2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gündüz de genelde 1 gibi öğle uykusuna yatıyor 4-5 gibi kalkıyor sonrasında da ben kısa kısa uyutuyorum çok huysuzlandığında 15 dk falan. Böylece akşam uykusunu tam almadığı için gece uykusuna erken geçiyor

Demek ki gene dönemsel bir huy inşallah geçer çünkü herkes çocuğumu aç sanıyor

Demek ki gene dönemsel bir huy inşallah geçer çünkü herkes çocuğumu aç sanıyor
damağı geliştiği için elini ağzına götürecek şapır şupur emecek. Diş çıkartacağını bile sanabilirsin demişti doktor. 3 ay itibariyle normalmiş. Etrafınızda aç sananlara doktor öyle dedi deyin geçin. Ben de sürekli kusmanın normal olduğunu anlatıyorum mesela. En son doktordan ses kaydı aldım
Benim bebeğim de erken doğdu 37 haftalık. Biraz geç yapıyor bazı şeyleri ama doktor normal dediği sürece sıkıntı yok

Biz seninle gündaşmışiz benimkiler de 37+0 da doğdular ve bugün 80 gunlukler:)) ama benimkiler elleriyle oyuncak falan tutamiyorlar henüz oyuncak falan veremiyorum o yüzden çok sesli olanlardan da bazen irkiliyorlar
Benimki de eliyle tutamıyor henüz. Ben gösteriyorum öyle oynuyor. Aynada kendini görecek şekilde ben tutuyorum o coşuyor, kendi kendine konuşuyor falan.. Bazen değişik dokuda nesneleri eli ile tutacak mı diye deniyorum elini çekiyor

Bizde 37.haftada doğduk atak haftası mı nedir ona geç girdik. Geç güldük. Geç başladı gaz sancilarimiz sanırım olası doğum tarihine göre oluyor bazı gelişimler
Evet tahmini doğum tarihine göre biz şu an 8. Hafta atağını yaşıyor ya da bitiriyor olmalıyız o zaman. Bizde bir atak durumu var ama hangisi bilmiyorum. Bakalım bitince neler yapmaya başlayacak

Benim kızım baştan beri uyumak üzereyken emzik alıyor. Silikon da aldı ama kauçuk emziği daha çok sevdi bence. Şu an silikonları vermiyorum o yüzden..

Bizimki tam ay ne güzel düzen oturttuk sanki demişken gece ve gündüz neredeyse hiç uyumadı bugün büyük konuşmamak lazımmış. İkinci çocuk daha telaşsız ama daha yorgun (ilki de küçükse) annelikmiş bugünlerde onu düşünüyorum.

Normal ama her şeyden sakınıyor pamuklara sarıyoruz. En ufak bir değişikliklerini görüyoruz. Eskiden ataktan atağa geç istersen kim o kadar dikkatliydi ki..
Kesinlikle.. gecen gun bi ortamda biz de büyüttük zordu ama.boyle siz gibi degildik dediler. Bi evde gelin gorumce kaynana kayinpeder hepsi toplanip cocuk buyutuyodu illa bi yardimci oluyodu dumduz büyüyodu bide bebeler..oyle ilgi alaka vay atak haftasi vay her ay doktor bilmeden dedim herkes sus pus

Ya yeni düzen herkesi başarısız ve eksik hissettiriyor sanki.. hep bir yetememe hali. Hep bir acaba daha ne yapmalıyım sorusu.. bazen kulakları tıkamak, gözleri yummak gerekiyor sanırım, en güzel zamanların tadını çıkarmak için..

Aynen canim.hep bi endise icindeyim sahsen bebegime bakabiliyormuyum diye

Ah ah o bizde de var babası bile annesi ellerini yiyor doyur bunu deyip duruyor
Ben de al o zaman emzir diyorum
Ay gerçekten diş çıkaracak gibi salya akıtıyor

Kızlar gece bebeklerinizin bezini kaç kere değiştiriyorsunuz?ben 6 saatte bir değiştiriyorum her kalktığımda değiştirmiyorum.yattığı zamanki bezle kalkanınız var mı?sızdırırsa diye cesaret edemiyorum açıkçası ama değiştirince de hemen uyanıyor sonra uyut uyutabilirsen.ilk ayda 6 saatte bile değiştirince taşmış oluyordu her 3 saatte bir değiştiriyordum.siz nasıl yapıyorsunuz?

Gece bende ellemiyorum zor uyuyo bide uyanirsa anamizi aglatiyo.5 saati buluyor bizimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…