- 17 Mart 2021
- 298
- 328
- 53
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.641
40 günlük olduktan hemen sonra baslamıştıKızlar selam. Agulama kaçıncı haftada başladı sizde?
Bizim ki hep oyleydi doktor yenidogan doneminde geciyo bunlar normal dediKızlar 2.5 ayligiz bu bikac gündür uyuduktan 10 dk falan sonra kollarını sallayıp sonrada bundan korkup ağlayarak uyanmalar başladı neden olabilir
Aynı durumdayım çok zor nasıl geçecekAy bütün çocuklar mı böyle bilmiyorum ama çok yoruluyorum. Memede ya da uykuda olmadığı her an ağlıyor. Şöyle koysam anakucağında oyalansa oyalansa uyusa
Bende oyle hep miymiy yemek yapmak izdirap oluyo bagris cagris aglama krizleri bunlar nasil büyüyecekAynı durumdayım çok zor nasıl geçecek
60 az değil mi??biz 120 yiyoruz her 2.5-3 saatte. Gece 4 saat uyuyorKızlar herkese merhaba çok zor günler geçirdik herkes umarım iyidir. Psikolojilerimiz iyi değil, olaylardan etkilenmemek mümkün değil. Kızım hasta oldu çok korkuttu bizi. Aileden birinden grip kapmış. Küçücük bedeniyle koca koca öksürüyor. İnşallah ciğerlere inmeden atlatırız. Bu sırada sütüm azaldığı için mamaya başladık. Doktor 60ml ver dedi ama doymayınca 90ml vermeye başladım fakat hiç fikrim yok. Sizinkiler kaç saatte bir kaç ml içiyor? Bir de bu mama işi zormuş 10 dk suyu kaynat soğusun bekle baya uzun sürüyor hazırlaması. Siz nasıl hazırlıyorsunuz?
Bizde bugün ölçüdük 5200 oldukYa olabilir gerçekten. O günden beridir uykusu problem olmaya başladı. Deprem olduğu gün gündüz sıfır uyudu gece uyutana kadar neler çektim. O günden beri bir haftadır her gün olmasa da uyumuyor saatlerce
Canım ise yarıyor mu papatya bir de anne mı içmeli bebeğe verilmez herhalde
27 Aralık'ta suni sancı ile normal doğum yaptım. 3300 doğdu. ,3090'a düştü. Sütün az dediler takviye aldım mastit oldum... Neyse sütüm tazyikli geliyor, benimki memede yaşıyor bir aylık kontrolünde 4500 olmuştu. Şu an ne kadar bilmiyorum ama kilo alıyor kıyafetleri olmuyor artık taşımaktan belim ağrıyor
Maşallah size biz bugün gittik 5200 olduk demekki bizimiz kilo çok iyi )))Bizim de 26 Aralık doğum. Geçen Salı doktora gittik yani 43. Gündü 5500 olmuş.
Çok teşekkür ederim canım eşime aldırayım hemen bugünCanım aktarda çayını demlemek için bitkisi satılıyor bir de tozu var yemeklere döküp yiyorum ben ama tadı berbat söyleyeyim bakabilirsin istersen
Hangi mamayı kullanıyorsun canım?60 az değil mi??biz 120 yiyoruz her 2.5-3 saatte. Gece 4 saat uyuyor
Hastanede bize evolvia verdiler .sonra sağlık ocakta sma önerdiler. Onu kullanıyoruzHangi mamayı kullanıyorsun canım?
Bizde aptamil kullanıyorduk sonra gittiğimiz doktor sma önerdi diye onu aldık ama bi huzursuz bir kaç gündürHastanede bize evolvia verdiler .sonra sağlık ocakta sma önerdiler. Onu kullanıyoruz
Tüm cocuklar tabiki farklı bence iyi geldiyse değiştirmeyinBizde aptamil kullanıyorduk sonra gittiğimiz doktor sma önerdi diye onu aldık ama bi huzursuz bir kaç gündür
Artık mamayla ilgisi varmı bilmiyorum ama bize en iyi aptamil gelmişti
Bizde bugün ölçüdük 5200 oldukdün 3 ve 6 aylık için ebebekte alt pantolon aldım. Eve geldim 3 aylık bize küçük geldi tüm elbise değiştirdim hep 3-6 ay aldım
Biraz daha deneyeyim hala devam ederse aptamile geçicem tekrardanTüm cocuklar tabiki farklı bence iyi geldiyse değiştirmeyin
Sanirim ben de aptamile gececegim, Similac aliyorduk artik satilmiyor burda killandim ben de neden diyeBizde aptamil kullanıyorduk sonra gittiğimiz doktor sma önerdi diye onu aldık ama bi huzursuz bir kaç gündür
Artık mamayla ilgisi varmı bilmiyorum ama bize en iyi aptamil gelmişti
Similac bir ara toplatılmıştı diye hatırlıyorum canımSanirim ben de aptamile gececegim, Similac aliyorduk artik satilmiyor burda killandim ben de neden diye
TheDandelion A Asya2022 kızlar siz mamayı nasıl veriyorsunuz?
Ben önce şırınga ile veriyordum emzirdikten sonra doymuyordu çünkü , zaten sütümde hep azdı, sonra şırınga zor olmaya başladı aldığı miktar artınca, kaşık biberona geçtim , o da zorlayınca şimdi emzirme destek sistemi ile devam ediyorum, biberon hiç vermedim meme reddi yaşar diye , ama şimdi de eds olmadan mememi uzun süre emmiyor zaten, alıştı mamaya sanırım sizler nasıl yapıyorsunuz
Gerçekten kıyafet konusu tam bir sorun. Görümceme özeniyorum. Hem kendi kızına hem benim kızıma şimdi giymesi için veya ileriye dönük öyle güzel alış veriş yapıyor ki. Ben alıyorum bazılarını o kadar az giydiriyorum ki. Kurutma da çekiyor diye 3-6 ay almaya başladım zaten. Benim kızım on gün önce 4770 ti. Daha 20 gün var kontrolüne bakalım ne olacak..Biz de 5 kg olduk dun.
En fazla iki defa giyiyor giydigini, sonra hop kuculmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?