- 5 Ocak 2021
- 821
- 850
- 53
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.921
Çok çok çok teşekkür ederim telefon elimde bekledim hep belki biri yazar diye. Kimseyi sıkmamak için tekrar soramadım da . Yine de cevabınızla içim açıldı çok teşekkür ederim hiç darda kalmayıncanım ben de dörtlü tarama yaptırdım ama bu değerlere bakılarak maalesef kimse yorum yapamaz. Rapor sonucu kombine değerlendiriliyor yaşınız özellikleriniz ultrasondaki görüntüler boyutlar ve de bu değerler hepsini kombine değerlendirip raporlandıran bi sistem var sadece doktorun yorum yapabilir sabret güzeldir inşallahPazartesi sorarsın canım
Canım merhaba, eşimin görevi sebebiyle biz de ailemizden çok uzakta yaşıyoruz. Benim ailem de çok gelemeyecek onun ailesi de. Kısıtlı bi süre gelebilecekler. Ama kendi evinin kurulu olduğu yerde doğum yapmak en güzeli gibi geliyo bana. Ben de yaşadığım yerde doğurucam allah nasip ederse. Çünkü doğum sonrası hem iyileşme süreci hem de lohusalık psikolojisi en çok kendi evinde rahat edersin aslında. Ama tabi imkanlarınız neye elveriyor sen daha iyi bilirsin. O süreyi biraz daha kısaltabilirsen daha güzel olur senin için en azından. En hayırlısı neyse öyle olsun canım
Benimde ilk 2 gün felaket bir başağrım vardi çatlıyordu resmen, sonra gözlerime indiEvet şuan ben aynen stres yapıyorum bugünde basım catladi şuan hala çok ağrıyor mahfoldum ins biran önce geçer siz ilaç vs neler aldınız nasıl geçti günleriniz
Amiin inşallah. Sen de çok güzel haberler al inşallahÇok çok çok teşekkür ederim telefon elimde bekledim hep belki biri yazar diye. Kimseyi sıkmamak için tekrar soramadım da . Yine de cevabınızla içim açıldı çok teşekkür ederim hiç darda kalmayın
Pek şaşırtacağımı sanmıorum ama İnşallah dediğin gibi olur2 hafta sonra cinsiyeti öğrenirsiniz inşallah ya bir sürpriz bekliyorum senden
Ailenle aranda kaç km var canımKızlar herkese merhabalar kusura bakmayın biraz uzun olucak ama naçizane tavsiyelerinize ihtiyacım var. Eşimin işi sebebiyle ailemden uzaktayız doğumum memlekette olucak o konuda netiz eşim Eylül iznimizde beni memlekette bırakmak istiyor en azından birkaç ay aynı doktor takip yapsın doğumda sorun yaşamayalım diye hemde son zamanlarda o kadar uzun yolculuk sıkıntı olur diye. Bir tarafım ona hak verse de ne kendi ailemin yanında ne de eşimin ailesinin yanında o kadar uzun süre kalmak istemiyorum. Eşimi özleyecek olmam apayrı bebeğimizin hareketlerini en net hissediceğimiz zamanlarda bizi duyduğu zamanlarda eşimde yanımda olsun istiyorum ama ikna edemiyorum bana fikir verin lütfen
Durumun nasıl canım çok mu sıkıntılı geçio hamileliğin ben şöyle anlatayım canım tabi herkesin imkanı kısıtlı ve farklı.Kızlar herkese merhabalar kusura bakmayın biraz uzun olucak ama naçizane tavsiyelerinize ihtiyacım var. Eşimin işi sebebiyle ailemden uzaktayız doğumum memlekette olucak o konuda netiz eşim Eylül iznimizde beni memlekette bırakmak istiyor en azından birkaç ay aynı doktor takip yapsın doğumda sorun yaşamayalım diye hemde son zamanlarda o kadar uzun yolculuk sıkıntı olur diye. Bir tarafım ona hak verse de ne kendi ailemin yanında ne de eşimin ailesinin yanında o kadar uzun süre kalmak istemiyorum. Eşimi özleyecek olmam apayrı bebeğimizin hareketlerini en net hissediceğimiz zamanlarda bizi duyduğu zamanlarda eşimde yanımda olsun istiyorum ama ikna edemiyorum bana fikir verin lütfen
