- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.481
ya inanır mısınız şimdi diyetisyenden geldik :))) Kızım tam bir obur, yemek yemek en büyük zevki :) biz de önünden yemek alıyoruz. Her şeyin fazlası zarar yani. Yiyen uyuyan çocuk candır ama kararında :)))Maşallah nazar değmesin. Bu bebeğiniz de öyle olsun inşallah. Tabi benimki de :) Çok dua ediyorum bu sever yemek yemeyi ve uykuyu seven bir çocuğum olsun diye. Tabi sağlıklı olsun da öncelikle.
Canım yap tabiki değişiklik iyi gelir sanaKızlar belki komik gelecek ama düşüncelerinizi merak ettim. Eşim bi çift arkadaşımızla birlikte yarın piknik yapalım diyor. Sabahtan gidilecek kahvaltı yapılır akşam da yemekler pişirilir yenir sonra dönülür diye konuştuk. Sabahtan taa akşama kadar piknik alanında olmak kafamı karıştırdı. Minderlerle falan bazen uzanayım diye yer de yapıcaz ama bilemedim gözümü korkuttu açıkcası. Ama tüp bebek süreci vs derken nefes almaya da ihtiyacımız var. Bu kadar korkmam saçma mı normal mi düşünceleriniz bilmek istiyorum
Ya dün bana da oldu 12+2 bugün, sanırım rahim büyüyor çok üstünde durmadım bir süre sonra geçti. Ara ara böyle olacak galiba en çok bu haftalarda büyüyor bebekler sanırım o yüzden oluyorSelamm kizlarr, bugune kadar hic olmamisti ama dunden beri kasiklarimda boyle agri degilde cekilme gibi biseyler hissediyorumm, ayaga kalkinca veya cok ayakta durunca kasiliyo boyle hafifde belim agriyor. Internette okudum 4. Aya girince normal diye yaziyor rahim ve bebek buyudugu icin olabiliyormuss ama sizede sormak istedimm veya boyle olan varmi? Kanamam veya herhangi baska biseyim yok cok sukur ama 3 ayi rahat gecirip simdi boyle olmam uzdu beni
Çok şükür canım, sana bakmak için gelmiştim çok sevindimKızlar avideten önce rubella ıgg ve ıgm sonucumu söylediler.
Rubella ıgg 36.5 pozitif
ıgm ise 0.65 negatif çıkmış.
Sevinçten ağlıyorum. Aviditeyi istanbula yollayacaklarmış, oda salı çıkacak ama ıgm negatif çıktıya şükürler olsun
Sanirimm yaa bebislerimiz belli etmek istiyor artik kendileriniiCanım yap tabiki değişiklik iyi gelir sana
Ya dün bana da oldu 12+2 bugün, sanırım rahim büyüyor çok üstünde durmadım bir süre sonra geçti. Ara ara böyle olacak galiba en çok bu haftalarda büyüyor bebekler sanırım o yüzden oluyor
Allah razı olsun kuzum çok sağolÇok şükür canım, sana bakmak için gelmiştim çok sevindim
Evet aileden görme tek erkekBen yay burcuyum esim de terazi ama hic boyle degil davranislari aksine evde bisey yapmiyim diye 4 dönüyo pesimde sürekli yardimci sagolsun. Bu burctan ziyade karakter ve yetistirilme ile ilgili ailesinde oyle görmüşse nasilsa herkes doguruyo mantigiyla size yardimci olmayabilir.
Oluyor canım ya baya canım yanıo hattaKızlar yaa hapşurunca böyle bıçak batması gibi birşey yaşıyorum böyle saniyelik ama çok korktum yaa size de oluyor mu
Yok 3. Aslında 5. De sağ olarak 2 tane var oyuzden 3. Diorumİlk gebelik mi
Ayy aklınla bin yaşa hiç aklıma gelmemiştiBöyle saçma şey mi olur ya. Kimse hasta gibi geçirmek istemez hamileliğini.. bebeği ile keyifli vakit geçirmek varken baş dönmesi, mide bulantısı isteyecek kadar delirmedik yani. Ama bunlar varsa da vardır. Ve evet maalesef hasta gibi hamilelik sizin payınıza düşmüş. Elalem maraton koşuyor olabilir, atlıyor zıplıyor olabilir ama o onun bedeni, onun hormonları tölere etme biçimi. Hazır başınız dönüyorken çayı dökseniz keşke kazayla
Kaldı ki diyelim Naz yıpıyorsunuz. O bile keyifle kabul edilir böyle zamanlarda.. umarım en kısa zamanda sizi anlamaya başlar
Allah razı olsun canımBenimde dün oldu böyle aniden bıçak batası gibi arabadan inerken oldu inşallah rahim büyüdüğü içindir
Bir_Kucuk_Mars çok sevindim canım gelmiş geçmiş olsun
Benim baya bembeyaz saçlarım. Boyatmayacağım.Kızlar bir sorum olacak, saçlarınızı boyattınız mı hamilelik süresinde, nasıl yaptınız ya da yapacaksınız, beyazlarım baya çoğaldı gebeliğimi öğrendikten sonra erteledim ama 9 ay boyunca boyatmak yasak mı değil mi tam emin olamıyorum
Sen iyi olda varsın yardim etmesin ona takilip canını sikma kendini de bebisinide uzmeEvet aileden görme tek erkek
Aslında bende boyatmasam da olur ama tepeden çıkan bebek saçlarım hep elektrikli kabarık duruyor, ona bi çare bulsam yatışması için, boyatınca düzene giriyordu eskiden, simdi baska nasıl bir çare bulabilirim bilmiyorumBenim baya bembeyaz saçlarım. Boyatmayacağım.Öyle de güzelim diyorum
Ya boyaların hepsi kimyasal ben güvenemiyorum hatta hamileliğim çok erken oldu ilk ay kaldım. Saçımı kestirecektim kestiremedim. Şu an kopçamın altında. doğuma kadar kalçama gelir vitaminler çok uzatıyor. Yani boyatsam da 1 ay sonra gene çıkacakAslında bende boyatmasam da olur ama tepeden çıkan bebek saçlarım hep elektrikli kabarık duruyor, ona bi çare bulsam yatışması için, boyatınca düzene giriyordu eskiden, simdi baska nasıl bir çare bulabilirim bilmiyorum
Aynı durumu yaşamışızYa boyaların hepsi kimyasal ben güvenemiyorum hatta hamileliğim çok erken oldu ilk ay kaldım. Saçımı kestirecektim kestiremedim. Şu an kopçamın altında. doğuma kadar kalçama gelir vitaminler çok uzatıyor. Yani boyatsam da 1 ay sonra gene çıkacak
Kestirmektemi iyi degil hamileykenn?Ya boyaların hepsi kimyasal ben güvenemiyorum hatta hamileliğim çok erken oldu ilk ay kaldım. Saçımı kestirecektim kestiremedim. Şu an kopçamın altında. doğuma kadar kalçama gelir vitaminler çok uzatıyor. Yani boyatsam da 1 ay sonra gene çıkacak
Argan yagi kullan canim belki faydasi olurrAynı durumu yaşamışızBebek düşünmeye başladığımız ay hamile kaldım, kilo verecektim sac boyatacaktım vs rutin bir sürü planım vardı, çok şükür rabbim aratmadı tabii şikayetçi değilim, ama şu sac diplerimin elektriklenmesine çare bulsam rahatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?