2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar merhabalar şimdi kontrolden çıktım ikili testi yaptırmıştım herhangi bir risk çıkmamıştı bebek 18+2 ile uyumlu başı 19 hafta bpd 42mm doktorum başı önden gidiyor üçlü testi de yapalım dedi kafam çok karıştı başına gelen ya da bilgisi olan var mı acaba

Sanırım bunlar nadir görünen şeyler ve belli sayıda denemeye, belli yaşanmışlıklara göre bakmayı seçiyorlar. Bazen de gerçekten cevap burada olmuyor. O kadar test analiz hepsi temiz gelebiliyor. Benim yaptırdığım biyopside de her şey normal yanıtı alan bir çok kişi var. Ama insan resmen sorunlu olmak istiyor ki tedavi olayım her şey yoluna girsin. Her şey yolunda ise neden bunlar oluyor bilinmezliği insanı çok bunaltıyor

Diyet dönemlerinden alışkınız dediğin gibi canım hatta şey yapardım yine burada cuma zayıflama yarışmasındaydım çarşambadan kayısı form çayı içer tam cuma sabahı tuvalete çıkar öyle tartılırdım Demir ilacı bambaşka bir şey hiçbir şeye benzemiyor
Konuyla çok alakalı değil ama görevden alınan ÖSYM başkanı benim matematik öğretmenimin kocası zaten kadını da yanına almıştı çalışsın diye okuldan ayrılmıştı
Çok sağ ol canım altın değerinde oldu bu tavsiye dediğin gibi sıcak su her zaman bulmak kolay değil buna mutlaka dikkat edeyim

Ulan cidden lokomotif gibi oldum bu biçim ilaç başka bir şey çıkartması gerekiyordu
Rezil bir şey gerçekten 1-2 gün sabret canım ondan sonra bir çıkacak tam çıkacak
Ben daha almadım canım gümüş kapağı ama trendyolda en tercih edileni alırım ama kesin alacağım çok övüyorlar
Kızlar kaç kilo aldınız?
Sorma niye soruyorsun

Selam canım ilk hamileliğimde aynısını söylemişti doktor o kadar korktum ki kabuslar gördüm kızım bi doğru adını nohut kafa koyduk yusyuvarlak bir kafası var yani

Yazıyı ben yazmışım sanki .mustela 1 yasına kadar kullandım. Ama artık gıdaya tamamen gectigi için temizlik hissini cok alamadım. Biodermaya geçtim. Hala onu kullanıyorum . Vucud nemlendirici de cok iyi
İçimizde ne kadar çok kabızlık biriktirmişiz böyle....
Ben de aşırı kabızlık. Elenatal vitamini başladıktan sonra ishalimsiyim hep

4 5 gün farklar normal değil mi ya

Ben de Cuma zayıflama yarışmaları ile iki kez kilo verdim. Çok keyifli bir ortam oluyordu. Ne ödem atıcılar, ne metabolizma hızlandırıcılar yapıyordu herkes Şimdi takımlar kapandı ama alternatif gruplar var devam eden.. doğum sonrası orada devam ederiz artık

Ben geçen sene katıldım de sayelerinde hiç vermediğim kadar kilo verdim ve uzun süreli yapabildim bu işi sırf bırakmayayım diye kaptan yardımcısı bile oldum ama sonra kapandı bende ideal kiloma ulaşmıştım Allahtan 5. Takımdaydım geçen sene sen hangi takımda yarıştın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…