2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar birkaç kilo alanları tebrik ediyorum cinli misiniz doğru söyleyin 😂😂 görselde ciddi bir değişim olmasa da tartıdaki rakam en son 7 🥲🥲🥲 nasıl aldığıma dair fikrim yok günlük yürüyüş yapıyorum her gün olmasa da 2 haftadır pilates yapıyorum. 51 ile hamile kaldım hastaneye gidiş kilomu merak ediyorum 🫠🫠
Ama hamile kaldıgın kilo süper. Ben 64 le kaldım mesela. Doğuma benim kaldığım kiloyla gidersin 😃 ben henüz kilo almadım ama bakalım neler olacak

Kızlar gümüş kapak alacak mısınız? Bin tlye yaklaşan markalar var çıldıracağım her geçen gün herşey artıyor. Bildiğiniz memnun olduğunuz marka var mı?
Canım neden gümüş kapak nedir. Meme kalkanı gibi bir şey mi

Bir_Kucuk_Mars Bir_Kucuk_Mars burçları biliyorsun galiba 19 Ocak doğumluyum bana annem küçükken kovasın diyordu. Büyüyünce baktım gazeteden oğlak. Geçenlerde eski gazetelere baktım arşivden kovaya geliyormuş. Ben şimdi neyim.

Kızlar gümüş kapak alacak mısınız? Bin tlye yaklaşan markalar var çıldıracağım her geçen gün herşey artıyor. Bildiğiniz memnun olduğunuz marka var mı?
Ben silvermoon almıştım 1,5 ay önce.. daha önce hiç tecrübem yok bilmeden yorumlara bakarak almıştım. fiyatını tam hatırlamıyorum ama değişmemiş sanki

Ama hamile kaldıgın kilo süper. Ben 64 le kaldım mesela. Doğuma benim kaldığım kiloyla gidersin 😃 ben henüz kilo almadım ama bakalım neler olacak
Ben de senin gibiyim önceki hamileliğim 57 kg ile başladı 77 ile bitti.bunda 63 kg ile başladım şimdilik 63,5 falanım bakalım kaçta bitecek.zayıfken başlayınca kilo alımı daha hızlı ilerliyor.ilk gebeliğimde ilk 4 ayda 5 kg almıştım

Kızlar yarın detaylı ultrasonumuz var çok stres yaptım sabahtan beri bide bugün karnımın altı kasıklarım taş gibi sert korktum birkaç kere hareketlerini hissettim şükür bide bir kilo vermişim morallerim bozuldu umarım bebek besleniyordur yarın kilosunu çok merak ediyorum

Kızlar yarın detaylı ultrasonumuz var çok stres yaptım sabahtan beri bide bugün karnımın altı kasıklarım taş gibi sert korktum birkaç kere hareketlerini hissettim şükür bide bir kilo vermişim morallerim bozuldu umarım bebek besleniyordur yarın kilosunu çok merak ediyorum
Kaçıncı haftadasın?

Ben çok kilo verdim son 2 yılda şimdi diyeti bırakınca hemen aldım kiloları zaten kilo almaya müsait bir yapım var çok şişkinlik ve gazım var onun da etkisi vardır diye tahmin ediyorum blraz daha dikkat etmem gerekiyor sanırım 🥹
Bende baya kilo vermiştim sonrasında hemen hamile kaldım ve vucut kilo almaya çok musait olduğu için su an öyle bir alıyorum ki önüne de geçemiyorum çünkü diyet yapamıyorum hamileyken ne yapayım artık emzirirken veririz tekrar .
Hamile kaldığımda ilk 2 ay 4 kilo vermiştim onu aldım üstüne de 6 kilo daha aldım insallah bundan sonra yavaş alirim:(
Kızlar birkaç kilo alanları tebrik ediyorum cinli misiniz doğru söyleyin 😂😂 görselde ciddi bir değişim olmasa da tartıdaki rakam en son 7 🥲🥲🥲 nasıl aldığıma dair fikrim yok günlük yürüyüş yapıyorum her gün olmasa da 2 haftadır pilates yapıyorum. 51 ile hamile kaldım hastaneye gidiş kilomu merak ediyorum 🫠🫠
Ben de okuyunca gözlerim açılıyor nasil oluyor da kilo almıyorlar diye :skandal:

