- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 133
- 35
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.781
Benimki 21.30 gibi uyuyor canım sabah genelde 7 gibi kalkıyor. Bu benim işime geliyor ama ablası da aynı saatlerde uyuduğu içinBebisi gece uykusuna 21-22 00 gibi geçen annelerim sabah kalkışınız kaç oluyor. Benim bebiş gece 12 den önce zor uyuyor ama sabah geç kalkıyoruz biraz tabi anasıyla aynı saatlerde takılıyor bizimki
Biz gece 10, 10 buçuk gibi uyuyoruz gece de 3 buçuk, 4 gibi kalkıyoruz. Emiyor 5,5 buçuk gibi uyuyor sabah da 10 gibi kalkıyor tekrar.Bebisi gece uykusuna 21-22 00 gibi geçen annelerim sabah kalkışınız kaç oluyor. Benim bebiş gece 12 den önce zor uyuyor ama sabah geç kalkıyoruz biraz tabi anasıyla aynı saatlerde takılıyor bizimki
Gece hiç uyanmadan mı uyuyor canım 9a kadarBiz de sizin gibiyiz. 23.30 gibi yatıyor 9 da kalkıyor. Ben de 21 e çekmek istiyorum uykusunu ama beceremedim bide erken kalkmasından korkuyorum
Yok canım 3-4 gibi acıkıp uyanıyor emiyor tekrar uyuyorGece hiç uyanmadan mı uyuyor canım 9a kadar
Araada uyaniyomu pekiBenimki 21.30 gibi uyuyor canım sabah genelde 7 gibi kalkıyor. Bu benim işime geliyor ama ablası da aynı saatlerde uyuduğu içinbi de ise başlayınca çok rahatlik oluyor
Tabi ilk yattıktan sonra genelde 3 3.5 saat sonra uyaniyor, sonrası değişken bazen 3 saat bazen 1 saat sonra uyaniyor ama genelde 2 saatte bir kalkıyor, ilk kızımda da gece emmesini kendi isteyene kadar biraktirmamistim. Çalıştığım için gündüz emziremiyordum zaten erken uyuduğu için akşam da çok emmiyordu 18 aylıkken kendi isteğiyle gece gündüz hepsini bi anda biraktiAraada uyaniyomu peki
Bizde 37.haftada doğduk atak haftası mı nedir ona geç girdik. Geç güldük. Geç başladı gaz sancilarimiz sanırım olası doğum tarihine göre oluyor bazı gelişimler79 günlük.. 37. Haftada doğdu belki geriden geliyor olabilir yapabildikleri. Olası doğum tarihine göre gelişim gösteriyor diyorlar ya.. her zaman öyle olmuyor ama bence.
Bende ondan korkuyorumBiz de sizin gibiyiz. 23.30 gibi yatıyor 9 da kalkıyor. Ben de 21 e çekmek istiyorum uykusunu ama beceremedim bide erken kalkmasından korkuyorum
Ay bizmki hic duzeni yok ya gece 11 bucukta uyudu mesela 2 3 6.30 hep uyandi uyurkende durmuyo ztn soyleniyo nine gibiTabi ilk yattıktan sonra genelde 3 3.5 saat sonra uyaniyor, sonrası değişken bazen 3 saat bazen 1 saat sonra uyaniyor ama genelde 2 saatte bir kalkıyor, ilk kızımda da gece emmesini kendi isteyene kadar biraktirmamistim. Çalıştığım için gündüz emziremiyordum zaten erken uyuduğu için akşam da çok emmiyordu 18 aylıkken kendi isteğiyle gece gündüz hepsini bi anda birakti
Ne güzel maşallah diyelim hem erken yatıyor hem geç kalkıyor gündüz nasıl az uyuyordur öyleyse gece uykusu iyi olduğu için. Benim bebe gece iyi uyursa gündüz az uyur, gündüz iyi uyursa gece az uyur uyanıp durur emmek içinBiz gece 10, 10 buçuk gibi uyuyoruz gece de 3 buçuk, 4 gibi kalkıyoruz. Emiyor 5,5 buçuk gibi uyuyor sabah da 10 gibi kalkıyor tekrar.
