- 22 Mayıs 2019
- 889
- 1.283
- 63
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.021
Ben de sürekli karbonhidrat tüketiyorum çünkü bulantımı alıyor. Hayatımda yemediğim kadar ekmek yiyorumCanım şimdi bebek iyi bi anomali, problem vs görmedim ama sen böyle almaya devam edersen gebelik sürecine kendin zarar verirsin artık dedi. Tansiyon, şeker, aşırı kanama, erken kanama tarzında şeyleri tetikler dedi. Karbonhidratı olabildiğince az tüketmeliymişim yürüyüş mutlaka yapacaksın dedi. Ben de bu taşınma işinden kurtuldum düzene geçtim artık dikkat edicem elimden geldiğince. Obez çıktım
Eyvah eyvahCanım şimdi bebek iyi bi anomali, problem vs görmedim ama sen böyle almaya devam edersen gebelik sürecine kendin zarar verirsin artık dedi. Tansiyon, şeker, aşırı kanama, erken kanama tarzında şeyleri tetikler dedi. Karbonhidratı olabildiğince az tüketmeliymişim yürüyüş mutlaka yapacaksın dedi. Ben de bu taşınma işinden kurtuldum düzene geçtim artık dikkat edicem elimden geldiğince. Obez çıktım
Teşekkürler çokGünaydın güzellikler...
Canım bende çok araba araştırdım çok da beğendiklerim oldu ama fiyatlar fena. Sonra letgo dan chico late way plus aldım pusetli 1300 TL ye bir güzelde yıkadım. Hem baston araba hem puset takılıyor. Fikir olur en azından :)
Kafamdaki soru işaretinden biri de buydu aslında kaç aylıkken geçebiliriz diyekesinlikle baston pusetler en iyisi. Kızım 5 aylıktı baston pusete geçmiştik. 2,5 yaşında hala kullanıyoruz.
Kendine tatlı niyetine sağlıklı atıştırmalıklar yapmayı dene istersen canım. Ne bileyim muzlu yulaflı belki hurmalı pekmezli ballı kekler falan filan.. tabi diğer tatlıların yerini ne kadar tutar bilinmez ama için biraz daha rahatlar en azındanEyvah eyvahbenim doktor bir şey demiyor Allahtan ama ben de biraz dikkat edeyim beni tatlılar mahvediyor ya sürekli tatlı istiyorum obezlik sorun değil alışkınım ben bebeğe bir şey olmasın erken doğumu tetiklemesin
Çok mantıklı canım biraz araştırayım sağlıklı tatlıları en iyisi tabi yerini tutmaz ama en azından tatlı isteğimi köreltir keşke şöyle doğuştan zayıf iştahsız olan insanlardan olsaydımKendine tatlı niyetine sağlıklı atıştırmalıklar yapmayı dene istersen canım. Ne bileyim muzlu yulaflı belki hurmalı pekmezli ballı kekler falan filan.. tabi diğer tatlıların yerini ne kadar tutar bilinmez ama için biraz daha rahatlar en azından
Kontrolün iyi geçmesine sevindim.. sağlıkla büyümeye devam etsin bebeğin..Canım şimdi bebek iyi bi anomali, problem vs görmedim ama sen böyle almaya devam edersen gebelik sürecine kendin zarar verirsin artık dedi. Tansiyon, şeker, aşırı kanama, erken kanama tarzında şeyleri tetikler dedi. Karbonhidratı olabildiğince az tüketmeliymişim yürüyüş mutlaka yapacaksın dedi. Ben de bu taşınma işinden kurtuldum düzene geçtim artık dikkat edicem elimden geldiğince. Obez çıktım
Keşke ama bazılarımız yemek için yaşıyoruz maalesef.. bir dönemler brokoli çok popülerdi.. bir adam brokoli yiyip doksan yaşına kadar yaşayacaksam ne anladım o hayattan demişti. Ben de bu fikri benimseyenlerdenimÇok mantıklı canım biraz araştırayım sağlıklı tatlıları en iyisi tabi yerini tutmaz ama en azından tatlı isteğimi köreltir keşke şöyle doğuştan zayıf iştahsız olan insanlardan olsaydım
Ben de birşey almadım daha 32 yi geçelm bakarız diyorum. Acelem yok.Merhaba güzel anneler uzun zamandir yazamıyorum calıstiğım için herkes iyidir inşallah biz gayet iyiyiz kizımla 21 haftalık olduk aşimızı olduk herkes odalari almaya basladi sanirım ben daha bisey almadım sadece 1 2 tulum aldım20+4kontrolunde okadar bide cok hareketli benim miniğim sizde durumlar nasıl
Canım benim inşallah yolu yarıladık inşallah gule eglene tamamliycaz kilo konusunde 62 ile hamile kaldım suan 67 kg yum aylık 2 kilo alıyorum 12 haftadan beri olcüyor bebesde onde biraz hem boy hem kilo annesi 170 olunca tabiBen de birşey almadım daha 32 yi geçelm bakarız diyorum. Acelem yok.Kızımdan kalma elzem eşyalar var. Bebek Arabası beşik küvet reflü yatağı gibi.
