2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Biz de mobilya mağazalarından beşik, büyüyen yatak bakalım. İşi bitince de internetten satalım. Ne kadar ruhsuz iyi ki saklamışlar, harika bir yatağı olacak bebeğinin
Benim de bir eski battaniyem var o kadar, Annem hepsini dagitmis. Kayinvalidem muhtemelen bir Cok sey stokladi ama ordan da getirmek var neyse oraya gittigimizde besik almayiz en azindan

Kızlar chicco baby hug 4 in 1 alan , kullanan var mı?

Eklentiler

• 7C2977CA-9013-449F-B28B-7FEC04A8E912.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 96
Benim de bir eski battaniyem var o kadar, Annem hepsini dagitmis. Kayinvalidem muhtemelen bir Cok sey stokladi ama ordan da getirmek var neyse oraya gittigimizde besik almayiz en azindan
Gittiğinizde kullanacak bir şeyler olması da harika bence. Benim de vardı bir sandıkta bir şeylerim hayal meyal hatırlıyorum ama nerede tam emin değilim neyse alıp kullanacağız yapacak bir şey yok. Kullandıkça ruhunu kazanacak bizim aldıklarımız

Manuel zor değil mi? Elektrikli daha konforlu olamaz mı?

Ay ne güzel ama ya.. her şeyden önemlisi anlamı var.. şimdiden güle güle kullansın oğlun
dediğim gibi elektriklilerden verim alamadım ben. Elektrikliyi hastane tipi olan makinalardan kiralama yoluyla edineceğim, işyerinde de manuelle sağarım.

Biz de mobilya mağazalarından beşik, büyüyen yatak bakalım. İşi bitince de internetten satalım. Ne kadar ruhsuz iyi ki saklamışlar, harika bir yatağı olacak bebeğinin
Tabi anne yanı beşik falan da alacağım ama bunun anısı var evin içinde oturma odasında balkonda mutlaka kullanacağı

Eşimin bebeklik beşiği bunu güzelce astarlayıp boyayacam
Eki Görüntüle 3100524
Ben daha küçük bir beşik bekliyordum maşallah epey büyükmüş ne güzel ama saklamış ne benim ne eşimin bir tane çorabı yok elden geçirdiğinde çok güzel olur ama güzel günlerde kullanın içinde bol bol uyusun minik paşa

Kızlar geçen gün burda yazmıştım bebek hareketlerinde bir gariplik hissediyorum demiştim, normal midir diye. Bebek ısırıyor, geriyor gibi hissediyodum. Bugün yine aynı şeyi bir kaç kez yaşadım ve ardından kasıklarımda çok sancım oldu, doktoruma msj attım. Günde 2 defa magnorm al geçmezse mutlaka ara dedi. Sanırım o hissettiğim magnezyum eksikliğinden

ben de bunu merak ediyorum. Evin icinde oradan oraya tasimak icin iyi olur gibi.
Ben de baktım o kadar güzeldi ki . Dik oturıs ğozisyonu da süper. Bi de bildigin kocaman öyle minik degil . Ama ben sallanan aradığım için almadım malesef

Kızlar malum benim ana kucağı yalan oldu şimdi yenisine bakıyorum zam gelmeden alayım çıksın listeden. Ana kucağı önerilerinizi alırım tecrübeli annelerim neler aldınız ya da neler güzel olur

Kızlar malum benim ana kucağı yalan oldu şimdi yenisine bakıyorum zam gelmeden alayım çıksın listeden. Ana kucağı önerilerinizi alırım tecrübeli annelerim neler aldınız ya da neler güzel olur
Ben ana kucağı kullanmadım hiç ama salıncaklı ana kucakları var kullanan arkadaşlarım çok memnun kalmıştı bebek biraz büyüdükten sonra da kullanabilmişlerdi öyle bir şey bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…