- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.541
En iyi pompa medela hastane tipi sağım makinası.ben doğum yaptığımda hastane hemen o makinayı getirmişti.doktorlar onu tavsiye ettiler.ama cihaz çok pahalı Ankara’da sümer a.ş tarafından hastanelere kiralanıyor.biz de ordan kiralamıştık 2 sene boyunca gerçekten çok kuvvetli çekiyor.diğer ev tipi sağım mikanalarını da kullandım çok az çekiyorlar.Bu durumda önemli soru şu hangi pompayı alacağız
Teşekkürler ben de bakacağım.. avent lansinoh fiyat farkı iki katı.. acaba bu markanın popülerliğinden mi kaynaklı mı performans kaynaklı mı merak ettim.Lansinoh kullandım gayet memnun kaldım ama şimdi pahalanmis çok. kivi de iyi diyorlar ama kulla madigim icin bişey diyemem
Benim hastane tipi kiralama şansım var mı bilmiyorum. Medela ev tipi elektrikli pompalarına baktım internetten.. Fiyat olarak lansinoh ile benzer ama performans kısmını bilmiyorum.En iyi pompa medela hastane tipi sağım makinası.ben doğum yaptığımda hastane hemen o makinayı getirmişti.doktorlar onu tavsiye ettiler.ama cihaz çok pahalı Ankara’da sümer a.ş tarafından hastanelere kiralanıyor.biz de ordan kiralamıştık 2 sene boyunca gerçekten çok kuvvetli çekiyor.diğer ev tipi sağım mikanalarını da kullandım çok az çekiyorlar.
İşe gittiğim için de küçük sarı yuvarlak olan medela swing almıştım o okadar çok çekmiyordu ama işyerinde işimi görüyordu.hastane tipi tüm Türkiye’ye kiralanıyor bende ona baktım hiç kalmamış.doğuma kadar stoklara gelir inşallahTeşekkürler ben de bakacağım.. avent lansinoh fiyat farkı iki katı.. acaba bu markanın popülerliğinden mi kaynaklı mı performans kaynaklı mı merak ettim.
Benim hastane tipi kiralama şansım var mı bilmiyorum. Medela ev tipi elektrikli pompalarına baktım internetten.. Fiyat olarak lansinoh ile benzer ama performans kısmını bilmiyorum.
Bende philips avent vardı ama lansinohtan cok memnun olanları duydumBu durumda önemli soru şu hangi pompayı alacağız
Hastane tipini de kullandım tabi çekim olarak daha iyi ama kiralamakla aynı fiyata gelecekse hiç uğraşma birincisi ağır yani ergonomik olmaz evde 2.si üstüne zimmet gibi bişey oluyor emanet yani bozulursa komple ödeyeceksin. Ben tavsiye etmem şahsen.Teşekkürler ben de bakacağım.. avent lansinoh fiyat farkı iki katı.. acaba bu markanın popülerliğinden mi kaynaklı mı performans kaynaklı mı merak ettim.
Benim hastane tipi kiralama şansım var mı bilmiyorum. Medela ev tipi elektrikli pompalarına baktım internetten.. Fiyat olarak lansinoh ile benzer ama performans kısmını bilmiyorum.
Belki sana iyi gelir canımBen aldım ama hastanede kullandıracaklar mı ihtiyaç olacak mı göreceğiz. Bazı seçimler gerçekten gereksiz olabiliyor. Kardeşim tecrübeli hiç gerek yok dedi ama dinletemedi. Ben çok küçük doğmuşum ve emememişim bunu hep annemin göğüs ucu olmamasına bağladım psikolojik olarak herhalde. Daha bebeğe bir şey almadan gittim bunu ve gümüş kapağı aldımaldım rahatladım
Hayır ben kiralamıştım bozulunca götürüyordum değiştiriyorlardı.birde kiralama satın alma ile aynı değil cihaz 6 sene önce 10 bin di ben aylık 60 lira gibi bi takamdan kiralamıştım.uzun süre kiralayınca aylık 60 liraydı.aylık kiralarsan 90 dı.Hastane tipini de kullandım tabi çekim olarak daha iyi ama kiralamakla aynı fiyata gelecekse hiç uğraşma birincisi ağır yani ergonomik olmaz evde 2.si üstüne zimmet gibi bişey oluyor emanet yani bozulursa komple ödeyeceksin. Ben tavsiye etmem şahsen.
