- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.941
Aynen canım çok normal hissetmemen 2-3 haftaya başlarsın ben de kas filan yok tabi daha rahat hissediyorum o yüzdenBende 20. Haftadayım hissetmiyorum.. ama kötü düşünmüyorum. Çünkü ilk anne olacaklar çok geç hissediyor . Bide hafif göbek kası kalınsa ..
Bebiş hareketidir canım ben de bu hafta daha yoğun hissetmeye başladım bundan sonra minik yaramazlar bizi rahat bırakmazlarGünaydın annişler
2-3 gündür göbeğimin etrafında pıt pıt damar atıyo gibi bi şey oluyo bi şey kayıyo gibi bazen sürekli değil ama arada oluyo bu bebek hareketi mi yoksa damar atmasıyla mı karıştırıyorum
Canım çamaşırının su gibi olmasından bahsediyorsan onu hemen hemen hepimiz yaşadık. Ben de bir süre ne olduğunu anlayamadım ama en son ter olduğuna kanaat getirdim. Zaten bebeğin suyu normal diyorsa doktor hiç endişelenmeKızlar bu akının beni sinirlerimi bozdu korkuyorum su gelmesinden diye doktor bişey yok dedi ama kendi doktorum izindeydi başka doktor baktı
Canım hepimizde var bu durum. Hem akıntı hem hava sıcak terliyor. Koku yoksa garip şekilde korkmana gerek yokki.Kızlar bu akının beni sinirlerimi bozdu korkuyorum su gelmesinden diye doktor bişey yok dedi ama kendi doktorum izindeydi başka doktor baktı
Kesinlikle gereksiz bir ayrılık olacak asla yapmamalısınKızlar herkese merhabalar kusura bakmayın biraz uzun olucak ama naçizane tavsiyelerinize ihtiyacım var. Eşimin işi sebebiyle ailemden uzaktayız doğumum memlekette olucak o konuda netiz eşim Eylül iznimizde beni memlekette bırakmak istiyor en azından birkaç ay aynı doktor takip yapsın doğumda sorun yaşamayalım diye hemde son zamanlarda o kadar uzun yolculuk sıkıntı olur diye. Bir tarafım ona hak verse de ne kendi ailemin yanında ne de eşimin ailesinin yanında o kadar uzun süre kalmak istemiyorum. Eşimi özleyecek olmam apayrı bebeğimizin hareketlerini en net hissediceğimiz zamanlarda bizi duyduğu zamanlarda eşimde yanımda olsun istiyorum ama ikna edemiyorum bana fikir verin lütfen
Aay inşallah canım yaBebiş hareketidir canım ben de bu hafta daha yoğun hissetmeye başladım bundan sonra minik yaramazlar bizi rahat bırakmazlar
Anlıyorum canım ama korkulacak bir şey yok İnan akıntı su gibi olabiliyor benim de bu sabah öyleydi fitil filan kullanıyorsan daha da artabilir akıntınKızlar bu akının beni sinirlerimi bozdu korkuyorum su gelmesinden diye doktor bişey yok dedi ama kendi doktorum izindeydi başka doktor baktı
Öyle oluyor ya bakıyorum pıt pıt insan inanılmaz mutlu oluyor tabi daha dışarıdan belli olmuyor ama inşallah o günler de gelecekAay inşallah canım yaben bu duruma çok okeyim
Pit pıt yapıyorlar evet insan rahatlıyor bugün babası da hissettiÖyle oluyor ya bakıyorum pıt pıt insan inanılmaz mutlu oluyor tabi daha dışarıdan belli olmuyor ama inşallah o günler de gelecek
Ne güzel belki 1-2 haftaya benim eşim de hisseder ya bu benim 2. Hamileliğim ama 21. Haftadan ileri gidemedim o yüzden 30lu haftaları özellikle çok merak ediyorumPit pıt yapıyorlar evet insan rahatlıyor bugün babası da hissettisonra ne tekmeler hissedicez bende unutmuşum 10 yıl oldu ilk çocuğumun ustunden
Çok zordu bence canım valla hiçbir beklentim yok. Sınavda da çok zorlandım ben hep aynı pozisyonda oturunca bebiş kasıldı baya bir de tuvalet çok sıkıntı olduBugün sınava giren arkadaşlar naptınız? Umarım umduğunuz gibi geçmiştir.
Iciyorumm, peynir yogurtta yiyorum bayaSüt içiyomusun yoğurt peynir yiyormusun kuzum kalsiyumdan da olabilir olmadı doktoruna söyle takviye olarak versin
Kıyamam çok değişik bir deneyim oldu desene, gönlündeki ne ise o olsun inşallah canım.Çok zordu bence canım valla hiçbir beklentim yok. Sınavda da çok zorlandım ben hep aynı pozisyonda oturunca bebiş kasıldı baya bir de tuvalet çok sıkıntı olduçocuk gibi hissettim kendimi
Amin canım sağol bebişin şansına girmiştim hayırlısı artıkKıyamam çok değişik bir deneyim oldu desene, gönlündeki ne ise o olsun inşallah canım.
Normaldir muhtemelen kuzum sıkma canını hamile yogası filan yapabilirsen belki oda rahatlatır seni inş rahat bi hamilelik geçirirsinIciyorumm, peynir yogurtta yiyorum bayaaynen doktoruma bi danisiyim olmassa
Genel kültür genel yeteneğe girdim çok zor değildi amaa öğlenden sonra olan eğitim bilimleri sınavını 2 dk ile kaçırdım almadılar sınava 14.32 de kapıdaydımBugün sınava giren arkadaşlar naptınız? Umarım umduğunuz gibi geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?