2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Ben bir kaç hafta önce gitmiştim, çok iyi gelmişti.. bir de yanmıştım güneşte fark etmeden bu kısmı kötüydü benden daha titiz ve tedbirli gördüm seni.. keyifli bir gün dilerim bu değişiklik sana da bebeğe de iyi gelecektir.

Bir_Kucuk_Mars merhaba canım. senin hangi virüs pozitif çıkmıştı? geçmişe baktım ama ama göremedim. benim tahlil sonuçlarımda biraz karışık çıkmış. kafam çok karıştı

Aranızda bu sonuçları yorumlayabilecek birisi var mı?

Eklentiler

• 20220527_131349.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 96
Ya bende detayliya girerim diye düşünüyodum ama herkes girince sanki yanlış yapıyorum gibi hissediyorum. Ultrason da el ve ayakları oluşmuş her şeyi çok iyi dedi.
Herkesin yaptığını yapma gibi zorunlulugumuz yok bebeğinde çok iyiymiş maşallah kendini strese sokmaya değmez.. Misal burda herkesin doktoru TSH 3 küsur çıkınca doktora yönlendirip ilaç başlattı benim doktorum baslatmadi 4'e kadar normal ilk aylarda yükselir sonra düşer dedi ve öylede oldu...Hepimizin gebelik süreci farklı işliyor hepimiz yapı olarak farklı insanlarız. Tamamen senin tercihin ben her türlü bu bebeği aldırmam diyorsan strese girmeye gerek yok ama ben engel durumu oluşursa aldiririm diyorsan tabikide yaptırmalisin..Şahsım adına ben ve eşim en başından beri öyle bı durumda benim sağlığımı tehdit etmediği süreç aldirmicaz dedik o yüzden sadece ayrıntılı ultrasona giricem oda merakımdan Sen ve esin iyice düşünüp hangi durumda nasıl sonuçlandıracaksanız ona göre yaptirabilirsiniz Anne karnında tedavi edilip duzeltilebilecek bir durum olsa seve seve yaparim ama taramada sadece durumu ogrenebiliyoruz ve tek çözüm gebeliği sonlandirmak ya da devam ettirmek..Kaldı ki doğum sonra engelli olmayacağınin garantisi yok herşey Allah'ın takdirine kalmış ne yazılmışsa onu yaşarız

bence alıştırmakla alakalı bu. Benim kızım her türlü seste uyurdu hiç birşey örtmeden. Hala da öyledir. tatilde bile akşam 8'de arabasında uyur biz öyle konsere falan gideriz :)
Maalesef katılmıyorum bu yorumunuza. Benim oğlum ayak bileğimin çıtına uyanırdı. 5 yaşında şuan neler yaşadık uyku konusunda hala da uykudan ölsün sızmaz. Ben de öyleyim bence genetik bazı şeyler. yeğenlerimden biliyorum ikisi sizin çocuk gibi en küçük daha rahat olacağına uykusu hafif bir bebek.

Sprey kimyasal olmaz mı varsa kullanabildiğimiz ben bilmiyorum valla

Ben normal satilanlardan aldim sonucta her gün kullandigimiz birsey degil, kiyafetlerin üzerinden sikarsin kaldi bir tek el ve Ayaklar, direk sikilacak Bölge olarak.
Siveno ve incia markalarının sinek ve kene kovucusu var temiz içerikli onu kullanabilirsiniz. Belki başka markaların da vardır

Yay burcu kadınları iyidir. Erkekleri neşeli, hayat dolu ama bir o kadar bencil vr sorumsuzdur. Bizzat yaşadım yakamı zor kurtardım.
Ben ikizlerim eşim yengeç bizim evde bir iş yapılacaksa hep birlikte bulaşık yıkarken bile birlikte yapıyoruz çok eğleniriz iş yaparken de. Tabi eskiden aşırı neşeliydik son dönem kaybettik. Müzik ve dans ederek iş yaparız genelde komik komik danslar. Bebek yay olacak bi tırstım şimdi

Siz biz misiniz yaaaa Ben ikizler eşim yengeç akskdkdlkdldl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…