2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben de yarın saat 3 te gideceğim 3 hafta oldu çok heyecanlıyım aklımda türlü türlü soru inşallah hepimiz çok güzel şeyler duyarız 💙
Benim aşım var canım yarın sağlık ocağında inşallah muayeneden güle oyna çıkarsınız 😘
Kızlar grubu yeni gördüm.covid aşısı olmayı düşünen var mı?bu konu daha önce konuşuldu mu bilmediğim için yazıyorum
Grupta bi arkadaş oldu canım bende olmayı düşünüyordum ama geçen hafta covid geçirdim sanırım bağışıklık oldu diye yapmazlar bilemiyorum

Canım normalde evimiz rahatsız etmeyecek kadar sıcak oluyor. Aşırı sıcak evlerden değil üşümüyıruz ama yine de örtünerek uyuyoruz mesela kışın. Ama bebek olunca daha sıcak yapmamız gerekirse daha sıcak yapıp mecbur kökleriz kombiyi🤣

Aaaa yakınmışız.🙋🏻‍♀️ İnşallah bi gün görüşelim kızlar bana uyar🥰

Canım bu tog ne demek oluyor. O zaman kargon gelince yazarsan güzelse ben de alırım🌸
Tog kalınlığı canm. 2,5 olunca kalın oluyor. 1 yada 1,5 olanları da var ama bizim binada geceleri merkezi sistem kapatılıyor. Soğuk oluyor. O nedenle 2,5 tog tercih ediyorum hep. Avmye gittiğinde lcwdeki uyku tulumlarından tog değerlerinin kalınlıklarını karşılaştırabilirsin. Gerçi şuan mevsim itibariyle olmayabilir bilemiyorum. Ben kargom gelince kalınlığını da çekerim size.

Kızlar dün ağrım vardı ya bugün gittim doktora herşeye baktı rahim ağzı vs çok şükür iyi çıktı herşey en son magnezyum kaynaklı olur dedi magnezyum önemsemiyordum bir içip bir icmiyordum icicem ins kasılma krapm vs yapıyor

Kızlar selam bir sorum olacak size sağlık ocağı bana tetenoz için yarına gün verdi ama kaçta söylemedi yani randevu saatim yok. Acaba illa sabah mi gitmek lazım kan alımları vs de sabah oluyor ama yaptıran varsa bilgisi olan var mı? Şirkete gidecektim normalde de öğleden sonra gidebilir miyim diye düşünüyorum ama riske de atmayayim diyorum. Aradım açmadı sağlık ocağı sağolsunlar
Ben öğleden sonra gitmiştim. bebeğin kalp atışlarını dinleyeceğiz tok gelin demişti hemşire.
Bana tahlil yapılmadı o gün grevdeydi doktorlar

Kızlar dün ağrım vardı ya bugün gittim doktora herşeye baktı rahim ağzı vs çok şükür iyi çıktı herşey en son magnezyum kaynaklı olur dedi magnezyum önemsemiyordum bir içip bir icmiyordum icicem ins kasılma krapm vs yapıyor
Benim de 2 gündür rahimde kasılmalarım vardı doktora yazmıştım o da magnezyuma başla dedi bugün daha iyiyim gerçekten işe yaradı demek ki günde 2 kez yemeklerden sonra içiyorum 🥰

Benim de 2 gündür rahimde kasılmalarım vardı doktora yazmıştım o da magnezyuma başla dedi bugün daha iyiyim gerçekten işe yaradı demek ki günde 2 kez yemeklerden sonra içiyorum 🥰
Kasılmayı nasıl anlıyorsun canım?
Benim sürekli ağrım var ama kasılma nedir anlayamadım 😅

Kasılmayı nasıl anlıyorsun canım?
Benim sürekli ağrım var ama kasılma nedir anlayamadım 😅
Karnım böyle yukarı çekilir gibi oluyor ve o an karnım sertleşip bebek belli bir yerde toplanıyor ordan anladım canım
Evet kasılma vs yapıyor kullanmak gerekiyor gebelikte sizin markası ne magnimore plus iciyom ben
Bana magvital şase verdi doktor canım

Merhaba kızlar,
Aranızda bebeğin eşinin aşağıda olma durumunu yaşayan var mı? Ve sonradan yukarı çıkan? Nelere dikkat ettiniz neler yaptınız yukarı çıktı? Bende de bu durum oluştu da korkuyorum biraz.

Merhaba kızlar,
Aranızda bebeğin eşinin aşağıda olma durumunu yaşayan var mı? Ve sonradan yukarı çıkan? Nelere dikkat ettiniz neler yaptınız yukarı çıktı? Bende de bu durum oluştu da korkuyorum biraz.
Benim oyle plesenta previa durumu varmis doktor 2 hafta once soyledi ama 21
.haftaya dogru yukari cikar demisti. Herhangi olumsuz bisey degil normal.dogum.yapamazsin bu durum duzelmezse demisti. Cinsel iliski yasak bide bunun haricinde farkli bisey yok yapabileceğimiz benim tam.kapatmamis plesanta rahim agzini o.yuzden yukari.cikma ihtimali cok yuksek demisti

Back
X