- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.421
Bugün kontrolum vardı.
Ikili test verdim bir hafta sonra cikacak sonuclar ,ense kalınlığı genel hali iyi.
Eki Görüntüle 3078579
Bilenler cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Bu bilgi bana da yaradı gerçekten. Ben de bulantı için naneli sakız ve leblebi kullanıyorum. Her yemekten tiksiniyorum. Açım hevesle oturuyorum sofraya ama ağzımda büyüyor. 5 kg verince doktor bana çok değil verdiğin kilo dedi. Ama yine de multivitamine geçelim diye söyledi. İdrar istemişti benden demek ki keton değeri içinmiş. Bulantım başlayınca yan yatıyorum ben de. Peynir ekmek yiyorum bazen sadece. Tabi zayıf olmadığım için sorun etmedi. Ama 12. Doldurduktan sonra kilo vermeyeceğiz almasak da olur ama vermek yok dedi. Bakalım umarım öyle geçer. Bilgi için teşekkürler ben de rahatladımBugün Bursa'nın en iyi kadın doğum hastanelerinden birinin yöneticisiyle konuştum kendiside kadın doğum uzmanıydı.. Bunların bitmesine 2-3 haftan daha var nadirde olsa 20.nci ya da 22.nci haftayı görenler oluyor kendini bunada hazırla dedi..Yiyebildiğin besinleri tuket, bol bol su iç yiyemediklerin için sakin endişelenme bebek her türlü kendini besliyor orda dedi.. Bulantilarinin yoğun olduğu dönemde yiyip yarım saat ya da 1 saat yatabilirsin dedi..Kusmalar çok artarsa idrarda Keton'a bakiyorlarmis o teste göre 3 gün hastanede yatiriyorlarmis onun dışında sabret dedi..Doktorumuda taniyormus çok iyi bı doktor bırakma sakin dedi..İçim rahatladı mutlu oldum7-8 kilo vermek tehlikeli olabiliyormuş, kilonda çok kayıp yok dedi
Ya baktım aslında ama bacak arası kapalı.Bugün kontrolum vardı.
Ikili test verdim bir hafta sonra cikacak sonuclar ,ense kalınlığı genel hali iyi.
Eki Görüntüle 3078579
Bilenler cinsiyet tahmini yapabilir misiniz .
Ya bu hiç kızım gibi değil.Ya baktım aslında ama bacak arası kapalı.
Yok kuzum endişelenecek durum yokmuş bende o yüzden yazdım bizim gibi olan bı kaç kişi daha vardıBu bilgi bana da yaradı gerçekten. Ben de bulantı için naneli sakız ve leblebi kullanıyorum. Her yemekten tiksiniyorum. Açım hevesle oturuyorum sofraya ama ağzımda büyüyor. 5 kg verince doktor bana çok değil verdiğin kilo dedi. Ama yine de multivitamine geçelim diye söyledi. İdrar istemişti benden demek ki keton değeri içinmiş. Bulantım başlayınca yan yatıyorum ben de. Peynir ekmek yiyorum bazen sadece. Tabi zayıf olmadığım için sorun etmedi. Ama 12. Doldurduktan sonra kilo vermeyeceğiz almasak da olur ama vermek yok dedi. Bakalım umarım öyle geçer. Bilgi için teşekkürler ben de rahatladım
Sütle tüketebilirsin bu arada laktozsuz süt ile o da insülini kesiyor. Bana hala yasak zaten canım da hiç tatlı istemiyor. 100 bandında olduğu için şu an takipteyiz bende. 16 ya kadar böyle gidelim 20 ye kadar idare et insülin yapmayalım dedi. BakalımYa bu hiç kızım gibi değil.
Kızım bu haftada taklalar atıyordu, bu bir tek elini sallayıp kafasını döndürdü.
Kimildamiyor ki bacağı açılsın
Neyse bir ay sonra öğreneceğiz zaten
Bu arada şekerim düştü doktor perhize devam etmemi söyledi.
