2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yaaa baksen bizimkineee ya yine bilemedik yanii bidahakinee cikolata filan yemee sakin neysee saglikli olsundaa illaki bi sure sonra gostericek kendinii hersey yolunda dimiii
Evet canım benim şu an çok şükür yolunda her şey İnşallah sen de güzel haberlerle gel cinsiyet için biz biraz daha bekleyeceğiz artık

Annişler günaydın. Mutlu günler hepinize. Yazışmalarınızı okudum hepiniz harikasınız.
Şu balık olayı hakkında konuşmak istedim. 13.haftadayım ve bir balık yiyeyim dedim. Balık taze evdekiler sağlam ama ben sabaha kadar çıkardım :) Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Bir de gaviscon içen varsa bir yöntem söylemek istedim. Ben asla içemiyordum. Sonra burnumu tıkayıp öyle içmeye başladım. İçerken ve sonrasında 1 dk yakın parmaklarımda sıkıyorum burnumu ve o iğrenç koku ve tadı almıyorum. Daha rahat oldu. Bilginize :))))

Kızlar uyku sorunu yaşıyor musunuz gece pat diye misal 5 de uyaniyom sonra bir saat dalamiyom sonra daliyom ufacık şeye uyaniyom basım ağrıyor uykusuzluk tan
Sabah 4-5 arası tuvalete kalkıp 1.5 saate yakın uyuyamıyorum. Diğer odaya geçip takip ettiğim birinin programını telefondan açıp dinlerken uyuyorum.

Ben de uzun zamandan sonra yaklaşık iki hafta kadar önce bi çorba yaptığımda öyle kusmuştum. 5 kere kusunca doktora msj atmıştım dokunmuştur acile git demişti. Belli bir kusmanın üstüne çıkınca vücutta su kaybı başlıyor takviye serum almak gerekiyor. Öyle durumlarda mutlaka doktora gitmek gerek. Acile gittiğim gibi bana müdahale etmeden bebeğin suyuna ve kalp atışlarına baktılar sonra tuz su karışımı bir serum verdiler

Günaydın hamişler maske takıyormusunuz instagramda gördüm kovid olanlar var hamile olup Allah korusun ben takmıyorum
Ben kokulardan midem bulandığı hala maske takıyorum. Hatta evde çamaşır asarken bile maske takıyorum. Covid korkusundan değil yani

Aynı bende 5 gibi uyaniyom 1 saat dalamiyom dön otarafa vs derken daliyom sonra eşime vs uyaniyom
Bir çok arkadaşımdan duydum ezan sırası kalkıp bir daha uyuyamamak. Ben o saatten sonra uyumasam kafam leyla gibi oluyor. Aç kalırım uykusuz asla. Sonra 12 ye kadar da kalkamıyorum. İkinci uyku beni komaya sokuyor adeta.

Kızlar uyku sorunu yaşıyor musunuz gece pat diye misal 5 de uyaniyom sonra bir saat dalamiyom sonra daliyom ufacık şeye uyaniyom basım ağrıyor uykusuzluk tan
Benim son iki hafta uyku problemim biraz azaldı. Akşamları sıvı tüketimimi de azalttım tuvalete sıkışmayınca eskisi kadar bölünmüyor uykum

Benim son iki hafta uyku problemim biraz azaldı. Akşamları sıvı tüketimimi de azalttım tuvalete sıkışmayınca eskisi kadar bölünmüyor uykum
Su içmeden nasıl dayanıyorsun. Elimde pet şişelerle geziyorum. Yazın suyu çok tüketiyorum. Yatıncaya kadar içiyorum. Sonra tuvalete sabaha kadar

Su içmeden nasıl dayanıyorsun. Elimde pet şişelerle geziyorum. Yazın suyu çok tüketiyorum. Yatıncaya kadar içiyorum. Sonra tuvalete sabaha kadar
Akşam saat 7-8 e kadar ben de öyleyim ama o saatten sonra azaltıyorum, yudum yudum içiyorum. Yoksa ben de normalde çok su içen biriyim. Hatta normalde başucumda litrelik şişe olurdu sabaha kadar onu içerdim şimdi bir bardak su koyuyorum, gece susadığımda sanki evde su yokmuş gibi sabaha kadar onu yudumluyorum mesela bu gece saat 1 den 8 e kadar hiç uyanmadan uyudum:)

Gaviscon içerken öğürüyorum bende ya deneyeyim bu yöntemi teşekkürler

Ay ben dayanamıyorum hemşire özendim sana halim ekteki gibi. Zaten sabah akşam bir çok hap içmek gerekiyor. Yutamıyorum boğazımda kalıyor suyu iç dur

Eklentiler

• 16558013831767547890275763964012.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…