- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #14.361
Selam annelerim
Kontrolü olanlardan çok güzel haberler gelsin inşallah
Benim de bir hafta kaldı geçmek bilmiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oluyor canım ara ara dediğin gibi silince geliyorKızlar burnu kanayan var mı? Tam böyle şarıl şarıl kanama değil de, peçeteye silince geliyor bazen
Sağlıklı olsunlar da canımMerhaba kızlar. Bebek anne karnında sakinse doğunca da öyle oluyor. Yani bir nevi iyi denebilir.
Kan hacminiz arttığı için yıkarken bile biraz sert dokunsam kanayabiliyor . Dikkat etmek lazımKızlar burnu kanayan var mı? Tam böyle şarıl şarıl kanama değil de, peçeteye silince geliyor bazen
Bence imkanın varsa yayı tercih et hem anne karnında biraz daha fazla kalmış olur hem de yay daha ideal sankiBenim sezeryan olacağı için erken olacak ya akrep büyük ihtimal. Sizce akrep mi yay mı daha iyi
Benim de erken doğum riskim var diye iki burca da baktım kesinlikle yay diyorlar ve annem akrep Burcu zor gerçekten uğraşmasıBenim sezeryan olacağı için erken olacak ya akrep büyük ihtimal. Sizce akrep mi yay mı daha iyi
Canım benim kız da son iki gidişimden önce hep sakindi hareket ettiğini pek görmüyordum, senin bebiş uyuyordur yüksek ihtimal. Son gittiğimde o kadar kıpır kıpırdı ki asla yerinde durmadı çok şaşırdım. Daha hissetmediğim için sakın bir bebiş sanıyordum meğer içerde ne taklalar atıyormuş anasının haberi yokKızlar ben ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini görmedim daha hiç
Yay burcu candır bende yay burcuyum oglumda yay olcakBenim sezeryan olacağı için erken olacak ya akrep büyük ihtimal. Sizce akrep mi yay mı daha iyi
Benim uyanınca tıkanıklık oluyor silince kanla geliyor ama aktif kanama değil sürüntü şeklinde.Kızlar burnu kanayan var mı? Tam böyle şarıl şarıl kanama değil de, peçeteye silince geliyor bazen
Ben Akrep burcuyum. Yay erkeği 15 yılımın içine ettiği için, Akrep daha iyi derim, sorumluluk sahibi en azından, dediğim dedik ve sevdiklerine tutkuyla bağlıdır. Dobradır. Yay sorumluluk almaktan pek hoşlanmaz, rahatına aşırı düşkün ama çok neşelidir. Yay kadını daha ideal erkeğe göre.Benim sezeryan olacağı için erken olacak ya akrep büyük ihtimal. Sizce akrep mi yay mı daha iyi
Ay bu yorumlardan anlıyorsun senBu arada yükselen burç, kişilik, ruh yapısı ve dış görünüş yani insanların seni nasıl tanıdığını gösterir. Güneş burcu yani burcumuzdan daha önemli olan yükselen burçtur. Sezaryen olursam seçme şansım olursa yükselen seçerim hemeno saatte aldırırım bebeğimi.
Kuşum bunlar tek başına yeterli değil, burçların düştüğü evler ve yönetici gezegenlerinin açıları önemliAy bu yorumlardan anlıyorsun seno zaman bana bi yorum yaparsın belki (lütfen
) Burç ikizler ay burcu oğlak yükselen yay (bunlara da şimdi baktım)
Benim burçları bilmem de benim düştüğüm evler pek iç açıcı değil benden birşey çıkmazKuşum bunlar tek başına yeterli değil, burçların düştüğü evler ve yönetici gezegenlerinin açıları önemli![]()