- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.441
Uzulmeyin.yaniltici olabiliyor ben kan vermedim ikili.test yaptırmadım ultrason da baktı sıkıntı yok dedi3mm üst sinir bizim 3.40 cikti
Düşük bir risk ve kan sonucuda gelince birlikte degerlendircez diyo doktorlar ama elde degil insan korkuyo iste4 'e kadar normal doğma ihtimali yüzde 70'lerde 80'lerde bozma moralini bebisi etkileme Allah'ın izniyle bişey olmaz..Etrafımda da bı kaç kişiye öyle demişlerdi çocukları üstün zekalı gayet normal ve sağlıklı doğdu..Sen yinede yaptırman gereken testleri yaptır ama icinide daima ferah tut
Insallah diger sonuclarda iyi gelir stresli sekilde bekliyoruz bakalimUzulmeyin.yaniltici olabiliyor ben kan vermedim ikili.test yaptırmadım ultrason da baktı sıkıntı yok dedi
Ya işte biz de sonrası için istiyoruz hemen ayaklanalım diyoruz ameliyat kolay değil sonuçta hayırlısı artk belki kendi kendine açılır fırt diye çıkar :) öteki türlü suni sancı da vermiyorlarmış ssvde deBende kararsızım 10 yıl oldu sezaryen olalı ama o kadar riske girermiyim bilmiyorum doğuran çok var aslında ama Cesaret isi
Oh çok şükür canım maaşallahMerhaba kızlar doktordan geldim her şey yolundabebişim haftasını yakalayıp 2 gün öne bile geçmiş hoplayıp zıplıyordu karnımda 2li test için hastane dışından bir perinatoloğa yönlendirdi önümüzdeki hafta içi gidip yaptıracağım ama kendi ultrasonundan burun ve ense ölçümü için gayet iyi büyük ihtimal bir şey çıkmaz dedi içim epey rahatlamış bir şekilde eve geldim cinsiyet için bir şey demedi ben de sormadım 2li sonuçları için gittiğimde sorarım artık bu da resmimiz
Geçmiş olsun canım evet değer yüksek, neyden olduğu anlaşılırsa ona göre tedavi uygularlar endişelenmeKızlar dün ateşimden dolayı aile hekimliğinde kan ve idrar vermiştim. Kanda CRP 53,5 çıkmış. Baya yüksek yani. İdrarımı da kaybetmiş aile hekimliği teste göndermemiş. Doktorumu aradım çok yüksek değer hemen bir enfeksiyon bölümüne git enfeksiyonun neden kaynaklandığını tespit etsinler dedi. Öğleden sonra 2'ye randevu aldım bakalım. İlk hamileliğimde de enfeksiyondan çekmiştim. Nedendir anlamadm.
Ayy valla bana da öyle. En son 6+5 de gittim vakit geçmek bilmedi. Benim de randevu pazartesiCanım randevu günümü bekliyorum kara kara 5hafta geçmek bilmedi bi türlüpazartesi gidiyorum çok şükür sağlıklı mı cinsiyeti ne çok merak ediyorum onun dışında her şey yolunda kuzum sende ne var ne yok
Canım ben de bu ara çabuk sinirleniyorum dahası kızıma denk geliyor diye üzülüyorum...Off kizlarr normalde cok sabirli biriyimdirr hamileliktenmi bilmiyorum ama bi sinir var ustumde ya acayip hersey gozume batiyor. Kaynanam bende bi kac gundur halbuki cok iyidirr dusundugunden filan ustume dusuyo severimde cok ama boyle bi batiyo herseyy cok sinir oluyorum, boyle diyincede kendimi suclu hissediyorumm. Ya ne bilimm kahvaltida mesela surekli ceviz ye diyo bana o dedikce inadina yiyesim gelmiyoo sinir oluyorumbidaha dedi bende surekli ye ye demeyin bana yiyesim gelmiyor dedim guldu sustu, sanirim hormonlardan boyleyim bilmiyorum ufak tefek cok ornek varda boyle sinir oldugumm mesela basim donuyo sabahlari acken filan hep kendini benle kiyasliyo bende oyleydim diyerek kendi hayat hikayesini anlatiyor 20 kere dinledigim bu var desem hemende bendede var bendede soyleydi ben ben ben:) neyse buraya yaziyimda az rahatliyim esime kizdim en sonunda oda yazik kedi gibi pesimden dolasiyo ne yaptim diye
İlk gebeligimde bana bunu vermişti doktor, iyi gelmiştiEklem agrisi Kemik ağrisi vs için magnezyum vermişti doktor çok süt ürünleri tüketmiyorum araştırdim bu vitamin çok iyimis bunu kullanicam ins aklımızda olsun kramp bacak huzursuzlugu vs varsa bu ürün birebir doktorumda çok iyi dedi
Ay inşaAllah çok güzel şeyler duyarızzzAyy valla bana da öyle. En son 6+5 de gittim vakit geçmek bilmedi. Benim de randevu pazartesi
Bu ilacı Ne zaman içiyordunuz yatarken mi acaba evet beslenme önemli sizin adinkza sevindimCanım ben de bu ara çabuk sinirleniyorum dahası kızıma denk geliyor diye üzülüyorum...
