- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.325
- 138
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.461
Kilo konusunda ben de aynıyım gram oynuyo sadece ve bence iyide yiyom bulantılarım azaldı baya nerdeyse yok hazımsızlık şişkinlik öğürme hep var da midesuyu çıkartma bitti Allahtan. Kasık agrısı zaten olmak zorunda değilki kuzu olunca endişelenirim ben mesela ama eminim o da normaldir olmaması da normaldir içini ferah tut gittiğinde göreceksin her şey yolunda Allahın izniyleKızlar ben hiç kilo almadım gramım bile aynı. Bulantı var zaman zaman ama hiç kusma olmadı. Karnım da bazen şişkin geliyor bazen normal geliyor. Aman aman kasık ağrım da yok. Bu kadar hiçbir şey olmaması düşündürüyor beni
Bir de ishal ve kusma salgını varmış dünden beri fenalardayım
Geçen hamileliğimde tutmuştu canım ama bunda erkek diyor ben kız hissediyorum bakalım hangimiz bileceğizKızlar buarada çin takvimine baktı biri benim kızım oluyomuşve yakınımdaki arkadaşlarımın hepsinin tutmuş çin takvimi siz ne düşünüyosunuz bakan yapan oldu mu
Yok canım bana koku gelmedi hiç eve bir garip tat bırakıyor ama o kadar belirgin değilRegenesis max kullanan arkadaşlar bunun çok değişik kötü bir kokusu var sizin de öyle miydi dedim sahte falan olmasın
Ay hadi hayırlısı bizim günler de aynı inşaAllah öğreniriz cinsiyetleri yaGeçen hamileliğimde tutmuştu canım ama bunda erkek diyor ben kız hissediyorum bakalım hangimiz bileceğiz
Bende de yokHahahaa ben de henüz tık yok inşaAllah bikaç hafta sonra hissederim hissederizya
Benim görümcem bakmış kız diyor bakalım hayırlısıKızlar buarada çin takvimine baktı biri benim kızım oluyomuşve yakınımdaki arkadaşlarımın hepsinin tutmuş çin takvimi siz ne düşünüyosunuz bakan yapan oldu mu
Çin takvimine göre kız, bıçak makas işini yaptım o da kız çıktı, yüzük sallamada da kız çıkmıştıKızlar buarada çin takvimine baktı biri benim kızım oluyomuşve yakınımdaki arkadaşlarımın hepsinin tutmuş çin takvimi siz ne düşünüyosunuz bakan yapan oldu mu
Bende kararsızım 10 yıl oldu sezaryen olalı ama o kadar riske girermiyim bilmiyorum doğuran çok var aslında ama Cesaret isi
Uydurma onlar canım bana erkek diyordu kızım olacakKızlar buarada çin takvimine baktı biri benim kızım oluyomuşve yakınımdaki arkadaşlarımın hepsinin tutmuş çin takvimi siz ne düşünüyosunuz bakan yapan oldu mu
Tüp bebekte de tutuyor muKızlar buarada çin takvimine baktı biri benim kızım oluyomuşve yakınımdaki arkadaşlarımın hepsinin tutmuş çin takvimi siz ne düşünüyosunuz bakan yapan oldu mu
Ben yay Burcu olsun umudundayım, kasım 23ten sonra doğabilirkızlar birden aklıma geldi, 2021 aralık anneleri grubuna bir bakayım dedim. bizimle aynı aylarda aynı süreci yaşamışlar diye. valla annelerin çoğu kasım 15'ten sonra teker teker doğum yapmışacaba bizim grupta neler olacak diye çok meraklandım şimdiden. hadi inşallah bizler de sağlıkla doğum haberlerimizi yazarız
Ben 13+3üm bugün doktora sordum dedi ki 18.haftadan itibaren hissedebilirsin. Zaten arada kasıklarımda hafif sancı oluyor ama bir şey yok henüzsen 11de nasıl hissettin ya ikinci gebeliklerde erken oluyormuş biraz o yüzden sordum canım.
Canım kapsülü olduğu yerden çıkarınca bir anda yoğun koku geldi sonra hafifledi. Anca kapsülü yakından koklayınca aldım tekrarYok canım bana koku gelmedi hiç eve bir garip tat bırakıyor ama o kadar belirgin değil
Bu msjdan sonra ben de merak edip baktım.kızlar birden aklıma geldi, 2021 aralık anneleri grubuna bir bakayım dedim. bizimle aynı aylarda aynı süreci yaşamışlar diye. valla annelerin çoğu kasım 15'ten sonra teker teker doğum yapmışacaba bizim grupta neler olacak diye çok meraklandım şimdiden. hadi inşallah bizler de sağlıkla doğum haberlerimizi yazarız
hatta birisi daha aralık başı 39.hafta filanmış. ben neden doğurmadım diye yazmışBu msjdan sonra ben de merak edip baktım.
Bakınırken doğumum yaklaşmış gibi heyecan yaptım
Bizler de Kasımın ortasında başlarızhatta birisi daha aralık başı 39.hafta filanmış. ben neden doğurmadım diye yazmışbiz de aralık filan diyoruz da bakalım ne olacak.
Evet canım bende gaz da yok zaten hiçbir şey hissetmiyorum henüz bekliyorum bakalım şu 4 5 hafta gecsinnnBazen gaz sıkışması olunca bebek hareketi gibi oluyor onunla karıştırmamak lazim
Yaa arkadaşlar planlı sezeryan olunca ne zaman doğum oluyor benim ilk olacak normal düşünmüyorum o yüzden aralığa kalmaz sanırım zaten. Bakalım ilk kim doğuracakBizler de Kasımın ortasında başlarız
İnşaallah tam zamanında sağlıklı doğum yapar grubumuzdaki herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?