- 5 Mayıs 2021
- 224
- 398
- 53
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.241
Sanırım bunlar nadir görünen şeyler ve belli sayıda denemeye, belli yaşanmışlıklara göre bakmayı seçiyorlar. Bazen de gerçekten cevap burada olmuyor. O kadar test analiz hepsi temiz gelebiliyor. Benim yaptırdığım biyopside de her şey normal yanıtı alan bir çok kişi var. Ama insan resmen sorunlu olmak istiyor ki tedavi olayım her şey yoluna girsin. Her şey yolunda ise neden bunlar oluyor bilinmezliği insanı çok bunaltıyorYani böyle birşey varsa keşke bizi deneme yanılma yapmasalar. Tüm testleri söyleseler yapılsa. İnsanların umudu çalınıyor.
Kızımda biz de ne genetik testler ne metabolik testler yaptırdık duyduğum herşeyi denedim. Kök hücreye kadar.
Diyet dönemlerinden alışkınız dediğin gibi canım hatta şey yapardım yine burada cuma zayıflama yarışmasındaydım çarşambadan kayısı form çayı içer tam cuma sabahı tuvalete çıkar öyle tartılırdımBen Demir ilacı kullanmıyorum. O yüzden kabız olmamak kolay.. ama diyet dönemlerinden gözlemlediğim bir şey var.. uzun diyetlerde kronik kabızlık olabilir diye hani lifli gıdalar yiyin derler ya.. bir de yağlı yediğimde bağırsaklar daha iyi çalışıyordu bende. Ama Demir ilacı ile şuruptan başka çözüm var mı bilmiyorum. O farklı bir konu..
Konuyla çok alakalı değil ama görevden alınan ÖSYM başkanı benim matematik öğretmenimin kocası zaten kadını da yanına almıştı çalışsın diye okuldan ayrılmıştıGünaydın annişler
Aramızda kpss ye giren arkadaşlar vardı süreci takip edebildiniz çalıntı mı çıkmış sorular
ÖSYM başkanı görevden alınmış diye haber gördüm iptal mi olucak acaba bu sınav
Çok sağ ol canım altın değerinde oldu bu tavsiye dediğin gibi sıcak su her zaman bulmak kolay değil buna mutlaka dikkat edeyimhayır asla gerekli değil boşa yer kaplıyor evde :) 3 sene bilfiil biberon kullanan bir anne olarak söylüyorum bunu kesinlikle alma canm. Ayrıca olur da mama takviyesi vermek durumunda kalırsanız sakın sıcak mamaya alıştırmayın. Ben hep oda sıcaklığında ılık suyla yaptım mamaları. Gece-gündüz hele bir de dışardaysan mama için su ısıtmak, sıcak su bulmak, termos taşımak işkence.
Bende sonomedde yaptiricam detayliyo nahit beyde ozellikle cok tavsiye ediliyoAma cok gıcık bir durum olmus
Ben sonomed e randevu aldım . Kızımda bir dosya vermişlerdi. Eli ayağı poposu yüzü burnu her yeri ayrı bir sayfada vardı. Hem anı oluyor . Yani
ben gelirim :)Hepimiz çok yakınız ya ne güzel gözdağı sosyal tesiste buluşalım bence
Rezil bir şey gerçektenUlan cidden lokomotif gibi oldum bu biçim ilaçbaşka bir şey çıkartması gerekiyordu
Ben daha almadım canım gümüş kapağı ama trendyolda en tercih edileni alırım ama kesin alacağım çok övüyorlarCanım benim dediğim kavanozda olanı. Bi arkadaşımla konuştum hiç gümüş kapağa gerek yok hiç kullanmadım kremker yeterli falan dedi kafam karıştı iyice ben de normalde gümüş kapak alacaktım. Seninki hamgi marka gümüş kapak?
Şaibeler var canım, iptal olur mu belli değil süre geçince alınan kararlar hangi niyetle alındı ancak anlaşılır
Ya moralim bozuldu şu an. Çok ayıp yaptığı doktorun resmen gün sayıyoruz insan heyecan ve merakla gidiyor. Bize de aynısını yapar o zaman. Sen kendi doktorundan ayrıntılı muayenesi mi aldın yoksa klasik muayene mi?
