- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.281
Şu an normal sınırda ama biraz daha fazla olmasını beklerdim dedi, bol bol su ayran doğal meyve suyu iç dedi, suyu az olduğu için detaylı ultrasonda net fotoğraf alamadık sabahSuyunun az olması bir sorun teşkil eder miymiş? Nasıl bir öneri sundu
Havuç suyu bir deŞu an normal sınırda ama biraz daha fazla olmasını beklerdim dedi, bol bol su ayran doğal meyve suyu iç dedi, suyu az olduğu için detaylı ultrasonda net fotoğraf alamadık sabah
Ben daha 2 kilo aldım şükür,55.6 gibi bişeyle hamile kaldım,hedef max 10,bakalım olacak mı,ilk oğlumda 9,5 almıştım ona güveniyorum şimdilikKızlar kaç kilo aldınız?
Ben kendim sokakta futbol oynayarak büyüdüm belki zevkleri bana çekerSen güzellik uzmanı olacaksın artık. Kontörle falan yüzünü ince gösterirsinkremlenirsiniz bol bol. Selülit kremi falan sürersin.
Ben de. Hep çocukluğumdaki vahşi güzel milliden etkilenme bunlarBen kendim sokakta futbol oynayarak büyüdüm belki zevkleri bana çeker
Hayır bulaşmaz canım. Temas etmemişsin.Kızlar bana bir akıl verin. İki yavru kedi var şu an. Veterinere götürmüştük durumları vahimdi. Şu an birinin gözünü aldılar, birine de platin takıldı. Çok ürkekler diye sokağa bırakamadık eve aldık. Boş odama koydum o arada sayfalarda paylaştık biri çıkar sahiplenir diye idareten bakıyorum. Bu sabah baktım kakasını yapmış kapatayım derken yere düşürmüş tuvalet zaten derme çatma. Eşim de geç gelecek diye elime eldiven takip yerdekini alıp poşete koydum, yerdeki kumları temizledim. İkisinin de aşısı yok toksoplazmadan korkuyorum ama bakacak kimse yok sokağa da bırakamam. Hastalık böyle kolay bulaşır mı? Odadan çıkarmıyoruz
Allah Allah ya cok normal degil mi. Ben de normal diye biliyorum sasırdım4 5 gün farklar normal değil mi ya
Eldiven kullandıysan bi şey olmaz kuzum ama panik oluyorsan yanlarında maske kullanabilirsin kucağına geliyorlarsa kıyafetlerini değiştirebilirsin sıkıntı çıkmaz hiç stres yapmaKızlar bana bir akıl verin. İki yavru kedi var şu an. Veterinere götürmüştük durumları vahimdi. Şu an birinin gözünü aldılar, birine de platin takıldı. Çok ürkekler diye sokağa bırakamadık eve aldık. Boş odama koydum o arada sayfalarda paylaştık biri çıkar sahiplenir diye idareten bakıyorum. Bu sabah baktım kakasını yapmış kapatayım derken yere düşürmüş tuvalet zaten derme çatma. Eşim de geç gelecek diye elime eldiven takip yerdekini alıp poşete koydum, yerdeki kumları temizledim. İkisinin de aşısı yok toksoplazmadan korkuyorum ama bakacak kimse yok sokağa da bırakamam. Hastalık böyle kolay bulaşır mı? Odadan çıkarmıyoruz
Eldiven kullandıysan bir şey olmaz
Bulaşmaz benim de köpeğim var eldiven takıp sonra elimi sabunlayıp sonra da dezenfektanla geçiyorum . Tırnakları da iyice kısalttım
Kızlar cevaplar için çok teşekkür ederimHayır bulaşmaz canım. Temas etmemişsin.
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim cevap içinEldiven kullandıysan bi şey olmaz kuzum ama panik oluyorsan yanlarında maske kullanabilirsin kucağına geliyorlarsa kıyafetlerini değiştirebilirsin sıkıntı çıkmaz hiç stres yapma
Allah senden razı olsun sokağa bırakabileceğin bi durumda değiller inş bi an önce sahiplendirirsin
Yok. Benim evde kedim var. Doktor sadece tuvaletini eşin temizlesin dedi. Ondan bana geçebilecek olsa söylerdi.Kızlar cevaplar için çok teşekkür ederimpeki eşimden bana geçebilir mi öyle bir ihtimal var mı? İyice paranoyak oldum.
Eşiniz kakalı ellerini sizin agzınıza sürmedikçe sanmıyorumKızlar cevaplar için çok teşekkür ederimpeki eşimden bana geçebilir mi öyle bir ihtimal var mı? İyice paranoyak oldum.
Hangisi canım kavanoz gibi olanı mı diğeri mi?Yoğun bakıma süt sağıyordum doktor bana özellikle lansinoh aldırdı. Bütün enfeksiyonlara açık bir bebekti biliyorsunuz 9 cihazı vardı. Silmeden kullan dedi özellikle.
Haklısın bakalım bizim de öyle olursa ne yaparım onu düşünüyorum kendi doktorum da perinatolog değil anlamaz yani o kadar detayAmin canım önemli olan o zaten sağlıklı olması ama ayrıntılı diyince tabi insan başka hayal ediyor. Çok şükür doktorum iyi de onun sayesinde içim rahatladı.
