- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.681
Ben Hem meme hem biberon chicco marka aldım hiç sıkıntı yaşamıyorum ikiside kabul ediyorTheDandelion A Asya2022 kızlar siz mamayı nasıl veriyorsunuz?
Ben önce şırınga ile veriyordum emzirdikten sonra doymuyordu çünkü , zaten sütümde hep azdı, sonra şırınga zor olmaya başladı aldığı miktar artınca, kaşık biberona geçtim , o da zorlayınca şimdi emzirme destek sistemi ile devam ediyorum, biberon hiç vermedim meme reddi yaşar diye , ama şimdi de eds olmadan mememi uzun süre emmiyor zaten, alıştı mamaya sanırım sizler nasıl yapıyorsunuz
Bizde 3.ay nimenrix olcaz korkuyorum ates yapar dedi doktorKızlar doğa bgn rota ve bexsero oldu… akşama Doğru basıl ağlıyor kıyamıyorum . İlk kez bu kdr ağladı sanki böyle bazen nefesi kesiliyor gibi oluyor allahım koru çok kötü oldum ya ateş yok . Aşırı huzursuz
Şuan ateş yok bizde ama çok huzursuz ya agrı kı yaptı artık bilemiyorumBizde 3.ay nimenrix olcaz korkuyorum ates yapar dedi doktor
Ne öldük ne yaşıyorz hepimisin gözleri dolu dolu kimi evladına bakıyor kimi anne babasına.neyapacz nereye kacacgiz
Ben kaç kayıptan sonra mucizemi kucağıma aldım.Ne hayallerle süsledim odasını.Simdi o odayi geçtim evimizin kapısından başımızı koyamaz hale geldik.Hergun sallaniyorz hergun birimize birşey olacak korkusuyla uyuyamiyorz.Bebeklerimiz ellerimizde eriyor çaresizliğin nasıl olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruzminnacık bebeklere merhamet et Allahım belki bizler gunahkariz şu süt kokulu bebekler için durdur bu yeri
Karnına masaj yap canım yavaşça sonra ayaklarını havaya kaldır biraz bekle , bi kaç defa aynı hareketi yap rahatlarBebişin karnı gurul gurul ya tavsiyesi olan var mı
evet 5ml serum fizyolojik yarısını burnun bi tarafından yarısını diğer tarağından vererek yapıyorum ciğerlerinden hırıltı sesi gelmeye başlamıştı bi de doğduğunda yoğun bakımda yatınca mecbur denedim bende zor olmadı amaNasıl yapıyorsunuz izoronik ve enjektör ile mi
Merhaba , yaklaşık 2 hafta önce kakası ile test yapıldı ve pozitif çıktı bizim sonucumuz .Kızlar bebeğinde laktoz intoleransı olan var mı?
Söylemeyi unutmuşum memeden sonra 60 ml. Ben de ortalama 120ml e denk gelecek şekilde memeyle mamayı ayarlıyorum60 az değil mi??biz 120 yiyoruz her 2.5-3 saatte. Gece 4 saat uyuyor
Allah kolaylık versin, bebişe de şifalar diliyorum inşallah bir an evvel iyileşir. Çok geçmiş olsun yapabileceğimiz bir şey var mıMerhabalar hanımlar Depremden dolayı yaklaşık iki haftadır konteynır da kaliodk.Bebegim Çok kötü oldu soğuk aldı ishal oldu iki haftadır su gibi ishal günde 10 kez altını degisiyorz.İlaclar falan hepsi boş fayda etmedi.rabbim bebekli olup depremi yaşayanlara dahada zor.Tek duam birdaha yaşamamak.O korku o telaş berbat bişey sürekli sallantı haliBebeğim iki aylık iki haftada 5kilodan 4 200 kiloya düştü.İshal için bana bişey onerebilirmisnz
Ay biz bexero şu Cumartesi olduk olduktan yedi sekiz saat sonra ateşlendik dr ateşi olmasa da altı saat Ara ile yarım ölçü calpol ver dedi ateşi çıkarsa dört saat arayla ver dedi iki gün boyunca ateşlendi geçti ama huzursuzluğu devam ediyor üç dört gündür gece saat başı uyanıyor gündüz iş yaptırmıyor sanırım aşı yeri ağrı yapıyor bexero zor bir aşı gerçektenKızlar doğa bgn rota ve bexsero oldu… akşama Doğru basıl ağlıyor kıyamıyorum . İlk kez bu kdr ağladı sanki böyle bazen nefesi kesiliyor gibi oluyor allahım koru çok kötü oldum ya ateş yok . Aşırı huzursuz
Doktorunuz ne tavsiye etti bize osicol damla verdi süt ve süt ürünlerini bana yasakladı ama zor oluyorMerhaba , yaklaşık 2 hafta önce kakası ile test yapıldı ve pozitif çıktı bizim sonucumuz .
