- 1 Eylül 2021
- 5.323
- 19.933
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.221
Valla canım benim de moralim bozuldu. Şaşırdım yani bu kadar kısa olmasına. Diğer gebeliğimde doğum paketi almayıp parasını ödeyip gitmiştim. Acaba diyorum doğum paketi içinde olduğu için mi böyle yaptılar. Ben kendi doktorumdan normal randevu aldım ama sağolsun diğerinden memnun kalmadığımı söyleyince her şeye baktı.Canım benim dediğim kavanozda olanı. Bi arkadaşımla konuştum hiç gümüş kapağa gerek yok hiç kullanmadım kremker yeterli falan dedi kafam karıştı iyice ben de normalde gümüş kapak alacaktım. Seninki hamgi marka gümüş kapak?
Şaibeler var canım, iptal olur mu belli değil süre geçince alınan kararlar hangi niyetle alındı ancak anlaşılır
Ya moralim bozuldu şu an. Çok ayıp yaptığı doktorun resmen gün sayıyoruz insan heyecan ve merakla gidiyor. Bize de aynısını yapar o zaman. Sen kendi doktorundan ayrıntılı muayenesi mi aldın yoksa klasik muayene mi?
1 kg aldım onu da bu hafta aldım.hemşireye dedim ya hiç almamıştım birden 1 kg nasıl aldım diye.bundan sonra daha hızlım kilo alırsın dedi.internette de bebek eşi ile aynı ağırlıktaymış bu haftada öyle diyor birde suyu var.zaten 1 kg ya yakın ediyor.geçen hamileliğimde doğum yaptım eve geldim hemen tartıldım 7 kg gitmiştiKızlar kaç kilo aldınız?
Kabız olunca gördüğün asla gerçek olamaz. En az bir kilo eksik olmalısın. Daha çok bile olabilir.56,5la başladım 59 gördüm hayatımda ilk defaama 2 gündür kabızım onu hesap edersek kaçım acaba
Ya her şeyine baktı bakmasına ama bize hiçbir şey söylemedi. Mesela işte şurası kalbi burası midesi vs diye. Ultrason çıktısı da vermedi. CD verdi onda görüntüler var ama işte bacak kemiği damarları vs var. Yüzü, gözü, elleri, ayakları falan hiçbirinin fotoğrafını vermedi15 dk mıbenim doktorum bana 1 saat sürecek yaklaşık demişti. Gerçekten tuhafmış.
Kızımda da cihat şene gitmiştim bebek dönsün diye sabah 9da girip akşam 6 da çıkmıştık
Bütün hevesin kursağında kalmıştır. Benim doktorum perinatolog. Beni sakinleştirmek için her kontrol sonrası hadi bir foto alalım der. Bazen empati gerek. Sadece işini iyi yapmak gerekmiyor.Ya her şeyine baktı bakmasına ama bize hiçbir şey söylemedi. Mesela işte şurası kalbi burası midesi vs diye. Ultrason çıktısı da vermedi. CD verdi onda görüntüler var ama işte bacak kemiği damarları vs var. Yüzü, gözü, elleri, ayakları falan hiçbirinin fotoğrafını vermedi
Ben 4 Levent tarafindayim canım, Avrupa yakası daha az sanırımGünaydın kızlarAnadolu yakası buluşma mı ayarlıyor. Avrupa yakası yok mu
Benimki 40 dakikaya yakın sürdü, kızım sağolsun hiç zorlamadı bakabildi her şeyine bekleyip tekrar tekrar girmek zorunda kalmadım 15 dakika cidden az. Detaylı ultrason zaten stresli bir olay doktorların bize iyice anlatması lazım, bebişleri de görmek istiyor insan. Sağolsun bizim doktor çok uğraştı en son bir fotoğraf aldı eli yüzünde de olsa yandan gördük15 dk mıbenim doktorum bana 1 saat sürecek yaklaşık demişti. Gerçekten tuhafmış.
Kızımda da cihat şene gitmiştim bebek dönsün diye sabah 9da girip akşam 6 da çıkmıştık
Kesin pakedin içinde diye böyle yapıyolar. Allah böyle yapacaksanız koymayın kardeşim o zaman pakedin içine. Parasını verir yaptırırız ne var yani boş vaadler hep. Neyse gözünüz aydın canım çok şükür ki sağlığı yerindeymiş önemli olan buValla canım benim de moralim bozuldu. Şaşırdım yani bu kadar kısa olmasına. Diğer gebeliğimde doğum paketi almayıp parasını ödeyip gitmiştim. Acaba diyorum doğum paketi içinde olduğu için mi böyle yaptılar. Ben kendi doktorumdan normal randevu aldım ama sağolsun diğerinden memnun kalmadığımı söyleyince her şeye baktı.
