2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlaar eşleriniz ne zaman hissetti bebişin hareketini. Yani kaçıncı haftada dışardan anlaşılıyo
Benim 2. gebeliğim 17. haftada ben hissettim. 19. Haftada eşim hissetti.. İlk gebeliginse biraz daha geç olabilir. Tabi bebeğin konumu vs de etkiliyor hissetme zamanını

Merhaba kızlar iyi akşamlar dilerim herkese, geçen hafta çarşamba günü 21+1'de detaylı ultrasona girdim güzel de geçti çok şükür ama doktora servikal uzunluğu sordum "problem yok" dedi henüz kendi doktoruma da gitmedim de ben bana verilen kağıda baktığımda 3.25 cm yazıyor sizce düşük mu?

Plasenta ön duvar yerleşimli kanala doğru uzanıyor ama yukarı çıkma ihtimali yüksek dedi sadece bunun takibini önerdi rahim ağzı uzunluğu hakkında hiçbir uyarıda bulunmadı.

Benim de 3.4 cm canım şu an sadece progestan kullanıyorum bir sıkıntı yok dedi doktor 25 özellikle sınır ondan bir şey dememiştir sen kendi doktoruna sorarsın yine de

Tüp bebrk ilaçları kesinlikle kilo yapıyor katılıyorum canım
Canan hanım bana da demiyordu canım hatta her randevuda 3 kilo almış da gelmiş oluyordum yine de çok bişey demiyordu bu doktor paylayınca kendime geldim ama canan hanımdan ayrıldığıma çok çok üzüldüm ya
Sağol canım hepimizin inşallah.. ben de dikkat etmedim valla

Aynı durumdayım ya her gittiğimde 2şer 3er alıp gidiyorum ama şu anlık bir şey demedi işime geliyor rahat rahat yiyorum iyi mi yapıyor bilmiyorum tabi Canan hanım iyi gerçekten seviyorum içim sine sine gidiyorum inşallah orada da bulursun içine sinen bir doktor hiç araştırma fırsatın oldu mu

Kızlar bunu alacağım nasıl sizce?
Fiyatı da kendi de çok iyi görünüyor hemde 2 si bir arada . Peki bu brbek arabası lac yaşına kadar kullanılıyor bende de var bi tane ama en fazla 1 yaşına kadar kullanabildim sonra icin e sığmadı bastona geçtim 4 yaşına kadar kullandık.
Bu arabada benimkine benziyor

Kızlar selam. Diz kapagı
Oy oy küçük kızımı çişe alıştırmaya çalışıorum sürekli altına yapıor ne olacak sonumuz bilmiorum
Olacak olacak bi anda olacak. Bence süreci geciktiren tek şey bence kızmak mimik bişe değiştirmemek gerek. Bol sabırlar diliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…