- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.201
Ama cok gıcık bir durum olmusOzlozz canım sana yazacaktım ayrıntılı ultrasondan sonra.Kusura bakma fırsat bulamadım girmeye. Ya ben pek memnun kalmadım Kürşat hocadan.O kadar kısa sürdü ki 15 dakika falan. Tamam her şeyine baktı ama bize yüzünü bile göstermedi kızımın. Eee dedim fotoğraf falan yok mu e ben gördüm yeter sağlıkla ya gerisini boşverin dedi.Benim ikinci gebelik olduğundan ilkiyle karşılaştırma yapıyorum tabi ister istemez.Onda 45 dakika falan sürmüştü ve doktor her şeyini gösterip fotoğraf falan da vermişti. Ben o yüzden kendi doktoruma gittim tekrar sağolsun iyice baktı o da. Zaten Ebru hoca perinatolog olduğundan daha çok içime sindi.
Hamile kaldığımdan beri o iş eşimdebenim kız 23 kilo kucağımda götürürsem düşük yaparım
Benim ki 6 yaş 17.5 du bir kaç aydır tatmadım bereketi kaçmasınBenim kız 6 yasında 18 kilo
Eyüpteyim ben deEe ayarlayalım ben Bakırköy’deyim yerleri yazalım
Benimkilerde erken doğuyorya belkide onunda etkisi oluyordur gelişim açısındanÇok erken bırakan ben de gördüm ama benimkiler hazır değildi. Kızımda çok zorlandım oğlum da doğmuştu. O baya bir geriletti. Oğlum daha kolay alıştı ama onda da büyük tuvaleti söylemiyordu. Çocuktan çocuğa fark ediyor. Ama benimkilerde çokta mükemmel bir geçiş olmadı
Gögsüm için 2 kızımdada lansinoh kullandım pişik kremide bepantol kullandım yine aynı devam ederim herlde lansinoh bitmedi o var 2. Kızdan kalma zaten çok kullanmıorm ben 1 ay ancaBen lansinoh kullanmıştım krem o zaman içerik hakkında kötü bişey görmemiştim ama. Aslında kızlar göğüs kremi pişik kremi şampuan fln bunlarda markalarda eleme yapsak. İki çocukta da kullandığım memnun olduğum şeyler var ama içerikleri temiz değilse farklı deneyeyim.
Şampuan bübchen Sebamed kullandım. Pişik kremi sudokrem ya da lesitin.
Ben şampuan mustela kullandım çocuk doktoru onu önermişti.pişik kremi olarak da mustela almadım ama çok pişik olmadı.o ıslak mendiller poposunu tahriş ediyordu ben pamuk ıslatıp pamukla temizliyordum öyle daha iyi oldu çok az pişik oldu.bez olarak huggies kullanıyordum o da kalkmış yok şimdiBen lansinoh kullanmıştım krem o zaman içerik hakkında kötü bişey görmemiştim ama. Aslında kızlar göğüs kremi pişik kremi şampuan fln bunlarda markalarda eleme yapsak. İki çocukta da kullandığım memnun olduğum şeyler var ama içerikleri temiz değilse farklı deneyeyim.
Benim kalanı attım tarihi geçmiş son ay sürmüştüm bazen doğunca da sıkıntı olmadıGögsüm için 2 kızımdada lansinoh kullandım pişik kremide bepantol kullandım yine aynı devam ederim herlde lansinoh bitmedi o var 2. Kızdan kalma zaten çok kullanmıorm ben 1 ay anca
Benim çocuklar alerjik olduğundan pişik krem kullandım çok. Bebeğin pamuklarını da stokluyordum.Ben şampuan mustela kullandım çocuk doktoru onu önermişti.pişik kremi olarak da mustela almadım ama çok pişik olmadı.o ıslak mendiller poposunu tahriş ediyordu ben pamuk ıslatıp pamukla temizliyordum öyle daha iyi oldu çok az pişik oldu.bez olarak huggies kullanıyordum o da kalkmış yok şimdi
Ulan cidden lokomotif gibi oldum bu biçim ilaçİşe yarıyor canım ama bende çok gaz yapmıştı bu seferde 2 gün gaz ağrısından mahvolmuştum ama sonunda düzelmişti düzelince de Demir ilacı hiç içesim gelmedi işte çok mutluyum böyle
Ajajsjajsjaj ben de tartmamıstım kendi gitmiş tartılmıs 2 senedir aynı kiloda ajajajHamile kaldığımdan beri o iş eşimde
Benim ki 6 yaş 17.5 du bir kaç aydır tatmadım bereketi kaçmasın
Eyüpteyim ben de
şampuan mustela köpük formunda olan şampuanla başladım. Kesinlikle konak yapmıyor, konak varsa 1-2 yıkamada temizliyor. çok iyi bir şampuan. 1 yaşına kadar onu kullandık. Sonra Biodermaya geçtim hala onu kullanıyoruz. Pişik kremi de bir çok denemeden sonra koruma amaçlı olarak mor desitin. Ama pişik olursa dermo trosyd mantar kremi sürüp üzerine yine desitin. Bu markalar benim en en çok memnun kaldıklarım ve faydasını gördüklerim. Şimdiki bebeğime da bunlardan aldım.Ben lansinoh kullanmıştım krem o zaman içerik hakkında kötü bişey görmemiştim ama. Aslında kızlar göğüs kremi pişik kremi şampuan fln bunlarda markalarda eleme yapsak. İki çocukta da kullandığım memnun olduğum şeyler var ama içerikleri temiz değilse farklı deneyeyim.
