2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Selamm kizlarr, bugune kadar hic olmamisti ama dunden beri kasiklarimda boyle agri degilde cekilme gibi biseyler hissediyorumm, ayaga kalkinca veya cok ayakta durunca kasiliyo boyle hafifde belim agriyor. Internette okudum 4. Aya girince normal diye yaziyor rahim ve bebek buyudugu icin olabiliyormuss ama sizede sormak istedimm veya boyle olan varmi? Kanamam veya herhangi baska biseyim yok cok sukur ama 3 ayi rahat gecirip simdi boyle olmam uzdu beni

Evet ya bende siz gibi düşünüyodum ama kararsız kalmıştım mesajınızla sanirim eski kararıma geri dönüyorum. Hiç bilmediğimiz bir süreç ve kim ne derse onu mantkli buluyorum ya

Geçmiş olsun canım. Salı günü gelecek sonucun da yüzünü güldürsün ve senin için bu konu tamamen kapansın. Bundan sonra sağlıklı huzurlu bir şekilde devam etsin hamileliğin

Geçmiş olsun canım. Salı günü gelecek sonucun da yüzünü güldürsün ve senin için bu konu tamamen kapansın. Bundan sonra sağlıklı huzurlu bir şekilde devam etsin hamileliğin
Amin canım çokca Amin. Destekleriniz için teşekkür ederim, ayağınıza taş değmesin

İlk gebelik mi

Geride olmasının nedeni düzensiz adet ya da geç yumurtlama mi acaba

Böyle saçma şey mi olur ya. Kimse hasta gibi geçirmek istemez hamileliğini.. bebeği ile keyifli vakit geçirmek varken baş dönmesi, mide bulantısı isteyecek kadar delirmedik yani. Ama bunlar varsa da vardır. Ve evet maalesef hasta gibi hamilelik sizin payınıza düşmüş. Elalem maraton koşuyor olabilir, atlıyor zıplıyor olabilir ama o onun bedeni, onun hormonları tölere etme biçimi. Hazır başınız dönüyorken çayı dökseniz keşke kazayla

Kaldı ki diyelim Naz yıpıyorsunuz. O bile keyifle kabul edilir böyle zamanlarda.. umarım en kısa zamanda sizi anlamaya başlar

Yay burcu kadınları iyidir. Erkekleri neşeli, hayat dolu ama bir o kadar bencil vr sorumsuzdur. Bizzat yaşadım yakamı zor kurtardım.
Ben yayım… iş söylersen hemen kolum, bacağım ağrır, yorgunumdur. gezelim dersen ne ağrı kalır ne yorgunluk ama tabii evlendikten sonra bu yönlerim törpülendi. Çünkü evlilikte dengeli bir hayatımız olsun diye bir kaygım vardı. İşleri eşim bana yıkmıyorsa ben de ona yıkamazdım. Şimdi bazen beraber, bazen enerjisi olan, bazen müsait olan yapıyor ve yuvarlanıp gidiyoruz

Çok şükür gözün aydın. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Geride olmasının nedeni düzensiz adet ya da geç yumurtlama mi acaba
Geç yumurtlama baştan beri böyle. İlk kan tahlili bile azdı.

bilmiyorum benm kızımda uyku konusunda çok rahattık. 3,5 yaşında hala akşam 8'de uykum geldi diye gidip yatar. 2 yaşına kadar akşam 7'de uyurdu. Top atsan uyanmazdı. Çünkü hep gürültülü ortamda büyüttüm. Parkta bahçede konserde uyurdu. Doğduğundan beri hep müzik açtım yanında. Bu bebeğe de ilk aldığım şey sesli titreşimli uyku arkadaşı mesela.

Maşallah nazar değmesin. Bu bebeğiniz de öyle olsun inşallah. Tabi benimki de :) Çok dua ediyorum bu sever yemek yemeyi ve uykuyu seven bir çocuğum olsun diye. Tabi sağlıklı olsun da öncelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…