- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.001
Benim ilk hamileligimde de olmuştu kuyruk sokumu ağrısı birden giriyor dimi . Sonra geçti amaKızlar bir haftadır belim tutulmuş durumda bel tutukluğu mu başka bi şey mi onu da bilmiyorum sağ bacağımı yürümek için öne attığım an kuyruk sokumunun biraz yanında gibi şiddetli can yakıcı ağrı oluyo resmen kendi kendine geçer diye bi hafta bekledim ama yaşlılar gibi yürüyorum yani yürütmüyor bu durum nedir sizce doktoruma söyleyeceğim perşembe randevum var.
Kuşum ben geceleri ne zaman üşütsem o bahsettiğin ağrı kasık ağrısıyla birleşip oluyor. Bir kaç gün sürüyor. Geçen yaz belim tutulmuştu tamda o yeri ağrıtıyor. Sende üşütmüş olabilir misin? Geçmiş olsun.Kızlar bir haftadır belim tutulmuş durumda bel tutukluğu mu başka bi şey mi onu da bilmiyorum sağ bacağımı yürümek için öne attığım an kuyruk sokumunun biraz yanında gibi şiddetli can yakıcı ağrı oluyo resmen kendi kendine geçer diye bi hafta bekledim ama yaşlılar gibi yürüyorum yani yürütmüyor bu durum nedir sizce doktoruma söyleyeceğim perşembe randevum var.
Valla olabilir canım göbeği yağlayıp göbek açıp balkonda çok oturdum. Geceleri esiyor burası heralde ondan mu böyle oldu ne geçer inşallah geçsin de dersimi aldım bi daha yapmam aslaKuşum ben geceleri ne zaman üşütsem o bahsettiğin ağrı kasık ağrısıyla birleşip oluyor. Bir kaç gün sürüyor. Geçen yaz belim tutulmuştu tamda o yeri ağrıtıyor. Sende üşütmüş olabilir misin? Geçmiş olsun.
Ondandır gece yatarken pike ile karnım ve belimi örtüyorum. Sende rüzgarlı havada o bölgeni koru bence.Valla olabilir canım göbeği yağlayıp göbek açıp balkonda çok oturdum. Geceleri esiyor burası heralde ondan mu böyle oldu ne geçer inşallah geçsin de dersimi aldım bi daha yapmam asla
Canım bende de var. Su çok içiyorum ama oğlum hep mesane bölgesine baskı yapıyor o zaman daha fazla oluyor.Kızlar sürekli idrar hissi neden var işteyimelim kolum bağlı stres yapıyorum
Çok teşekkür ederim canımYeni görev yerinizde sağlıkla huzurla oturun inşallah canım.
Sekreteriyle konuştuğumda 21 den sonra geç oluyor bakılmaz gibi bişey demişti sanki çok net hatırlamıyorum o telaşın arasında konuşmuştum. Ama burdakilerin sistemi mi garklı anlamadım ki şimdi geldim bekliyorum bakalım ne diyecekCanım biraz erken olabilir ben 21+1de gittim genelde 21+ iyi diyorlar. 18-19 haftalarda giden bazı arkadaşları 21-22de tekrar çağırdıkları oldu diye hatırlıyorum hatta. Organları en iyi 21.haftada görünüyormuş bence ona göre ayarlamak lazım
Sağol canım benimYeni yeriniz hayırlı olsun canım19. Hafta biraz erken 21+ dan sonra en iyisi bende 22+3 te gitmiş olacağım
Ben ayrıntılı için dün sabah gittim. SAT'a göre 21+3 ama 21+0 gibi ölçtü cihaz. Her şey normal dedi çok şükür. Doktor zaten gittiğim hastaneye haftanin bir günü gelen Doç. Perinatolog imiş. Kendi doktoruma 1 aydır gitmiyorum. Ayda bir çağırıyordu aslinda ama şimdi gitsem mi beklesem mi karar veremedim. Sizce ne zaman gitmeliyim kizlar?Kızlar selam yaklaşık 1 aydır siteye belki 2 defa girmişimdir çoğu yazışmaları kaçırdım. Diyarbakıra taşındım sonunda.. ailem eşim evi yerleştirirken yardımcı oldu ancak yine de yoruldum bazen çok zorlandım.. ayrıntılı ultrasona girenleriniz oldu mu. Yarın 19 hafta 2 günlük olucaz ve saat 12.30 da perinatologta ayrıntılı ultrason randevum var erken mi acaba.. hiç bi doktoru tanımıyorum araştırma imkanım da olmadı.. daha düzenli gidececeğim doktoru bile bulamadım. Perinatologu öylesine birindrn duyunca randevu alıverdim Ahmet yalınkaya diye biri.. diyarbakırda düzenli gidebileceğim iyi bi doktoru önerebilecek olan var mı.. bi de ayrıntılıya erken mi gidiyorum acaba
Benim doktorum detaylıdan sonra ara beni sonucuna göre randevuyu kararlaştırırız demişti sonucunda bir sıkıntı olmadığına göre 3 hafta sonra gitsen olur canımBen ayrıntılı için dün sabah gittim. SAT'a göre 21+3 ama 21+0 gibi ölçtü cihaz. Her şey normal dedi çok şükür. Doktor zaten gittiğim hastaneye haftanin bir günü gelen Doç. Perinatolog imiş. Kendi doktoruma 1 aydır gitmiyorum. Ayda bir çağırıyordu aslinda ama şimdi gitsem mi beklesem mi karar veremedim. Sizce ne zaman gitmeliyim kizlar?