Canım benim dediğim kavanozda olanı. Bi arkadaşımla konuştum hiç gümüş kapağa gerek yok hiç kullanmadım kremker yeterli falan dedi kafam karıştı iyice ben de normalde gümüş kapak alacaktım. Seninki hamgi marka gümüş kapak?Resmini paylaştığım ürünü diyorsan geçen sene almışım ama tabi hiç açılmadığı için öyle duruyor evde üzerine baktım son kullanma tarihi de yok ama yorumları epey iyiydi o yüzden almıştım elimde olduğu için kullanacağım ama elimde olmasa hiç almam onun yerine direk gümüş kapak al bence canım bu kremin de fiyatı az değil 165 lira geçen sene 60-70 gibi bir fiyata almıştım
Şaibeler var canım, iptal olur mu belli değil süre geçince alınan kararlar hangi niyetle alındı ancak anlaşılırGünaydın annişler
Aramızda kpss ye giren arkadaşlar vardı süreci takip edebildiniz çalıntı mı çıkmış sorular
ÖSYM başkanı görevden alınmış diye haber gördüm iptal mi olucak acaba bu sınav
Ya moralim bozuldu şu an. Çok ayıp yaptığı doktorun resmen gün sayıyoruz insan heyecan ve merakla gidiyor. Bize de aynısını yapar o zaman. Sen kendi doktorundan ayrıntılı muayenesi mi aldın yoksa klasik muayene mi?Ozlozz canım sana yazacaktım ayrıntılı ultrasondan sonra.Kusura bakma fırsat bulamadım girmeye. Ya ben pek memnun kalmadım Kürşat hocadan.O kadar kısa sürdü ki 15 dakika falan. Tamam her şeyine baktı ama bize yüzünü bile göstermedi kızımın. Eee dedim fotoğraf falan yok mu e ben gördüm yeter sağlıkla ya gerisini boşverin dedi.Benim ikinci gebelik olduğundan ilkiyle karşılaştırma yapıyorum tabi ister istemez.Onda 45 dakika falan sürmüştü ve doktor her şeyini gösterip fotoğraf falan da vermişti. Ben o yüzden kendi doktoruma gittim tekrar sağolsun iyice baktı o da. Zaten Ebru hoca perinatolog olduğundan daha çok içime sindi.
ilk birkaç ay ıslak mendiller pişik yapıyor. Ben de temizleme pamuğu kullanacağım. Sonra ıslak mendile geçerim. Bez olarak da prima ve sleepy bizde pişik yapmıştı. En memnun kaldığım ve sızdırma sorunu olmayan molfixti. Şimdi yine molfix aldım. Ama fazla almıyorum bu kızımda belki pişik yapar diye. Herkes deneyerek karar verecek artık.Ben şampuan mustela kullandım çocuk doktoru onu önermişti.pişik kremi olarak da mustela almadım ama çok pişik olmadı.o ıslak mendiller poposunu tahriş ediyordu ben pamuk ıslatıp pamukla temizliyordum öyle daha iyi oldu çok az pişik oldu.bez olarak huggies kullanıyordum o da kalkmış yok şimdi
bizde de olmuştu konak ama mustela köpük hemen geçirmişti. Başka hiç bir şey sürmedim. O da herkeste farklı etki ediyor demek ki :)Benim oğlumda Konak çok oldu mustela Konak şampuanı bi işe yaramadı.zeytinyağı sürüp tarakla tarıyordum hemen kalkıyordu konaklar sonra da yıkıyordum
700 gram :)Kızlar kaç kilo aldınız?
Bu sabah baktım daha yarım kilo.. ama bazen ödem oluyor bir kg fark oluyor..Kızlar kaç kilo aldınız?
7Kızlar kaç kilo aldınız?
56,5la başladım 59 gördüm hayatımda ilk defaBu sabah baktım daha yarım kilo.. ama bazen ödem oluyor bir kg fark oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?