2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bir haftadır belim tutulmuş durumda bel tutukluğu mu başka bi şey mi onu da bilmiyorum sağ bacağımı yürümek için öne attığım an kuyruk sokumunun biraz yanında gibi şiddetli can yakıcı ağrı oluyo resmen kendi kendine geçer diye bi hafta bekledim ama yaşlılar gibi yürüyorum yani yürütmüyor bu durum nedir sizce doktoruma söyleyeceğim perşembe randevum var.

Gunadın güzel anneler ve bebikleri
Benim bu hafta karnım sanki biraz aşağı indi yada ben mi yanlış hissediyorum bu durumu yaşayan var mi

Benim ilk hamileligimde de olmuştu kuyruk sokumu ağrısı birden giriyor dimi . Sonra geçti ama

Kuşum ben geceleri ne zaman üşütsem o bahsettiğin ağrı kasık ağrısıyla birleşip oluyor. Bir kaç gün sürüyor. Geçen yaz belim tutulmuştu tamda o yeri ağrıtıyor. Sende üşütmüş olabilir misin? Geçmiş olsun.

Valla olabilir canım göbeği yağlayıp göbek açıp balkonda çok oturdum. Geceleri esiyor burası heralde ondan mu böyle oldu ne geçer inşallah geçsin de dersimi aldım bi daha yapmam asla

Valla olabilir canım göbeği yağlayıp göbek açıp balkonda çok oturdum. Geceleri esiyor burası heralde ondan mu böyle oldu ne geçer inşallah geçsin de dersimi aldım bi daha yapmam asla
Ondandır gece yatarken pike ile karnım ve belimi örtüyorum. Sende rüzgarlı havada o bölgeni koru bence.

selam kızlar, güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz için bu sabah sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum ilk dozumu, 2.doz 1 ay sonra olacakmış, bazı rutin kan tahlilleri için de kan aldılar idrar testi verdim, bir de şahit oldum kimseden de duymamıştım, karnımı mini el doppler i ile dinlediler bebeğin kalp atışına baktılar gitmişken sıpamın kalp atışlarını da duymuş oldum, inşallah kan, idrar sonuçlarımda da bir sorun çıkmaz

Yeni görev yerinizde sağlıkla huzurla oturun inşallah canım.
Çok teşekkür ederim canım
Sekreteriyle konuştuğumda 21 den sonra geç oluyor bakılmaz gibi bişey demişti sanki çok net hatırlamıyorum o telaşın arasında konuşmuştum. Ama burdakilerin sistemi mi garklı anlamadım ki şimdi geldim bekliyorum bakalım ne diyecek
Yeni yeriniz hayırlı olsun canım 19. Hafta biraz erken 21+ dan sonra en iyisi bende 22+3 te gitmiş olacağım
Sağol canım benim

Ben ayrıntılı için dün sabah gittim. SAT'a göre 21+3 ama 21+0 gibi ölçtü cihaz. Her şey normal dedi çok şükür. Doktor zaten gittiğim hastaneye haftanin bir günü gelen Doç. Perinatolog imiş. Kendi doktoruma 1 aydır gitmiyorum. Ayda bir çağırıyordu aslinda ama şimdi gitsem mi beklesem mi karar veremedim. Sizce ne zaman gitmeliyim kizlar?

Benim doktorum detaylıdan sonra ara beni sonucuna göre randevuyu kararlaştırırız demişti sonucunda bir sıkıntı olmadığına göre 3 hafta sonra gitsen olur canım

Doktoruna danış canım bence ara sor istersen

Kızlar perinatologtan şimdi çıktım binlerce şükür bebekte herhangi bi probleme rastlamadı.. 19+2 normalde ama 19+5 çıktı.. erken değil mi ayrıntılı için dedim hayır erken değil dedi.. bebekte problem yok ancak çok hızlı kilo artışım olduğunu söyledi zararlarını anlattı falan. 30.haftaya kadar sadece 2 kilo alacaksın dedi. Tüp bebeğe başladığımda 65tim şimdi 77 küsür çıktım. Aşırı aşırı hızlı aldım kilo dikkat edicem artık

Eğer bir sıkıntı yoksa 1.5 aya kadar uzayabiliyor
Muayene arası. Detaylıda da bir sıkıntı görülmediyse benim doktorum detaylıdan 10 gün sonra gel dedi.

Muayenenin güzel geçmesine sevindim, gözün aydın:)
Hızlı kilo artışının zararları neymiş canım? Ben de biraz hızlı aldım ama aldığım hiç belli olmuyor, ben anlıyorum sadece.

Benim de 4 ünde detaylı randevum var doktorum gidince evrakları bana gönder demişti bi sıkıntı yokmuş maşallah beklesenizde sorun olmaz muhtemelen

Muayenenin güzel geçmesine sevindim, gözün aydın:)
Hızlı kilo artışının zararları neymiş canım? Ben de biraz hızlı aldım ama aldığım hiç belli olmuyor, ben anlıyorum sadece.
Canım şimdi bebek iyi bi anomali, problem vs görmedim ama sen böyle almaya devam edersen gebelik sürecine kendin zarar verirsin artık dedi. Tansiyon, şeker, aşırı kanama, erken kanama tarzında şeyleri tetikler dedi. Karbonhidratı olabildiğince az tüketmeliymişim yürüyüş mutlaka yapacaksın dedi. Ben de bu taşınma işinden kurtuldum düzene geçtim artık dikkat edicem elimden geldiğince. Obez çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…