Kızlar İstanbul Anadolu'da olanlar için Viaport asia Chicco mağazasında natural feeling 2+ biberon 2 tanesi 50 TL. ayrıca yeni doğan emzik ucuda 2 tanesi 30 TL. Ben ayrıca 0+ emzik ucu aldım çok uyguna geldi. Biberon alıp emzik ucu bedava da olabiliyo.
Doktor randevumdan çıktığım gibi viaporta koştum ve 2 biberon 2 emzik ucunu 70 liraya aldım😬 Çok sağ ol canım ben pek gezemiyorum ama gözüne çarpan indirimler olduğunda paylaşırsan çok makbule geçer💙
Ben de 🙈 gerçi benim doğum şekli sezeryan mi olur normal mi bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Benim kesin Sezeryan ama erken doğum riskim var olmazsa eğer bu tarihi seçeceğim😍
Sen yine iyi zapzayıfsın almak hakkın ya ben 75 kiloya 6 kilo aldım 100 ile doğururum artık😅
Trendyoldan en çok ve en iyi yorum alan markayı tercih ederim Yüksek ihitimalle fiyatları 300 lira civarı o kadar pahalı değil ya

Kızlar kilolardan haber yok bi ben miyim şişko🥹 6.5 kilo aldım yok mu arttıran 😂
Hep okuyorumda burayı bende daha fazla artıran olucağını düşünmüyorum. 10 kilo aldım çünkü🙁 56 ıyla kaldım. 66 yım şuan. Daha ilk aylardanda çok aldım ben. Karın mide bölgemden özellikle. Bacaklarım hala s beden ama Karnım daha 6. Haftalıkken belli oluyodu

Bende baya kilo vermiştim sonrasında hemen hamile kaldım ve vucut kilo almaya çok musait olduğu için su an öyle bir alıyorum ki önüne de geçemiyorum çünkü diyet yapamıyorum hamileyken ne yapayım artık emzirirken veririz tekrar .
Hamile kaldığımda ilk 2 ay 4 kilo vermiştim onu aldım üstüne de 6 kilo daha aldım insallah bundan sonra yavaş alirim:KK43:

Ben de okuyunca gözlerim açılıyor nasil oluyor da kilo almıyorlar diye :skandal:
40 kilo vermiştim ne güzel bari 20sini geri alsam diyorum😬 Ama çok takmayalım kafaya ne yapalım daha önce verdik yine veririz hem hamileyiz hakkımız yani bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar yeter 😍

Ben iki çocukta da kullanmadım. İnşaallah bunda da gerek olmaz. Lansinoh krem de iyi onu hazırda tutuyordum ama o da çok gerekmedi.
22 Aralık-20 Ocak arası Oğlak canım.
Sağol canım. O zaman en mükemmel burç oğlak hepiniz oğlağa kadar tutun😂😂😂

Ben de bugün kontrole gittim geldim oğluşum inatla yüzünü göstermedi inşallah detaylı ultrasonda da öyle yapmaz🤭 18 cm 230 gr olmuşuz haftasıyla uyumlu çıktı her şey olması gerektiği gibiydi şükür içim rahat bir şekilde eve geldim on gün sonra içim rahat olsun diye rahim ağzı uzunluğunu ölçtürmek için tekrar gel dedi 22+3te de detaylı ultrason için randevu aldım 🥰

Ben iki çocukta da kullanmadım. İnşaallah bunda da gerek olmaz. Lansinoh krem de iyi onu hazırda tutuyordum ama o da çok gerekmedi.

Sağol canım. O zaman en mükemmel burç oğlak hepiniz oğlağa kadar tutun😂😂😂
Valla benim tüm ailem oglak neredeyse . Bayılıyorum 😃

Hep okuyorumda burayı bende daha fazla artıran olucağını düşünmüyorum. 10 kilo aldım çünkü🙁 56 ıyla kaldım. 66 yım şuan. Daha ilk aylardanda çok aldım ben. Karın mide bölgemden özellikle. Bacaklarım hala s beden ama Karnım daha 6. Haftalıkken belli oluyodu
Az kaldı yetişirim sana taslanma 😀 veririz Allah’ın izniyle 🙏

Back
X