2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bende 20. Haftadayım hissetmiyorum.. ama kötü düşünmüyorum. Çünkü ilk anne olacaklar çok geç hissediyor . Bide hafif göbek kası kalınsa ..
Aynen canım çok normal hissetmemen 2-3 haftaya başlarsın ben de kas filan yok tabi daha rahat hissediyorum o yüzden

Bebiş hareketidir canım ben de bu hafta daha yoğun hissetmeye başladım bundan sonra minik yaramazlar bizi rahat bırakmazlar

Kızlar bu akının beni sinirlerimi bozdu korkuyorum su gelmesinden diye doktor bişey yok dedi ama kendi doktorum izindeydi başka doktor baktı

Kızlar bu akının beni sinirlerimi bozdu korkuyorum su gelmesinden diye doktor bişey yok dedi ama kendi doktorum izindeydi başka doktor baktı
Canım çamaşırının su gibi olmasından bahsediyorsan onu hemen hemen hepimiz yaşadık. Ben de bir süre ne olduğunu anlayamadım ama en son ter olduğuna kanaat getirdim. Zaten bebeğin suyu normal diyorsa doktor hiç endişelenme

Kesinlikle gereksiz bir ayrılık olacak asla yapmamalısın

Anlıyorum canım ama korkulacak bir şey yok İnan akıntı su gibi olabiliyor benim de bu sabah öyleydi fitil filan kullanıyorsan daha da artabilir akıntın

Öyle oluyor ya bakıyorum pıt pıt insan inanılmaz mutlu oluyor tabi daha dışarıdan belli olmuyor ama inşallah o günler de gelecek
Pit pıt yapıyorlar evet insan rahatlıyor bugün babası da hissetti sonra ne tekmeler hissedicez bende unutmuşum 10 yıl oldu ilk çocuğumun ustunden

Pit pıt yapıyorlar evet insan rahatlıyor bugün babası da hissetti sonra ne tekmeler hissedicez bende unutmuşum 10 yıl oldu ilk çocuğumun ustunden
Ne güzel belki 1-2 haftaya benim eşim de hisseder ya bu benim 2. Hamileliğim ama 21. Haftadan ileri gidemedim o yüzden 30lu haftaları özellikle çok merak ediyorum

Bugün sınava giren arkadaşlar naptınız? Umarım umduğunuz gibi geçmiştir.
Çok zordu bence canım valla hiçbir beklentim yok. Sınavda da çok zorlandım ben hep aynı pozisyonda oturunca bebiş kasıldı baya bir de tuvalet çok sıkıntı oldu çocuk gibi hissettim kendimi

Bugün sınava giren arkadaşlar naptınız? Umarım umduğunuz gibi geçmiştir.
Genel kültür genel yeteneğe girdim çok zor değildi amaa öğlenden sonra olan eğitim bilimleri sınavını 2 dk ile kaçırdım almadılar sınava 14.32 de kapıdaydım . Sadece 2 dk falan dedik ama ikna olmadılar ☹
Hep haberlerde görüyordum bu sefer başıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…