Basınçlı mı veriyorsunuzevet 5ml serum fizyolojik yarısını burnun bi tarafından yarısını diğer tarağından vererek yapıyorum ciğerlerinden hırıltı sesi gelmeye başlamıştı bi de doğduğunda yoğun bakımda yatınca mecbur denedim bende zor olmadı ama
Banada yasak süt ürünleriDoktorunuz ne tavsiye etti bize osicol damla verdi süt ve süt ürünlerini bana yasakladı ama zor oluyorsiz neler yapıyorsunuz doktora sormayı unuttum geçici bir şey mi ki ek gıdaya başlayınca yoğurt peynir falan veremeyecek miyim
Hazır emzirmeyi bırakmışken bence tedavine devam etmelisin çünkü yaşadıkların hiç kolay şeyler değil ,geçende de kendini atmayı düşündüğünü yazmıştın . Git güzelce doktoruna tedavini ol böyle yaşamak senin için çok zor olmalı . Kimsede çocuğunu senden alamaz için rahat olsun . Hem sağlıklı olup sağlıklı düşünürsen bebeğine daha çok faydan olur kendine de daha iyi gelirsin . Önemli olan şu aşamada sensin . Bebek emse de mama da yese büyüyor sonuçta hiç takılma onaBİR DEPREMZEDE OLARAK YAZIYORUM.. Merhaba kızlar bizim tayfadan hala kimler burda ? Beni hatırladınız mı ? Grubun çilekeş kızı. Ben yine ufak bi yazıp gideceğim..
Ben gaziantepde yaşıyorum ve deprem gününden sonra 3 aylık bebeğim artık meme emmek istemedi. Şuan artık hiç meme emmiyor.. halbuki memeyi çok severdi sürekli emzik niyetine emmek isterdi memede uyumak isterdi ama depremden sonra her memeye almaya çalıştığımda çığlığı basıyo çok ağlıyo ve sütüm çok azaldı göğüsüm çok küçüldü ve sarktı yumuşadı sütüm bitti biticek. Üstelik bebeğim kalpten rahatsız belki hatırlarsınız ve doktor demiştiki sadece anne sütü emsin anne sütü emdikce zamanla iyileşir inşaAllaah demişti. Bunun başka bir tedavisi yokmuş çünkü. Peki napıcam ben şimdi ?? Korku sütü verilmez derler o yüzden deprem günü sütümü veremedim arabada olduğumuz için de sağamadım da. Sonrasında da vermeye çalışsamda almadı.
Böyle bir zamanda millet canının derdindeyken kaynanam da hala devam ediyor sıkıntı çıkarmaya. Geçen gün yine kendisinin yüzünden boşanma derecesine geldik ve o an kendi kendime dedimki depremden şuan korkmuyorum.. benim burda yuvam yıkılıyo evimin yıkılmasını nasıl düşüneyim diye o günden beridir eskisi kadar korkmuyorum halbuki o korkunç geceye rağmen. Tabiki yine çok korkuyorum şuan zaten korkudan stresten uyuyamıyorum ama bana Allah yeter Allah’a sığınıyorum. Allahtan başka kimsem yok.
Eşim gil de kızı da senden alırım falan diye konuşuyolar ben hamile olmadan önce 9 ay boyunca psikiyatri tedavisi görmüştüm en ağır ilaçları iğneleri yemiştim ona güvenerek kızı senden alırız diye düşünüyolar. E benim hayat şartlarım desen annem yok babam evli imtihan dünyası işte.. bu psikiyatri konusunda bi bilgisi olan var mı?? Yani meme emen bebeyi annesinden asla ayıramazlar diye biliyorum o yüzden bişey yapamıyolardı diyemiyolardı emdiği sıra ama şuan artık emmediği için ona da güveniyolar benim önceki tedavi görmemede güveniyolar kızı da senden alırız diye. Bu konu hakkında sizce böyle bir şey mümkün mü ?? Lütfen bana çok dua edin olur mu?? Rahmetli annem gibi çok sabırlıyım. Çok sabrediyorum Rabbim aydınlığına çıkarsın. Şu depremleri artık durdursun inşaAllah gerçekten ne büyük acılara şahit oldum bilseniz dersiniz ki benim çektiğim de dert miymiş çok küçük derttlermiş dersiniz. Evladını kaybeden mi dersin anne babasını kaybeden mi dersin ailesini kaybeden mi dersin evi yıkılan mı dersin bu soğukta dışarda kalıp bankları söküp yakanı bile duydum.bir yandan Elimiz yüreğimizde diken üstünde yaşıyoruz her an sallanıcaz korkusu sallanınca artıcak mı korkusu. Bu psikolojiden nasıl düzelicez?? Bu artçılara nasıl alışıcaz hemde arada bir yükselen artçılar ?? Kaynanam gilin evinde kalıyoruz öleceksen beraber ölelim ayrı ayrıyken aklımız birbirimizde kalmasın diye düşündüklerinden.. Evimize nasıl gidicez nasıl alışıcaz normale nasıl dönücez?? Hiç ümidim yok artık normale dönebileceğimizden. Rabbim kimseye evlat, anne baba aile acısı göstermesin kimsenin yuvasını yıkmasın dağıtmasın..
