2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kilo konusunda ben de aynıyım gram oynuyo sadece ve bence iyide yiyom bulantılarım azaldı baya nerdeyse yok hazımsızlık şişkinlik öğürme hep var da midesuyu çıkartma bitti Allahtan. Kasık agrısı zaten olmak zorunda değilki kuzu olunca endişelenirim ben mesela ama eminim o da normaldir olmaması da normaldir içini ferah tut gittiğinde göreceksin her şey yolunda Allahın izniyle

Kızlar buarada çin takvimine baktı biri benim kızım oluyomuş ve yakınımdaki arkadaşlarımın hepsinin tutmuş çin takvimi siz ne düşünüyosunuz bakan yapan oldu mu
Geçen hamileliğimde tutmuştu canım ama bunda erkek diyor ben kız hissediyorum bakalım hangimiz bileceğiz

kızlar birden aklıma geldi, 2021 aralık anneleri grubuna bir bakayım dedim. bizimle aynı aylarda aynı süreci yaşamışlar diye. valla annelerin çoğu kasım 15'ten sonra teker teker doğum yapmış acaba bizim grupta neler olacak diye çok meraklandım şimdiden. hadi inşallah bizler de sağlıkla doğum haberlerimizi yazarız

Kızlar buarada çin takvimine baktı biri benim kızım oluyomuş ve yakınımdaki arkadaşlarımın hepsinin tutmuş çin takvimi siz ne düşünüyosunuz bakan yapan oldu mu
Çin takvimine göre kız, bıçak makas işini yaptım o da kız çıktı, yüzük sallamada da kız çıkmıştı yüzümde sivilceler çıktı o da kız bebekte olurmuş bakalım hurafeler doğru çıkacak mı

Tüp bebekte de tutuyor mu
Ben yay Burcu olsun umudundayım, kasım 23ten sonra doğabilir

Bazen gaz sıkışması olunca bebek hareketi gibi oluyor onunla karıştırmamak lazim

Bu msjdan sonra ben de merak edip baktım.
Bakınırken doğumum yaklaşmış gibi heyecan yaptım

hatta birisi daha aralık başı 39.hafta filanmış. ben neden doğurmadım diye yazmış biz de aralık filan diyoruz da bakalım ne olacak.
Bizler de Kasımın ortasında başlarız
İnşaallah tam zamanında sağlıklı doğum yapar grubumuzdaki herkes

Bazen gaz sıkışması olunca bebek hareketi gibi oluyor onunla karıştırmamak lazim
Evet canım bende gaz da yok zaten hiçbir şey hissetmiyorum henüz bekliyorum bakalım şu 4 5 hafta gecsinnn
Bizler de Kasımın ortasında başlarız
İnşaallah tam zamanında sağlıklı doğum yapar grubumuzdaki herkes
Yaa arkadaşlar planlı sezeryan olunca ne zaman doğum oluyor benim ilk olacak normal düşünmüyorum o yüzden aralığa kalmaz sanırım zaten. Bakalım ilk kim doğuracak aman sağlıkla sıkıntısız gelsinler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…