Baş zaten her zaman önden gider. Gelişimde çocuk ana karnına düştüğünden beri hatta doğduğunda bile başı büyüktür yavaş yavaş baş vücut oranı dengelenmeye başlar büyüdükçe. 1 hafta bile büyük çıkması normal bizim de hep böyle oluyor. Doktorlar hem karın çapını hem kafa çapını ölçüp ona göre yazıyolar zaten canım hiçbi gariplik yok bu durumda. 3lü tarama haftan gelmiş doktor ondan dolayı yapalım demiş.Kızlar merhabalar şimdi kontrolden çıktım ikili testi yaptırmıştım herhangi bir risk çıkmamıştı bebek 18+2 ile uyumlu başı 19 hafta bpd 42mm doktorum başı önden gidiyor üçlü testi de yapalım dedi kafam çok karıştı başına gelen ya da bilgisi olan var mı acaba
Ayyy sorma yaaa sırf o yağ ve bikaç bir şey için indirdim ben de ama kalmamış kapamadımKızlar migrosta bio oil yağlarda yüzde 50 indirim var. Daha bir çok nemlendirici krem saç boyası makyaj malzemesinde de var. Bugün son gün. Ben baya bişey aldım sanal migrostan :)
7 kilo
Of 7 kilo aldım. İlk 5i zaten ilk 12 haftada falan almıştım. Hamileyim nasılsa diye sınırsız yedim. Bulantım falan da yoktu hiç. Sonradan iştahım azaldı, canım hiçbir şey çekmiyor. Belki sıcaklar da etkilemiştir. En fazla 10 kiloyla bitirsem iyiydi şu hamileliği.
Doktorum daha ilk muayeneden beri hiç kilo almadan bitirmeye çalış diyor. Nasıl yapayım onu ya
Yalnız olmadığıma sevindim desem beni linç etmezsiniz dimi
Tüp olanını aldırmışlardı.Hangisi canım kavanoz gibi olanı mı diğeri mi?
Haklısın bakalım bizim de öyle olursa ne yaparım onu düşünüyorum kendi doktorum da perinatolog değil anlamaz yani o kadar detay
Baş zaten her zaman önden gider. Gelişimde çocuk ana karnına düştüğünden beri hatta doğduğunda bile başı büyüktür yavaş yavaş baş vücut oranı dengelenmeye başlar büyüdükçe. 1 hafta bile büyük çıkması normal bizim de hep böyle oluyor. Doktorlar hem karın çapını hem kafa çapını ölçüp ona göre yazıyolar zaten canım hiçbi gariplik yok bu durumda. 3lü tarama haftan gelmiş doktor ondan dolayı yapalım demiş.
Ayyy sorma yaaa sırf o yağ ve bikaç bir şey için indirdim ben de ama kalmamış kapamadım
Ben kilo almaya da meyilli bir tipim zatenYalnız olmadığıma sevindim desem beni linç etmezsiniz dimisizin mesajları görene kadar azıcık bunalıma girmiştim de
Canım cevabın için çok teşekkür ediyorum doktor sanki başı büyük olduğu için üçlü taramayı yapıyor gibi konuşunca endişelendik biz aslında başka bi doktora gittik ama dediğin gibi gayet normalmiş büyüklükle birlikte sıvı toplanması da olursa sıkıntı olur 2 haftaya kadar normal dedi herhangi bir riskli durum yokmuş çok şükürHangisi canım kavanoz gibi olanı mı diğeri mi?
Haklısın bakalım bizim de öyle olursa ne yaparım onu düşünüyorum kendi doktorum da perinatolog değil anlamaz yani o kadar detay
Baş zaten her zaman önden gider. Gelişimde çocuk ana karnına düştüğünden beri hatta doğduğunda bile başı büyüktür yavaş yavaş baş vücut oranı dengelenmeye başlar büyüdükçe. 1 hafta bile büyük çıkması normal bizim de hep böyle oluyor. Doktorlar hem karın çapını hem kafa çapını ölçüp ona göre yazıyolar zaten canım hiçbi gariplik yok bu durumda. 3lü tarama haftan gelmiş doktor ondan dolayı yapalım demiş.
Ayyy sorma yaaa sırf o yağ ve bikaç bir şey için indirdim ben de ama kalmamış kapamadım
Ben Leslie yapmayı çok severim artık bebişi alırım kucağıma beraber yaparızSpor önemli ama zaten emzirmek de bir sporbeslenmeye dikkat edersek güzel verilir bence. Ben kilo verirken de kanımın son damlasına kadar yeğenimle oynardım. Çok etkili bir spor, çocuklardaki enerji kimde var
Senin durumun farklıydı canım oturup dinlenme fırsatın olmadı inşallah bu sefer gönlünce lohusalık geçireceksin10 gün sonra korse giyebiliyorsun. Ama ne zaman yürüyüş yapabilirim dersen valla 5. gün benim ambulans peşinden koşmuşluğum var :) Yürüşüye 3 gün sonra falan başlayabilirsin. Benim ağrım sadece ilk gece olmuştu. O da tuvalete oturup kalkarken. Taburcu olduktan (2 gün ) sonra evde oturup kalkarken falan bi ağrım olmadı açıkçası yürürken de. Belki de anlamadım tam o noktayı bilemiyorum. Ama ben öyle hani çok zorlandım aşamasına gelmedim. Hiç yatmadım mesela.
Yalnız olmadığıma sevindim desem beni linç etmezsiniz dimisizin mesajları görene kadar azıcık bunalıma girmiştim de
Hiç üzülmeyin kızlar rekor bende kara kara düşünüyorum kaç gündür ne yapacağım ben diye doğum kilomu tahmin bile edemiyorum açıkçası neden bu kadar kolay kilo alıyorum ağlamak istiyorumBen kilo almaya da meyilli bir tipim zatenaman sağlıklı olsun da bebeğim kiloyu veririm zaten yeterki ona bi zararı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?