- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.081
Canım ben öğretmen değilim ama yöneticime 10. Hafta dolunca söyledim.Bu arada ben hala okulda söylemedim. Yayılmasını istemiyorum. Bu 3. Olacakhepsi peş peşe. Zümreme söylemeliyim ama dimi. Siz nasıl yaptınız.
Grubun ilk cinsiyetini ogrenen sen olucaksiin sanirimmAyy 3 gün sonra söylerim canım artık kız mı erkek miçok heyecanlıyım sağol yorumun için
ben önceki hamileliğimde başım ağrıdığına patatesi yuvarlak şekilde doğrayıp alnıma ve şakaklarıma koyuyordum üzerine tülbent bağlıyordum baya alıyordu ağrıyı. Bir de eczanelerde mentollü ağrı taşları var. O taşla masaj yapıyorsun. O da baya iyi geliyor.Kızlar ocağınıza düştüm. Sabah 6'dan beri baş ağrısıyla uğraşıyorum. Gece iyi uyuyamadım ve tüm gün okuldaydım hava da ters rüzgarlı hepten başım ağrıdı. İlaçsız iyileştirme yöntemleriniz var mı ağrıdan midem bulanıyor artık.
testin adı ne acaba? eczaneden mi aldınız internette var mı? Ben de alabilirim sık yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonuBilmiyorum ne kadar ise yarar ama Ben de su vaginal ph testlerinden aldim bugün topluca, her Gün yapmayi dusunuyorum. Ayda bir testle olacak birsey degil cunku. Beyaz dutu kaynat suyunu ic temizler insallah enfeksiyonu
Test yaptirmasaydim doktor 13ten sonra hatta bazen 16da görünür dedi ama ona giden raporda var tabi direkt kromozom bilgisi. Ayyy daha kesin öğrenen yok aramızda değil mi doğru sanırım ilk olacak çok heyecanlıyım saatler bile geçmiyorGrubun ilk cinsiyetini ogrenen sen olucaksiin sanirimmcok heycanliii, benimde kontrolum yarin 13. Haftamizi dolduruyoruz ama cinsiyet soylermi bilmiyorumm
6 ve 7 hafta da çok ağır grip oldum doktorum bence sen covidsin dedi. En son 7+5 te kontrole gitmiştim çok şükür herşey yolunda dediler. Bugün 9+4 ve saat 15.45 te kontrolüm var inşallah güzel haberleri yazarım burayaBen hala takıyorum canım bizim okul sizinkinden daha kalabalık 1600 öğrenci 2li eğitim benim gibi takmaya devam eden öğretmenler de var ve bir arkadaş vardı kız 8 haftalık filan hamileyken covid oldu ve bebeği karnında ölmüş bunu duyduktan sonra hiç çıkarmıyorum 3 hafta daha idare edeceğim
TR de bulamadim Ben baktim simditestin adı ne acaba? eczaneden mi aldınız internette var mı? Ben de alabilirim sık yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonu
Aa siz yurtdışındasınız anladım. Aliexpresse bakayım ben de. Teşekkürler.TR de bulamadim Ben baktim simdiama size bir link atayim mantigini gormeniz acisindan . Baktim AliExpress ve Alibabada var
Hic yok bulantim ama etli yemek yapma fikri bile rahatsiz ediyor.Sabah 05.30 da uyaniyorum :/Gunaydın kızlar. Benım beta cok yuksek gıtmesıne ragmen bulantılar bekledıgım gıbı seyretmedı. Hafif ve arada oluyor son bir haftadır. Kızımda o kadar duzenlıydı ki. Sabah 7de bulantı baslar 8 de yukselır 9 da azalısa giderdi. 8 haftada istifralar baslayınca o bile hep aynı saattr olurduSiz de durumlar nasıl
Canım bende geç başladı 10. Haftadan sonra şu an 12+0 çok nadiren oluyor ama zaten pek yoktu olduğu zamanda daGunaydın kızlar. Benım beta cok yuksek gıtmesıne ragmen bulantılar bekledıgım gıbı seyretmedı. Hafif ve arada oluyor son bir haftadır. Kızımda o kadar duzenlıydı ki. Sabah 7de bulantı baslar 8 de yukselır 9 da azalısa giderdi. 8 haftada istifralar baslayınca o bile hep aynı saattr olurduSiz de durumlar nasıl
Benim 12. Hafta dün doktor erken bir şey söylemek için ama erkek gibi dedi sanki çıkıntı var dedi ve gelisimine göre erkek olduğunu düşünüyorum dediTest yaptirmasaydim doktor 13ten sonra hatta bazen 16da görünür dedi ama ona giden raporda var tabi direkt kromozom bilgisi. Ayyy daha kesin öğrenen yok aramızda değil mi doğru sanırım ilk olacak çok heyecanlıyım saatler bile geçmiyor
Bir kere bile midem bulanmadı.Gunaydın kızlar. Benım beta cok yuksek gıtmesıne ragmen bulantılar bekledıgım gıbı seyretmedı. Hafif ve arada oluyor son bir haftadır. Kızımda o kadar duzenlıydı ki. Sabah 7de bulantı baslar 8 de yukselır 9 da azalısa giderdi. 8 haftada istifralar baslayınca o bile hep aynı saattr olurduSiz de durumlar nasıl
Bende iş yerime söylemedim aslında işi bırakmak istiyorum daha önce bi kaç kez istifa ettim ama kabul etmedilerBu arada ben hala okulda söylemedim. Yayılmasını istemiyorum. Bu 3. Olacakhepsi peş peşe. Zümreme söylemeliyim ama dimi. Siz nasıl yaptınız.
Bu vesileyle kabul etmek zorunda kalırlar bence. Hamilelikten kaynaklı sağlık sorunlarım oluypr yoruluyorum vs dersinBende iş yerime söylemedim aslında işi bırakmak istiyorum daha önce bi kaç kez istifa ettim ama kabul etmediler
Demir ilacı kabız yaptığı için duruma göre 12.haftada ya da daha geç başlanıyor. Bana vermedi mesela kabız olmadığım halde.Tüm cevaplayan arkadaşlarıma teşekkür ederimpeki herkes demir ilacına 12. Haftada mı başlayacak. Neden bu kadar sorguladınız diyen olursa (dr sürekli anlaşmalı olduğu firmaların ilaçlarını yazıyor gibi hissettim ben de kendimce araştırıp bilgi edinmek istiyorum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?