- 23 Mart 2022
- 276
- 695
- 23
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.961
En rahatı baston puset zaten.ben oğluma baston model almıştım maclaren.hem hafif oluyor hem açıp kapaması kolayBebek arabası konusunda fikirlerinizi almaya ihtiyacım var. Aklımdaki model joie signature, e bebekte bakarken joie markasının baston pusetini de inceledim, baston puset için de doğumdan itibaren kullanılabilir ifadesi kullanılmış. Zaten Ankara’da nisan mayısa kadar dışarı pek çıkamayız. Baston puset kullanışlı mı olur nasıl olur ki
ÜzdüGenel kültür genel yeteneğe girdim çok zor değildi amaa öğlenden sonra olan eğitim bilimleri sınavını 2 dk ile kaçırdım almadılar sınava 14.32 de kapıdaydım. Sadece 2 dk falan dedik ama ikna olmadılar ☹
Hep haberlerde görüyordum bu sefer başıma geldi
Üzdü2 dakika için insan hayatını nasıl etkiliyorlar. Şimdi nolacak peki?
Ben girdiğim zaman gk gy çok zor gelmişti hatırlıyorum aslında alanından da girsen belki daha iyi puan yaparsın canım alan epey yükseltiyor ama sen memurluk istiyordun diye hatırlıyorum inşallah bebişin şansına güzel sonuçlar gelirÇok zordu bence canım valla hiçbir beklentim yok. Sınavda da çok zorlandım ben hep aynı pozisyonda oturunca bebiş kasıldı baya bir de tuvalet çok sıkıntı olduçocuk gibi hissettim kendimi
Çok üzüldüm canım ya ama işte ÖSYM sınavları öyle oluyor süreye çok dikkat ediyorlar şahsen ben ÖSYM sınavlarında görev bile almak istemiyorum ama alan var daha önünde alan epey yükseltir sıralamanı inşallah hayırlı sonuçların olurGenel kültür genel yeteneğe girdim çok zor değildi amaa öğlenden sonra olan eğitim bilimleri sınavını 2 dk ile kaçırdım almadılar sınava 14.32 de kapıdaydım. Sadece 2 dk falan dedik ama ikna olmadılar ☹
Hep haberlerde görüyordum bu sefer başıma geldi
O zamanlar değil ama akşam progestanı fitil olarak kullanıyorum sabaha dediğin tarzda su gibi akıntım oluyor leke filan yoksa endişelenme benceKızlar bir tuvaletten sonda birde hapşırdıktam sonra su gibi akıntım geldi baya ıslattı çamaşırımı çok korktum ayaklarımı kaldırıp yatıyorum şuan leke vs hiç bir şey yok var mı böyle bişi başına gelen
Kuzu bütün topic aynı anda suyumuz gelmeye karar vermediyse, terliyoruz benceKızlar bu akının beni sinirlerimi bozdu korkuyorum su gelmesinden diye doktor bişey yok dedi ama kendi doktorum izindeydi başka doktor baktı
Joieye çok baktım canım ama bence joie Brisk lx alma eski modeli daha iyimiş ama yenilenmiş halinden pek memnun değiller özellikle yatma oturma pozisyonu arkadan iple ayarlanıyormuş o hiç pratik değilmiş ben öyle olunca vazgeçtim joie Signature modeli güzelBebek arabası konusunda fikirlerinizi almaya ihtiyacım var. Aklımdaki model joie signature, e bebekte bakarken joie markasının baston pusetini de inceledim, baston puset için de doğumdan itibaren kullanılabilir ifadesi kullanılmış. Zaten Ankara’da nisan mayısa kadar dışarı pek çıkamayız. Baston puset kullanışlı mı olur nasıl olur ki
Alternatif bir yol olmasına sevindim canım. Bebeğin sana şans getirsin inşallahBilgisayar öğretmenliği için girecektim nasip değilmiş. Iyi ki ilk sınava girdim şimdi kasımda kpss nin 2. Oturumu var(dhbt) ona gircem artık oradan atanmaya çalışırım. Tabi o zaman da doğum yapmazsam :) artık onada giremezsem seneye artık napalim .
