- 11 Mart 2016
- 344
- 469
- 103
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.441
Sprey unutma kene vs sokma ihtimaline karsilikCevaplar için sağolun kızlar. Üstüme extra bişeyler alıcam zaten kalın battaniye minder kamp sandalyesi şal götürücem aklımda
Sprey kimyasal olmaz mı varsa kullanabildiğimiz ben bilmiyorum vallaSprey unutma kene vs sokma ihtimaline karsilik
Kızlar belki komik gelecek ama düşüncelerinizi merak ettim. Eşim bi çift arkadaşımızla birlikte yarın piknik yapalım diyor. Sabahtan gidilecek kahvaltı yapılır akşam da yemekler pişirilir yenir sonra dönülür diye konuştuk. Sabahtan taa akşama kadar piknik alanında olmak kafamı karıştırdı. Minderlerle falan bazen uzanayım diye yer de yapıcaz ama bilemedim gözümü korkuttu açıkcası. Ama tüp bebek süreci vs derken nefes almaya da ihtiyacımız var. Bu kadar korkmam saçma mı normal mi düşünceleriniz bilmek istiyorum
Ben normal satilanlardan aldim sonucta her gün kullandigimiz birsey degil, kiyafetlerin üzerinden sikarsin kaldi bir tek el ve Ayaklar, direk sikilacak Bölge olarak.Sprey kimyasal olmaz mı varsa kullanabildiğimiz ben bilmiyorum valla
Rubella ıgg ve ıgm pozitif. Geçmiş olsun canım.Bir_Kucuk_Mars merhaba canım. senin hangi virüs pozitif çıkmıştı? geçmişe baktım ama ama göremedim. benim tahlil sonuçlarımda biraz karışık çıkmış. kafam çok karıştı
sana da geçmiş olsun canım. benimde cmv igm ve cmv igg pozitif çıkmış..Rubella ıgg ve ıgm pozitif. Geçmiş olsun canım.
Herkesin yaptığını yapma gibi zorunlulugumuz yok bebeğinde çok iyiymiş maşallah kendini strese sokmaya değmez..Ya bende detayliya girerim diye düşünüyodum ama herkes girince sanki yanlış yapıyorum gibi hissediyorum. Ultrason da el ve ayakları oluşmuş her şeyi çok iyi dedi.
Maalesef katılmıyorum bu yorumunuza. Benim oğlum ayak bileğimin çıtına uyanırdı. 5 yaşında şuan neler yaşadık uyku konusunda hala da uykudan ölsün sızmaz. Ben de öyleyim bence genetik bazı şeyler. yeğenlerimden biliyorum ikisi sizin çocuk gibi en küçük daha rahat olacağına uykusu hafif bir bebek.bence alıştırmakla alakalı bu. Benim kızım her türlü seste uyurdu hiç birşey örtmeden. Hala da öyledir. tatilde bile akşam 8'de arabasında uyur biz öyle konsere falan gideriz :)
Doktorunla görüşmende fayda var canım. O yönlendirecektir seni. İnşallah sorunsuz atlatırsın.sana da geçmiş olsun canım. benimde cmv igm ve cmv igg pozitif çıkmış..
Kız çocuklarımız yay olacakBencillik yaptığı. Yay, ikizler burcu olabilir mi çok merak ettim.
Yay burcu kadınları iyidir. Erkekleri neşeli, hayat dolu ama bir o kadar bencil vr sorumsuzdur. Bizzat yaşadım yakamı zor kurtardım.Kız çocuklarımız yay olacakben ikizlerim yükselenim yay valla başıma ne gelirse merhametten geldi deme öyle yaw
Sprey kimyasal olmaz mı varsa kullanabildiğimiz ben bilmiyorum valla
Siveno ve incia markalarının sinek ve kene kovucusu var temiz içerikli onu kullanabilirsiniz. Belki başka markaların da vardırBen normal satilanlardan aldim sonucta her gün kullandigimiz birsey degil, kiyafetlerin üzerinden sikarsin kaldi bir tek el ve Ayaklar, direk sikilacak Bölge olarak.
Ben ikizlerim eşim yengeçYay burcu kadınları iyidir. Erkekleri neşeli, hayat dolu ama bir o kadar bencil vr sorumsuzdur. Bizzat yaşadım yakamı zor kurtardım.
Canım beni de çok sinek ısırır doktor organik yada doğal olanları rahatlıkla kullanabilirsin dediSprey kimyasal olmaz mı varsa kullanabildiğimiz ben bilmiyorum valla
İncia ya da siveno markalarının doğal böcek kovucuları varSprey kimyasal olmaz mı varsa kullanabildiğimiz ben bilmiyorum valla
Siz biz misiniz yaaaaBen ikizlerim eşim yengeçbizim evde bir iş yapılacaksa hep birlikte bulaşık yıkarken bile birlikte yapıyoruz çok eğleniriz iş yaparken de. Tabi eskiden aşırı neşeliydik son dönem kaybettik. Müzik ve dans ederek iş yaparız genelde komik komik danslar. Bebek yay olacak bi tırstım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?