2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Israrla kestane balı derim. Ben onla ve zencefil çayıyla atlattım hem benim bulantıma da iyi geliyor kestanr balı

Evet ya bu konu gerçekten bunca yıllık geçmişi olan bir sayfanın eksiği bence sürekli internete girip kontrol etmemiz gerekiyor oysa uygulama olsa çok rahat olurdu
Ben uygulamadan giriyorum. Örnek veriyorum bazen şu kişi konuya mesaj yazdı şeklinde bildirim alıyorum alınca bakıyorum haliyle. Ama bir gün geliyorsa diğer günler yok. Sürekli girip bakmam gerekiyor bir girdiğimde minimum on sayfa konuşma birikmiş oluyor. Konuyu takip de ediyorum üstelik

Hahha canım aynen biz de yaa ilk zamanlar yasaktı şimdi soramıyoruz

Bende uygulama bile yok ama demek ki olsa bile doğru düzgün işlemiyor ben gün içersinde internetten siteye girip kontrol ediyorum

Yaaa baksen bizimkineee ya yine bilemedik yanii bidahakinee cikolata filan yemee sakin neysee saglikli olsundaa illaki bi sure sonra gostericek kendinii hersey yolunda dimiii

Ya kızlar bir de aklıma ne takıldı. Bundan bi önceki randevumda 5 gün büyük çıktı. Son ki gittiğimde 12+3 olması gerekirken 12+0 çıktı. Yani 3 gün küçük.Şuan son adet tarihime göre 13+0 ama randevu günümden hesaplarsam 12+4 oluyor. Sorun oluyor mu bu

Çok doğal bu oynamalar canım o yüzden sen adet tarihini baz al benim de böyle oynak olabiliyor bazen geri bazen önde çıkıyorum

Farklı ultrasonlara girdiyseniz olabilir ama bence hiç takılmayın bebek sağlıklıysa önemsiz

İyi geceler kızlar geçen haftadan beri takip edemedim yazılanlardan da haberim yok çünkü çok birikmiş. İnşallah herkes iyidir cinsiyet öğrenenler olmuştur illaki.onlari tebrik ederim. Son 2 sayfada uygulamadan bahsedilmiş ben bu siteye uzun yıllardır üyeyim, 8 yıl önce uygulaması vardı ama bu denli büyük bir siteye yetemedi sanırım.

Uygulaması hala var ama sanırım sadece android için. Hoş yine yetersiz bence. Keşke vatsap gibi hep bildirim gelse de kaçırmasam diyorum

Bende de şey oluyor hani mesela göz sergimesi olur ya boyle tik tik atar. Ayni onun gibi sanki karnım sergiyo böyle tik tik atıyo karnim. Bende bir kac gündür boyle hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…