- 1 Eylül 2021
- 5.339
- 20.012
- 298
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.661
Gerçekten kıyafet konusu tam bir sorun. Görümceme özeniyorum. Hem kendi kızına hem benim kızıma şimdi giymesi için veya ileriye dönük öyle güzel alış veriş yapıyor ki. Ben alıyorum bazılarını o kadar az giydiriyorum ki. Kurutma da çekiyor diye 3-6 ay almaya başladım zaten. Benim kızım on gün önce 4770 ti. Daha 20 gün var kontrolüne bakalım ne olacak..
Ishalle ilgili bilgim yok. Cok gecmis olsun demek istiyorum canim. Gercekten bebekler hic hastalanmasinMerhabalar hanımlar Depremden dolayı yaklaşık iki haftadır konteynır da kaliodk.Bebegim Çok kötü oldu soğuk aldı ishal oldu iki haftadır su gibi ishal günde 10 kez altını degisiyorz.İlaclar falan hepsi boş fayda etmedi.rabbim bebekli olup depremi yaşayanlara dahada zor.Tek duam birdaha yaşamamak.O korku o telaş berbat bişey sürekli sallantı haliBebeğim iki aylık iki haftada 5kilodan 4 200 kiloya düştü.İshal için bana bişey onerebilirmisnz
Çok geçmiş olsun canım Rabbım tekrarını yaşatmasın inşallahMerhabalar hanımlar Depremden dolayı yaklaşık iki haftadır konteynır da kaliodk.Bebegim Çok kötü oldu soğuk aldı ishal oldu iki haftadır su gibi ishal günde 10 kez altını degisiyorz.İlaclar falan hepsi boş fayda etmedi.rabbim bebekli olup depremi yaşayanlara dahada zor.Tek duam birdaha yaşamamak.O korku o telaş berbat bişey sürekli sallantı haliBebeğim iki aylık iki haftada 5kilodan 4 200 kiloya düştü.İshal için bana bişey onerebilirmisnz
Çok erken biliyorum ama şeftali püresi iyi gelir derler bir de ayva kompostosu. Sen içsen sütten bebeğe yarar mı bilemedim. Eğer yarar dersen bende şeftali püresi var hemen kargolayayımMerhabalar hanımlar Depremden dolayı yaklaşık iki haftadır konteynır da kaliodk.Bebegim Çok kötü oldu soğuk aldı ishal oldu iki haftadır su gibi ishal günde 10 kez altını degisiyorz.İlaclar falan hepsi boş fayda etmedi.rabbim bebekli olup depremi yaşayanlara dahada zor.Tek duam birdaha yaşamamak.O korku o telaş berbat bişey sürekli sallantı haliBebeğim iki aylık iki haftada 5kilodan 4 200 kiloya düştü.İshal için bana bişey onerebilirmisnz
Gerçekten fazla alıyoruz. Ben de öyleyim. Ben de önce tulumla başladım. Ama altını açmak kocama zor geldi. Alt üst takımlara geçtim. Bu kez üstleri fazla alayım daha çok kirlenir dedim. Çocuğum dökmüyor bir şey üstler kendi kendine küçülüyorValla Cok gereksiz alisveris yapiyorum gibi geldi. Bence her üc aylik dönem icin
5 tane penye tulum, 5 tane ip askili body, iki gezmelik takim yeterli. Tulumlarla evde biz Cok rahat ettik ama penye olacaklar, hafif de esnedikleri icin soymasi giydirmesi de sorun degil. Fermuarli tadindan yetmez. Ama aldigim üc kadife tulumu bebek anca 2ser defa giydi, simdi yikayacagim, bir daha giydiremem zor oldu zaten.
Alice kizim tatli kizim benim büyüyor MaasAllah
Nebül cihazın varsa uyurken serum fizyolojik uygula çok rahatlatıyor.Kızlar burun tıkanıklığı için sprey kullanan var mi damla kullanıyordum deniz suyu şimdi Dr sprey yazmış hiç kullanmadım sıkmaya çekiniyorum. İse yarıyor mu. Acıyor mu burnu?