İlk gebeligimde bana bunu vermişti doktor, iyi gelmişti
Ben şeker konusuyla ilgili diyetisyen desteği alıyorum 3 haftadır, iyi gidiyoruz... İnsülin kullanmamak için dengeli beslenmeyi alışkanlık haline getirmek şart
Benim de randevum 17sinde beklemeye çalışıyorum canımCanım randevu günümü bekliyorum kara kara 5hafta geçmek bilmedi bi türlüpazartesi gidiyorum çok şükür sağlıklı mı cinsiyeti ne çok merak ediyorum onun dışında her şey yolunda kuzum sende ne var ne yok
Bende ikili test düşünmüyorum canım ya kesin sonuç vermiyor diye strese gerek yok ama fikrim değişir mi bilmiyorumUzulmeyin.yaniltici olabiliyor ben kan vermedim ikili.test yaptırmadım ultrason da baktı sıkıntı yok dedi
Evet canım ilk hamileliğimCanım senin ilk hamilelik mi kacinci?
Canım benim kullandığım multivitamin bu hamile bile değilken başlattı doktorum multivitamin olarak icinde magnezyum olan bir şey kullanmak istersen bir bakabilirsin baya kapsamlı adi pregnavit
99.9 diye geçiyor canım güvenilirlik çok daha yüksek ben yaptırdım kızım olacağını da öyle öğrendik
Evet zaten doktor ultrason da bakıyor ense kalınlığı vs ben öyle yaptım kan vermedim sıkıntı yok dedi hatta kendi dedi yaptırıp öğrenince aldircaksan yaptir dediBenim de randevum 17sinde beklemeye çalışıyorum canımyatıp acaba hissedecek miyim diye test yapıyorum kendi kendime
Bende ikili test düşünmüyorum canım ya kesin sonuç vermiyor diye strese gerek yok ama fikrim değişir mi bilmiyorum
Sağ ol canım inşallah pazartesi sen de güzel haberlerle geleceksinOh çok şükür canım maaşallah
3 günü geçerse muhakkak doktoruna söyle serum taksınlar bende yaşadım serumla kendime geldimKızlar ben hiç kilo almadım gramım bile aynı. Bulantı var zaman zaman ama hiç kusma olmadı. Karnım da bazen şişkin geliyor bazen normal geliyor. Aman aman kasık ağrım da yok. Bu kadar hiçbir şey olmaması düşündürüyor beni
Bir de ishal ve kusma salgını varmış dünden beri fenalardayım
Ben 13+3üm bugün doktora sordum dedi ki 18.haftadan itibaren hissedebilirsin. Zaten arada kasıklarımda hafif sancı oluyor ama bir şey yok henüzEvet canım ilk hamileliğim
Benim doktorum da öyle diyor aldıracaksan yaptır diyeEvet zaten doktor ultrason da bakıyor ense kalınlığı vs ben öyle yaptım kan vermedim sıkıntı yok dedi hatta kendi dedi yaptırıp öğrenince aldircaksan yaptir dedi
Hahahaa ben de henüz tık yok inşaAllah bikaç hafta sonra hissederim hissederizyaBenim de randevum 17sinde beklemeye çalışıyorum canımyatıp acaba hissedecek miyim diye test yapıyorum kendi kendime
Ben çok kullanmıştım geçen sene kötü koku yoktu canım sadece bazen içtikten sonra ağzıma gelirdi balık yağı yüzünden o daRegenesis max kullanan arkadaşlar bunun çok değişik kötü bir kokusu var sizin de öyle miydi dedim sahte falan olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?