Hamile catlak kremi kullanmiyorum. Benim etim dolu ve serttir, cildim de Cok kurudur, o sebeple yillardir yaz kis cok krem sürerim. Ergenlikten sonra Cok kilo aldim bi dönem verdim vs iyi nemlendirdigim icin bir daha catlamadim. Senelerdir Bath and bodyworks un shea butterli vucut kremlerini ve Yves Rocher nin meshur Tahiti Monoi yagini kullandim. Hamile Kalinca da her dustan sonra yaglanma isine, monoi yagi ile devam ettim, Aktara gidip shea butter, kakao yagi vs denedim ancak beni memnun etmedi kokusu kötü bi kere ikisinin de … hindistan cevizi de bu süre denemistim eritmeyince vucutta emilimi zor, her seferinde eritmek basa bela….
Sonuc olarak Internetten %98 saf monoi yagi aldim 1 Litre, cünkü Ben pehlivan gibi tüm vucut yaglaniyorum ve bazen üc iki defa tüm vucut yaglandigim oluyor, kokusuna da asigim. Evde üzüm cekirdegi , gül, mavi anemon, badem yagi falan da vardi onlardan da bir fisfislipompaya 100 ml hepsini karistiriyorum . 100 ml bana bi hafta yetmiyor bile böyle daha uyguna geldi ve bildigim ürünler oldugu icin de icim Cok rahat.