Doktoruna danış canım bence ara sor istersenBen ayrıntılı için dün sabah gittim. SAT'a göre 21+3 ama 21+0 gibi ölçtü cihaz. Her şey normal dedi çok şükür. Doktor zaten gittiğim hastaneye haftanin bir günü gelen Doç. Perinatolog imiş. Kendi doktoruma 1 aydır gitmiyorum. Ayda bir çağırıyordu aslinda ama şimdi gitsem mi beklesem mi karar veremedim. Sizce ne zaman gitmeliyim kizlar?
Eğer bir sıkıntı yoksa 1.5 aya kadar uzayabiliyorBen ayrıntılı için dün sabah gittim. SAT'a göre 21+3 ama 21+0 gibi ölçtü cihaz. Her şey normal dedi çok şükür. Doktor zaten gittiğim hastaneye haftanin bir günü gelen Doç. Perinatolog imiş. Kendi doktoruma 1 aydır gitmiyorum. Ayda bir çağırıyordu aslinda ama şimdi gitsem mi beklesem mi karar veremedim. Sizce ne zaman gitmeliyim kizlar?
Muayenenin güzel geçmesine sevindim, gözün aydın:)Kızlar perinatologtan şimdi çıktım binlerce şükür bebekte herhangi bi probleme rastlamadı.. 19+2 normalde ama 19+5 çıktı.. erken değil mi ayrıntılı için dedim hayır erken değil dedi.. bebekte problem yok ancak çok hızlı kilo artışım olduğunu söyledi zararlarını anlattı falan. 30.haftaya kadar sadece 2 kilo alacaksın dedi. Tüp bebeğe başladığımda 65tim şimdi 77 küsür çıktım. Aşırı aşırı hızlı aldım kilo dikkat edicem artık
Benim de 4 ünde detaylı randevum var doktorum gidince evrakları bana gönder demişti bi sıkıntı yokmuş maşallah beklesenizde sorun olmaz muhtemelenBen ayrıntılı için dün sabah gittim. SAT'a göre 21+3 ama 21+0 gibi ölçtü cihaz. Her şey normal dedi çok şükür. Doktor zaten gittiğim hastaneye haftanin bir günü gelen Doç. Perinatolog imiş. Kendi doktoruma 1 aydır gitmiyorum. Ayda bir çağırıyordu aslinda ama şimdi gitsem mi beklesem mi karar veremedim. Sizce ne zaman gitmeliyim kizlar?
Canım şimdi bebek iyi bi anomali, problem vs görmedim ama sen böyle almaya devam edersen gebelik sürecine kendin zarar verirsin artık dedi. Tansiyon, şeker, aşırı kanama, erken kanama tarzında şeyleri tetikler dedi. Karbonhidratı olabildiğince az tüketmeliymişim yürüyüş mutlaka yapacaksın dedi. Ben de bu taşınma işinden kurtuldum düzene geçtim artık dikkat edicem elimden geldiğince. Obez çıktımMuayenenin güzel geçmesine sevindim, gözün aydın:)
Hızlı kilo artışının zararları neymiş canım? Ben de biraz hızlı aldım ama aldığım hiç belli olmuyor, ben anlıyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?