Ama dezavantajı büyük olması heryere götüremiyorsun birde pilli değil yani götürsen bile arabada sağıyım falan diyemezsin elektrikle çalışıyor.medela swingi götürüyordum dışarı çıkarken arkadaşlarla buluşurken falan emzirme önlüğümü takıp alttan sağıyordum kimse bişey anlamıyordu.evde de büyük olanı kullanıyordumHastane tipini de kullandım tabi çekim olarak daha iyi ama kiralamakla aynı fiyata gelecekse hiç uğraşma birincisi ağır yani ergonomik olmaz evde 2.si üstüne zimmet gibi bişey oluyor emanet yani bozulursa komple ödeyeceksin. Ben tavsiye etmem şahsen.
Medela arkadaşım kullanıyordu çok az çekiyor demişti. Ben hem avent hem de lansinoh ikili kullandım. Lansinohun çekişi aventin çok çok üstünde onu söyleyebilirimTeşekkürler ben de bakacağım.. avent lansinoh fiyat farkı iki katı.. acaba bu markanın popülerliğinden mi kaynaklı mı performans kaynaklı mı merak ettim.
Benim de göğüs ucum yok korkuyorum inşallah zorlanmayızSürekli sağarak vermek anne açısından çok yorucu oluyor. Etrafı izlemekten keyif alan bir yeğenim vardı, memeyi tutacak, emecek zor geldi paşama.. kardeşim de sağarak verdi. O dönem bütün hayatı sağmak, bebeği beslemek gibi geliyordu bana dışarıdan bakınca. Ama annelik insana bunu da yaptırıyor bence
Ben de çok bildiğimden almadım aslında canım. Göğüs ucumun olmamasına bir alternatif olur belki.. belki göğüs ucum çıkacak ilerleyen haftalarda bakalım yaşayıp göreceğiz.
Ben kiwininkini aldım dün geldi canım 4.8 puanı var incelemeni öneririm herkes çok güzel yorumlar yapmış 344 tü 20 tl lik kuponla 324 e aldım lansinoh cok pahalı geldi yorumlar da güzdl olunca şans vermek istedim. Şarjlı istediğin yerde rahatça sağım yapabilirsinBu durumda önemli soru şu hangi pompayı alacağız
Ben de işe döneceğim elektrikli bir pompaya ihtiyacım olduğu kesin bu durumdaİşe gittiğim için de küçük sarı yuvarlak olan medela swing almıştım o okadar çok çekmiyordu ama işyerinde işimi görüyordu.hastane tipi tüm Türkiye’ye kiralanıyor bende ona baktım hiç kalmamış.doğuma kadar stoklara gelir inşallah
Ben de ilk onu almayı düşündüm. Ama hiç karşılaştırmadım bilinen bir marka diye onu istiyordum. Biraz daha pahalı ama yeni bir model çıkarmış çekiş gücü daha da iyi diye duydum.Bende philips avent vardı ama lansinohtan cok memnun olanları duydum
Ben de elektrikli düşüneceğim. Zaten yurtdışındayım öyle hastane tipi kiralama şansı var mı bilmiyorum. Ayrıca işe de döneceğim için elektrikli daha uydun geldi.Hastane tipini de kullandım tabi çekim olarak daha iyi ama kiralamakla aynı fiyata gelecekse hiç uğraşma birincisi ağır yani ergonomik olmaz evde 2.si üstüne zimmet gibi bişey oluyor emanet yani bozulursa komple ödeyeceksin. Ben tavsiye etmem şahsen.
Benimkisi biraz acemilikten. İlk kez yaşayınca insanın takıntıları da bilinmezlikle baş etme şekli de değişik oluyor. Emzirme konusunda her şeyi almak istiyorumBelki sana iyi gelir canımbana hastanedeki ebe tavsiye etmişti kolayına gelmiş emzirmeyi göstermek yerine bu aparatları önerdi hemen. İçin rahat edecekse bununla da denersin
Ben avent düşünüyorum. Ama lansinoh da bakacağım. Teşekkürler canım…Medela arkadaşım kullanıyordu çok az çekiyor demişti. Ben hem avent hem de lansinoh ikili kullandım. Lansinohun çekişi aventin çok çok üstünde onu söyleyebilirim
Benim de göğüs ucum yok korkuyorum inşallah zorlanmayız
Ben kiwininkini aldım dün geldi canım 4.8 puanı var incelemeni öneririm herkes çok güzel yorumlar yapmış 344 tü 20 tl lik kuponla 324 e aldım lansinoh cok pahalı geldi yorumlar da güzdl olunca şans vermek istedim. Şarjlı istediğin yerde rahatça sağım yapabilirsin