Kesinlikle haklısın. Benim doktorum da öyle çok tatlı empati kuran birisi. Allahtan kendisi perinatolog da zaten her kontrolde güzelce bakıyor. Sağolsun içimi o rahatlattı.Bütün hevesin kursağında kalmıştır. Benim doktorum perinatolog. Beni sakinleştirmek için her kontrol sonrası hadi bir foto alalım der. Bazen empati gerek. Sadece işini iyi yapmak gerekmiyor.
Bahçeşehir tarafındayım. Aslında avcılara bağlı ama alakası yokGünaydın kızlarAnadolu yakası buluşma mı ayarlıyor. Avrupa yakası yok mu
Yoğun bakıma süt sağıyordum doktor bana özellikle lansinoh aldırdı. Bütün enfeksiyonlara açık bir bebekti biliyorsunuz 9 cihazı vardı. Silmeden kullan dedi özellikle.Kızlar göğüs ucuna sürülen lansinohun organik göğüs ucu kremi var ya emzirmeden silmek gerekmiyomuş? Sizce ne derece güvenebiliriz bu vaade? Kullanan oldu mu onu
Kızım yoğun bakımdayken bi abla ile tanışmıştım 10 tane düşüğü bir de özel gereksinimli bebeği vardı. Sebebini yeni buldular. Kızamıkmış. Küçükken çok ağır kızamık geçirmişler kardeşi de bu sebeple vefat etmiş. Vücut kızamık için o kadar bağışıklık yapmış ki bebeği her seferinde yabancı bir cisim gibi görüp atıyormuş kendini korumak için.4 gebelik yaşadım 3ü kürtaj ile sonuçlandı, her şeye bakıldı sorun yok dedi genetik uzmanı
Perinatoloji doktoru gebelik olmasa da bakıyor mu, bana gebelikten sonra perinatolog bakar denmişti
Doktor bi sıkıntı olsa söylerdi mutlaka kuzum canını sıkma hiç bazı bebeklerde düz doğuyor yastık var hatta bunun için şekillensin kafası diyeMerhaba kızlar yoğunluktan çoğu zaman göremiyorum mesajları malesef, bugün detaylı ultrasona girdim ben de 21+4 , çok şükür herşey normal sadece suyu biraz az dedi bir de aklıma takılan nokta kafatası şekline dolikofesal dedi yani uzun bir kafa yapısı var dedidaha önce duyan var mı nedir bu ,beyin gelisimi normal bu anatomik bir durum dedi ama ben yine de endişelendim
Amin canım önemli olan o zaten sağlıklı olması ama ayrıntılı diyince tabi insan başka hayal ediyor. Çok şükür doktorum iyi de onun sayesinde içim rahatladı.Kesin pakedin içinde diye böyle yapıyolar. Allah böyle yapacaksanız koymayın kardeşim o zaman pakedin içine. Parasını verir yaptırırız ne var yani boş vaadler hep. Neyse gözünüz aydın canım çok şükür ki sağlığı yerindeymiş önemli olan bu
Benim de aşırı çalışan bir bağışıklığım var. Tüp bebekte 8. Denemede ancak sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum. 7. Denemede sebep anlaşıldı, testleri yapan merkez tedavi planı önerdi. ama doktorum önerilen tedavideki bazı ilaçların dozlarını düşürdü, o zaman bile negatif oldu sonuç.. 8. Denemede bire bir tedavi protokolüne uydum ve bu kez her şey yolunda…Kızım yoğun bakımdayken bi abla ile tanışmıştım 10 tane düşüğü bir de özel gereksinimli bebeği vardı. Sebebini yeni buldular. Kızamıkmış. Küçükken çok ağır kızamık geçirmişler kardeşi de bu sebeple vefat etmiş. Vücut kızamık için o kadar bağışıklık yapmış ki bebeği her seferinde yabancı bir cisim gibi görüp atıyormuş kendini korumak için.
Yani böyle birşey varsa keşke bizi deneme yanılma yapmasalar. Tüm testleri söyleseler yapılsa. İnsanların umudu çalınıyor.Benim de aşırı çalışan bir bağışıklığım var. Tüp bebekte 8. Denemede ancak sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum. 7. Denemede sebep anlaşıldı, testleri yapan merkez tedavi planı önerdi. ama doktorum önerilen tedavideki bazı ilaçların dozlarını düşürdü, o zaman bile negatif oldu sonuç.. 8. Denemede bire bir tedavi protokolüne uydum ve bu kez her şey yolunda…
Teşekkürler canım ,detaylı ultrasona alan kişi radyolog,sonrasında sonuçları kendi doktoruma gösterdim, Dr um normal görüyorum dedi ama ölçümlerde radyolog o şekilde yazmış , inşallah tüm bebekler sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?