2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ikili teste gittim kizlar kan verdim kan sonucu 1hafta sonra cikacak ultraosnda herset normal 2 gun ileriden gidiyor hatta ama ense kalinligi sinirin üstünde cikti burun kemigi ve diger her kriter normal canik cok sikkin. Kan sonucu ciktigi gibi fetal dna yada diger testleri yaptiricam

İnşallah normal çıkar canım, fetal DNA yaptıracak olursan genox önerebilirim

Ben de sanırım 11. Haftada yaptırırım cinsiyetinide test sonucuyla mı öğrendiniz?
Evet canım. İki ayrı rapor çıkıyor bir aileye bir doktora. Doktora gidene ek olarak cinsiyet yazıyor. Aileye direkt söylenmesi yasak ama doktor söylüyor zaten biz zarfa yazdırıp parti yaptık

Off kizlarr normalde cok sabirli biriyimdirr hamileliktenmi bilmiyorum ama bi sinir var ustumde ya acayip hersey gozume batiyor. Kaynanam bende bi kac gundur halbuki cok iyidirr dusundugunden filan ustume dusuyo severimde cok ama boyle bi batiyo herseyy cok sinir oluyorum, boyle diyincede kendimi suclu hissediyorumm. Ya ne bilimm kahvaltida mesela surekli ceviz ye diyo bana o dedikce inadina yiyesim gelmiyoo sinir oluyorum bidaha dedi bende surekli ye ye demeyin bana yiyesim gelmiyor dedim guldu sustu, sanirim hormonlardan boyleyim bilmiyorum ufak tefek cok ornek varda boyle sinir oldugumm mesela basim donuyo sabahlari acken filan hep kendini benle kiyasliyo bende oyleydim diyerek kendi hayat hikayesini anlatiyor 20 kere dinledigim bu var desem hemende bendede var bendede soyleydi ben ben ben:) neyse buraya yaziyimda az rahatliyim esime kizdim en sonunda oda yazik kedi gibi pesimden dolasiyo ne yaptim diye

Ah kuzum kıyamam sana ben de son 2 haftada 2 kilo verdim kusmalar yeni başladı

Aliyordur vitaminleri o bir saattee bebiss insallahh sende isteyerek yapmiyosun sonucta kendini hic kotu hissetme
Bugün Bursa'nın en iyi kadın doğum hastanelerinden birinin yöneticisiyle konuştum kendiside kadın doğum uzmanıydı.. Bunların bitmesine 2-3 haftan daha var nadirde olsa 20.nci ya da 22.nci haftayı görenler oluyor kendini bunada hazırla dedi..Yiyebildiğin besinleri tuket, bol bol su iç yiyemediklerin için sakin endişelenme bebek her türlü kendini besliyor orda dedi.. Bulantilarinin yoğun olduğu dönemde yiyip yarım saat ya da 1 saat yatabilirsin dedi..Kusmalar çok artarsa idrarda Keton'a bakiyorlarmis o teste göre 3 gün hastanede yatiriyorlarmis onun dışında sabret dedi..Doktorumuda taniyormus çok iyi bı doktor bırakma sakin dedi..İçim rahatladı mutlu oldum 7-8 kilo vermek tehlikeli olabiliyormuş, kilonda çok kayıp yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…