- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.041
Benim 4 gün önce falan hissetti. Onun üstüne 2 kez falan da hissetti. ama benim 2. Gebelik ve karnım biraz fazla büyük sanırım ondanKızlaar eşleriniz ne zaman hissetti bebişin hareketini. Yani kaçıncı haftada dışardan anlaşılıyo
Hadi darısı bize yaa çatlıcaz . Beni sevmiyo herhalde kızım diye üzülüyoBenim 4 gün önce falan hissetti. Onun üstüne 2 kez falan da hissetti. ama benim 2. Gebelik ve karnım biraz fazla büyük sanırım ondan
Sabahları vuruyorlar daha çok. Sırt üstü yatıp ayağını uzatabilirsin. O zaman hissediliyorHadi darısı bize yaa çatlıcaz . Beni sevmiyo herhalde kızım diye üzülüyo
Bizde de daha yok canım eşim henüz o duyguyu tadamadı inşallah 2-3 haftaya o da hissederHadi darısı bize yaa çatlıcaz . Beni sevmiyo herhalde kızım diye üzülüyo
Geçen hafta net hissetti canım babası elini koyunca başlıyor benim kız çıldırmayaKızlaar eşleriniz ne zaman hissetti bebişin hareketini. Yani kaçıncı haftada dışardan anlaşılıyo
Benim 2. gebeliğim 17. haftada ben hissettim. 19. Haftada eşim hissetti.. İlk gebeliginse biraz daha geç olabilir. Tabi bebeğin konumu vs de etkiliyor hissetme zamanınıKızlaar eşleriniz ne zaman hissetti bebişin hareketini. Yani kaçıncı haftada dışardan anlaşılıyo
Aynen cnm haklısın şimdi daha iyim teşekkürlerCanım bende de var. Su çok içiyorum ama oğlum hep mesane bölgesine baskı yapıyor o zaman daha fazla oluyor.
Yok canım pendik civarında. Benim oturduğum eve 1 km mesafede.Hayırlı olsun canım Maltepe’ye mi atandın
Pendik demek hangi okul canımYok canım pendik civarında. Benim oturduğum eve 1 km mesafede.
Benim de 3.4 cm canım şu an sadece progestan kullanıyorum bir sıkıntı yok dedi doktor 25 özellikle sınır ondan bir şey dememiştir sen kendi doktoruna sorarsın yine deMerhaba kızlar iyi akşamlar dilerim herkese, geçen hafta çarşamba günü 21+1'de detaylı ultrasona girdim güzel de geçti çok şükür ama doktora servikal uzunluğu sordum "problem yok" dedi henüz kendi doktoruma da gitmedim de ben bana verilen kağıda baktığımda 3.25 cm yazıyor sizce düşük mu?
Plasenta ön duvar yerleşimli kanala doğru uzanıyor ama yukarı çıkma ihtimali yüksek dedi sadece bunun takibini önerdi rahim ağzı uzunluğu hakkında hiçbir uyarıda bulunmadı.
Tüp bebrk ilaçları kesinlikle kilo yapıyor katılıyorum canımÜzülme canım inşaallah daha fazla almayız. Bence tüp bebek ilaçları da kilo yapıyor çünkü ben 12. haftaya kadar ilaçları kullanmaya devam ettim o zamana kadar çok kilo aldım, karnım kocaman olmuştu. Üstelik hiç yiyemiyordum ve hep kusuyordum. Karnım şimdi daha küçük
Canan hanım bana da demiyordu canımEyvah eyvahbenim doktor bir şey demiyor Allahtan ama ben de biraz dikkat edeyim beni tatlılar mahvediyor ya sürekli tatlı istiyorum obezlik sorun değil alışkınım ben bebeğe bir şey olmasın erken doğumu tetiklemesin
Sağol canım hepimizin inşallah.. ben de dikkat etmedim vallaKontrolün iyi geçmesine sevindim.. sağlıkla büyümeye devam etsin bebeğin..
Ben de birinci sınıf obez çıkıyorum maalesef.. hamilelikte kilo almadım ama zaten yüksek başladım. tüp bebek ilaçları etkiliyor, kortizon etkiliyor. Bir de kortizon kullanırken yememe içmeme, tuz tüketimine hiç dikkat etmedim. Garip şekilde kalınlaştım.. Son aylarda çok kilo alınıyor dedikleri için bu dönemlerde almamaya çalışıyorum ben de..
Aynı durumdayım ya her gittiğimde 2şer 3er alıp gidiyorum ama şu anlık bir şey demedi işime geliyor rahat rahat yiyorumTüp bebrk ilaçları kesinlikle kilo yapıyor katılıyorum canım
Canan hanım bana da demiyordu canımhatta her randevuda 3 kilo almış da gelmiş oluyordum yine de çok bişey demiyordu bu doktor paylayınca kendime geldim ama canan hanımdan ayrıldığıma çok çok üzüldüm ya
Sağol canım hepimizin inşallah.. ben de dikkat etmedim valla
Fiyatı da kendi de çok iyi görünüyor hemde 2 si bir arada . Peki bu brbek arabası lac yaşına kadar kullanılıyor bende de var bi tane ama en fazla 1 yaşına kadar kullanabildim sonra icin e sığmadı bastona geçtim 4 yaşına kadar kullandık.Kızlar bunu alacağım nasıl sizce?
Özelden yazayımPendik demek hangi okul canım
Olacak olacak bi anda olacak. Bence süreci geciktiren tek şey bence kızmak mimik bişe değiştirmemek gerek. Bol sabırlar diliyorum .Oy oy küçük kızımı çişe alıştırmaya çalışıorum sürekli altına yapıor ne olacak sonumuz bilmiorum
Kaç yaşında kızın canım? Allah yardımcın olsun zor ve yıpratıcı bir süreç ama bebiş gelmeden halletmek çok çok iyi olacakOy oy küçük kızımı çişe alıştırmaya çalışıorum sürekli altına yapıor ne olacak sonumuz bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?