2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sen Meryem Betül dimi sanssizmisinevet ayseler şanslı ama zorlardir biraz
Benim adım Meryem Betül değil. Kızım olursa adını Meryem Betül koyacağım diye hayalim vardı 10 senedir
Ama atandıktan sonra iki isim koymaktan vazgeçtim Bazı çocuklar iki isimle problem yaşıyorlar, ben de bi öğretmen olarak problem yaşıyorum iki isimli çocuklarla O yüzden Betül olacak kızımın adı inşaallah

Evet doğrudur genelde ikinci isim diyorlar Meryem nisa olursa nisa derler okulda oğlumda iki isimli benim
Ayşe ismin de öyle bir ozellik varmiş biraz asi oluyorlarmış
Biz zumra ismini xok beğeniyoruz
Evet doğru asiler kimi tanidiysam öyle biraz zor kar çocukken de zorlanıyor anneler isimin çok etkisi var kişilikte

Kızlar ay biraz önce çok komik birşey oldu eşim donat donat diye bağıran bir videoyu izletti bana viral olmuş nette. Sonra ben gittim donut sipariş ettim. Kadın donat donat dedikçe canım istedi
Onu bende izledim insanlar kafayı yemiş kadın bağırıyor donat diye dini nerelere çekiyorlar.adamda neyi donatayım abla diyor

Haftan daha erken ya ondan emin konuşmadıysa. Benim dr bundan sonra değişmez diyerek çok net konuştu. Zaten o kadar netti ki pipi
Çok geçmiş olsun canım.
Kızlar öksürür yada öğürürken idrar kaçırma var mı?
İstifra ederken, çok nadir hapşururken oluyor.

Haftan daha erken ya ondan emin konuşmadıysa. Benim dr bundan sonra değişmez diyerek çok net konuştu. Zaten o kadar netti ki pipi
Evet kuzu 13 haftalıktı o zaman, kontrole 16 bitip 17 ye girerken gidicem o zaman kesin belli olur inşallah
Yaa maşallah paşaya sağlıkla gelsin dünyaya inşallah

Arkadaşlar hamilelik yogasına spora başlayan var mı bana 3 aydan sonra yap denmişti ama hala erken mi diye düşünüyorum
Ben de pilatese başlamak istiyorum 4.ay bitince ama evde kendim yanlış bişeyler yaparım diye korkuyorum o nedenle bir yere mi gitsem diye düşünüyorum onu da bulması dert bakalım ne yapacağım
Canım ben de geçenlerde üşütmüştüm. Doktorum 3-4 bardak ıhlamur içebilirsin demişti ama ben max 2bardak içtim. Bir de zencefil limon bal içtim. Zencefile de izin veriyor doktorum. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…