Canım eğer ki riskli bir gebelik geçirmiyorsan,korkulacak hiçbirşey yok diye düşünüyorum.Ben yurtdışıdayım.İlk hamileliğimde annemlere vize başvurusu dahi yapmaya fırsat bulamadan oğlumu kucağıma aldım,nasıl yaparım ben yahu diye bile düşünemeden kendi gücüme şaşırdım kaldım.Naçizhane fikrim evinin düzenini bırakıp bu güzel zamanları eşinden ayrı geçirme.Umarım herşey dilediğince ve güzel olur sonunda,kucak dolusu sevgilerKızlar herkese merhabalar kusura bakmayın biraz uzun olucak ama naçizane tavsiyelerinize ihtiyacım var. Eşimin işi sebebiyle ailemden uzaktayız doğumum memlekette olucak o konuda netiz eşim Eylül iznimizde beni memlekette bırakmak istiyor en azından birkaç ay aynı doktor takip yapsın doğumda sorun yaşamayalım diye hemde son zamanlarda o kadar uzun yolculuk sıkıntı olur diye. Bir tarafım ona hak verse de ne kendi ailemin yanında ne de eşimin ailesinin yanında o kadar uzun süre kalmak istemiyorum. Eşimi özleyecek olmam apayrı bebeğimizin hareketlerini en net hissediceğimiz zamanlarda bizi duyduğu zamanlarda eşimde yanımda olsun istiyorum ama ikna edemiyorum bana fikir verin lütfen
Canım terleme de genelde çamaşırının kenarları terler ortada bişey olmaz şu gelmesi olursa ortada ıslaklık olur ona dikkat et derimKızlar köyde nane ayıklıyorduk baya 1 saat falan oturdum. Kalktım lavaboya gittim, iç çamaşırımın yarısı ıslak bildiğin. Önce terledim diye düşündüm ama, sonra içime kurt düştü su sızması vs olabilir mi diye, gece de belim ağrımıştı. Anacım her gün ayrı bir paranoya ile gün geçiriyorum resmen psikolojim bozuldu
Bende 20. Haftadayım hissetmiyorum.. ama kötü düşünmüyorum. Çünkü ilk anne olacaklar çok geç hissediyor . Bide hafif göbek kası kalınsa ..Çok doğal canım hissetmemen ne kadar densiz insanlar var sen onlara hiç bakma bebeğin sakin bir çocuksa ondan da hissetmiyor olabilirsin ki ilk hamilelikler de 22. Haftayı bulur hissetmek herkes kendi işine baksın hiç moralini bozma
Anlardı tabi canım suyun azalmış olurdu eminin o su değil terdir canım
Günaydın canımGünaydın kızlar sizi ve bebelerinizi öpüyorum
Bebek hareketi olduğunu düşünüyorum bende de oluyor. Bacağı ile yokluyor sıpaGünaydın annişler
2-3 gündür göbeğimin etrafında pıt pıt damar atıyo gibi bi şey oluyo bi şey kayıyo gibi bazen sürekli değil ama arada oluyo bu bebek hareketi mi yoksa damar atmasıyla mı karıştırıyorum
Süt içiyomusun yoğurt peynir yiyormusun kuzum kalsiyumdan da olabilir olmadı doktoruna söyle takviye olarak versinGunaydin kizlarriki uc gundur benimde sanirim artik hamilelik belirtilerim basladi, bu gece ilk defa uyuyamadim bacak agrisindan sol bacagima dizime ve altina gece olunca agri ve kramp giriyor yaa cok kotu biseymis magnezyum iciyorum ona ragmen agriyor. Gunduzleri sikayetim yok gece olunca basliyor neden acaba
Aay çok şekerBebek hareketi olduğunu düşünüyorum bende de oluyor. Bacağı ile yokluyor sıpa
Çok sağolun benimde ilk ateş başladı ikinci gün iyiydim 3 gün şiddetli baş ağrısı gözlerime vurdu dün olucem sandım ağrıdan gecede doğru uyuyamiyom habire kalkiyom bugün ağrı var ama hafiflemis baş ağrısı birde zayıfladım sanki göbeğim aşağı inmişBenimde ilk 2 gün felaket bir başağrım vardi çatlıyordu resmen, sonra gözlerime indi
3. Günde sırt ve vücut ağrılarım başladı
4. Ve 5. Günde burun akıntısı, burun tıkanıklığı şeklinde bitti
Bende çok korktum doktorumun numarası da yoktu soramadim da
Sürekli su içtim, meyve, kuruyemis yedim,
Ballı süt, nane limon, çorba
Sağlıklı beslenmeye dikkat ettim ve yalnızca çok çok ağrım olduğunda parol içtim sadece 2 defa . Bugünde bebeği böyle heyecanla korkuyla giderek gördüm şükür doktor da etkilenmez zaten dedi içim rahat etti
Bu süreçte benim gibi olanlar illa vardır en azından bilgi veriyim istedim, ben yaptim en azindan siz hiç stres yapmayın, geçmiş olsun
Ateşi kontrol altında tutmak önemli parol mutlaka için, ılık duş alın inşallah en yakın zamanda geçerÇok sağolun benimde ilk ateş başladı ikinci gün iyiydim 3 gün şiddetli baş ağrısı gözlerime vurdu dün olucem sandım ağrıdan gecede doğru uyuyamiyom habire kalkiyom bugün ağrı var ama hafiflemis baş ağrısı birde zayıfladım sanki göbeğim aşağı inmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?