Ne için yapıldı o aşıAy biz bexero şu Cumartesi olduk olduktan yedi sekiz saat sonra ateşlendik dr ateşi olmasa da altı saat Ara ile yarım ölçü calpol ver dedi ateşi çıkarsa dört saat arayla ver dedi iki gün boyunca ateşlendi geçti ama huzursuzluğu devam ediyor üç dört gündür gece saat başı uyanıyor gündüz iş yaptırmıyor sanırım aşı yeri ağrı yapıyor bexero zor bir aşı gerçekten
Güzel arkadaşım. Aile mahk. Çalışıyorum o çocuğu alma işleri o kadar kolay değil her psikolojik tedavi görenin çocuğu alınsaydı ortada anneli çocuk kalmazdı çünkü kadınlar çekinmeden ruh sağlığını iyileştirmeye çalışıyor. Meme emmesiyle alakalı değil yaş ile alakalı bu kadar küçük bir bebek anneden ayrılmaz çocuğa ihmal istismar yoksa.BİR DEPREMZEDE OLARAK YAZIYORUM.. Merhaba kızlar bizim tayfadan hala kimler burda ? Beni hatırladınız mı ? Grubun çilekeş kızı. Ben yine ufak bi yazıp gideceğim..
Ben gaziantepde yaşıyorum ve deprem gününden sonra 3 aylık bebeğim artık meme emmek istemedi. Şuan artık hiç meme emmiyor.. halbuki memeyi çok severdi sürekli emzik niyetine emmek isterdi memede uyumak isterdi ama depremden sonra her memeye almaya çalıştığımda çığlığı basıyo çok ağlıyo ve sütüm çok azaldı göğüsüm çok küçüldü ve sarktı yumuşadı sütüm bitti biticek. Üstelik bebeğim kalpten rahatsız belki hatırlarsınız ve doktor demiştiki sadece anne sütü emsin anne sütü emdikce zamanla iyileşir inşaAllaah demişti. Bunun başka bir tedavisi yokmuş çünkü. Peki napıcam ben şimdi ?? Korku sütü verilmez derler o yüzden deprem günü sütümü veremedim arabada olduğumuz için de sağamadım da. Sonrasında da vermeye çalışsamda almadı.
Böyle bir zamanda millet canının derdindeyken kaynanam da hala devam ediyor sıkıntı çıkarmaya. Geçen gün yine kendisinin yüzünden boşanma derecesine geldik ve o an kendi kendime dedimki depremden şuan korkmuyorum.. benim burda yuvam yıkılıyo evimin yıkılmasını nasıl düşüneyim diye o günden beridir eskisi kadar korkmuyorum halbuki o korkunç geceye rağmen. Tabiki yine çok korkuyorum şuan zaten korkudan stresten uyuyamıyorum ama bana Allah yeter Allah’a sığınıyorum. Allahtan başka kimsem yok.
Eşim gil de kızı da senden alırım falan diye konuşuyolar ben hamile olmadan önce 9 ay boyunca psikiyatri tedavisi görmüştüm en ağır ilaçları iğneleri yemiştim ona güvenerek kızı senden alırız diye düşünüyolar. E benim hayat şartlarım desen annem yok babam evli imtihan dünyası işte.. bu psikiyatri konusunda bi bilgisi olan var mı?? Yani meme emen bebeyi annesinden asla ayıramazlar diye biliyorum o yüzden bişey yapamıyolardı diyemiyolardı emdiği sıra ama şuan artık emmediği için ona da güveniyolar benim önceki tedavi görmemede güveniyolar kızı da senden alırız diye. Bu konu hakkında sizce böyle bir şey mümkün mü ?? Lütfen bana çok dua edin olur mu?? Rahmetli annem gibi çok sabırlıyım. Çok sabrediyorum Rabbim aydınlığına çıkarsın. Şu depremleri artık durdursun inşaAllah gerçekten ne büyük acılara şahit oldum bilseniz dersiniz ki benim çektiğim de dert miymiş çok küçük derttlermiş dersiniz. Evladını kaybeden mi dersin anne babasını kaybeden mi dersin ailesini kaybeden mi dersin evi yıkılan mı dersin bu soğukta dışarda kalıp bankları söküp yakanı bile duydum.bir yandan Elimiz yüreğimizde diken üstünde yaşıyoruz her an sallanıcaz korkusu sallanınca artıcak mı korkusu. Bu psikolojiden nasıl düzelicez?? Bu artçılara nasıl alışıcaz hemde arada bir yükselen artçılar ?? Kaynanam gilin evinde kalıyoruz öleceksen beraber ölelim ayrı ayrıyken aklımız birbirimizde kalmasın diye düşündüklerinden.. Evimize nasıl gidicez nasıl alışıcaz normale nasıl dönücez?? Hiç ümidim yok artık normale dönebileceğimizden. Rabbim kimseye evlat, anne baba aile acısı göstermesin kimsenin yuvasını yıkmasın dağıtmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?