Geçmiş olsun canım. Umarım bu zor günler bir an önce geride kalır. Dediğin gibi bebekli kalmak bu soğukta zor olmalı. Neredesiniz bilmiyorum ama doktor görebiliyor mu ? Belki önerecekleri bir şeyler olurMerhabalar hanımlar Depremden dolayı yaklaşık iki haftadır konteynır da kaliodk.Bebegim Çok kötü oldu soğuk aldı ishal oldu iki haftadır su gibi ishal günde 10 kez altını degisiyorz.İlaclar falan hepsi boş fayda etmedi.rabbim bebekli olup depremi yaşayanlara dahada zor.Tek duam birdaha yaşamamak.O korku o telaş berbat bişey sürekli sallantı haliBebeğim iki aylık iki haftada 5kilodan 4 200 kiloya düştü.İshal için bana bişey onerebilirmisnz
Bana doktor kesinlikle biberon kullanma dediği için hiç cesaret edemedim canımAvent set almistik bu biberon basligi ile verdim, Ilk ay 1 numara, 2. ay 2 numara baslik ile. Simdiye kadar sorun yasamadim canim, burda 3. ayda meme reddi oluyor diye okudum ama neden bilmiyorum
Bende similac kullanıyorum canım Türkiyede satılıyor sizin orada neden yok ki acaba.Sanirim ben de aptamile gececegim, Similac aliyorduk artik satilmiyor burda killandim ben de neden diye
Hayatim Similac in kendi sayfasinda bir aciklama yok, Amazondan aliyorduk eskiden direk firmadan. Su anda satis yok, bir iki sitede stoklardan satiyorlar. Firmanin Abbott) kendi sitesine gibi girdigimde ürünleri arasinda Similac I kaldirmislar. Ärtik üretmiyorlar olarak yorumladim ben. Degistirecegim o yuzdenBende similac kullanıyorum canım Türkiyede satılıyor sizin orada neden yok ki acaba.
Bende bulabildiğim kadar kullanırım sonra başka mamayı geçerim ama çok memnunum ya üzüldüm oğlumu da onunla büyütmüşüm benHayatim Similac in kendi sayfasinda bir aciklama yok, Amazondan aliyorduk eskiden direk firmadan. Su anda satis yok, bir iki sitede stoklardan satiyorlar. Firmanin Abbott) kendi sitesine gibi girdigimde ürünleri arasinda Similac I kaldirmislar. Ärtik üretmiyorlar olarak yorumladim ben. Degistirecegim o yuzden
Ben başından beri meme +mama gidiyorum.4ay olucaz hiç red yaşamadım biberonu (avent ) uykuluyken tercihim oldu.ilk başlarda hep biberon veriyordum 1 aydan sonra kaşık biberon ilk tercihim .son 2 ayda. Günde 2ogune düşürdüm mamayi bazen sagdigimida veriyorum.kasik biberonla veriyorum. Başlarda benimkide istemedi tükürdü ben emzik verip ağzına iki emdirip çıkarıp kaşığı teklif ediyorum öyle yapınca yutuyor iki üç yudum tekrar istemiyince emziği veridm emme iç güdüsü olduğundan itiyor kaşığı tatmin olsun diye emzik veriyorum kaşığı sonra ağzına götürdüğünde mamayi yada sütü yudum yudum içiyor.tabi emzik emmiyorsa memenide uzatabilirsinKızlar ben süt+mama şeklinde gidiyordum.emzirme danışmanıyla görüştüm mamayı günde 1 e indirdim 1 haftada 200 gram almış süt yetiyor keselim dedi.mama verdiğim için tabi biberona da alışmıştı.biberonu da keselim sadece emsin dedi ama şöyle bi sorunum var.benim kız tam emmiyor az az emip uyuyor ya da çok açsa tek memeyi boşaltıp diğerini almıyor falan.ben de açılmasını beklersem memem şişip tıkanıyor bu sefer açmakla uğraşıyorum.sağarsam da biberon dışında ne kaşık biberon ne şırınga hiçbirini asla almıyor biberonla veriyorum.yani kısacası meme artı biberon gidiyorduk ama emzirme danışmanı bebek her ikisiyle de ilerliyorsa 3. Aydan sonra memeyi bırakır biberon varken dedi.biberonu bırakman lazım dedi.2 gündür deniyorum tamam çocuk meme alıyor ama çok çekmiyor sağmazsam taş gibi olup tıkanıyor yani sağıp yine mecbur günde birkaç kez biberonu veriyorum.memeyi bırakmasından çok korkuyorum.başına gelen ya da çevrenizde var mı emzirme süresince hem meme hem biberon giden ya da en azından ilk 6 ay?
Bende yıkıyorum canım, 2 cc şırıngaya serum çekiyorum, önce bi tarafa doğru yatırıp 1 cc sıkıyorum, sonra öbür tarafa çevirip sıkıyorum, üstte kalan buruna sıkıyorsun. Sonra göbeği elime gelecek şekilde kaldırıp sırtına pit pit yapıyorum ne var ne yok çıkıyorNasıl yikiyorsunuz acaba detaylı anlatabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?