Benim daha işe başlamama çok var ondan biraz rahatımBenimki 21.30 gibi uyuyor canım sabah genelde 7 gibi kalkıyor. Bu benim işime geliyor ama ablası da aynı saatlerde uyuduğu içinbi de ise başlayınca çok rahatlik oluyor
Atak haftalarında bizimki de değişiyor ama çok şükür bu kadar düzen oturtabildikAy bizmki hic duzeni yok ya gece 11 bucukta uyudu mesela 2 3 6.30 hep uyandi uyurkende durmuyo ztn soyleniyo nine gibi
4.aydan sonra tam düzene oturuyor ama canım ona dikkat et, 1 ay sonra falan nasıl olmasını istiyorsan alıştır yavaş yavaş sonra büyüdükçe düzen oturtmak daha zor olur. Benimde 9 martta bitiyor ama yaza kadar kendim bakmak istiyorum bakalım tam karar vermedik dahaBenim daha işe başlamama çok var ondan biraz rahatımEylül de başlayacağım. Ücretsiz izin alicam. Mart 15 de bitiykr iznim öğrencileri tekrar tekrar bölmek de istemiyorum banada çok yorucu olacak küçük bebekle o tempoya hazır hissetmiyorum kendimi
Tamam canım yavaş yavaş oturtmaya çalışayım bende düzeni inşallah4.aydan sonra tam düzene oturuyor ama canım ona dikkat et, 1 ay sonra falan nasıl olmasını istiyorsan alıştır yavaş yavaş sonra büyüdükçe düzen oturtmak daha zor olur. Benimde 9 martta bitiyor ama yaza kadar kendim bakmak istiyorum bakalım tam karar vermedik daha
Ne guzel masallah yaa insallah bizde duzen oturtabilirizAtak haftalarında bizimki de değişiyor ama çok şükür bu kadar düzen oturtabildikbüyük kızım daha düzenliydi mesela güneş batınca uyur doğunca uyanırdı
4.aydan sonra tam düzene oturuyor ama canım ona dikkat et, 1 ay sonra falan nasıl olmasını istiyorsan alıştır yavaş yavaş sonra büyüdükçe düzen oturtmak daha zor olur. Benimde 9 martta bitiyor ama yaza kadar kendim bakmak istiyorum bakalım tam karar vermedik daha
Küçükken zor oluyor erken kalkması ama büyüdüğünde inanılmaz rahatlıkTamam canım yavaş yavaş oturtmaya çalışayım bende düzeni inşallah
İnşallah canım, ya değişkenlik olacak illa hele diş dönemi hiç uyku olmuyor resmenNe guzel masallah yaa insallah bizde duzen oturtabiliriz
Oyyy anamm biri bitmeden digeri basliyoİnşallah canım, ya değişkenlik olacak illa hele diş dönemi hiç uyku olmuyor resmen
Büyüdükçe dertleri de büyüyor dedikleri bu işteOyyy anamm biri bitmeden digeri basliyo
Benim kızda öyle bu ara parmak emmeyi huy edindi bide. Emziriyorum sonra eller ağızda doymamistir diye meme teklif ediyorum yok almıyor. Oyun halisinda kendi boyuna gelen bi oyuncak var onu yakaladığı an ağzına götürüyorKızlar benim bebem ilk başlarda emziği almıştı sonra atmıştı. Şimdi sürekli bişi emmek istiyor. Ne bulsa ağzına götürüyor. Elini emiyor. Emzik veriyorum istemiyor. Az önce tekrar denedim bu sefer emmek istedi ama tutamıyor ağzında. Ben elimle bastırıyorum ama yine de itiyor anlamadım. Kavga halinde ağlıyor ememeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?