2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar aranızda tatile giden/gidecek olan/ denize giren var mı? Ben 2 gündür az az denize giriyorum inşallah bilinen bir sakıncası yoktur.
ben 2 kere gittim, ağustosta 3.ye gideceğim. denizin hiç bir sakıncası yok. Havuza da ben sabah sakin saatlerde girdim ama girmesek daha iyi tabi. Gitmeden doktoruma danışmıştım.

ben 2 kere gittim, ağustosta 3.ye gideceğim. denizin hiç bir sakıncası yok. Havuza da ben sabah sakin saatlerde girdim ama girmesek daha iyi tabi. Gitmeden doktoruma danışmıştım.
Ya ben danışacak doktor bulamadım. Doktorum sağ olsun kimseye haber vermeden hastahaneden ayrılmış. Kimseye ulaşamadım da. Genel olarak riskli bir hamilelik geçirmediğim için ona güvendim geldin yakınlarda bir yere. Yine dikkat ediyorum tabii üşütmemeye ıslak kalmamaya.

Kızlar aranızda tatile giden/gidecek olan/ denize giren var mı? Ben 2 gündür az az denize giriyorum inşallah bilinen bir sakıncası yoktur.
Cuma gunu gidiyorum canim doktor yasak felan demedi sadece denizde acilma kramp girer acil bir durum.olursa diye dedi islak mayo ile oturma kesinlikle ve sivi tüketimini arttir dedi bunun harici bi sikinti yok bide merkezi yerde.ol dedi bi sorun olursa hastaneye.ulasim icin

Demir bende de kabızlık yaptı o yüzden arada bir alıyorum canım mecburen biraz ara veriyorum . Sabahları kuru üzüm yiyorum onun yerine inşallah faydası oluyordur Dr a gidince sorucam ama bende napiym diye
2 hafta sonra perinatolog randevum var ona bir danışıcam inşallah değiştirir. Burdan başka bir takviye öneren arkadaş olmuştu onları da bir sorucam bakalım yoksa böyle geçmez bu süre

Ya ben danışacak doktor bulamadım. Doktorum sağ olsun kimseye haber vermeden hastahaneden ayrılmış. Kimseye ulaşamadım da. Genel olarak riskli bir hamilelik geçirmediğim için ona güvendim geldin yakınlarda bir yere. Yine dikkat ediyorum tabii üşütmemeye ıslak kalmamaya.
denizden çok güneş zararlı bence. Sık sık güneş koruyucu yenilemek ve güneş ışınlarının dik olduğu saatlerde güneş altında kalmamak gerek. Benim ilk hamileliğimden güneş lekesi kaldı alnımda ne yazık ki.

Kızlar selam bir sorum olacak size sağlık ocağı bana tetenoz için yarına gün verdi ama kaçta söylemedi yani randevu saatim yok. Acaba illa sabah mi gitmek lazım kan alımları vs de sabah oluyor ama yaptıran varsa bilgisi olan var mı? Şirkete gidecektim normalde de öğleden sonra gidebilir miyim diye düşünüyorum ama riske de atmayayim diyorum. Aradım açmadı sağlık ocağı sağolsunlar
Sabahtan git canım bana sabahtan gelirsin kan alınır demişti çünkü
3lü yaptırmam sanırım ya şeker yüklemesi yaptırırım sadece şeker yüklemesi en son kaç jaftalıkken oluyor acaba
24-28 hafta arasında yapılıyor diye biliyorum canım

Gunesin altinda biraz kalinca, o da icecek almak icin sira beklerken, iki kere neredeyse bayginlik geciriyordum, Cok Cok su icin kesinlikle guneslenmeyin

denizden çok güneş zararlı bence. Sık sık güneş koruyucu yenilemek ve güneş ışınlarının dik olduğu saatlerde güneş altında kalmamak gerek. Benim ilk hamileliğimden güneş lekesi kaldı alnımda ne yazık ki.
Herkese merhaba uzun süredir başlığı okuyorum artık üye olup bir şeyler yazmak istedim🙃 Ben bayram tatilinde denize girdim öncesinde doktoruma danışmıştım. Güneşten çok iyi korunmamı ve yüzdükten sonra mutlaka bikini değiştirmemi söylemişti. Herhangi bir olumsuz durum yaşamadım. Yalnız benim araştırdığım kadarıyla başka bir önemli konu var o da güneş kremleri. Hamilelikte bazı güneş kremleri içerdikleri etken maddeler nedeniyle bebek için zararlı olabiliyormuş. Hamilelikte kullanımı güvenli kremler için internette listeler var, ben içeriğini temiz gördüğüm için Bee'o Apicare Propolisli Çocuk Güneş Kremi'ni tercih ettim. Akışkan güzel bir kıvamı vardı, eczacınıza ya da doktorunuza danışabilirsiniz.
Sevgiler.

