2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Çok çok çok teşekkür ederim telefon elimde bekledim hep belki biri yazar diye. Kimseyi sıkmamak için tekrar soramadım da . Yine de cevabınızla içim açıldı çok teşekkür ederim hiç darda kalmayın

Evet şuan ben aynen stres yapıyorum bugünde basım catladi şuan hala çok ağrıyor mahfoldum ins biran önce geçer siz ilaç vs neler aldınız nasıl geçti günleriniz
Benimde ilk 2 gün felaket bir başağrım vardi çatlıyordu resmen, sonra gözlerime indi
3. Günde sırt ve vücut ağrılarım başladı
4. Ve 5. Günde burun akıntısı, burun tıkanıklığı şeklinde bitti
Bende çok korktum doktorumun numarası da yoktu soramadim da
Sürekli su içtim, meyve, kuruyemis yedim,
Ballı süt, nane limon, çorba
Sağlıklı beslenmeye dikkat ettim ve yalnızca çok çok ağrım olduğunda parol içtim sadece 2 defa . Bugünde bebeği böyle heyecanla korkuyla giderek gördüm şükür doktor da etkilenmez zaten dedi içim rahat etti
Bu süreçte benim gibi olanlar illa vardır en azından bilgi veriyim istedim, ben yaptim en azindan siz hiç stres yapmayın, geçmiş olsun

Amiin inşallah. Sen de çok güzel haberler al inşallah İçini ferah tut her şey güzeldir merak etme

Ailenle aranda kaç km var canım

Durumun nasıl canım çok mu sıkıntılı geçio hamileliğin ben şöyle anlatayım canım tabi herkesin imkanı kısıtlı ve farklı.
Ben ilk hamileliğimde 32 haftalıkta açılmam oldu hastaneye falan aldılar annem o şeklde geldi kaldı bu durm olmasaydı doğumuma kadar ihtiyaç duymazdım doğrncada 15 gün kaldı gtti.
2.de de doğrdum geldi yine 15 gün kaldı gtti kvdem bana yakındı ama onada ihtiyaç duyöadım yani sendede bi sıkıntı yoksa doğumuna gelse annen sennle kalsa biraz olmaz mı

Canım eğer ki riskli bir gebelik geçirmiyorsan,korkulacak hiçbirşey yok diye düşünüyorum.Ben yurtdışıdayım.İlk hamileliğimde annemlere vize başvurusu dahi yapmaya fırsat bulamadan oğlumu kucağıma aldım,nasıl yaparım ben yahu diye bile düşünemeden kendi gücüme şaşırdım kaldım.Naçizhane fikrim evinin düzenini bırakıp bu güzel zamanları eşinden ayrı geçirme.Umarım herşey dilediğince ve güzel olur sonunda,kucak dolusu sevgiler

Canım terleme de genelde çamaşırının kenarları terler ortada bişey olmaz şu gelmesi olursa ortada ıslaklık olur ona dikkat et derim

Bende 20. Haftadayım hissetmiyorum.. ama kötü düşünmüyorum. Çünkü ilk anne olacaklar çok geç hissediyor . Bide hafif göbek kası kalınsa ..

Gunaydin kizlarr iki uc gundur benimde sanirim artik hamilelik belirtilerim basladi, bu gece ilk defa uyuyamadim bacak agrisindan sol bacagima dizime ve altina gece olunca agri ve kramp giriyor yaa cok kotu biseymis magnezyum iciyorum ona ragmen agriyor. Gunduzleri sikayetim yok gece olunca basliyor neden acaba

Bebek hareketi olduğunu düşünüyorum bende de oluyor. Bacağı ile yokluyor sıpa

Süt içiyomusun yoğurt peynir yiyormusun kuzum kalsiyumdan da olabilir olmadı doktoruna söyle takviye olarak versin

Çok sağolun benimde ilk ateş başladı ikinci gün iyiydim 3 gün şiddetli baş ağrısı gözlerime vurdu dün olucem sandım ağrıdan gecede doğru uyuyamiyom habire kalkiyom bugün ağrı var ama hafiflemis baş ağrısı birde zayıfladım sanki göbeğim aşağı inmiş

Ateşi kontrol altında tutmak önemli parol mutlaka için, ılık duş alın inşallah en yakın zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…