2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Tşk ederim düşünmeniz yeterli dualarınızı bekliyoruz

Deprem her konuda hayatımızı mahfetti.Rabbim sonumuzu hayır eylesin 2aylik bebeğimle mahfolduk

Çok çok üzüldüm yazdıklarını okurken.. Rabbim güç kuvvet versin çok geçmiş olsun. Eşinle arandaki sorunlar sadece ailesi kaynaklı mı yoksa aranızda sevgisizlik güvensizlik vs. gibi şeyler de var mı ? Kusura bakma özel bir soru ama şunun için soruyorum. Eğer tek sorun ailesiyse aile yüzünden bütün kavgalar tartışmalar çıkıyorsa naçizane tavsiyem kimse için özellikle eşinin ailesi için yuvanızı yıkmayın. Demesi kolay diyebilirsin elbette ama emin ol ben de az şeyler yaşamadım hala daha yaşıyorum bütün lohusalığım bile ağlamakla geçti. Öncesinde de sürekli boşanmayı düşündüm ama tek sebep ailesiydi ikimizin arasında hiçbir sorun yoktu birbirimizi de çok seviyoruz. Erkekler gerçekten anlamıyolar anlasalar da geç anlıyolar. Ben sürekli anlattım ailesinin yanlış yaptığını kimi zaman güzel dille kimi zaman bağıra çağıra. En son bana hak verdi çok şükür. Şimdi karışmaz ailesini arıyo muyum seviyo muyum hiç söylenmez. Rabbim yuvanıza huzur versin bebeğiniz de var bir anlık duygularla ikinizin elinde olmayan sebeplerle yuvanızı bozmayın. He sevgide de eksiklik var mutlu değilim dersen evlenmek kadar boşanmak da hak o zaman başka. Ama iyice düşünün derim. Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm gerçekten.

Erkekler ve aileleri :) darısı benimkinin anlamasına. Bizim de kişisel hiçbir sorunumu yok. Aramızdakı tüm sorun aıleso yüzünden çıkıyor. Aslında aılesi de kötü insanlar değil ama benim kocam, anne baba ve 10 kardeşin sorumlulugunu, çoluğunu çocuğunu,maddı manevı kendıne dert edindıgı ıcın dolayısıyşa sorun çıkıyor aramızda. Yanı kendınden 10 yaş büyük abisinin işine bile karışıyor öyle yapma şöyle yapalım diye. Yahu sanane be adam sanane. Çocuk mu karşındaki.

Üff gereksiz sahiplenmeler. Benimkinde de var merak etme. He bide insan yerine koyulsa neyse yapsın dicem hayır takan da yok

Sanırım adet görmeye başlayacağım. genelde bizde süt korur derler 1 seneden önce olmam diye bekliyordum. Ama 1 haftadır yoğun adet sancım ve kahverengi lekelenme var.
Aranızda adet olan var mı?

Sanırım adet görmeye başlayacağım. genelde bizde süt korur derler 1 seneden önce olmam diye bekliyordum. Ama 1 haftadır yoğun adet sancım ve kahverengi lekelenme var.
Aranızda adet olan var mı?
Ben oldum canım 16sında oldum dün bitti ama kahverengiydi. İlk doğumda da 2 ay sonra olmuştum ben

Hangi şüpheyle test yaptırmaya karar verdiniz belirtiler nelerdi
Aslında ben anlamadım . Sadece yeşil mukuslu kaka yapmaya başlamıştı ve uykuya dalmakta zorlanıyordu . Doktor kontrolünde doktor ,anne sütü alan bebeklerin arada yeşilimsi kaka yapmasının normal olduğunu söyledi ,o arada kızım kaka yapmisti ,Dr görünce laktoz intoleransi olabilir bir test yapalım dedi ve dediği gibi pozitif çıktı. Sanırım dereceleri varmış , bizim ki (+ + +) şeklinde .

Inanın ben de sormadım. O an anlamadım pek ne olduğunu ,hiç beklemiyordum çünkü . Aynı şekilde süt ve süt ürünlerini yasakladı, bebeğin kilo alımı iyi olduğu için mama şimdilik gerek yok, önümüzde ki kontrolde duruma göre bakarız ,gerekirse laktozsuz mama başlarız dedi. Damla vermedi , ben sonradan kendim araştırınca damla oldugunu gördüm , dün mesaj atıp sordum ,alıp kullanalım mi diye , şimdilik diyete devam , önümüzde ki kontrolde tekrar test yapalım konuşuruz dedi
Sizin bebeğinizin emmesinde kilo alımında bir degisiklik oldu mu ? Benim bebeğim emerken çok kıvranıp ,çırpınmaya başladı .laktozla mi alakalı yoksa süt mu yetmiyor anlamıyorum , çok can sıkıcı, emme saatleri stres oluyorum acaba yine çırpınip tepinecek mi diye

Kızlar 3.ay galiba pek çoğumuz meme isteksizligi,meme reddi yaşıyoruz zar zor veriyorum memeyi birinden zaten hiç içmiyor günlerdir , öbürünü de bazen güzel alıyor bazen ağlayarak kendini bir geri itisi var ki içmediği göğsümde zaten azdı süt iyice bitti gibi oldu ,süt artırıcı damla sipariş ettim ona başlayacağım, geçici bir durum stres yapma diyorum kendi kendime ama yine de üzülüyorum

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bebeğe

Gaz dan dolayı cogu sey yasak yiyemiyordum simdi bide sut urunleri eksildi ne yicem bende dusun dusun bulamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…