- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #14.561
Biz de mobilya mağazalarından beşik, büyüyen yatak bakalım. İşi bitince de internetten satalım. Ne kadar ruhsuzMinik Yastığı yorganı falan da saklamışlar hepsine el koydum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de mobilya mağazalarından beşik, büyüyen yatak bakalım. İşi bitince de internetten satalım. Ne kadar ruhsuzMinik Yastığı yorganı falan da saklamışlar hepsine el koydum![]()
Benim de bir eski battaniyem var o kadar, Annem hepsini dagitmis. Kayinvalidem muhtemelen bir Cok sey stokladi ama ordan da getirmek varBiz de mobilya mağazalarından beşik, büyüyen yatak bakalım. İşi bitince de internetten satalım. Ne kadar ruhsuziyi ki saklamışlar, harika bir yatağı olacak bebeğinin
![]()
İnanılmaz güzel
Gittiğinizde kullanacak bir şeyler olması da harika bence. Benim de vardı bir sandıkta bir şeylerim hayal meyal hatırlıyorum ama nerede tam emin değilimBenim de bir eski battaniyem var o kadar, Annem hepsini dagitmis. Kayinvalidem muhtemelen bir Cok sey stokladi ama ordan da getirmek varneyse oraya gittigimizde besik almayiz en azindan
Valla bende avent vqrdı mastit oldum güzel sagmadı . Bi arkadaşım profesyonel kiraladı cok memnunum. Ben de kiralacagımBu durumda önemli soru şu hangi pompayı alacağız![]()
dediğim gibi elektriklilerden verim alamadım ben. Elektrikliyi hastane tipi olan makinalardan kiralama yoluyla edineceğim, işyerinde de manuelle sağarım.Manuel zor değil mi? Elektrikli daha konforlu olamaz mı?
Ay ne güzel ama ya.. her şeyden önemlisi anlamı var.. şimdiden güle güle kullansın oğlun![]()
Tabi anne yanı beşik falan da alacağım ama bunun anısı var evin içinde oturma odasında balkonda mutlaka kullanacağıBiz de mobilya mağazalarından beşik, büyüyen yatak bakalım. İşi bitince de internetten satalım. Ne kadar ruhsuziyi ki saklamışlar, harika bir yatağı olacak bebeğinin
![]()
Ben daha küçük bir beşik bekliyordum maşallah epey büyükmüş ne güzel ama saklamış ne benim ne eşimin bir tane çorabı yok
ben de bunu merak ediyorum. Evin icinde oradan oraya tasimak icin iyi olur gibi.Kızlar chicco baby hug 4 in 1 alan , kullanan var mı
Ben de baktım o kadar güzeldi ki . Dik oturıs ğozisyonu da süper. Bi de bildigin kocaman öyle minik degil . Ama ben sallanan aradığım için almadım malesefben de bunu merak ediyorum. Evin icinde oradan oraya tasimak icin iyi olur gibi.
Ay çok güzel güle güle giysin bebişKızlar kv almış nasıl![]()
Ben ana kucağı kullanmadım hiç ama salıncaklı ana kucakları var kullanan arkadaşlarım çok memnun kalmıştı bebek biraz büyüdükten sonra da kullanabilmişlerdi öyle bir şey bakın istersenizKızlar malum benim ana kucağı yalan olduşimdi yenisine bakıyorum zam gelmeden alayım çıksın listeden. Ana kucağı önerilerinizi alırım tecrübeli annelerim neler aldınız ya da neler güzel olur
Çok şeker yaKızlar kv almış nasıl![]()
Evet zaten ilk bikaç aydan sonra kullanılmayacak bir şey istemiyorumBen ana kucağı kullanmadım hiç ama salıncaklı ana kucakları var kullanan arkadaşlarım çok memnun kalmıştı bebek biraz büyüdükten sonra da kullanabilmişlerdi öyle bir şey bakın isterseniz
Arabada ana kucağı zorunlu diye biliyorum.ben araba için mecbur alacağım.zaten 6 aylık olunca oto koltuğuna geçmiştik yine öyle yaparız.6 ay kadar kullanacağım için en ucuzu neyse ondan alırımEvet zaten ilk bikaç aydan sonra kullanılmayacak bir şey istemiyorum
2. El baksana ana kucağını canım ben almayacağım ama alsaydım dolaptan temiz bir ürün alacaktımEvet zaten ilk bikaç aydan sonra kullanılmayacak bir şey istemiyorum