Ben Antalyada yaşıyorum. Sürekli tatil gibi bizimki doktora sormuştum 15-20 dk yı geçme denizde dedi. Ve ıslak mayoyla bikiniyle durmuyorum. Havuz da önerilmiyor zaten klasilik

Kızlar selam bir sorum olacak size sağlık ocağı bana tetenoz için yarına gün verdi ama kaçta söylemedi yani randevu saatim yok. Acaba illa sabah mi gitmek lazım kan alımları vs de sabah oluyor ama yaptıran varsa bilgisi olan var mı? Şirkete gidecektim normalde de öğleden sonra gidebilir miyim diye düşünüyorum ama riske de atmayayim diyorum. Aradım açmadı sağlık ocağı sağolsunlar
Canım bayram öncesi gitmiştim 10.30 geliyor hemşire dediler bende işe döndüm, bugüne kalmıştı aşım. Bugün 1.30 da gittim aşıyı vurdular.

Benim de randevum yarın sabah 10:00 :)

Kizlar afp mom testi yapildimi sizlere kan verdiniz mi bunun icin🤗

Yaptırılması gerek canım kesinlikle, tedavi edilebilecek şeyler olabiliyor Allah korusun tabi ama önceden bilmekte fayda var

Az çok hepimizde var sanırım o canım, merakla bekliyorum ben de randevularımı. Yarın muayenem sonraki hafta da detaylı ultasonum var, detaylı için stresliyim

Hamileyken tedavi oluyor mu ki ?

Ben girdim 3 4 gün boyunca ama üşütmemeye dikkat et

Herkese merhaba uzun süredir başlığı okuyorum artık üye olup bir şeyler yazmak istedim🙃 Ben bayram tatilinde denize girdim öncesinde doktoruma danışmıştım. Güneşten çok iyi korunmamı ve yüzdükten sonra mutlaka bikini değiştirmemi söylemişti. Herhangi bir olumsuz durum yaşamadım. Yalnız benim araştırdığım kadarıyla başka bir önemli konu var o da güneş kremleri. Hamilelikte bazı güneş kremleri içerdikleri etken maddeler nedeniyle bebek için zararlı olabiliyormuş. Hamilelikte kullanımı güvenli kremler için internette listeler var, ben içeriğini temiz gördüğüm için Bee'o Apicare Propolisli Çocuk Güneş Kremi'ni tercih ettim. Akışkan güzel bir kıvamı vardı, eczacınıza ya da doktorunuza danışabilirsiniz.
Sevgiler.
Ben sebamedin çocuklar ve bebekler için olanını aldım katkı maddesi olmaz diye ama inşallah yoktur

Eviniz soğuk oluyorsa tulumlar iyi oluyor ama sıcak oluyorsa bebek yorganları yeterli oluyor
Canım normalde evimiz rahatsız etmeyecek kadar sıcak oluyor. Aşırı sıcak evlerden değil üşümüyıruz ama yine de örtünerek uyuyoruz mesela kışın. Ama bebek olunca daha sıcak yapmamız gerekirse daha sıcak yapıp mecbur kökleriz kombiyi🤣
Ben de Göksu'ya yakın sayılırım😊Ankara'da olanlar müsait olursanız biz de görüşebiliriz 🤭
Aaaa yakınmışız.🙋🏻‍♀️ İnşallah bi gün görüşelim kızlar bana uyar🥰
Dün şu uyku tulumunu almıştım. Hem 2.5 tog baya kalın hem de organik diyor. Fiyatı epey uygun. Kargo gelsin beğenirsem sizinle de paylaşırım yorumları. Düşünen olursa diye

Canım bu tog ne demek oluyor. O zaman kargon gelince yazarsan güzelse ben de alırım🌸

Kızlar grubu yeni gördüm.covid aşısı olmayı düşünen var mı?bu konu daha önce konuşuldu mu bilmediğim için yazıyorum

Back
X