2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ama cok gıcık bir durum olmus
Ben sonomed e randevu aldım . Kızımda bir dosya vermişlerdi. Eli ayağı poposu yüzü burnu her yeri ayrı bir sayfada vardı. Hem anı oluyor . Yani

Ben lansinoh kullanmıştım krem o zaman içerik hakkında kötü bişey görmemiştim ama. Aslında kızlar göğüs kremi pişik kremi şampuan fln bunlarda markalarda eleme yapsak. İki çocukta da kullandığım memnun olduğum şeyler var ama içerikleri temiz değilse farklı deneyeyim.
Şampuan bübchen Sebamed kullandım. Pişik kremi sudokrem ya da lesitin.

Benimkilerde erken doğuyorya belkide onunda etkisi oluyordur gelişim açısından

Gögsüm için 2 kızımdada lansinoh kullandım pişik kremide bepantol kullandım yine aynı devam ederim herlde lansinoh bitmedi o var 2. Kızdan kalma zaten çok kullanmıorm ben 1 ay anca

Ben şampuan mustela kullandım çocuk doktoru onu önermişti.pişik kremi olarak da mustela almadım ama çok pişik olmadı.o ıslak mendiller poposunu tahriş ediyordu ben pamuk ıslatıp pamukla temizliyordum öyle daha iyi oldu çok az pişik oldu.bez olarak huggies kullanıyordum o da kalkmış yok şimdi

Gögsüm için 2 kızımdada lansinoh kullandım pişik kremide bepantol kullandım yine aynı devam ederim herlde lansinoh bitmedi o var 2. Kızdan kalma zaten çok kullanmıorm ben 1 ay anca
Benim kalanı attım tarihi geçmiş son ay sürmüştüm bazen doğunca da sıkıntı olmadı
Benim çocuklar alerjik olduğundan pişik krem kullandım çok. Bebeğin pamuklarını da stokluyordum.

İşe yarıyor canım ama bende çok gaz yapmıştı bu seferde 2 gün gaz ağrısından mahvolmuştum ama sonunda düzelmişti düzelince de Demir ilacı hiç içesim gelmedi işte çok mutluyum böyle
Ulan cidden lokomotif gibi oldum bu biçim ilaç başka bir şey çıkartması gerekiyordu

şampuan mustela köpük formunda olan şampuanla başladım. Kesinlikle konak yapmıyor, konak varsa 1-2 yıkamada temizliyor. çok iyi bir şampuan. 1 yaşına kadar onu kullandık. Sonra Biodermaya geçtim hala onu kullanıyoruz. Pişik kremi de bir çok denemeden sonra koruma amaçlı olarak mor desitin. Ama pişik olursa dermo trosyd mantar kremi sürüp üzerine yine desitin. Bu markalar benim en en çok memnun kaldıklarım ve faydasını gördüklerim. Şimdiki bebeğime da bunlardan aldım.

Canım benim dediğim kavanozda olanı. Bi arkadaşımla konuştum hiç gümüş kapağa gerek yok hiç kullanmadım kremker yeterli falan dedi kafam karıştı iyice ben de normalde gümüş kapak alacaktım. Seninki hamgi marka gümüş kapak?
Şaibeler var canım, iptal olur mu belli değil süre geçince alınan kararlar hangi niyetle alındı ancak anlaşılır
Ya moralim bozuldu şu an. Çok ayıp yaptığı doktorun resmen gün sayıyoruz insan heyecan ve merakla gidiyor. Bize de aynısını yapar o zaman. Sen kendi doktorundan ayrıntılı muayenesi mi aldın yoksa klasik muayene mi?

ilk birkaç ay ıslak mendiller pişik yapıyor. Ben de temizleme pamuğu kullanacağım. Sonra ıslak mendile geçerim. Bez olarak da prima ve sleepy bizde pişik yapmıştı. En memnun kaldığım ve sızdırma sorunu olmayan molfixti. Şimdi yine molfix aldım. Ama fazla almıyorum bu kızımda belki pişik yapar diye. Herkes deneyerek karar verecek artık.

Benim oğlumda Konak çok oldu mustela Konak şampuanı bi işe yaramadı.zeytinyağı sürüp tarakla tarıyordum hemen kalkıyordu konaklar sonra da yıkıyordum

Benim oğlumda Konak çok oldu mustela Konak şampuanı bi işe yaramadı.zeytinyağı sürüp tarakla tarıyordum hemen kalkıyordu konaklar sonra da yıkıyordum
bizde de olmuştu konak ama mustela köpük hemen geçirmişti. Başka hiç bir şey sürmedim. O da herkeste farklı etki ediyor demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…