Sorma niye soruyorsunKızlar kaç kilo aldınız?
7 kiloKızlar kaç kilo aldınız?
Selam canım ilk hamileliğimde aynısını söylemişti doktor o kadar korktum ki kabuslar gördüm kızım bi doğru adını nohut kafa koydukMerhaba kızlar yoğunluktan çoğu zaman göremiyorum mesajları malesef, bugün detaylı ultrasona girdim ben de 21+4 , çok şükür herşey normal sadece suyu biraz az dedi bir de aklıma takılan nokta kafatası şekline dolikofesal dedi yani uzun bir kafa yapısı var dedidaha önce duyan var mı nedir bu ,beyin gelisimi normal bu anatomik bir durum dedi ama ben yine de endişelendim
Canım ben duphalac icmeden asla tuvalete çıkamıyorum. Yani 5 günde bir içsem 5 günde bir çıkıyorum valla. En büyük sıkıntım.Of kızlar 2 gün normal tuvalete çıkıyorsam 3. Gün kabızım. Ağlayacam artık
İçimizde ne kadar çok kabızlık biriktirmişiz böyle....Canım ben duphalac icmeden asla tuvalete çıkamıyorum. Yani 5 günde bir içsem 5 günde bir çıkıyorum valla. En büyük sıkıntım.
Yazıyı ben yazmışım sanki .mustela 1 yasına kadar kullandım. Ama artık gıdaya tamamen gectigi için temizlik hissini cok alamadım. Biodermaya geçtim. Hala onu kullanıyorum . Vucud nemlendirici de cok iyişampuan mustela köpük formunda olan şampuanla başladım. Kesinlikle konak yapmıyor, konak varsa 1-2 yıkamada temizliyor. çok iyi bir şampuan. 1 yaşına kadar onu kullandık. Sonra Biodermaya geçtim hala onu kullanıyoruz. Pişik kremi de bir çok denemeden sonra koruma amaçlı olarak mor desitin. Ama pişik olursa dermo trosyd mantar kremi sürüp üzerine yine desitin. Bu markalar benim en en çok memnun kaldıklarım ve faydasını gördüklerim. Şimdiki bebeğime da bunlardan aldım.
Ben de aşırı kabızlık. Elenatal vitamini başladıktan sonra ishalimsiyim hepİçimizde ne kadar çok kabızlık biriktirmişiz böyle....
yarın 21. haftaya giriyoruz ve 4 buçuk kiloyla yola devam ediyorumKızlar kaç kilo aldınız?
4 5 gün farklar normal değil mi yaKızlar merhabalar şimdi kontrolden çıktım ikili testi yaptırmıştım herhangi bir risk çıkmamıştı bebek 18+2 ile uyumlu başı 19 hafta bpd 42mm doktorum başı önden gidiyor üçlü testi de yapalım dedi kafam çok karıştı başına gelen ya da bilgisi olan var mı acaba
Hamile kaldığım kiloya ulaşamadım henüz. 4 kilo vermistim 3 ünü geri aldim çünkü son 1 aydir yemek yemeye başlayabildimKızlar kaç kilo aldınız?
Diyet dönemlerinden alışkınız dediğin gibi canım hatta şey yapardım yine burada cuma zayıflama yarışmasındaydım çarşambadan kayısı form çayı içer tam cuma sabahı tuvalete çıkar öyle tartılırdımDemir ilacı bambaşka bir şey hiçbir şeye benzemiyor
Ben geçen sene katıldım de sayelerinde hiç vermediğim kadar kilo verdim ve uzun süreli yapabildim bu işi sırf bırakmayayım diye kaptan yardımcısı bile oldumBen de Cuma zayıflama yarışmaları ile iki kez kilo verdim. Çok keyifli bir ortam oluyordu. Ne ödem atıcılar, ne metabolizma hızlandırıcılar yapıyordu herkesŞimdi takımlar kapandı ama alternatif gruplar var devam eden.. doğum sonrası orada devam ederiz artık
Valla içimiz rahat etmedi bi doktora daha geldik kuzum bilgilendiririm sizide4 5 gün farklar normal değil mi ya
5 kilo aldım bende hiç bulantım olmadı diyordum az olsa da kilo versem zaten 63 kilo ile kalmıştım hamileKızlar kaç kilo aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?