Arkadaşlar paylaşıyordu hep istanbulda pazarlar var çok ucuz falan diye. Eşimde bir hafta sonu gidelim tüm alışverişimizi yapıp dönelim demişti. O zaman gelmemize değmez yani
Artık benzin de pahalı bence özellikle ucuzluguyla bilinen bir yer yoksa değmez
Daha vakti var demekki annesiii

bide kilonuz nasil? Doktor bana zayif oldugum icin daha erken hissettin demisti bana daha yakin oldugum icin
Canım benim kilom az değil

hatta ilk gebelikte doğuma girdiğim kilodayım ama 13 ten beri hissediyorum ilkini de 16 da hissetmiştim. Arkadaşımsa 50 li kilolarda ama 20 den önce hissedemedi 2. Yi bile bence kişinin farkındalığı bedenine duyarlılığı da etkiliyor
Kızlar biz ankarada olduğumuz için mayısa kadar uzun kollu giydiririm diye düşünüyorum. Yani 0-6 ayı ben uzun kollu alacağım genelde. 1-3 aylar gözüme çok küçük geliyor. Genelde 3-6 ay mı almak gerekir. Siz nasıl alıyorsunuz
Canım hızlı büyüyorlar evet ama ilk etapta da çok minik oluyorlar bırak 0 3 ayı ilk zaman 0-1 ancak oluyor.cok büyük kıyafet de kullanışlı olmuyor mecbur en az 10 kat gerekiyor.
Covid olan arkadaşlar nasıl oldunuz iyi misiniz bende geçen hafta olduğumdan şüphelenmiştim bugün doktoruma sordum bebeğe bi sıkıntı olmaz dedi inşallah hepimizin bebekleri süper süper
En bugün anlamlı bir şekilde daha iyiydim tamamen iyileştim denemez.burun tıkanıklığı devam ama dayanikmayacak gibi değil. Çok şükür bir an hiç geçmeyecek sanmıştım.bu arada ben de 3 biontech aşılıyım.
Kızlar merhaba. Sağlık ocağına kontrollere gidiyor musunuz ne sekilde gidiyorsunuz. Ben su an ikametimin olduğu şehirde değilim. 20 temmuzda gelmemi söylemişlerdi ama malum gidemeyeceğim. Tam bilmemekle beraber tetanoz aşısı falan olmam gerekiyor sanırım. Benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar siz ne zaman gidip neler yaptırdınız paylaşabilirseniz çok iyi olur.
Gittiğin yerde de yaptırabilirsin sisteme işleniyor
Beni 19 da çağırdı mecbur ay sonu gideceğim ama covid yüzünden önce giderim

çünkü bebeğin hareketlerini hissetmiyorum dünden beri
Canım ben de senin gibi oldum ama insan hasta olunca kendi derdinden anlayamiyor herhalde şimdi gayet gümbur gümbür fırıldak gibi dönüyor. İçini ferah tut.
Kızlar ama şimdi dikkat ettim de dünden beri pıt pıt olmadı stres oldum
Zaten şimdi her hareketlerini hissetmiyoruz her hareketlerini hissetsek içimiz dusuniza çıkar ki ilerleyen zamanlarda o da olacak
Bende bugün randevum var bir ay üzerine gdiicen bakalım yüzde 80 kız demişti bakalim ne dicek ben birşey almadım daha çok ta almicam arkadaşımın kizi var o vericek baya kızlar bide benim dış etim birtanesi şişti böyle kist gibi oldu enterasan hemen kanıyor sizde oldumu oyle
Gebelikte diş eti kanaması olağan, artan kan hacminden kaynaklanıyor.ama yine de diş doktoruna görün ki tedavilik bir durum oluşmuşsa geç kalma, iltihaplanma tehlikeli gebelikte
kızlar puset örtüsü diktiricem bi tamamen kapalı modeller var bi de önü açılan modeller vae hangisi daha kullanışlı ankarada yaşıyorum önü açılanda bebek üşür mü? zaten en fazla doktora götürüp getiririz arabamızla ama yine de deneyimi olan varsa merak ettim nasıl daha kullanışlı oluyo model olarak görselleri attım pusetim bebek arabama da takılacak hangisi daha uygun olur acama açık mı kapalı mı
Ben olsam önü açık isterdim daha kullanışlı olur
Kızlar peki böyle bebeği yatırmak için şey sizce kullanışlı mı kullanılıyor mu? Ben anakucağı (babybjörn çakması) aldım ekstradan onu da kullanır mıyım hepsini annem dikecek gereksizse hiç uğraşmasın.
Canım salonda koltukta kullanırsın ilk zamanlar koltuk tepesinde olmaz bebek yeri yurdu belli olur kullanım ömrü uzun değil ama kullanışsız da degil bence.oylece yatağına da koyabilirisn gerektiğinde. Bence iş görür
Kızlar sırt üstü yatmak bu haftalarda sakıncalı mıydı
Karın iyice büyüyünce sakıncalı omurga açısından
Bence önü açılan daha mantıklı. Bu tamamen soğuktan korumak için değil zaten
Benim eşimin minik sallanan beşiği varmış annesi saklamış. Filmlerdeki gibi nostaljik bir şey minnak, onu boyayıp oturma odasında balkonda falan kullanmak istiyorum. Çok heyecanlıyım
Ay çok nostaljik
Selamlarr ben de bugüm kontrole gittim 4 hafta aradan sonra. Küçük hanım iyiydi çikolata yedim gittim kıpır kıpırdı pek ölçüme izin vermedi

bizim dr 4. Aşıya gerek yok sonuçta bağışıklık kazanıldı bi kere dedi. Haberiniz olsun
Her doktor farklı aşkı açısına sahip işte
Kızlar covid belirtiyorum bugün 3. Gün.
1. Gün uyku ve boğaz ağrısı ile başladı boğazım yırtılmış gibiydi soğuk süt içtim rahatlattı. Ateşim olmadı.
2. Gün (1. Gün gecesi pozitif testim geldi) boğaz ağrım arttı öğleden sonra grip belirtileri başladı. Şiddetli hapşuruk. Burun akıntısı başladı. 37 derece ateşim oldu. Boğazımda yara olduğu için yarım antibiyotik aldım. (Augmentin). Günde 3 kez parol aldım.
3. Gün. Gecesi çok zor geçti aşırı burun tıkanıklığı yaşadım. Nefes alamadığım için gece uyuyamadım. 5 gibi biraz daha rahatladım. Doktorum her gün aradı. Neyin var diye sordu. Burun tıkanıklığını diyince sprey verdi. 3 gün hiç ateşim olmadı ama baş ağrım çok oldu.
Doktorumun dediğine göre hafif atlatıyormuşum. Şu anda grip gibi geçiyor.
Canım bayramın 2. Günü. Boğazım ağrımaya başladı gecesine çok kötü hissettim baş ağrım halsizligim çoğaldı 3.gun öğlen gibi doktora gittik malum test istediler grip gibiydim. Şükür ateşim yoktu olsa yerlerde sürünürdüm zaten ateşe dayanıksızım gece pozitif olduğumu öğrendim. 4. Gün de halsiz bol sümüklü hapsirikli geçti.carsamba günü yani dün biraz daha iyiydim yemek yapıp evi toparlayabildim ama tipik grip belirtileri devam ediyordu Perşembe yani bugün belirgin bir şekilde iyi oldum yine hafif tıkanıklık var arada gözlerim sulanıyor hapsiriyorum.bugun hiç ilaç almadım toplamda ilk belirtiden itibaren 5 gün oldu.sen de yarın ve takip eden hunler daha iyi olacaksın