2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Oy oy küçük kızımı çişe alıştırmaya çalışıorum sürekli altına yapıor ne olacak sonumuz bilmiorum
Kızınız nekadarlık?bizde doktor ısrar etmeyin sadece teklif edin kendisi kabul ederde lazımlığa yapsın istemezse zorlamayın demişti biz sürekli teklif ediyorduk reddediyrodu.2 yaş 9 aylıktı kendi dedi lazımlığa yapıcam diye hemen çıkarttım lazımlık oturdu yaptı öyle olunca hemen attım bezi.artık bez bitti tuvalete yapıcaz dedim.ilk gece alıştırma külotu giydirdim altına yaptı kalktı ağladı huylandı falan o günden sonra birdaha gece kaçırmadı.gündüz oynarken falan dalıp altına kaçırdığı oluyor ama gündüz çıkarınca gece de takmayın gece ayrı gündüz ayrı denemeyin ve bir kere bezi atınca geri dönmeyin yoksa alışmıyorlar altına da yapsa bez vermeyin sürece başladığınızda

Günaydın güzellikler.
Yok canım pendik civarında. Benim oturduğum eve 1 km mesafede.
Tebrik ederimmm
aynı ilçedeyiz :)

Kızlar birde kaç gündür soracağım unutuyorum. Benim büyük tuvaletim (çok özür diliyorum) çok koyu yeşil. Vİtamin ve kan haplarına başladım ondan olabilir mi?

Kızlaar eşleriniz ne zaman hissetti bebişin hareketini. Yani kaçıncı haftada dışardan anlaşılıyo
Benimki çok erken hissetti, hatta ben bile hissetmeye başlayalı birkaç gün olmuştu daha. Küçük bir pıt yapınca hemen elini karnıma koydu, kızım güm diye tekmeyi yapıştırdı o sırada. Aşırı kuvvetliydi, bir daha da o kadar güçlü vurmadı. Babasının şansına denk geldi :) Bazen çok ritmik hareketleri oluyor, sanırım hıçkırıyor. Tam o zaman hemen eşimi çağırıp elini koyuyorum. Onları hissedebiliyor. Genelde de akşam yemekten sonra sırt üstü yatınca oluyor.

15 kiloya kadar diyor canım . Bizim komşu kullanıyor çok memnun

Oy oy küçük kızımı çişe alıştırmaya çalışıorum sürekli altına yapıor ne olacak sonumuz bilmiorum
Ben çok uğraştım hiçbirinde yapmadı sonradan kendi ben lazimliğa yapicam dedi o gün hemen attık bezi yani kendi isteyince oluyor diğer türlü çok zor . Geceleri biraz zorlandım baya yaptı altına ama hic bez takmadım kafası karışmasın diye

Kizlar günaydın simdi doktordan ciktik hersey yolunda çok şükür gelecek hafta detayli ultrason icin gidecez elleriyle yüzünü kapatmış bizim oglan ama el ayak herseyi belliydi normal ultrasonda bile hazimsizlik icin nexium diye bir ilac verdi doktor sabah ac karnina kullanicambide karaciger.enzimleri ast alt yuksek biraz diye gastroentroloji bölümüne yönlendirdi

oyy kolay gelsin. kaç yaşında :) 2,5 yaşından 1 ay önce alıştırmıştım ben de. Gündüz kolay alıştı ama şuan 3.5 yaşında ve geceleri hala bez bağlıyorum. Gece kaldıramıyorum çişe bir türlü. Çok da su içiyor. Nasıl bırakıcaz geceleri bilmiyorum.

ben o hatayı yaptım işte. 1 sene önce bezi bıraktık ama geceleri hala bez bağlıyorum

kızlar demir hapını tok karnına içen var mı? Bana sabahları aç karnına demişti ama bu sabah unutmuşum içmeyi. Şimdi tokum içsem olur mu acaba yoksa acıkmayı mı bekleyeyim?

kızlar demir hapını tok karnına içen var mı? Bana sabahları aç karnına demişti ama bu sabah unutmuşum içmeyi. Şimdi tokum içsem olur mu acaba yoksa acıkmayı mı bekleyeyim?
ben aç karnına tiroid ilacı içtiğim için demiri ne zaman içeyim deyince kahvaltıdan 2 saat sonra iç demişti doktor canım.o şekilde yapabilirsin.

Geceleri kızım da kalkmak istememişti. Ağlıyordu kaldırınca. Sonra kaldırmadım ama hiç yapmadı altına. Meğerse kalkmaya ihtiyacı yokmuş.

Bende sabah troid ilacı içiyorum gece yatmadan içiyorum Demir’i.doktor demir içmeden 2 saat önce yemeyi kes demişti bende yatmadan içiyorum

Kızlar her sene Şubat ayında e bebekte hergün bi markada yüzde 30 indirim oluyor.acelesi olmayan ürünlerinizi Şubat ayına bırakabilirsiniz.önceki hamileliğimde şubatta 5 aylık hamileydim park yatağı falan hep indirimli almıştım.bunda da oto koltuğu, emzik vb ürünleri şubata bırakacağım

ne kadar çok Pendikte yaşayan var yahu :) Ben de Pendik'te yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…