Ah Selizay çok şekersinKuzu bütün topic aynı anda suyumuz gelmeye karar vermediyse, terliyoruz bencebugün eşim kpss ye girdi onu bekledim. Eve geldiğimde donumda kuru yer kalmamıştı daha çok terliyoruz, havalar da sıcak akıntı da tuzu biberi
Çok teşekkürlerJoieye çok baktım canım ama bence joie Brisk lx alma eski modeli daha iyimiş ama yenilenmiş halinden pek memnun değiller özellikle yatma oturma pozisyonu arkadan iple ayarlanıyormuş o hiç pratik değilmiş ben öyle olunca vazgeçtim joie Signature modeli güzelOzlozz almıştı ben beğendiğim 1-2 modeli buraya ekleyeyim bakar incelersin
Litetrax E Bebek Arabası
Joie Litetrax E Bebek Arabası
Litetrax 4 DLX Bebek Arabası
Joie Litetrax 4 DLX Bebek Arabası
Chrome Bebek Arabası
Joie Chrome Bebek Arabası
Canım çişini kacirmadigindan emin misin .çünkü bu tarz durumlarda genelde idrar kaçıyor ve bu o kadar kendiliğinden oluyor ki sıkışmadan falan o yüzden karıştırmış olabilirsinKızlar bir tuvaletten sonda birde hapşırdıktam sonra su gibi akıntım geldi baya ıslattı çamaşırımı çok korktum ayaklarımı kaldırıp yatıyorum şuan leke vs hiç bir şey yok var mı böyle bişi başına gelen
Evet kesinlikle hisseder bir kaç haftaya sonrada tekmeler duyarsınız insNe güzel belki 1-2 haftaya benim eşim de hisseder ya bu benim 2. Hamileliğim ama 21. Haftadan ileri gidemedim o yüzden 30lu haftaları özellikle çok merak ediyorum
Ben de signature aldım canım. Memnunum diyebilmem için bebişle kullanmam lazımBebek arabası konusunda fikirlerinizi almaya ihtiyacım var. Aklımdaki model joie signature, e bebekte bakarken joie markasının baston pusetini de inceledim, baston puset için de doğumdan itibaren kullanılabilir ifadesi kullanılmış. Zaten Ankara’da nisan mayısa kadar dışarı pek çıkamayız. Baston puset kullanışlı mı olur nasıl olur ki
Canım ben de bugün kpss ye girdim gkgy bittiğinde yamyaştım üzerimdeki elbisemden küloduma kadar. Okul eve yakındı eve geldim duş aldım yeni kıyafetler giyip öyle gittim 2. Eğitim bilimleri oturumuna. 100 dk sonra yine yamyaştı tüm kıyafetlerim iç çamaşırım da. Ve de öyle kenarı falan değil sağlam bi sıcakta her yeri terliyor maalesef o yüzden tüm arkadaşlarım rahat olun çok normal ülke geneli çok çok sıcak.Kuzu bütün topic aynı anda suyumuz gelmeye karar vermediyse, terliyoruz bencebugün eşim kpss ye girdi onu bekledim. Eve geldiğimde donumda kuru yer kalmamıştı daha çok terliyoruz, havalar da sıcak akıntı da tuzu biberi
Aynen öyle külot yetişmiyor banaBen de signature aldım canım. Memnunum diyebilmem için bebişle kullanmam lazımbiz beğendik hafif ve kullanışlı bulduk aparatla puset de takılınca eh bu olsun baei dedik mutlaka mağazalarda incele karşılaştır. Ben beğendim ama herkesin beklentisi farklıdır kendin değerlendirmende fayda var
Canım ben de bugün kpss ye girdim gkgy bittiğinde yamyaştım üzerimdeki elbisemden küloduma kadar. Okul eve yakındı eve geldim duş aldım yeni kıyafetler giyip öyle gittim 2. Eğitim bilimleri oturumuna. 100 dk sonra yine yamyaştı tüm kıyafetlerim iç çamaşırım da. Ve de öyle kenarı falan değil sağlam bi sıcakta her yeri terliyor maalesef o yüzden tüm arkadaşlarım rahat olun çok normal ülke geneli çok çok sıcak.
Kız havlu peçete yumak olup totomun arasına kaçıyor benimAh Selizay çok şekersinhavlu peçeteye yatırım yaptım bende sırf bu yüzden
Nasıl başarıyorsunuz bilmem yawKız havlu peçete yumak olup totomun arasına kaçıyor benimben mi beceremiyorum bu işi
Kız hiç güleceğim yoktu Allahta seni güldürsünKız havlu peçete yumak olup totomun arasına kaçıyor benimben mi beceremiyorum bu işi
Yastık koyarak uyumayı dene canım, ben kaç gündür ağrıyla baş edemiyodum dün yastık denedim hiç hissetmedimGunaydin kizlarriki uc gundur benimde sanirim artik hamilelik belirtilerim basladi, bu gece ilk defa uyuyamadim bacak agrisindan sol bacagima dizime ve altina gece olunca agri ve kramp giriyor yaa cok kotu biseymis magnezyum iciyorum ona ragmen agriyor. Gunduzleri sikayetim yok gece olunca basliyor neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?