- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.221
Normali bence kilo almamak canım hatta en güzeli o ben maşallah su içsem yarıyor o kadar yemememe rağmen aldım bir sürü kilo sonumu düşünemiyorumKizlarr iyigecelerrr, burda 10. Haftalarda bile 4/5 kilo alan arkdaslari goruncee bendemi tuhaflik var diye dusunmeye basladimmm14+1 oldukk biz ama ben hala kilo almadim normalmikiii varmi benim gibi olan. Gobusum yeni yeni cikmaya basladii, hani oyle mide bulantim filanda yok yemegimi filan yiyorum (karnimi doyurcak sekilde asiri yemiyorum)
Haha demekkii gercekten cok degisiyo herkeste yaa nekadar ilginc, doktorda dediydi ilk 3 ay zaten kilo almani istemiyoruz diyee ama ne bilimm bakalim bundan sonra nasil alcazzNormali bence kilo almamak canım hatta en güzeli o ben maşallah su içsem yarıyor o kadar yemememe rağmen aldım bir sürü kilo sonumu düşünemiyorum
O arkadaş benimKizlarr iyigecelerrr, burda 10. Haftalarda bile 4/5 kilo alan arkdaslari goruncee bendemi tuhaflik var diye dusunmeye basladimmm14+1 oldukk biz ama ben hala kilo almadim normalmikiii varmi benim gibi olan. Gobusum yeni yeni cikmaya basladii, hani oyle mide bulantim filanda yok yemegimi filan yiyorum (karnimi doyurcak sekilde asiri yemiyorum)
Bu durumu dr una sormus muydun canım? İlac, igne falan kullaniyor musunBenim de tüp bebek. 6. haftamın başlarında kahverengi lekelenmem olmuştu. Hiç endişelenme bu gruptaki hemen hemen herkeste oldu, hatta bazı arkadaşlarımızın çok uzun süre ara ara kahverengi lekelenmeleri oluyordu.
Benim bir de 11. haftada bildiğin kıpkırmızı, sıvı, akışkan kanamam oldu ama çok şükür bir şey olmadı.
O yüzden sakin kal, bebeğin olumsuz etkilenmesin
Bu iş aklıma yattıBen size şimdi desem ki annem 6 aylıkken beni alıştırmışinanması zor ama mümkünmüş demek ki.. garibim o işin arasında bir de bez yıkamamak için uğraşmış ve başarmış ta. Tuvalete gitmek istediğimde hızlı hızlı nefes alıp veriyormuşum
Ben sabah şu an koynumda yatıyorYaaa 7 kilo kedisi olan kimdi
Bu da tam boy. Yapışık ikizim kendisi.YA çok merak ettim fotoğrafları var mı
Günaydın pisicik ve annişiBen sabah şu an koynumda yatıyoranlık atıyorum
Yine erkenciyimGünaydın pisicik ve annişi
Aynen gece iki sabah bir kez kalkarım illa. Biz yollara düştük Balıkesir'e gidiyoruz. İkili tarama ve Rubella için dua edin teyzeleriYine erkenciyimo kadar su içiyorum ki çişim geldiğinden erken kalkıyorum.
Aynen öyle vallahaBen de bugün gardroptakileri denedim. sadece birkaç elbise ve birkaç eteğim oluyordurum çok vahim. bir ara alışverişe çıkmak gerek
Dualarımız seninleAynen gece iki sabah bir kez kalkarım illa. Biz yollara düştük Balıkesir'e gidiyoruz. İkili tarama ve Rubella için dua edin teyzeleri
Aslında en ideali ilk 3 ayda kilo almamakKizlarr iyigecelerrr, burda 10. Haftalarda bile 4/5 kilo alan arkdaslari goruncee bendemi tuhaflik var diye dusunmeye basladimmm14+1 oldukk biz ama ben hala kilo almadim normalmikiii varmi benim gibi olan. Gobusum yeni yeni cikmaya basladii, hani oyle mide bulantim filanda yok yemegimi filan yiyorum (karnimi doyurcak sekilde asiri yemiyorum)
Evet hemen o gün doktora gitmiştim. Muayenede kanama alanı yoktu, başka bir sorun da yoktu ama hemen bir proluton iğne yaptı ben de zaten hem progestan fitil hem de iğne kullanıyordum, onlara devam ettim. Bir de 1 hafta çalışmadım, hep yattım.Bu durumu dr una sormus muydun canım? İlac, igne falan kullaniyor musun
Ben 5 kg verdim. Verdiğimin 1kg aldım geçen hafta. Eksi 4 kg ile devam ediyorum. Çok önemsemiyorum açıkçası. Kızımda da 18e kadar aynıydımKizlarr iyigecelerrr, burda 10. Haftalarda bile 4/5 kilo alan arkdaslari goruncee bendemi tuhaflik var diye dusunmeye basladimmm14+1 oldukk biz ama ben hala kilo almadim normalmikiii varmi benim gibi olan. Gobusum yeni yeni cikmaya basladii, hani oyle mide bulantim filanda yok yemegimi filan yiyorum (karnimi doyurcak sekilde asiri yemiyorum)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninleAynen gece iki sabah bir kez kalkarım illa. Biz yollara düştük Balıkesir'e gidiyoruz. İkili tarama ve Rubella için dua edin teyzeleri
Yapıyla alakalı canım birde ben uzun bir diyetten çıktım yaklaşık 1.5 -2 senedir diyet yapıyordum o yüzden şu an kolay kilo alma potansiyeline sahibim bari verdiklerimin hepsini almasamHaha demekkii gercekten cok degisiyo herkeste yaa nekadar ilginc, doktorda dediydi ilk 3 ay zaten kilo almani istemiyoruz diyee ama ne bilimm bakalim bundan sonra nasil alcazzbide erkek bebeklerde 4/5 aydan sonra kilo almaya baslaniyo diyo coguu nekadar dogru bilmiyorumda
Bu konuya inanıyorum ya hayatımda hiç zayıf olmadım 1.60 boy 60/65 kg balık etliydim bildim bileli az da yesem kilo veremezdim. Spor bile yaptım. Ama 60 altını görmedim. Meğer şeker varmış. Şeker ilacı kullanınca verdim kiloyu. Metabolizma bi yerde sorunluysa ne yaparsan yap kilo veremiyorsun.Yapıyla alakalı canım birde ben uzun bir diyetten çıktım yaklaşık 1.5 -2 senedir diyet yapıyordum o yüzden şu an kolay kilo alma potansiyeline sahibim bari verdiklerimin hepsini almasamama erkek bebek olayını bilmiyorum o bence cinsiyetle alakalı değil ya kişiyle ve yemek miktarıyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?