ben lansinohu da aventi de denedim. Hiç biri yeterli güçte değil bence. Sonra kadın doğum doktoru olan kuzenim hastane tipi olanları önerdi. Ankarada kiralayan yerler var. İlk 3 ay kiraladık o makinadan. Başlıkları ve hortumu sana ait oluyor. Sen açıyorsun ilk kez paketi. sadece motor kısmını kiralıyorlar yani. Mükemmel bişeydi. 3 ayda sütümün foşur foşur gelmesini sağladı. Şimdi yine kiralama yapacağım. Ama her ihtimale karşı hastanede yada işe başlayınca işyerimde de lazım olur diye baby mom'ın manuel süt sağma makinasını aldım.Bu durumda önemli soru şu hangi pompayı alacağız
Ben trendyoldan aldım canım internete yazarsan nasıl bi şey olduğunu görebilirsin. Benim bütceö kısıtlı türkiyede malum her şeyi çarpı on yaparak satın aldığımız için bazen bazı şeyleri ucuza kaçarak denemek istiyorum başka şekilde baş edilmiyor. Ama lansinoh falan yine hesaplıysa yaşadığın yerde deneyebilirsinKiwi baktım ama göremedim alış veriş yapmayı düşündüğüm sitede canım. Ama aklımda tutacağım teşekkürler. Yurtdışında bazen bulunmuyor. Ama onu alırsam isterim artık gelen birisi ile… bazı şeyler burada daha uygun bazı şeyler Türkiye’de.. ortaya karışık bir hazırlık yapacağız. Liste oluşturuyoruz bakalım.. tek tek bakınca her şeyi alası geliyor insanın. Ama bir yerde bütçeye gelip dayanıyor her şey
Manuel ile yeterince süt sağımı oluyor mu? Bi de hastaneden kiralamak uygun mu yoksa pahalıya geliyor muben lansinohu da aventi de denedim. Hiç biri yeterli güçte değil bence. Sonra kadın doğum doktoru olan kuzenim hastane tipi olanları önerdi. Ankarada kiralayan yerler var. İlk 3 ay kiraladık o makinadan. Başlıkları ve hortumu sana ait oluyor. Sen açıyorsun ilk kez paketi. sadece motor kısmını kiralıyorlar yani. Mükemmel bişeydi. 3 ayda sütümün foşur foşur gelmesini sağladı. Şimdi yine kiralama yapacağım. Ama her ihtimale karşı hastanede yada işe başlayınca işyerimde de lazım olur diye baby mom'ın manuel süt sağma makinasını aldım.
hastaneler kiraya veriyor mu bilmiyorum canm. Biz hacettepe hastanesinin karşısındaki medikalcilerden birinden kiralamıştık. 3,5 sene önce aylık 60 tl falandı.Ben trendyoldan aldım canım internete yazarsan nasıl bi şey olduğunu görebilirsin. Benim bütceö kısıtlı türkiyede malum her şeyi çarpı on yaparak satın aldığımız için bazen bazı şeyleri ucuza kaçarak denemek istiyorum başka şekilde baş edilmiyor. Ama lansinoh falan yine hesaplıysa yaşadığın yerde deneyebilirsin
Manuel ile yeterince süt sağımı oluyor mu? Bi de hastaneden kiralamak uygun mu yoksa pahalıya geliyor mu
Manuel zor değil mi? Elektrikli daha konforlu olamaz mı?ben lansinohu da aventi de denedim. Hiç biri yeterli güçte değil bence. Sonra kadın doğum doktoru olan kuzenim hastane tipi olanları önerdi. Ankarada kiralayan yerler var. İlk 3 ay kiraladık o makinadan. Başlıkları ve hortumu sana ait oluyor. Sen açıyorsun ilk kez paketi. sadece motor kısmını kiralıyorlar yani. Mükemmel bişeydi. 3 ayda sütümün foşur foşur gelmesini sağladı. Şimdi yine kiralama yapacağım. Ama her ihtimale karşı hastanede yada işe başlayınca işyerimde de lazım olur diye baby mom'ın manuel süt sağma makinasını aldım.
Minik Yastığı yorganı falan da saklamışlar hepsine el koydumManuel zor değil mi? Elektrikli daha konforlu olamaz mı?
Ay ne güzel ama ya.. her şeyden önemlisi anlamı var.. şimdiden güle güle kullansın oğlun
Dünyanın her yerinde bir bebeğe yuva olmak maliyetli sanırım. Yurtdışında bebeğe hazırlanmak, son zamanlarda Türkiye’ye göre daha kolay olmaya başladı haklısın..Fakat alınan her şey bir yere kadar…Ben trendyoldan aldım canım internete yazarsan nasıl bi şey olduğunu görebilirsin. Benim bütceö kısıtlı türkiyede malum her şeyi çarpı on yaparak satın aldığımız için bazen bazı şeyleri ucuza kaçarak denemek istiyorum başka şekilde baş edilmiyor. Ama lansinoh falan yine hesaplıysa yaşadığın yerde deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?