- 15 Mart 2021
- 557
- 352
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.401
Verdim canım nifty testi fetal dna iste herneyse yaptırmadım sadece ikili test icin kan verdim ayın 9yada 10unda çıkacaka dahaKan verdiniz mi
Ah kuzum kıyamam sana ben de son 2 haftada 2 kilo verdim kusmalar yeni başladıKuzum 3 kilo verdim şuana kadar..Yemek yiyorum 1 saat sonra çıkıyor umarım bebeğe gidiyordur umarım yengen gibi olurum
Evet evet.. önce elanatal kullandım ben sonra İmom a gectim içerik olarak hepsi aynı gibi zaten.. 4. Gebeliğim hepsinde de sadece düzenli olarak bunları kullandım bakalımMerhaba life hospital a gidiyorum. Size her gün mü içmenizi söyledi
İnşallah normal çıkar canım, fetal DNA yaptıracak olursan genox önerebilirimIkili teste gittim kizlar kan verdim kan sonucu 1hafta sonra cikacak ultraosnda herset normal 2 gun ileriden gidiyor hatta ama ense kalinligi sinirin üstünde cikti burun kemigi ve diger her kriter normal canik cok sikkin. Kan sonucu ciktigi gibi fetal dna yada diger testleri yaptiricam
Ben de sanırım 11. Haftada yaptırırım cinsiyetinide test sonucuyla mı öğrendiniz?10+5te yaptırdım ben canım
Canım ben anlamıyorum ama kese sagdaydi benim senin solda, benimki kızBugün kontrolum vardı.
Ikili test verdim bir hafta sonra cikacak sonuclar ,ense kalınlığı genel hali iyi.
Eki Görüntüle 3078579
Bilenler cinsiyet tahmini yapabilir misiniz .
Evet canım. İki ayrı rapor çıkıyor bir aileye bir doktora. Doktora gidene ek olarak cinsiyet yazıyor. Aileye direkt söylenmesi yasak ama doktor söylüyor zaten biz zarfa yazdırıp parti yaptıkBen de sanırım 11. Haftada yaptırırım cinsiyetinide test sonucuyla mı öğrendiniz?
Masallah çok tatlıTeyzeleri kızıma bakın 7.5 cm olmuş boyu, uyuyordu doktor dürtünce hıçkırdı bı hareketlendi
Kan sonucum ciksinda bi bakicam canim cok moralim bozuldu..İnşallah normal çıkar canım, fetal DNA yaptıracak olursan genox önerebilirim
Sağda olunca erkek diye biliyordum ben deCanım ben anlamıyorum ama kese sagdaydi benim senin solda, benimki kızsolda olunca erkek diyorlardı sanırım.
Canım insan stres oluyor tabi çok haklısın ama ikili test sonucu yüksek risk olan bebeklerin bile nerdeyse tamamı sağlıklı doğuyor. Sen içini ferah tut bir an önce temiz sonuçlar gelsin inşallahKan sonucum ciksinda bi bakicam canim cok moralim bozuldu..
Aliyordur vitaminleri o bir saattee bebiss insallahh sende isteyerek yapmiyosun sonucta kendini hic kotu hissetmeKuzum 3 kilo verdim şuana kadar..Yemek yiyorum 1 saat sonra çıkıyor umarım bebeğe gidiyordur umarım yengen gibi olurum
Insallah canimmm allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsinCanım insan stres oluyor tabi çok haklısın ama ikili test sonucu yüksek risk olan bebeklerin bile nerdeyse tamamı sağlıklı doğuyor. Sen içini ferah tut bir an önce temiz sonuçlar gelsin inşallah
Bende cinsiyet partisi yapmak istiyorum onun İÇİN sordumEvet canım. İki ayrı rapor çıkıyor bir aileye bir doktora. Doktora gidene ek olarak cinsiyet yazıyor. Aileye direkt söylenmesi yasak ama doktor söylüyor zaten biz zarfa yazdırıp parti yaptık
Ah kuzum kıyamam sana ben de son 2 haftada 2 kilo verdim kusmalar yeni başladı
Bugün Bursa'nın en iyi kadın doğum hastanelerinden birinin yöneticisiyle konuştum kendiside kadın doğum uzmanıydı.. Bunların bitmesine 2-3 haftan daha var nadirde olsa 20.nci ya da 22.nci haftayı görenler oluyor kendini bunada hazırla dedi..Yiyebildiğin besinleri tuket, bol bol su iç yiyemediklerin için sakin endişelenme bebek her türlü kendini besliyor orda dedi.. Bulantilarinin yoğun olduğu dönemde yiyip yarım saat ya da 1 saat yatabilirsin dedi..Kusmalar çok artarsa idrarda Keton'a bakiyorlarmis o teste göre 3 gün hastanede yatiriyorlarmis onun dışında sabret dedi..Doktorumuda taniyormus çok iyi bı doktor bırakma sakin dedi..İçim rahatladı mutlu oldumAliyordur vitaminleri o bir saattee bebiss insallahh sende isteyerek yapmiyosun sonucta kendini hic kotu hissetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?