Benim oğlan ultrasona hep sabah erken ve aç gidiyor doğal olarak çok hareketli değil ama genelde poposu dönük oluyor onu düzeltmek için uğraşıyoruz.
Aşıyı da ben bu hafta olacağım. 4 hafta sonra 2. Doz olacağım.
Durumlar iyi arada pıt pıtlıyoruz. Kilo olarak ben almadım kilo hala. 1 kg aldım ama başta verdiğim kiloyu bile almamış sayılıyorum. Açıkçası dert etmiyorum doktor her seferinde tartıyor. Ve birşey demedi bu konuda. Gelişimi de iyi. Kilosu da gününe göre ileride.Benim kilo almama sebebim bir de stres malum yaşananlardan sonra gebelik benim için çalkantılı geçiyor. Burada gülüp eğleniyorum ama bazı zamanlar çok zor geçiyor.
Bizde ilk alisverisini yaptik tulum alt.ust takim corap felan ama daha cok alincak seyler var cok guzel heyecan o alisveriste daha bi ikna oluyo insan anne olacagina. Odamizi agustos sonu siparis edecegiz insallah bakalim saglicakla kullansin hepsi cicilerini❤Merhaba güzel anneler uzun zamandir yazamıyorum calıstiğım için herkes iyidir inşallah biz gayet iyiyiz kizımla 21 haftalık olduk aşimızı olduk herkes odalari almaya basladi sanirım ben daha bisey almadım sadece 1 2 tulum aldım20+4kontrolunde okadar bide cok hareketli benim miniğim sizde durumlar nasıl
Benim eşim 170 ben 160Canım benim inşallah yolu yarıladık inşallah gule eglene tamamliycaz kilo konusunde 62 ile hamile kaldım suan 67 kg yum aylık 2 kilo alıyorum 12 haftadan beri olcüyor bebesde onde biraz hem boy hem kilo annesi 170 olunca tabi
Ay evwt hemde nasıl ben kiyafetlerini alirken duygulanip agladim bunlarımi giyicek güzel kizım diye cok güzel bisey gercektenBizde ilk alisverisini yaptik tulum alt.ust takim corap felan ama daha cok alincak seyler var cok guzel heyecan o alisveriste daha bi ikna oluyo insan anne olacagina. Odamizi agustos sonu siparis edecegiz insallah bakalim saglicakla kullansin hepsi cicilerini❤
Anladım canım olsun saglıklı olsunlarda kilolar gelir giderBenim eşim 170 ben 160ben 66 ile hamile kaldım 64üm şu anda. Zaten tontik biri olarak takmıyorum
Ay çok haklı ama asla brokoli yiyememKeşke ama bazılarımız yemek için yaşıyoruz maalesef.. bir dönemler brokoli çok popülerdi.. bir adam brokoli yiyip doksan yaşına kadar yaşayacaksam ne anladım o hayattan demişti. Ben de bu fikri benimseyenlerdenim
Ben de daha çok bir şey almadım canım küvet seti aldım geçen o yani 28. Haftadan sonra başlayacağım nasipseMerhaba güzel anneler uzun zamandir yazamıyorum calıstiğım için herkes iyidir inşallah biz gayet iyiyiz kizımla 21 haftalık olduk aşimızı olduk herkes odalari almaya basladi sanirım ben daha bisey almadım sadece 1 2 tulum aldım20+4kontrolunde okadar bide cok hareketli benim miniğim sizde durumlar nasıl
Hayırlı olsun canım Maltepe’ye mi atandınKızlar selamlar hepinize.
Detaylı ultrasona girdim, çok şükür her şey normal.
Ve tayinim çıktı, evime yürüme mesafesi bir okula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?