doğdu, 2800 e düştü. Hafif sarılık atlattık sütüm gelmediği için. Şu anda 4600 gramız. Çok besliyoruz ama mama ile . Neden sordun kilosunu ?
Bizde ayne acil sezaryen olduk 3060gr doğdu sonra 2800 düştü. Benimde sütüm az mamayi veriyorum. 1 aylık kontrole gittik 4350 oldu doktor dedi çok aldı. Dedi çocukla ne yaptınız 🙄bende fark ettim bir anda çok kilolu oldu tüm elbise küçük oldu bez de aynı 🤷‍♀️şuan 5 kilo var . Fazla vermiyorum 90 ml yiyor ve biraz meme .sütüm sanki boş çünkü sonra extra biraz mama vermek zorundayım. Iste o yüzden kilo meraklıyım normal mi yoksa biz gerçekten şişko olduk

Bizden sarılık olmadı çok şükür ama erken dogum da oldu 36+2 🤷‍♀️

Bizde ayne acil sezaryen olduk 3060gr doğdu sonra 2800 düştü. Benimde sütüm az mamayi veriyorum. 1 aylık kontrole gittik 4350 oldu doktor dedi çok aldı. Dedi çocukla ne yaptınız 🙄bende fark ettim bir anda çok kilolu oldu tüm elbise küçük oldu bez de aynı 🤷‍♀️şuan 5 kilo var . Fazla vermiyorum 90 ml yiyor ve biraz meme .sütüm sanki boş çünkü sonra extra biraz mama vermek zorundayım. Iste o yüzden kilo meraklıyım normal mi yoksa biz gerçekten şişko olduk
Zaten ilk günlerdeki o kilo alımı o şekilde devam etmiyor. Biz 23 ocakta 4100 gram idik, o günden beri sadece 500 gram gibi almiş. Bence bebeğin kilosu gayet iyi fazla değil. İçin rahat olsun. Ben de diyorum az mı kilo alıyor, annelik işte ☺️ bebekler ne yapsa yaranamıyor bize

Zaten ilk günlerdeki o kilo alımı o şekilde devam etmiyor. Biz 23 ocakta 4100 gram idik, o günden beri sadece 500 gram gibi almiş. Bence bebeğin kilosu gayet iyi fazla değil. İçin rahat olsun. Ben de diyorum az mı kilo alıyor, annelik işte ☺️ bebekler ne yapsa yaranamıyor bize
Aynen ))))tsk ederim doktor biraz korkuttu ❤️siz hangi sehirdesiniz?

Back
X