2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar ben mesela hareketlerini hissediyorum bazen sonra 2 g0n hissetmiyorum. Cok gıcık bir durum. Ömrümden ömür.gidiyor

Ertelenirsee kaçırdiğim sınava girme şansım olur benim için çok iyi olur ama baska işler var gibi görünüyor. Hep beraber bekleyip gorcezz

40 gün kendini yormamak gerekiyor falan diyorlar doğru değil mi acaba

Kızlaaar kilo konuları fena bizim cephede verdikten sonra aldıklarımı da sayarsam 51den 60a 9 kilo aldım nasıl aldığım hakkında hiçbir fikrim yok hiç kilo almayan arkadaşlara ayrıca kırgınım
Onun dışında doktor bana demir verirken kabız yapmayan bir marka olursa sevinirim demiştim yok bu yapmaz demişti orzax ocean demir verdi çok şükür kabız da yapmadı. Demir yüzünden kabızlık yaşayan arkadaşlar deneyebilir

Kızlar az önce bebek biraz aşağıdan tekme vurdu sizce normal mi daha vajinama doğru vurdu
Bu vurma dediğiniz anlık tatlı acı gibi bişey mi ben hissetmiyorum diyorum ama bazı yerlerden bişeyler hissediyorum ama bebek değil gibi geliyor bana hep yani böyle saniyelik batma gibi bişey bilemiyorum Belki de daha hissetmiyorum ben gerçekten

İyi demişsin annene ama yine de altta kalmamış işte herkesin karakteri bambaşka ama birçoğumuz da kafamızı kendimiz kaşıyacağız yani benimkiler uzakta zaten arada gelip gidiyorlar şimdi yazlıkta tatilin keyfini çıkarıyorlar gelirsin çocuğa bakarsın ben de çalışırım diyorum ben o kadar süre kalamam bakamam diyor

Ben de 116 dan 66 ya düştüm yine yaparız yani ama keşke bu kadar almasak ne güzel 8-10 kiloyla bitirenler oluyor sürecini olamadık öyle milletin tüm hamilelikte aldığını ben daha yarısında aldım
Kızlar az önce bebek biraz aşağıdan tekme vurdu sizce normal mi daha vajinama doğru vurdu
Çok doğal canım doktorum en son gittiğimde kadığında hissedebilirsin endişenlenme demişti
Sezeryan dikişinin iyileşmesi zaman alıyormuş çok ağır spor yapamazsın tabi ama kendini hazır hissettiğinde yürüyüş yapılabilir diye düşünüyorum normal doğum daha rahat daha çabuk toparlayıp başlayabilirsin spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…