2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bu bilgi bana da yaradı gerçekten. Ben de bulantı için naneli sakız ve leblebi kullanıyorum. Her yemekten tiksiniyorum. Açım hevesle oturuyorum sofraya ama ağzımda büyüyor. 5 kg verince doktor bana çok değil verdiğin kilo dedi. Ama yine de multivitamine geçelim diye söyledi. İdrar istemişti benden demek ki keton değeri içinmiş. Bulantım başlayınca yan yatıyorum ben de. Peynir ekmek yiyorum bazen sadece. Tabi zayıf olmadığım için sorun etmedi. Ama 12. Doldurduktan sonra kilo vermeyeceğiz almasak da olur ama vermek yok dedi. Bakalım umarım öyle geçer. Bilgi için teşekkürler ben de rahatladım

Ya baktım aslında ama bacak arası kapalı.
Ya bu hiç kızım gibi değil.
Kızım bu haftada taklalar atıyordu, bu bir tek elini sallayıp kafasını döndürdü.
Kimildamiyor ki bacağı açılsın
Neyse bir ay sonra öğreneceğiz zaten
Bu arada şekerim düştü doktor perhize devam etmemi söyledi.
Canım acayip tatlı istiyor dedim , bir tane yiyebilirsin ama karşılığında 3 km yuruyeceksin dedi, sekerin etkisi geçiyormuş o zaman

Yok kuzum endişelenecek durum yokmuş bende o yüzden yazdım bizim gibi olan bı kaç kişi daha vardı Demekki idrarın temiz çıkmış aksi durumda 3 gün hastanede yatış veriyorlarmış Bizde sonra bı alırız tam alırız Ben Multivitamini en başından beri alıyordum içim rahattı ama 3 ayı doldurunca korktum biraz çok şükür bugün rahatladım..Yiyebildiklerini ogrenmissindir sadece onları ye zorlama hiç kendini ya da benim gibi yiyip yarım saat 1 saat uzan sonra ciksada olur Su icebiliyorsan bı kaç lokma bişey yiyebiliyorsan korkma beslenir o dedi biraz daha sabredicez az kaldı

Sütle tüketebilirsin bu arada laktozsuz süt ile o da insülini kesiyor. Bana hala yasak zaten canım da hiç tatlı istemiyor. 100 bandında olduğu için şu an takipteyiz bende. 16 ya kadar böyle gidelim 20 ye kadar idare et insülin yapmayalım dedi. Bakalım

Tebrikler progesteron hormonun gayet sağlıklı artmış :) en son doktor arkadaşlarıma aynı şeyden şikayet ettim bana verdikleri cevap buydu. Sinir krizi geçirtirmiş insana. Etrafındakiler hissim “Hepinizi çok seviyorum ama hepinizi bir kaşık suda boğmak istiyorum.” Kayınvalidene istersen ruh halinden biraz bahset daha temkinli davranıyorlar. Bugün yatıya arkadaşlarım geldi beni seviyorsanız benle çok muhattap olmayın diyip güldük.

Canım merhaba nekadar cıktı benimde sınırdaydı bende şimdilik fetal dna yaptırmadım

Benim 80 lerde canım
Diyetle düşüyor çok şükür.
Bana da bol yogurt ayran demisti şekeri düşürüyormuş.
Sütü laktozsuz tuketiyorum her gün iki bardak.
Ayranı sürekli içiyorum zaten.
2 kilo verdim bir ayda pek iştahım yok aslında yiyemiyorum , canım meyve ve tatlı istiyor sadece.
Senin de düşer inşallah canım insüline gerek kalmadan.
Ayrani cok tuketiyormusun cani , benim de dusmuyordu perhiz ve bol ayrandan sonra düştü,

Canım randevu günümü bekliyorum kara kara 5hafta geçmek bilmedi bi türlü pazartesi gidiyorum çok şükür sağlıklı mı cinsiyeti ne çok merak ediyorum onun dışında her şey yolunda kuzum sende ne var ne yok

Aranız da ssvd yapacak olan var mı? %60 kişi yapabiliyormuş sadece yapamayınca hemen sezeryana alıyorlarmış . Sizce hangisi mantıklı riske girip denemek mi yoksa hiç denemeyip direk sezeryana girmek mi ?
Orda bir kesi varken ve 5 sene sonra bile hala arada sızlıyorken ben cesaret edemem rahim yırtılması riski ve normal doğumda da zaten var olan riskler buna dahil.. Benim kendi doktorum sezeryan olmuştu sorduğumda ilerde idrar tutamama vs yaşanıyor diye olduğunu söyledi evet sezeryan da çok zor ve normal bir şey değil ama ilki olmuşsa ikincide bir de vajinayı deforme etmeye ne gerek var

3mm üst sinir bizim 3.40 cikti
4 'e kadar normal doğma ihtimali yüzde 70'lerde 80'lerde bozma moralini bebisi etkileme Allah'ın izniyle bişey olmaz.. Etrafımda da bı kaç kişiye öyle demişlerdi çocukları üstün zekalı gayet normal ve sağlıklı doğdu..Sen yinede yaptırman gereken testleri yaptır ama icinide daima ferah tut

Hahaha yaa oylemi oluyormus gercekten sonradanda uzuluyorum oyle davrandigim icin ama o an dedigin gibi bi kasik suda bogasim geliyo hepsini bide kaynanam sagolsun asiri cok konusurr bana artik fenalik geliyor o andaa

Eklem agrisi Kemik ağrisi vs için magnezyum vermişti doktor çok süt ürünleri tüketmiyorum araştırdim bu vitamin çok iyimis bunu kullanicam ins aklımızda olsun kramp bacak huzursuzlugu vs varsa bu ürün birebir doktorumda çok iyi dedi

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-03-20-31-46-04_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 51
Hahaha yaa oylemi oluyormus gercekten sonradanda uzuluyorum oyle davrandigim icin ama o an dedigin gibi bi kasik suda bogasim geliyo hepsini bide kaynanam sagolsun asiri cok konusurr bana artik fenalik geliyor o andaa
Malesef arada oluyor ama azaldı ilk zaman bomba gibiydim günden güne iyim şükür

Bende kararsızım 10 yıl oldu sezaryen olalı ama o kadar riske girermiyim bilmiyorum doğuran çok var aslında ama Cesaret isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…