2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben de sürekli karbonhidrat tüketiyorum çünkü bulantımı alıyor. Hayatımda yemediğim kadar ekmek yiyorum Bacak ağrılarım için bir aydır hatta belki daha fazla oldu günlük yarım saat yürüyorum.

Üzülme canım inşaallah daha fazla almayız. Bence tüp bebek ilaçları da kilo yapıyor çünkü ben 12. haftaya kadar ilaçları kullanmaya devam ettim o zamana kadar çok kilo aldım, karnım kocaman olmuştu. Üstelik hiç yiyemiyordum ve hep kusuyordum. Karnım şimdi daha küçük

Eyvah eyvah benim doktor bir şey demiyor Allahtan ama ben de biraz dikkat edeyim beni tatlılar mahvediyor ya sürekli tatlı istiyorum obezlik sorun değil alışkınım ben bebeğe bir şey olmasın erken doğumu tetiklemesin

Kendine tatlı niyetine sağlıklı atıştırmalıklar yapmayı dene istersen canım. Ne bileyim muzlu yulaflı belki hurmalı pekmezli ballı kekler falan filan.. tabi diğer tatlıların yerini ne kadar tutar bilinmez ama için biraz daha rahatlar en azından

Çok mantıklı canım biraz araştırayım sağlıklı tatlıları en iyisi tabi yerini tutmaz ama en azından tatlı isteğimi köreltir keşke şöyle doğuştan zayıf iştahsız olan insanlardan olsaydım

Kontrolün iyi geçmesine sevindim.. sağlıkla büyümeye devam etsin bebeğin..
Ben de birinci sınıf obez çıkıyorum maalesef.. hamilelikte kilo almadım ama zaten yüksek başladım. tüp bebek ilaçları etkiliyor, kortizon etkiliyor. Bir de kortizon kullanırken yememe içmeme, tuz tüketimine hiç dikkat etmedim. Garip şekilde kalınlaştım.. Son aylarda çok kilo alınıyor dedikleri için bu dönemlerde almamaya çalışıyorum ben de..

Keşke ama bazılarımız yemek için yaşıyoruz maalesef.. bir dönemler brokoli çok popülerdi.. bir adam brokoli yiyip doksan yaşına kadar yaşayacaksam ne anladım o hayattan demişti. Ben de bu fikri benimseyenlerdenim

Merhaba güzel anneler uzun zamandir yazamıyorum calıstiğım için herkes iyidir inşallah biz gayet iyiyiz kizımla 21 haftalık olduk aşimızı olduk herkes odalari almaya basladi sanirım ben daha bisey almadım sadece 1 2 tulum aldım 20+4kontrolunde okadar bide cok hareketli benim miniğim sizde durumlar nasıl

Kızlar benim de akıntım vardı sarımsı.yaklaşık 1 haftadır.bugün gittik çok şükür normalmiş herhangi bi enfeksiyon yok dedi.çamaşırda sarı görmen normal o enfeksiyon değil dedi rahatladım.normal kontrol zamanım olmadığı için aradan almıştı hızlıca da bebeğe baktı çok şükür herşey yolunda.tetenozu da sordum.steril bi hastanede doğum yapacaksan gerek yok ama bi zararı da yok sen bilirsin dedi.benim ilk gebeliğimde de doktorum aynı şeyi söylemişti ben aşı olmamıştım bi sıkıntı da olmadı.bunda da yaptırmayı düşünüyorum

Ben de birşey almadım daha 32 yi geçelm bakarız diyorum. Acelem yok. Kızımdan kalma elzem eşyalar var. Bebek Arabası beşik küvet reflü yatağı gibi.
Benim oğlan ultrasona hep sabah erken ve aç gidiyor doğal olarak çok hareketli değil ama genelde poposu dönük oluyor onu düzeltmek için uğraşıyoruz.
Aşıyı da ben bu hafta olacağım. 4 hafta sonra 2. Doz olacağım.
Durumlar iyi arada pıt pıtlıyoruz. Kilo olarak ben almadım kilo hala. 1 kg aldım ama başta verdiğim kiloyu bile almamış sayılıyorum. Açıkçası dert etmiyorum doktor her seferinde tartıyor. Ve birşey demedi bu konuda. Gelişimi de iyi. Kilosu da gününe göre ileride. Benim kilo almama sebebim bir de stres malum yaşananlardan sonra gebelik benim için çalkantılı geçiyor. Burada gülüp eğleniyorum ama bazı zamanlar çok zor geçiyor.

Canım benim inşallah yolu yarıladık inşallah gule eglene tamamliycaz kilo konusunde 62 ile hamile kaldım suan 67 kg yum aylık 2 kilo alıyorum 12 haftadan beri olcüyor bebesde onde biraz hem boy hem kilo annesi 170 olunca tabi

Bizde ilk alisverisini yaptik tulum alt.ust takim corap felan ama daha cok alincak seyler var cok guzel heyecan o alisveriste daha bi ikna oluyo insan anne olacagina. Odamizi agustos sonu siparis edecegiz insallah bakalim saglicakla kullansin hepsi cicilerini❤

Benim eşim 170 ben 160 ben 66 ile hamile kaldım 64üm şu anda. Zaten tontik biri olarak takmıyorum

Ay evwt hemde nasıl ben kiyafetlerini alirken duygulanip agladim bunlarımi giyicek güzel kizım diye cok güzel bisey gercekten cok sükür

Ay çok haklı ama asla brokoli yiyemem 2 al 1 ver ite kaka geldik otuzlara
Ben de daha çok bir şey almadım canım küvet seti aldım geçen o yani 28. Haftadan sonra başlayacağım nasipse yarın gideceğim tetanoz aşısı olmaya 20+0 oluyoruz ay geçen gittiğim de pek hareketliydi durmuyordu yerinde normalde tam tersiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…