2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Valla Cok gereksiz alisveris yapiyorum gibi geldi. Bence her üc aylik dönem icin
5 tane penye tulum, 5 tane ip askili body, iki gezmelik takim yeterli. Tulumlarla evde biz Cok rahat ettik ama penye olacaklar, hafif de esnedikleri icin soymasi giydirmesi de sorun degil. Fermuarli tadindan yetmez. Ama aldigim üc kadife tulumu bebek anca 2ser defa giydi, simdi yikayacagim, bir daha giydiremem zor oldu zaten.

Alice kizim tatli kizim benim büyüyor MaasAllah

Ishalle ilgili bilgim yok. Cok gecmis olsun demek istiyorum canim. Gercekten bebekler hic hastalanmasin kisa sürede toparlanir Insallah

Çok geçmiş olsun canım Rabbım tekrarını yaşatmasın inşallah ishale ilgili bilgim yok maalesef en kısa zamanda geçer inşallah toplar kuzucuk kendini

Kızlar burun tıkanıklığı için sprey kullanan var mi damla kullanıyordum deniz suyu şimdi Dr sprey yazmış hiç kullanmadım sıkmaya çekiniyorum. İse yarıyor mu. Acıyor mu burnu?

Çok erken biliyorum ama şeftali püresi iyi gelir derler bir de ayva kompostosu. Sen içsen sütten bebeğe yarar mı bilemedim. Eğer yarar dersen bende şeftali püresi var hemen kargolayayım

Gerçekten fazla alıyoruz. Ben de öyleyim. Ben de önce tulumla başladım. Ama altını açmak kocama zor geldi. Alt üst takımlara geçtim. Bu kez üstleri fazla alayım daha çok kirlenir dedim. Çocuğum dökmüyor bir şey üstler kendi kendine küçülüyor elbiseler, hırkalar neler neler alıyorum. Ama sadece 2-3 kere elbise giydirdim, hırka da fazla geldi çantada duruyor.

Geçmiş olsun canım. Umarım bu zor günler bir an önce geride kalır. Dediğin gibi bebekli kalmak bu soğukta zor olmalı. Neredesiniz bilmiyorum ama doktor görebiliyor mu ? Belki önerecekleri bir şeyler olur

Doğa 700gr almış kızlar doktor dedi mama verdin mi bende söyledim ebe verme kilosu iyi dedi dedim, bir de çok fazla istemiyor mamayı dedim. Bu ay da böyle geçsin 4. Ayı doldursun yoğurt elma püresi başlarız dedi

Avent set almistik bu biberon basligi ile verdim, Ilk ay 1 numara, 2. ay 2 numara baslik ile. Simdiye kadar sorun yasamadim canim, burda 3. ayda meme reddi oluyor diye okudum ama neden bilmiyorum
Bana doktor kesinlikle biberon kullanma dediği için hiç cesaret edemedim canım
Ama evet 3.ayda meme reddini bende duymuştum
Sanırım ataklarla ilgili
İnşallah yaşamayız
Şu 6.ay bi gelseydi ek gıdaya geçseydik
Valla çok yoruldum süt azlığından

Kızlar burun tıkanıklığı için sprey kullanan var mi damla kullanıyordum deniz suyu şimdi Dr sprey yazmış hiç kullanmadım sıkmaya çekiniyorum. İse yarıyor mu. Acıyor mu burnu?
ben yıkıyorum burnunu Selizay söylüyordu yıkayın diye korkuyordum korkacak bişey yokmuş
Selizay çok geçmiş olsun

Bende similac kullanıyorum canım Türkiyede satılıyor sizin orada neden yok ki acaba.
Hayatim Similac in kendi sayfasinda bir aciklama yok, Amazondan aliyorduk eskiden direk firmadan. Su anda satis yok, bir iki sitede stoklardan satiyorlar. Firmanin Abbott) kendi sitesine gibi girdigimde ürünleri arasinda Similac I kaldirmislar. Ärtik üretmiyorlar olarak yorumladim ben. Degistirecegim o yuzden

Bende bulabildiğim kadar kullanırım sonra başka mamayı geçerim ama çok memnunum ya üzüldüm oğlumu da onunla büyütmüşüm ben

Ben başından beri meme +mama gidiyorum.4ay olucaz hiç red yaşamadım biberonu (avent ) uykuluyken tercihim oldu.ilk başlarda hep biberon veriyordum 1 aydan sonra kaşık biberon ilk tercihim .son 2 ayda. Günde 2ogune düşürdüm mamayi bazen sagdigimida veriyorum.kasik biberonla veriyorum. Başlarda benimkide istemedi tükürdü ben emzik verip ağzına iki emdirip çıkarıp kaşığı teklif ediyorum öyle yapınca yutuyor iki üç yudum tekrar istemiyince emziği veridm emme iç güdüsü olduğundan itiyor kaşığı tatmin olsun diye emzik veriyorum kaşığı sonra ağzına götürdüğünde mamayi yada sütü yudum yudum içiyor.tabi emzik emmiyorsa memenide uzatabilirsinüst üste verilen biberon eninde sonunda memede red yapar.zaten kuvvetde uygulamıyorMuş bebeğin nedeni bu .gunde 1 kere vermemde bile değişik emiyor memeyi hiç çekme kuvveti uygulamıyor biberondan sonraki emzirmede.sonradan düzeliyor emişi.mecbur olmadıkça vermiyorum biberon.3 günde düzelir emisi vermezsen biberon.

Ne öldük ne yaşıyorz hepimisin gözleri dolu dolu kimi evladına bakıyor kimi anne babasına.neyapacz nereye kacacgiz
Ben kaç kayıptan sonra mucizemi kucağıma aldım.Ne hayallerle süsledim odasını.Simdi o odayi geçtim evimizin kapısından başımızı koyamaz hale geldik.Hergun sallaniyorz hergun birimize birşey olacak korkusuyla uyuyamiyorz.Bebeklerimiz ellerimizde eriyor çaresizliğin nasıl olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruzminnacık bebeklere merhamet et Allahım belki bizler gunahkariz şu süt kokulu bebekler için durdur bu yeri

Nasıl yikiyorsunuz acaba detaylı anlatabilir misiniz
Bende yıkıyorum canım, 2 cc şırıngaya serum çekiyorum, önce bi tarafa doğru yatırıp 1 cc sıkıyorum, sonra öbür tarafa çevirip sıkıyorum, üstte kalan buruna sıkıyorsun. Sonra göbeği elime gelecek şekilde kaldırıp sırtına pit pit yapıyorum ne var ne yok çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…