- 11 Mart 2016
- 344
- 469
- 103
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.101
Ben okuldan en yakın 2 arkadaşıma söyledim duyurmak istemedim şimdilikBu arada ben hala okulda söylemedim. Yayılmasını istemiyorum. Bu 3. Olacakhepsi peş peşe. Zümreme söylemeliyim ama dimi. Siz nasıl yaptınız.
Hamilelikte lökosit yükselmesi aslında normal kabul edilir. Önemli olan idrarda üreme çıkacak mı? Çıktıysa bile 100.000'nin üzerinde üreme olunca antibiyotik ilaç başlanıyor. Üzmeyin kendinizi bol su içi yalnızca.Offf baya yüksekmiş. Sirke su temizliği deneyebilirsin. Bir de ben suyuna sirke koymuştum. Bi çay kaşığıbenim 10 değerim ilk testim 32 idi sonra 8 oldu şimdi 10. Hiç ilaç kullanmadım. Monurol şimdi sağlık ocağı verdi. Kadın doğum doktorum da istersen kullan bizim için güvenli ilaç dedi. Belirtim yok benim idrarımda yanma da yok çünkü çok su içiyorum. Ama yine de oluyor kaçış yok.
Ayyyyy ciddi misin iyi ki söyledin çünkü ben hamilelikten sonra da kabızlık yüzünden düzenli Gastroenteroloji hastasıyım zatenDemir ilacı kabız yaptığı için duruma göre 12.haftada ya da daha geç başlanıyor. Bana vermedi mesela kabız olmadığım halde.
İstenilen kan testlerinin içinde demir oluyor canımYok canım bakmadan verdi
Bize kız dedi ama emin olmak için 14.ncu haftayı bekleyelim dediBenim 12. Hafta dün doktor erken bir şey söylemek için ama erkek gibi dedi sanki çıkıntı var dedi ve gelisimine göre erkek olduğunu düşünüyorum dediçok heyecanlı bakalım değişir mi degismez mi
Maşallah diyeyim.Bir kere bile midem bulanmadı.
İlk haftalar söylemedim yakın arkadaşlarım dışında. şimdi söylüyorum ilan etmek gibi değil de konu geçiyo laf ediliyo falan öyle ona göre davransınlarBu arada ben hala okulda söylemedim. Yayılmasını istemiyorum. Bu 3. Olacakhepsi peş peşe. Zümreme söylemeliyim ama dimi. Siz nasıl yaptınız.
Benim annem 4. Aya kadar hamile olduğunu anlamamış. Çok dalga geçerdim sanırım ona çekmişimMaşallah diyeyim.
Benim 7 ve 8. haftalar çok kötüydü 2 kilo verdim ve hiçbirşey etki etmedi. Sonra doktoru aradım prilam verdi. Çok iyi geldi. Ama bu sabah yine başladı belki dün yediklerim yüzünden olabilir. O kadar öğürdüm ki başıma ağrı girdi.
Evet oluyor biliyorum ama önce ilaçları yaz kullan dedi kan tahlilime bakılmamıştıİstenilen kan testlerinin içinde demir oluyor canım
Bize kız dedi ama emin olmak için 14.ncu haftayı bekleyelim dedi
Sen zarfı aç bakmadan fotosunu çek at özeldenTest yaptirmasaydim doktor 13ten sonra hatta bazen 16da görünür dedi ama ona giden raporda var tabi direkt kromozom bilgisi. Ayyy daha kesin öğrenen yok aramızda değil mi doğru sanırım ilk olacak çok heyecanlıyım saatler bile geçmiyor
Yahu nasıl saklıyorsunuz benim karnım kocamanBu arada ben hala okulda söylemedim. Yayılmasını istemiyorum. Bu 3. Olacakhepsi peş peşe. Zümreme söylemeliyim ama dimi. Siz nasıl yaptınız.
ya doktorum da böbreklere yayılmayan enfeksiyon ateş yapmayan enfeksiyon düşük yapmaz dedi. Enfeksiyon rahim ağzın kısa ise daha önem taşır yoksa diğer türlü önemli değil dedi ama annelik delilik :)Hamilelikte lökosit yükselmesi aslında normal kabul edilir. Önemli olan idrarda üreme çıkacak mı? Çıktıysa bile 100.000'nin üzerinde üreme olunca antibiyotik ilaç başlanıyor. Üzmeyin kendinizi bol su içi yalnızca.
67 de mi normalHamilelikte lökosit yükselmesi aslında normal kabul edilir. Önemli olan idrarda üreme çıkacak mı? Çıktıysa bile 100.000'nin üzerinde üreme olunca antibiyotik ilaç başlanıyor. Üzmeyin kendinizi bol su içi yalnızca.
Ay maşallah çok tatlı görünüyor :)Yahu nasıl saklıyorsunuz benim karnım kocaman
Aaa kocaman kız bu kaç haftalıksın ben Eskiköy pantolonlarımı giyiyorum ve bilmesem anlamam o kadar küçğkYahu nasıl saklıyorsunuz benim karnım kocaman
12 haftalık canım ve ve kaslı dümdüz bir göbeğim vardıAaa kocaman kız bu kaç haftalıksın ben Eskiköy pantolonlarımı giyiyorum ve bilmesem anlamam o kadar küçğk
Kız bu neYahu nasıl saklıyorsunuz benim karnım kocaman
Benim 3. Oluyor ama ilk ikisi ee çok farklı değildiKız bu neanam ne güzel çıkmış.benim de 2. De çabuk çıkar demiştim de böyle değil yani
Tayt ile bu kadar benim. Ama karnım kızımda çoktuBenim 3. Oluyor ama ilk ikisi ee çok farklı değildi
Maşallah karnınız çok büyümüşYahu nasıl saklıyorsunuz benim karnım kocaman
Tayt ile bu kadar benim. Ama karnım kızımda çoktu28 de sanki 9 aylık gibiydi ayaklarımı göremiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?