- 25 Kasım 2014
- 884
- 952
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.941
Ben de pilatese başlamak istiyorum 4.ay bitince ama evde kendim yanlış bişeyler yaparım diye korkuyorum o nedenle bir yere mi gitsem diye düşünüyorum onu da bulması dert bakalım ne yapacağım
Canım ben de geçenlerde üşütmüştüm. Doktorum 3-4 bardak ıhlamur içebilirsin demişti ama ben max 2bardak içtim. Bir de zencefil limon bal içtim. Zencefile de izin veriyor doktorum.
Merhaba kızlar,
Ben hasta oldum, öksürüyorum. Bugün revirde muayene ettiler ciğerlerine inmiş dediler. Yarın göğüs hastalıklarına randevu aldım gideceğim ama hamileyken ilaç içmek de sorunbir de daha çok küçükler. Bitki çayları vs de reali o yüzden bir bardak ıhlamur harici bir şey içemiyorum. Bir önerisi olan olur mu
Israrla kestane balı derim. Ben onla ve zencefil çayıyla atlattım hem benim bulantıma da iyi geliyor kestanr balıMerhaba kızlar,
Ben hasta oldum, öksürüyorum. Bugün revirde muayene ettiler ciğerlerine inmiş dediler. Yarın göğüs hastalıklarına randevu aldım gideceğim ama hamileyken ilaç içmek de sorunbir de daha çok küçükler. Bitki çayları vs de reali o yüzden bir bardak ıhlamur harici bir şey içemiyorum. Bir önerisi olan olur mu ne yapabilirim?
Ben uygulamadan giriyorum. Örnek veriyorum bazen şu kişi konuya mesaj yazdı şeklinde bildirim alıyorum alınca bakıyorum haliyle. Ama bir gün geliyorsa diğer günler yok. Sürekli girip bakmam gerekiyor bir girdiğimde minimum on sayfa konuşma birikmiş oluyor. Konuyu takip de ediyorum üstelikEvet ya bu konu gerçekten bunca yıllık geçmişi olan bir sayfanın eksiği bence sürekli internete girip kontrol etmemiz gerekiyor oysa uygulama olsa çok rahat olurdu
ir bez parası da orayaÇocuktan önce kendimizi bezleyeceğiz
Hahha canım aynen biz de yaa ilk zamanlar yasaktı şimdi soramıyoruzBize ilk öğrendiğimizde bi süre ilişki yasak demişti ama ne zamana kadar falan demedi şimdi soramıyoruz danasıl sorcaz elim geçen diyor muayene sen erken çık ben bi adama sorayım bitti mi süre aylar oldu resmen
Bende uygulama bile yok ama demek ki olsa bile doğru düzgün işlemiyor ben gün içersinde internetten siteye girip kontrol ediyorumBen uygulamadan giriyorum. Örnek veriyorum bazen şu kişi konuya mesaj yazdı şeklinde bildirim alıyorum alınca bakıyorum haliyle. Ama bir gün geliyorsa diğer günler yok. Sürekli girip bakmam gerekiyor bir girdiğimde minimum on sayfa konuşma birikmiş oluyor. Konuyu takip de ediyorum üstelik
App Store da sonuç yok diyor o zaman android için var demek sadeceUygulaması var bende yüklü yotubeda nasıl yükleyeceğin de gösteriliyor
Yaa bi video izlemiştim kadın doğuma girmiş hapşırıyor bebek fırlıyorBaya Öksürüyorum yahu bebek pırtlamaz inşallah
Yaaa baksen bizimkineee yaAy kızlar ya cinsiyet görmeye gittik ya, ben akıllı gibi dedim ki bari çikolata yiyeyim çocuk bacaklarını oynatırken sağdan soldan organı görürüztam tersi oldu o kadar hareketliydi ki doktor asla pozisyon yakalayamadı çok uğraştı karnımdan dürtü salladı falan bizimki içeride roman düğününe katılmış misali ne yapsak da etsek de net pozisyon alamadık
Doktor gerçekten çok uğraştı, en son bi yakaladı ama çok saniyelik yani bacakları aşağı doğru uzattığı anda yakaladı baktım arada hiçbir şey yoktu pipi falan yoktu yani. doktor da dedi ki pipi göremedim kız diye düşünüyorum ama kesin değil çünkü pozisyon yakalamakta çok zorlandım dedibu deneme de başarısız yani. Sata göre 13+0 ım 14 hafta çıktım. Sizce anlık da olsa pipi olsaydı görür müydü doktor ya. Kız mı acaba ah annecim yine kafamızda deli sorular bıraktın
fifii hzlsel
Böyle olsa keşke benim karabiber görmemle hapşırmam bir zaten alırdım cebime koklardım bi pırttt Bebişimm geldiiYaa bi video izlemiştim kadın doğuma girmiş hapşırıyor bebek fırlıyorhayalimdeki doğum kdkdjfjjc
Çok doğal bu oynamalar canım o yüzden sen adet tarihini baz al benim de böyle oynak olabiliyor bazen geri bazen önde çıkıyorumYa kızlar bir de aklıma ne takıldı. Bundan bi önceki randevumda 5 gün büyük çıktı. Son ki gittiğimde 12+3 olması gerekirken 12+0 çıktı. Yani 3 gün küçük.Şuan son adet tarihime göre 13+0 ama randevu günümden hesaplarsam 12+4 oluyor. Sorun oluyor mu bu
Bi önde bi geride çıkınca panikledim kendi kendimeÇok doğal bu oynamalar canım o yüzden sen adet tarihini baz al benim de böyle oynak olabiliyor bazen geri bazen önde çıkıyorum
Farklı ultrasonlara girdiyseniz olabilir ama bence hiç takılmayın bebek sağlıklıysa önemsizYa kızlar bir de aklıma ne takıldı. Bundan bi önceki randevumda 5 gün büyük çıktı. Son ki gittiğimde 12+3 olması gerekirken 12+0 çıktı. Yani 3 gün küçük.Şuan son adet tarihime göre 13+0 ama randevu günümden hesaplarsam 12+4 oluyor. Sorun oluyor mu bu
Yok canım hep aynı doktora gittimFarklı ultrasonlara girdiyseniz olabilir ama bence hiç takılmayın bebek sağlıklıysa önemsiz
Uygulaması hala var ama sanırım sadece android için. Hoş yine yetersiz bence. Keşke vatsap gibi hep bildirim gelse de kaçırmasam diyorumİyi geceler kızlar geçen haftadan beri takip edemedim yazılanlardan da haberim yok çünkü çok birikmiş. İnşallah herkes iyidir cinsiyet öğrenenler olmuştur illaki.onlari tebrik ederim. Son 2 sayfada uygulamadan bahsedilmiş ben bu siteye uzun yıllardır üyeyim, 8 yıl önce uygulaması vardı ama bu denli büyük bir siteye yetemedi sanırım.
evet canım hapşurunca kaçıoKızlar öksürür yada öğürürken idrar kaçırma var mı?
Bende de şey oluyor hani mesela göz sergimesi olur ya boyle tik tik atar. Ayni onun gibi sanki karnım sergiyo böyle tik tik atıyo karnim. Bende bir kac gündür boyle hissediyorumCanım başla kremlere hemen ve kaşımamaya çalış çatlayabilir
Ya ben de onu soracaktım. 15.haftadayim ve ilk hamileliğim daha erken diye pek ihtimal vermiyorum ama karnimda bir şeyler oluyor gibi iki gündür. Direkt hareket hissetmiyorum ama ben böyle bir dalgalanma hissi gibi bir şey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?