2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Maşallah nazar değmesin. Bu bebeğiniz de öyle olsun inşallah. Tabi benimki de :) Çok dua ediyorum bu sever yemek yemeyi ve uykuyu seven bir çocuğum olsun diye. Tabi sağlıklı olsun da öncelikle.
ya inanır mısınız şimdi diyetisyenden geldik :))) Kızım tam bir obur, yemek yemek en büyük zevki :) biz de önünden yemek alıyoruz. Her şeyin fazlası zarar yani. Yiyen uyuyan çocuk candır ama kararında :)))

Canım yap tabiki değişiklik iyi gelir sana
Ya dün bana da oldu 12+2 bugün, sanırım rahim büyüyor çok üstünde durmadım bir süre sonra geçti. Ara ara böyle olacak galiba en çok bu haftalarda büyüyor bebekler sanırım o yüzden oluyor

Çok şükür canım, sana bakmak için gelmiştim çok sevindim

Sanirimm yaa bebislerimiz belli etmek istiyor artik kendilerinii tamda bugun temizlik yapmaya karar vermistimm kayinvalidem gelicek yrin ama okadar halim yokk

Evet aileden görme tek erkek

Ayy aklınla bin yaşa hiç aklıma gelmemişti

Kızlar bir sorum olacak, saçlarınızı boyattınız mı hamilelik süresinde, nasıl yaptınız ya da yapacaksınız, beyazlarım baya çoğaldı gebeliğimi öğrendikten sonra erteledim ama 9 ay boyunca boyatmak yasak mı değil mi tam emin olamıyorum

Benim baya bembeyaz saçlarım. Boyatmayacağım. Öyle de güzelim diyorum

Benim baya bembeyaz saçlarım. Boyatmayacağım. Öyle de güzelim diyorum
Aslında bende boyatmasam da olur ama tepeden çıkan bebek saçlarım hep elektrikli kabarık duruyor, ona bi çare bulsam yatışması için, boyatınca düzene giriyordu eskiden, simdi baska nasıl bir çare bulabilirim bilmiyorum

Ya boyaların hepsi kimyasal ben güvenemiyorum hatta hamileliğim çok erken oldu ilk ay kaldım. Saçımı kestirecektim kestiremedim. Şu an kopçamın altında. doğuma kadar kalçama gelir vitaminler çok uzatıyor. Yani boyatsam da 1 ay sonra gene çıkacak

Aynı durumu yaşamışız Bebek düşünmeye başladığımız ay hamile kaldım, kilo verecektim sac boyatacaktım vs rutin bir sürü planım vardı, çok şükür rabbim aratmadı tabii şikayetçi değilim, ama şu sac diplerimin elektriklenmesine çare bulsam rahatlıcam

Kestirmektemi iyi degil hamileykenn?

Off benimde alerjim tuttu yaa tum gundur hapsuruyorum, acaba burun sprayi kullanmak yasakmidir

Argan yagi kullan canim belki faydasi olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…