- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.321
Sen bir kaç güne mum gibi eriyeceksin.. ilaç etkisini göstersin deMeğer ne çok kilolar biriktirmişiz içimizde....
İçimden çıkan gazla iyice hafiflemiş olmam lazımSen bir kaç güne mum gibi eriyeceksin.. ilaç etkisini göstersin de
Eee sabah konuştuk hepsi b.k işte kabızız dedik yaMeğer ne çok kilolar biriktirmişiz içimizde....
Normal normal. Totomuza vurma zamanları tamKızlar az önce bebek biraz aşağıdan tekme vurdu sizce normal mi daha vajinama doğru vurdu
Yaa biraz kaygılanmadım açıkcasıNormal normal. Totomuza vurma zamanları tam
AhahahahEee sabah konuştuk hepsi b.k işte kabızız dedik ya
Yok yok. Normal için rahat etsin. Sadece o vurma ile aşağıya baskı hissedersen bi doktora gidersin.Yaa biraz kaygılanmadım açıkcası
Ertelenirsee kaçırdiğim sınava girme şansım olur benim için çok iyi olurGünaydın annişler
Aramızda kpss ye giren arkadaşlar vardı süreci takip edebildiniz çalıntı mı çıkmış sorular
ÖSYM başkanı görevden alınmış diye haber gördüm iptal mi olucak acaba bu sınav
40 gün kendini yormamak gerekiyor falan diyorlar doğru değil mi acabaOğluşa çok güveniyorum zaten onun ardından koşmaktan hep fit olacağımama o yürüyene hareketlenene kadar boş durmamam lazım şimdiden Sezeryan sonrası spora ne zaman başlanır onun derdindeyim verdiğim kiloların hepsini geri alacağım çünkü
Bu vurma dediğiniz anlık tatlı acı gibi bişey mi ben hissetmiyorum diyorum ama bazı yerlerden bişeyler hissediyorum ama bebek değil gibi geliyor bana hep yani böyle saniyelik batma gibi bişey bilemiyorumKızlar az önce bebek biraz aşağıdan tekme vurdu sizce normal mi daha vajinama doğru vurdu
İyi demişsin annene ama yine de altta kalmamış işte herkesin karakteri bambaşka ama birçoğumuz da kafamızı kendimiz kaşıyacağız yani benimkiler uzakta zaten arada gelip gidiyorlar şimdi yazlıkta tatilin keyfini çıkarıyorlar gelirsin çocuğa bakarsın ben de çalışırım diyorum ben o kadar süre kalamam bakamam diyorNeyse ben 160 varımama karnım 7 aylık gibi. Annem diyor ki sen son aylarda nasıl hareket etcen. Sen varsın ya gelir yardım edersin dedim. Öyle lafa böyle gol ama kendi kalemeymiş. Gelemem öyle ben. Hazır yersin dedi. Tırnağımız var kendi kafamızı kendimiz kaşıyacağız artık.
Ben de 116 dan 66 ya düştüm yine yaparız yani ama keşke bu kadar almasak ne güzel 8-10 kiloyla bitirenler oluyor sürecini olamadık öyleSağlıkla kucağımıza alalım bebisleri de gerisi verilir kızlar, ben bir kere 84 ten 58 e düştüm ikincide 86 dan 63 e. Zor evet ama imkansız değil, bu kadar almasak daha iyi tabii amanapalm yahu boğaz bu tutamıyoruz
Çok doğal canım doktorum en son gittiğimde kadığında hissedebilirsin endişenlenme demiştiKızlar az önce bebek biraz aşağıdan tekme vurdu sizce normal mi daha vajinama doğru vurdu
Sezeryan dikişinin iyileşmesi zaman alıyormuş çok ağır spor yapamazsın tabi ama kendini hazır hissettiğinde yürüyüş yapılabilir diye düşünüyorum normal doğum daha rahat daha çabuk toparlayıp başlayabilirsin sporaErtelenirsee kaçırdiğim sınava girme şansım olur benim için çok iyi olurama baska işler var gibi görünüyor. Hep beraber bekleyip gorcezz
40 gün kendini yormamak gerekiyor falan diyorlar doğru değil mi acaba
Yalnız değilsin sende o zaman. Bende 11 kiloRekor hiç birinizde değil 11 kiloyla bende yuh diyorum kendime artık
Oheee bu göbekse benim bebe nerdeeeeeeeBendeki göbek şuan böyle hem aşağıda hem kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?