2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hayır bulaşmaz canım. Temas etmemişsin.

Eldiven kullandıysan bi şey olmaz kuzum ama panik oluyorsan yanlarında maske kullanabilirsin kucağına geliyorlarsa kıyafetlerini değiştirebilirsin sıkıntı çıkmaz hiç stres yapma
Allah senden razı olsun sokağa bırakabileceğin bi durumda değiller inş bi an önce sahiplendirirsin

İnşallah kuzum çok teşekkür ederim cevap için

Yoğun bakıma süt sağıyordum doktor bana özellikle lansinoh aldırdı. Bütün enfeksiyonlara açık bir bebekti biliyorsunuz 9 cihazı vardı. Silmeden kullan dedi özellikle.
Hangisi canım kavanoz gibi olanı mı diğeri mi?
Amin canım önemli olan o zaten sağlıklı olması ama ayrıntılı diyince tabi insan başka hayal ediyor. Çok şükür doktorum iyi de onun sayesinde içim rahatladı.
Haklısın bakalım bizim de öyle olursa ne yaparım onu düşünüyorum kendi doktorum da perinatolog değil anlamaz yani o kadar detay
Baş zaten her zaman önden gider. Gelişimde çocuk ana karnına düştüğünden beri hatta doğduğunda bile başı büyüktür yavaş yavaş baş vücut oranı dengelenmeye başlar büyüdükçe. 1 hafta bile büyük çıkması normal bizim de hep böyle oluyor. Doktorlar hem karın çapını hem kafa çapını ölçüp ona göre yazıyolar zaten canım hiçbi gariplik yok bu durumda. 3lü tarama haftan gelmiş doktor ondan dolayı yapalım demiş.
Kızlar migrosta bio oil yağlarda yüzde 50 indirim var. Daha bir çok nemlendirici krem saç boyası makyaj malzemesinde de var. Bugün son gün. Ben baya bişey aldım sanal migrostan :)
Ayyy sorma yaaa sırf o yağ ve bikaç bir şey için indirdim ben de ama kalmamış kapamadım

7 kilo aldım @Selizay sağol canım hatırlattığın için
Yalnız olmadığıma sevindim desem beni linç etmezsiniz dimi sizin mesajları görene kadar azıcık bunalıma girmiştim de

Tüp olanını aldırmışlardı.

Canım cevabın için çok teşekkür ediyorum doktor sanki başı büyük olduğu için üçlü taramayı yapıyor gibi konuşunca endişelendik biz aslında başka bi doktora gittik ama dediğin gibi gayet normalmiş büyüklükle birlikte sıvı toplanması da olursa sıkıntı olur 2 haftaya kadar normal dedi herhangi bir riskli durum yokmuş çok şükür

Spor önemli ama zaten emzirmek de bir spor beslenmeye dikkat edersek güzel verilir bence. Ben kilo verirken de kanımın son damlasına kadar yeğenimle oynardım. Çok etkili bir spor, çocuklardaki enerji kimde var
Ben Leslie yapmayı çok severim artık bebişi alırım kucağıma beraber yaparız
Senin durumun farklıydı canım oturup dinlenme fırsatın olmadı inşallah bu sefer gönlünce lohusalık geçireceksin Acı eşiğim yüksek zaten hemen toparlanırım diye düşünüyorum elimden geldiğince yatıyorum şu an zaten yürümeyi rahat rahat hareket etmeyi özledim korse de önemli tabi

Yalnız olmadığıma sevindim desem beni linç etmezsiniz dimi sizin mesajları görene kadar azıcık bunalıma girmiştim de

Ben kilo almaya da meyilli bir tipim zaten aman sağlıklı olsun da bebeğim kiloyu veririm zaten yeterki ona bi zararı olmasın
Hiç üzülmeyin kızlar rekor bende kara kara düşünüyorum kaç gündür ne yapacağım ben diye doğum kilomu tahmin bile edemiyorum açıkçası neden bu kadar kolay kilo alıyorum ağlamak istiyorum 8 kilo aldım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…