2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Normali bence kilo almamak canım hatta en güzeli o ben maşallah su içsem yarıyor o kadar yemememe rağmen aldım bir sürü kilo sonumu düşünemiyorum

Normali bence kilo almamak canım hatta en güzeli o ben maşallah su içsem yarıyor o kadar yemememe rağmen aldım bir sürü kilo sonumu düşünemiyorum
Haha demekkii gercekten cok degisiyo herkeste yaa nekadar ilginc, doktorda dediydi ilk 3 ay zaten kilo almani istemiyoruz diyee ama ne bilimm bakalim bundan sonra nasil alcazz bide erkek bebeklerde 4/5 aydan sonra kilo almaya baslaniyo diyo coguu nekadar dogru bilmiyorumda

O arkadaş benim 40 kg ile hamile kaldım. Ben milletin çenesinden kurtulmak iÇin kilo aldım ( %10um kadar kilo almış oldum) Benimki zayıflık değil minyonluk çok şükür genel sağlığım hep iyi oldu. Oldum olası zaten tipime bakan inanamaz yeme kapasiteme. E bir de hamilelik hormonları sağolsun. Diceğim o ki sorun sende değil bende

Bu durumu dr una sormus muydun canım? İlac, igne falan kullaniyor musun

Ağır kaldırmak konusunda çok dikkat ediyor musunuz yoksa kaldırabileceğim kadar kaldırayım mı diyorsunuz? Ben doktora oğlumu yaşıyorum sorun olur mu diye sorduğumda sorun olmaz demişti. 14 kg o da. Dün ilk kez sırt çantası taşırken (çok ağırdı) kaşık bölgemde bir ağrı hissettim. Keskin değildi ama orda kaldı. Şimdi hala bir ağrıyor. Çok değil ama yanlış bir şey mi yaptım diye düşündürüyor

Aslında en ideali ilk 3 ayda kilo almamak

Bu durumu dr una sormus muydun canım? İlac, igne falan kullaniyor musun
Evet hemen o gün doktora gitmiştim. Muayenede kanama alanı yoktu, başka bir sorun da yoktu ama hemen bir proluton iğne yaptı ben de zaten hem progestan fitil hem de iğne kullanıyordum, onlara devam ettim. Bir de 1 hafta çalışmadım, hep yattım.
Şuan çok şükür bütün ilaçları bıraktık

Ben 5 kg verdim. Verdiğimin 1kg aldım geçen hafta. Eksi 4 kg ile devam ediyorum. Çok önemsemiyorum açıkçası. Kızımda da 18e kadar aynıydım

Yapıyla alakalı canım birde ben uzun bir diyetten çıktım yaklaşık 1.5 -2 senedir diyet yapıyordum o yüzden şu an kolay kilo alma potansiyeline sahibim bari verdiklerimin hepsini almasam ama erkek bebek olayını bilmiyorum o bence cinsiyetle alakalı değil ya kişiyle ve yemek miktarıyla ilgili

Bu konuya inanıyorum ya hayatımda hiç zayıf olmadım 1.60 boy 60/65 kg balık etliydim bildim bileli az da yesem kilo veremezdim. Spor bile yaptım. Ama 60 altını görmedim. Meğer şeker varmış. Şeker ilacı kullanınca verdim kiloyu. Metabolizma bi yerde sorunluysa ne yaparsan yap kilo veremiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…