2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kaç yaşında kızın canım? Allah yardımcın olsun zor ve yıpratıcı bir süreç ama bebiş gelmeden halletmek çok çok iyi olacak
Aynen ya bende öyle düşünsüm diğeri gelmeden öğrense çok iyi olacak yeni bir üye varken zor olacak bu ay öğrenir İnşallah. Lazımlığa oturuo 5 saniye olmadan yaptım peçete dio sonra kalkıo arkamı bi dönürum yapmış. Hele dün birini makineye koymadan diğerini yaptı onu temzledm yeni gydrdim bidaha yaptı koştur koştur bakalım ne olacak
Şuan 2yaş 1 aylık. 2 yaşına gelmeden denedim sürekli altına yaptı lazımlıkta fazla oturmuyordu bıraktım. Bayram tatilnde kvdemn orda çömelip kaka yapıorum demeye başladı bende eve gelnce başladım daha 1 kere lazmlığa büyük tuvaltni yaptı okadar yine altına yapmaya devam edior. Gecede bez bağlıorum ya aslında ben bağlamamayı düşünüordum eşim sürekli gece nasıl öğrenecek önce gndüzü öğrensn deynce pes ettim taktım bide dışarı çıktıkçada takıorum mecbr ya nasıl olacak hiç bilmiorum
Canım 3 gün sabret sonrası kolay
İnşallah canım
Ne güzel Maşşallah
Sağolasın 2 yaş 1 aylık oldu. Geceyi bende büyük kızımda çok zorlandım şuan 6 yaşında çok nadirde olsa geceleri kaçırdığı oluyor
İnşaallah kolay alışır.

Benimkiler 6 ve 4 yaş gece kaldırmazsam kaçırıyorlar hala.
Çok zor ya kimisinden duyuyorum erkenden bırakmış şaşırıyorum bendemi sorun var çocuklarmdamı diorum. Kadının birinnkiler 1 yaşında gsce gündz bırakmış biri 1.5 yaşında eşimde 1.5 yaşında bırakmış tabi kv yanılmıosa

Çok erken bırakan ben de gördüm ama benimkiler hazır değildi. Kızımda çok zorlandım oğlum da doğmuştu. O baya bir geriletti. Oğlum daha kolay alıştı ama onda da büyük tuvaleti söylemiyordu. Çocuktan çocuğa fark ediyor. Ama benimkilerde çokta mükemmel bir geçiş olmadı

Yapmaaa etmee kendimize dur diyek bi iki buldum ama daha karar veremedim canım

Maşallah kuzuma karaciğer enzimlerine doktor mu bakalım dedi canım rutin yapılan bişey mi doktora gidince ben de mi söylesem hiç bilgim yok
Ben tiroid icin duzenli dahiliyeye gidiyprum yavrum o doktor bakalim dedi hamilelikte bakilmasi donem donem iyi demisti

4 gebelik yaşadım 3ü kürtaj ile sonuçlandı, her şeye bakıldı sorun yok dedi genetik uzmanı
Perinatoloji doktoru gebelik olmasa da bakıyor mu, bana gebelikten sonra perinatolog bakar denmişti
Devletdeki perinataloglar nasıl bir tepki verir bilmiyorum belki özele başvurabilirsin
Genetik uzmanı sorun yok desede bazen kadın doğum doktorları sorun bulabiliyor
Doktor araştır kuzum çoklu gebelik kayıplarıyla ilgilenen kadın doğum tüp bebek uzmanı bak en güzeli belki aşılamaya yönlendirir seni
Bnimde testlerim temizdi bir ikiz bir tek bebek kaybım var yumurta yada sperm kalitesiz olduğu için düşük olmuştur aşılama yapalım demişti doktorum ona göre takviye gıda vermişti hem bana hem eşime
Rabbim yardımcın olsun

Tecrübeli anneler aklıma takıldı sterilizatör ve biberon ısıtıcı çok gerekli şeyler mi mutlaka almalı mıyız
hayır asla gerekli değil boşa yer kaplıyor evde :) 3 sene bilfiil biberon kullanan bir anne olarak söylüyorum bunu kesinlikle alma canm. Ayrıca olur da mama takviyesi vermek durumunda kalırsanız sakın sıcak mamaya alıştırmayın. Ben hep oda sıcaklığında ılık suyla yaptım mamaları. Gece-gündüz hele bir de dışardaysan mama için su ısıtmak, sıcak su bulmak, termos taşımak işkence.

ben pandemi öncesi doğum yaptım. Erken doğum ve kızım küvezde olmasına rağmen 30 kişi falan geldi. Akrabalar, arkadaşlar, eş, dost. Mevlidde masa yapmak da size kalmış. Bizimki yemekli değildi. Pasta börek atıştırmalık bişeyler hazırlamıştık. Masa da hazırlayıp oraya şekerlemeler içecekler hediyelikleri koymuştum.

Kızlar göğüs ucuna sürülen lansinohun organik göğüs ucu kremi var ya emzirmeden silmek gerekmiyomuş? Sizce ne derece güvenebiliriz bu vaade? Kullanan oldu mu onu
Canım onun içeriği de temiz değil zaten ben mustella alacağım içeriği temiz olduğundan lansinohun içeriği temiz değil diye okudum ben

Ozlozz canım sana yazacaktım ayrıntılı ultrasondan sonra.Kusura bakma fırsat bulamadım girmeye. Ya ben pek memnun kalmadım Kürşat hocadan.O kadar kısa sürdü ki 15 dakika falan. Tamam her şeyine baktı ama bize yüzünü bile göstermedi kızımın. Eee dedim fotoğraf falan yok mu e ben gördüm yeter sağlıkla ya gerisini boşverin dedi.Benim ikinci gebelik olduğundan ilkiyle karşılaştırma yapıyorum tabi ister istemez.Onda 45 dakika falan sürmüştü ve doktor her şeyini gösterip fotoğraf falan da vermişti. Ben o yüzden kendi doktoruma gittim tekrar sağolsun iyice baktı o da. Zaten Ebru hoca perinatolog olduğundan daha çok içime sindi.

15 dk mı benim doktorum bana 1 saat sürecek yaklaşık demişti. Gerçekten tuhafmış.
Kızımda da cihat şene gitmiştim bebek dönsün diye sabah 9da girip akşam 6 da çıkmıştık

Canım onun içeriği de temiz değil zaten ben mustella alacağım içeriği temiz olduğundan lansinohun içeriği temiz değil diye okudum ben
Ben daha önce lansinohun tadına baktım. Vazelin gibi cocuk için gıcık bir şry olabilir diye sürmedim ama meme ucu agrısı öyle bir agrı ki b*k çare olsa onu sürecek duruma gelmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…