Canım acayip tatlı istiyor dedim , bir tane yiyebilirsin ama karşılığında 3 km yuruyeceksin dedi, sekerin etkisi geçiyormuş o zaman
Tebrikler progesteron hormonun gayet sağlıklı artmış :) en son doktor arkadaşlarıma aynı şeyden şikayet ettim bana verdikleri cevap buydu. Sinir krizi geçirtirmiş insana. Etrafındakiler hissim “Hepinizi çok seviyorum ama hepinizi bir kaşık suda boğmak istiyorum.” Kayınvalidene istersen ruh halinden biraz bahset daha temkinli davranıyorlar. Bugün yatıya arkadaşlarım geldi beni seviyorsanız benle çok muhattap olmayın diyip güldük.Off kizlarr normalde cok sabirli biriyimdirr hamileliktenmi bilmiyorum ama bi sinir var ustumde ya acayip hersey gozume batiyor. Kaynanam bende bi kac gundur halbuki cok iyidirr dusundugunden filan ustume dusuyo severimde cok ama boyle bi batiyo herseyy cok sinir oluyorum, boyle diyincede kendimi suclu hissediyorumm. Ya ne bilimm kahvaltida mesela surekli ceviz ye diyo bana o dedikce inadina yiyesim gelmiyoo sinir oluyorumbidaha dedi bende surekli ye ye demeyin bana yiyesim gelmiyor dedim guldu sustu, sanirim hormonlardan boyleyim bilmiyorum ufak tefek cok ornek varda boyle sinir oldugumm mesela basim donuyo sabahlari acken filan hep kendini benle kiyasliyo bende oyleydim diyerek kendi hayat hikayesini anlatiyor 20 kere dinledigim bu var desem hemende bendede var bendede soyleydi ben ben ben:) neyse buraya yaziyimda az rahatliyim esime kizdim en sonunda oda yazik kedi gibi pesimden dolasiyo ne yaptim diye
Canım merhaba nekadar cıktı benimde sınırdaydı bende şimdilik fetal dna yaptırmadımIkili teste gittim kizlar kan verdim kan sonucu 1hafta sonra cikacak ultraosnda herset normal 2 gun ileriden gidiyor hatta ama ense kalinligi sinirin üstünde cikti burun kemigi ve diger her kriter normal canik cok sikkin. Kan sonucu ciktigi gibi fetal dna yada diger testleri yaptiricam
Benim 80 lerde canımSütle tüketebilirsin bu arada laktozsuz süt ile o da insülini kesiyor. Bana hala yasak zaten canım da hiç tatlı istemiyor. 100 bandında olduğu için şu an takipteyiz bende. 16 ya kadar böyle gidelim 20 ye kadar idare et insülin yapmayalım dedi. Bakalım
3mm üst sinir bizim 3.40 ciktiCanım merhaba nekadar cıktı benimde sınırdaydı bende şimdilik fetal dna yaptırmadım
Canım randevu günümü bekliyorum kara kara 5hafta geçmek bilmedi bi türlüBallikabak canım nerelerdesin
Anladım banada sınır 2.5 dedi3mm üst sinir bizim 3.40 cikti
Orda bir kesi varken ve 5 sene sonra bile hala arada sızlıyorken ben cesaret edemem rahim yırtılması riski ve normal doğumda da zaten var olan riskler buna dahil.. Benim kendi doktorum sezeryan olmuştu sorduğumda ilerde idrar tutamama vs yaşanıyor diye olduğunu söyledi evet sezeryan da çok zor ve normal bir şey değil ama ilki olmuşsa ikincide bir de vajinayı deforme etmeye ne gerek varAranız da ssvd yapacak olan var mı? %60 kişi yapabiliyormuş sadece yapamayınca hemen sezeryana alıyorlarmış . Sizce hangisi mantıklı riske girip denemek mi yoksa hiç denemeyip direk sezeryana girmek mi ?
Bizde yaptırıcaz ins riskli durum cikmaz❤Anladım banada sınır 2.5 dedi2.6 çıktı azıcıkda olsa hemen nifty ye gitmemi söyledi insallah bebislerimiz sağlıklı içimizi ferah tutalım canım
4 'e kadar normal doğma ihtimali yüzde 70'lerde 80'lerde bozma moralini bebisi etkileme Allah'ın izniyle bişey olmaz..3mm üst sinir bizim 3.40 cikti
Inşallah canım içini ferah tut bebeklerimiz etkilenmesinBizde yaptırıcaz ins riskli durum cikmaz❤
Hahaha yaa oylemi oluyormus gercektenTebrikler progesteron hormonun gayet sağlıklı artmış :) en son doktor arkadaşlarıma aynı şeyden şikayet ettim bana verdikleri cevap buydu. Sinir krizi geçirtirmiş insana. Etrafındakiler hissim “Hepinizi çok seviyorum ama hepinizi bir kaşık suda boğmak istiyorum.” Kayınvalidene istersen ruh halinden biraz bahset daha temkinli davranıyorlar. Bugün yatıya arkadaşlarım geldi beni seviyorsanız benle çok muhattap olmayın diyip güldük.
Malesef arada oluyor ama azaldı ilk zaman bomba gibiydim günden güne iyim şükürHahaha yaa oylemi oluyormus gercektensonradanda uzuluyorum oyle davrandigim icin ama o an dedigin gibi bi kasik suda bogasim geliyo hepsini bide kaynanam sagolsun asiri cok konusurr bana artik fenalik geliyor o andaa
Bende kararsızım 10 yıl oldu sezaryen olalı ama o kadar riske girermiyim bilmiyorum doğuran çok var aslında ama Cesaret isiOrda bir kesi varken ve 5 sene sonra bile hala arada sızlıyorken ben cesaret edemem rahim yırtılması riski ve normal doğumda da zaten var olan riskler buna dahil.. Benim kendi doktorum sezeryan olmuştu sorduğumda ilerde idrar tutamama vs yaşanıyor diye olduğunu söyledi evet sezeryan da çok zor ve normal bir şey değil ama ilki olmuşsa ikincide bir de vajinayı deforme etmeye ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?