- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.461
evet hemen muayene için randevu aldım bakalım 1 saat sonra gideceğim. umarım içimi rahatlatacak bir şey söylerDoktorunla görüşmende fayda var canım. O yönlendirecektir seni. İnşallah sorunsuz atlatırsın.
Soylemedimi cinsiyetiniii, bizde dun gittik soyledii ama daha kendimiz bilmiyoruzKızlar hastaneden geldim 13 haftalığız çok şükür herşey yolunda dedi cinsiyet tahmini yapacak var mi
Göremiyorum yapısı erkeğe benziyor ama bi ihtimal dedi sadeceSoylemedimi cinsiyetiniii, bizde dun gittik soyledii ama daha kendimiz bilmiyoruz
YaaGöremiyorum yapısı erkeğe benziyor ama bi ihtimal dedi sadece
Evet ya bende siz gibi düşünüyodum ama kararsız kalmıştım mesajınızla sanirim eski kararıma geri dönüyorum. Hiç bilmediğimiz bir süreç ve kim ne derse onu mantkli buluyorum yaHerkesin yaptığını yapma gibi zorunlulugumuz yok bebeğinde çok iyiymiş maşallah kendini strese sokmaya değmez..Misal burda herkesin doktoru TSH 3 küsur çıkınca doktora yönlendirip ilaç başlattı benim doktorum baslatmadi 4'e kadar normal ilk aylarda yükselir sonra düşer dedi ve öylede oldu...Hepimizin gebelik süreci farklı işliyor hepimiz yapı olarak farklı insanlarız. Tamamen senin tercihin ben her türlü bu bebeği aldırmam diyorsan strese girmeye gerek yok ama ben engel durumu oluşursa aldiririm diyorsan tabikide yaptırmalisin..Şahsım adına ben ve eşim en başından beri öyle bı durumda benim sağlığımı tehdit etmediği süreç aldirmicaz dedik o yüzden sadece ayrıntılı ultrasona giricem oda merakımdan Sen ve esin iyice düşünüp hangi durumda nasıl sonuçlandıracaksanız ona göre yaptirabilirsiniz Anne karnında tedavi edilip duzeltilebilecek bir durum olsa seve seve yaparim ama taramada sadece durumu ogrenebiliyoruz ve tek çözüm gebeliği sonlandirmak ya da devam ettirmek..Kaldı ki doğum sonra engelli olmayacağınin garantisi yok herşey Allah'ın takdirine kalmış ne yazılmışsa onu yaşarız
Kızlar avideten önce rubella ıgg ve ıgm sonucumu söylediler.
Rubella ıgg 36.5 pozitif
ıgm ise 0.65 negatif çıkmış.
Sevinçten ağlıyorum. Aviditeyi istanbula yollayacaklarmış, oda salı çıkacak ama ıgm negatif çıktıya şükürler olsun
Amin canım çokca Amin. Destekleriniz için teşekkür ederim, ayağınıza taş değmesinGeçmiş olsun canım. Salı günü gelecek sonucun da yüzünü güldürsün ve senin için bu konu tamamen kapansın. Bundan sonra sağlıklı huzurlu bir şekilde devam etsin hamileliğin
İlk gebelik miYine ahretlk iyi bile biz kan davalı düşman gibiyiz hergün tartışıyoruz bu hamileliğimde hiç destek göreniorum.Karşısında başım dönüo dierek çay servisi yapıorm sen uzanda ben veriyim falan hiiiç.Yani bi insnın nasıl içine siner nasıl rahat eder ben anlamıorm gerçekten ya.Ben hasta değilmişim ne alaka dedim ha hasta olmuşsun halsizsin ha hamilesn halsizsin ama artık ona hiçbi derdimi söylemeyecem güçlü duracam karşısında.beyefendinibde enerjsni düşürmüşüm benden beter sanki kendisi hamle kalkıp bi işini yapmaz bide bana laf nasıl söyler bu durumda anlamıorum.Offf baya doluyum ya çok canım sıkılıyor.
Geride olmasının nedeni düzensiz adet ya da geç yumurtlama mi acabaMerhaba kızlar. İkili yaptırmak için üniye gittim. İlk girdim çok kasılmış rahmin birşey göremiyorum su iç dinlen bakayım dedi. Benim diğerlerinde de eğilip kalktıkça fln devamlı kasılmam oluyordu. Dinlendim baktı iyi herhalde sonuçlar 3 ünde çıkacak. Yine 5 6 gün geride. Cinsiyeti sordum %80 kız dedi. Erkek hissediyordum yine hislerim tutmadı. 15 gün sonra kontrole gidecektim o zaman kesinleşir. Bu arada ikili oran veriyor ben ona bakmıyorum bile bu USG kısmıyla ilgileniyordum.
