2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
2li test yaptırmadım canım ense kalınlığı falan normaldi ama. İnşallah kaybolur önemli bişey yoktur. İnsan strese giriyor ister istemez. Evet normal randevuya gittiğimde gördü
Bana da bağırsaklarında parlaklık görüyorum down sendromu belirtisi denildi. Perinatoloğa yönlendirildim. Cihazda sorun olduğu ortaya çıktı. Endişelenip strese girmeyelim bazen önemsiz şeyler için fazla evhamlandırıyorlar.

Kızlar canım kürt böreği mi küt böreği mi neyse ondan çekti fenalardayım. Maraşta yok adana böreği var hep 😔

KIZLAR PENTİ UYGULAMASİNDA BUGÜNE ÖZEL 300 TL LİK ALİSVERİSE 75 TL İNDİRİM VAR. BEN ALİSVERİSİMİ YAPTİM. BİDE İLK ALİSVERİS OLDUGU İCİN %10 İNDİRİMDE YAPTİ BÜTÜN ÜRÜNDE. ÖZELLİKLE HAMİLELİK TAYTİ ALMAK İSTEYENLER VARSA 150 TL LİK OLAN TAYTİ O KADAR RAHAT Kİ HİC USTUMDEN CİKARMİYORUM. O YUZDEN BİR TANE DAHA ALDİM. TAVSİYE EDİYORUM.MESELA TAYT BANA 110 TL YE GELDİ İNDİRİMLE. KACİRMAYİİİİİİN

Canım doktorun hiç söylemedi ya ama önemli bü testmiş daha önce de duymadım. Herkes yaptırdı mı bunu acaba

Kuzu ben şu an bebek mağzaları geziyorum. Vovo alcak gibiyim. Pusetlere baktım hiç biri tam kapanmıyor zaten onlara örtü yapılıyor soğuk havalar için

Canım çok geçmiş olsun bence eriyecek içini rahat tut eriyeni çok duyduk

Vovo alırsan ne kadara aldığını yazar mısın canım 🥰

Bende aynısını düşünüyordum ama annemler tutturdu travel alalım diye 😓 kesinlikle çok mantıklı bence

vovo 3.750 canım bugün gördüm
Ben 3500₺ ye aldım internette mavi rengi uygun , ben siyahını babymall mağazasından aldım. mağaza gezmek daha mantıklı ama internet fiyatlrına da hakim olmak gerek
Kızlar minnoşumun bebek arabası , puseti ve de ana kucağı (babybjörn muadili ) alındı çok mutluyum. İnşallah kullanmayı allah nasip eder. İnsan bi şeyler aldıkça daha da heyecanlanıyormuş🥰
Muadilden memnun kalırsan söyler misin. ben de bakmıştım bir türlü fırsat olmadı. hatta nerden aldığını da yazarsan süper olur🥰

Kızlar kontrolden çıktık. Beyninde kist varmış ilerleyen haftlarda eriyor çoğu dedi. Erimezse down sendromu riskini artıyormuş. Erir inşallah. Biraz düştüm moral olarak
En son ne zaman gitmiştin canım . Anlıyorum seni ama insallah hemencik düzelir

Joie signature tourist canım bak istersen kabin boy çok hafif tek elle açıp kapatıyosun açılması bile rahat. Normalde chicco goody ve vovo ya baktım vovo alacaktım ama signature açılması daha da kolaydı bi de üzerine puset de takabiliyorsun. Çok hafif pratik bi araba arıyordum bi de puset de takılınca kaçırmak istemedim
Ben 3500₺ ye aldım internette mavi rengi uygun , ben siyahını babymall mağazasından aldım. mağaza gezmek daha mantıklı ama internet fiyatlrına da hakim olmak gerek

Muadilden memnun kalırsan söyler misin. ben de bakmıştım bir türlü fırsat olmadı. hatta nerden aldığını da yazarsan süper olur🥰
Canım hemen ekleyim. Benimki bundan

Eklentiler

• 7C357C9E-69EB-4D48-999F-1A19FBC091FB.webp
    7C357C9E-69EB-4D48-999F-1A19FBC091FB.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 70
Bana da bağırsaklarında parlaklık görüyorum down sendromu belirtisi denildi. Perinatoloğa yönlendirildim. Cihazda sorun olduğu ortaya çıktı. Endişelenip strese girmeyelim bazen önemsiz şeyler için fazla evhamlandırıyorlar.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🥰🥰
En son ne zaman gitmiştin canım . Anlıyorum seni ama insallah hemencik düzelir
Bugün gittim canım

2li test yaptırmadım canım ense kalınlığı falan normaldi ama. İnşallah kaybolur önemli bişey yoktur. İnsan strese giriyor ister istemez. Evet normal randevuya gittiğimde gördü
Evett cok iyi anliyorum nekadar stress etme desekte ama cogu kisinin kayboluyormus bak zamanlaa gonlunu ferah tut Allahin izniyle hicbiseyi kalmicak 🤲🏻❤️

Kuzum litetrax 4 travel değil mi ya bugün gezdik öyleydi. Joie signature tourist aldım. Bi de puset aldım aslında kabin çok hafif bi araba tek elle kapanıp açılıyor ama üzerine puset de takabiliyorsunuz. Mağazada beğendim bebek arabasını internetten aldım. Puseti de mağazadan alıverdim
İnternette tek bebek arabası şekli de vardı hayırlı olsun canım bebişinle güzel güzel gezin 😍😍

İnternette 3750 civarında aynen sadece mavisi uygun o renk almak istemiyorum ya gri ya siyahını alırım şimdi almayacağım zaten detaylıdan sonra ben alana kadar kesin katlar fiyat 🙈

Bende zaten 16. Haftadan sonra biraz hissetmeye basladim ama su son 2 haftadir iyice belirginlesti gobegimin uzerinden bile bazen goruyorum vurdugunuu🤣
Ya ben nasış hissedildiği bile hatırlamıyorum. Kızımı ne zaman nasıl hissettim unutmusum. Eski topigimi bulup bakayım 😅 Ay masallah size ya 20. Hafta eğlenceliymiş 😍

Ya ben nasış hissedildiği bile hatırlamıyorum. Kızımı ne zaman nasıl hissettim unutmusum. Eski topigimi bulup bakayım 😅 Ay masallah size ya 20. Hafta eğlenceliymiş 😍
Haha yaa suan diyorum unutmam herhaldee haftasini ama eminim zaman gecince bende unuturum🤣

Benim bide ilk olmasina ragmen cok erken hissetmeye basladim 😍 cok guzel biseymiss

Haha yaa suan diyorum unutmam herhaldee haftasini ama eminim zaman gecince bende unuturum🤣

Benim bide ilk olmasina ragmen cok erken hissetmeye basladim 😍 cok guzel biseymiss
Valla ben de hayret ediyorum nasıl unutulur diye jajajs kendime şaşırıyorum. Ay cok cok masallaj ya

Back
X