2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Düşük bir risk ve kan sonucuda gelince birlikte degerlendircez diyo doktorlar ama elde degil insan korkuyo iste insallah saglikli sekilde hepimiz aliriz kucagimiza❤

Bende kararsızım 10 yıl oldu sezaryen olalı ama o kadar riske girermiyim bilmiyorum doğuran çok var aslında ama Cesaret isi
Ya işte biz de sonrası için istiyoruz hemen ayaklanalım diyoruz ameliyat kolay değil sonuçta hayırlısı artk belki kendi kendine açılır fırt diye çıkar :) öteki türlü suni sancı da vermiyorlarmış ssvde de

Oh çok şükür canım maaşallah
Geçmiş olsun canım evet değer yüksek, neyden olduğu anlaşılırsa ona göre tedavi uygularlar endişelenme
Ayy valla bana da öyle. En son 6+5 de gittim vakit geçmek bilmedi. Benim de randevu pazartesi

Kızlar ben hiç kilo almadım gramım bile aynı. Bulantı var zaman zaman ama hiç kusma olmadı. Karnım da bazen şişkin geliyor bazen normal geliyor. Aman aman kasık ağrım da yok. Bu kadar hiçbir şey olmaması düşündürüyor beni

Bir de ishal ve kusma salgını varmış dünden beri fenalardayım

Canım ben de bu ara çabuk sinirleniyorum dahası kızıma denk geliyor diye üzülüyorum...

İlk gebeligimde bana bunu vermişti doktor, iyi gelmişti
Ben şeker konusuyla ilgili diyetisyen desteği alıyorum 3 haftadır, iyi gidiyoruz... İnsülin kullanmamak için dengeli beslenmeyi alışkanlık haline getirmek şart

Bu ilacı Ne zaman içiyordunuz yatarken mi acaba evet beslenme önemli sizin adinkza sevindim

Benim de randevum 17sinde beklemeye çalışıyorum canım yatıp acaba hissedecek miyim diye test yapıyorum kendi kendime
Uzulmeyin.yaniltici olabiliyor ben kan vermedim ikili.test yaptırmadım ultrason da baktı sıkıntı yok dedi
Bende ikili test düşünmüyorum canım ya kesin sonuç vermiyor diye strese gerek yok ama fikrim değişir mi bilmiyorum

Evet canım ilk hamileliğim

Evet zaten doktor ultrason da bakıyor ense kalınlığı vs ben öyle yaptım kan vermedim sıkıntı yok dedi hatta kendi dedi yaptırıp öğrenince aldircaksan yaptir dedi

3 günü geçerse muhakkak doktoruna söyle serum taksınlar bende yaşadım serumla kendime geldim

Evet canım ilk hamileliğim
Ben 13+3üm bugün doktora sordum dedi ki 18.haftadan itibaren hissedebilirsin. Zaten arada kasıklarımda hafif sancı oluyor ama bir şey yok henüz sen 11de nasıl hissettin ya ikinci gebeliklerde erken oluyormuş biraz o yüzden sordum canım.

Evet zaten doktor ultrason da bakıyor ense kalınlığı vs ben öyle yaptım kan vermedim sıkıntı yok dedi hatta kendi dedi yaptırıp öğrenince aldircaksan yaptir dedi
Benim doktorum da öyle diyor aldıracaksan yaptır diye

Regenesis max kullanan arkadaşlar bunun çok değişik kötü bir kokusu var sizin de öyle miydi dedim sahte falan olmasın

Kızlar buarada çin takvimine baktı biri benim kızım oluyomuş ve yakınımdaki arkadaşlarımın hepsinin tutmuş çin takvimi siz ne düşünüyosunuz bakan yapan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…