Yine ahretlk iyi bile biz kan davalı düşman gibiyiz hergün tartışıyoruz bu hamileliğimde hiç destek göreniorum.Karşısında başım dönüo dierek çay servisi yapıorm sen uzanda ben veriyim falan hiiiç.Yani bi insnın nasıl içine siner nasıl rahat eder ben anlamıorm gerçekten ya.Ben hasta değilmişim ne alaka dedim ha hasta olmuşsun halsizsin ha hamilesn halsizsin ama artık ona hiçbi derdimi söylemeyecem güçlü duracam karşısında.beyefendinibde enerjsni düşürmüşüm benden beter sanki kendisi hamle kalkıp bi işini yapmaz bide bana laf nasıl söyler bu durumda anlamıorum.Offf baya doluyum ya çok canım sıkılıyor.
çoook sevindim geçmiş olsun.Kızlar avideten önce rubella ıgg ve ıgm sonucumu söylediler.
Rubella ıgg 36.5 pozitif
Sevinçten ağlıyorum. Aviditeyi istanbula yollayacaklarmış, oda salı çıkacak ama ıgm negatif çıktıya şükürler olsun
Ben yayım… iş söylersen hemen kolum, bacağım ağrır, yorgunumdur. gezelim dersen ne ağrı kalır ne yorgunlukYay burcu kadınları iyidir. Erkekleri neşeli, hayat dolu ama bir o kadar bencil vr sorumsuzdur. Bizzat yaşadım yakamı zor kurtardım.
Teşekkür ederim cevap içinLokman hekim etlikte Dr Hatice Çelik çevremde giden memnun olan çok muayene sonrasi karar vericem inşallah
Çok şükür gözün aydın. Rabbim bir daha yaşatmasın.Kızlar avideten önce rubella ıgg ve ıgm sonucumu söylediler.
Rubella ıgg 36.5 pozitif
Geç yumurtlama baştan beri böyle. İlk kan tahlili bile azdı.Geride olmasının nedeni düzensiz adet ya da geç yumurtlama mi acaba
Çok şükür çok sevindim.Kızlar avideten önce rubella ıgg ve ıgm sonucumu söylediler.
Rubella ıgg 36.5 pozitif
bilmiyorum benm kızımda uyku konusunda çok rahattık. 3,5 yaşında hala akşam 8'de uykum geldi diye gidip yatar. 2 yaşına kadar akşam 7'de uyurdu. Top atsan uyanmazdı. Çünkü hep gürültülü ortamda büyüttüm. Parkta bahçede konserde uyurdu. Doğduğundan beri hep müzik açtım yanında. Bu bebeğe de ilk aldığım şey sesli titreşimli uyku arkadaşı mesela.Maalesef katılmıyorum bu yorumunuza. Benim oğlum ayak bileğimin çıtına uyanırdı. 5 yaşında şuan neler yaşadık uyku konusunda hala da uykudan ölsün sızmaz. Ben de öyleyim bence genetik bazı şeyler. yeğenlerimden biliyorum ikisi sizin çocuk gibi en küçük daha rahat olacağına uykusu hafif bir bebek.
Maşallah nazar değmesin. Bu bebeğiniz de öyle olsun inşallah. Tabi benimki de :) Çok dua ediyorum bu sever yemek yemeyi ve uykuyu seven bir çocuğum olsun diye. Tabi sağlıklı olsun da öncelikle.bilmiyorum benm kızımda uyku konusunda çok rahattık. 3,5 yaşında hala akşam 8'de uykum geldi diye gidip yatar. 2 yaşına kadar akşam 7'de uyurdu. Top atsan uyanmazdı. Çünkü hep gürültülü ortamda büyüttüm. Parkta bahçede konserde uyurdu. Doğduğundan beri hep müzik açtım yanında. Bu bebeğe de ilk aldığım şey sesli titreşimli uyku arkadaşı mesela.
tıpkı benim duygularım bunlarrr :)Maşallah nazar değmesin. Bu bebeğiniz de öyle olsun inşallah. Tabi benimki de :) Çok dua ediyorum bu sever yemek yemeyi ve uykuyu seven bir çocuğum olsun diye. Tabi sağlıklı olsun da öncelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?