2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben 2li testi yaptırırken aynı zamanda detaylı ultrasona girdim her şey olması gerektiği gibiydi fakat doktorum hiç bahsetmedi önceki hamileliğimde de duymamıştım haftaya 18+1 olacağım doktora soracağım ama gerek görmüş olsa söyler zaten diye düşünüyorum sen de gittiğinde sor canım ama zaten artık detaylı ultrason vaktin geldi senin orada ne var ne yok anlaşılır
Evet canım 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var, haftaya da doktor randevum var gidince bir sorucam yine de. Ben yaptırılması gereken bir şeyi atladım diye biraz panik oldum ama çoğu doktorun istemediğini anladım sonradan. Süresi geçmediyse yapalım derse yine yaptırırım ama şu an en önemli olayımız detaylı zaten temiz çıkar umarım hepimizin

Haha yaa suan diyorum unutmam herhaldee haftasini ama eminim zaman gecince bende unuturum🤣

Benim bide ilk olmasina ragmen cok erken hissetmeye basladim 😍 cok guzel biseymiss
Valla buldum nen 17+3 de hissetmiştim ilk hareketini. 2. Suan ve 16 da hissedemiyorum enteresan :110::anne:
Haha yaa suan diyorum unutmam herhaldee haftasini ama eminim zaman gecince bende unuturum🤣

Benim bide ilk olmasina ragmen cok erken hissetmeye basladim 😍 cok guzel biseymiss

Benim bildiğim perinatolog Doç.Dr. Melih VELİPAŞAOĞLU var. Ama ben başka doktora gideceğim için pek diğer doktorları bakmadım. Doktorun soyadını söylemedi mi? Doktorundan soyadı bir teyit et istersen.
Öğrendim canım teşekkür ederim 🙂

Canım sonuç ne kadar sürede çıkıyor bir de belli bir haftası oluyor mu acaba bu test için 20. haftaya girdim bugün ben. Doktora 5 gün sonra gidicem. Nette 16-20 hafta diyor 21 olmamış olacağım o zaman yaparlar umarım. Dörtlü test ile birlikte yapılıyormuş sanırım bu test fetal yaptırınca da dörtlü olmadığı için doktorum bahsetmedi sanırım keşke önceden bilseydim
16 20 arasi demisti banada doktor fetal dna yaptırdik.bizde bisey cikmadi ama doktor ben bunu yinede gormek istiyorum dedi bi kere ense kalinligimiz bi tik fazla ciktigi icin oyle deyince bende hemen yaptiralim dedim ben carsamba gunu verdim kan sonrasina bayram girince dün aldik sonucu 1 haftada.cikti ama normal.is gunlerinde daha surede cikabilir hemen sor doktoruna istersen bi belki yapilabilir😍🤗

Benim doktorum hiç bahsetmedi bu testten 🤷‍♂️

Bende de var, kuru erik kayısı yedim kaynatıp suyunu içtim bana mısın demedi. Akşam doktoruma yazdım duphalac şurup sabah akşam bir ölçek alabilirsin mutlaka 3 litre su dedi. Suyu zorla içmeye çalışıyorum ama 3 litre buluyor mudur bilmiyorum hiç susamıyorum. Susamadan su içmek acı verici 😔
Valla bizim doktor detayci.o demesede ben arastirdim zaten kendim soracaktım yaptiralim diye😂😂gittigimde.konuyu baktim aciverdi yapalim tmm dedim😀cok şükür sonucumuz temiz çıktı şimdi 20-24 haftalar arasi.bide fetal eko cekimi.olcak bebise🤲

Arkadaşlar paylaşıyordu hep istanbulda pazarlar var çok ucuz falan diye. Eşimde bir hafta sonu gidelim tüm alışverişimizi yapıp dönelim demişti. O zaman gelmemize değmez yani.
Canim istanbulda pazarlar semtine göre cok degisiyo mesela benim mahallemin.pazari mağazalar ile yarisiyor hic bakmaya gerek bile duymuyorum 😃

Günaydın herkese 🥰
Biz bebek arabasını, oto koltuğunu ve ana kucağını mayıs ayında aldık zam gelecek diye ve şuan bu üçüne toplamda 8bin TL zam geldi. İyi ki almışız dedik. Kabin boy olanlar bana da cazip gelmişti ama eşim illa travel sistem istediği için öyle aldık. Onun dışında da şimdi hoşuma giden kıyafetleri alıyorum. Allahım çıldırıyorum kıyafetlere 😂 en zevkli kısmı bu heralde
Doktorların iş bırakma sürecinden dolayı randevum aksamıştı haftası geçti mi bilmiyorum ama doktorum mutlaka 18.haftada yapmamız gereken testler var dedi. Pazartesi gideceğim. 4lü mü yapacak o dediğiniz testi mi yapacak bilmiyorum ama o testi ben de şimdiye kadar duymamıştım.
Herkese sağlıklı günler 💕

Benim doktorum hiç bahsetmedi bu testten 🤷‍♂️

Bende de var, kuru erik kayısı yedim kaynatıp suyunu içtim bana mısın demedi. Akşam doktoruma yazdım duphalac şurup sabah akşam bir ölçek alabilirsin mutlaka 3 litre su dedi. Suyu zorla içmeye çalışıyorum ama 3 litre buluyor mudur bilmiyorum hiç susamıyorum. Susamadan su içmek acı verici 😔
kayısı bana da hiç fayda etmiyor. ilaç işe yaradı mı peki canım??

Ay anlamadım neden benimki istemedi ya kesin fetal yaptırdım diye ama kapsamıyorsa bu hastaliklari ayrıca yapılması lazım demek ki
Benim yaptırdığım panorama fetal testinin içinde bunlar var. Ondan başka test yaptırmayacağız dedik. Belki sende de vardır. Fetal yaptırırken bana 3 paket söylediler ben 2. Yi yaptırdım

Kızlar biz ankarada olduğumuz için mayısa kadar uzun kollu giydiririm diye düşünüyorum. Yani 0-6 ayı ben uzun kollu alacağım genelde. 1-3 aylar gözüme çok küçük geliyor. Genelde 3-6 ay mı almak gerekir. Siz nasıl alıyorsunuz

Daha vakti var demekki annesiii 😀 bide kilonuz nasil? Doktor bana zayif oldugum icin daha erken hissettin demisti bana daha yakin oldugum icin 🤣
Ayy ben zayıf eğilim ya. 170 boy 64 kılıyım suan . Daha kilo almadım ama zayıf degilim bu bir gercek :KK17::ıslık:

Kızlar biz ankarada olduğumuz için mayısa kadar uzun kollu giydiririm diye düşünüyorum. Yani 0-6 ayı ben uzun kollu alacağım genelde. 1-3 aylar gözüme çok küçük geliyor. Genelde 3-6 ay mı almak gerekir. Siz nasıl alıyorsunuz
Valla ben öyle cok kıyafet almıştım ki gercekten bir cogu elimde patladı . Ben zamanı gelince alacağım hep. Zaten bir günde geliyor kargoyla . Yenidogan alırım birazda 0-3 Ay o kadar

Kızlar bayram telaşı, misafir, nişan telaşı derken dün gece kan sulandırıcı iğnemi yapmayı unutmuşum aklıma demin geldi yaptım. Bir şey olur mu ya içim içimi yiyor çok üzgünüm 😢😢😢

Back
X